«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα;;;

Βόμβα μεγατόνων… – Φωτιά τα πορίσματα της Γερμανικής Δικαιοσύνης – Από τα δισεκατομμύρια της Ζήμενς και των εξοπλιστικών

Μίζα 2% σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ!

Το 8% πήγαινε σε αξιωματούχους του ΟΤΕ – Τους κρατάνε όλους οι Γερμανοί, γι’ αυτό κάθονται σούζα…

Σελίδες: 1

Υπάρχει και Θεός… Που κι αυτός αγανακτεί με τη μεγάλη λεηλασία που έχει γίνει στη χώρα μας. Και τον λογαριασμό έξι χρόνια τώρα τον πληρώνει ο ελληνικός λαός, που έχει φτάσει στο σημείο να ζητιανεύει…

Ανοίγει, όμως, ο ασκός του Αιόλου για όλους εκείνους που όχι μόνο δεν προστάτευσαν τον μόχθο και τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, αλλά αντίθετα μετείχαν στο πάρτι των δισεκατομμυρίων που υποτίθεται ότι πήγαιναν για την ενίσχυση της Άμυνας της χώρας και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών, με πρώτο πιάτο τις τηλεπικοινωνίες και τις ηλεκτρονικές υποδομές. Πρώτη θέση στο φαγοπότι είχαν οι Γερμανοί, οι εκλεκτοί της Μέρκελ, οι… αδιάφθοροι… Ζήμενς, Forestall, Kestrel…

 

 

Τα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως το «ΠΑΡΟΝ» αποτελούν κυριολεκτικά βόμβα μεγατόνων, που ανατινάζει τα δύο μεγάλα -τότε…- κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Τα κόμματα τα οποία κυβέρνησαν εναλλάξ την Ελλάδα και είναι αποκλειστικά υπεύθυνα για τη χρεοκοπία της χώρας και τα δεσμά που μας έβαλαν οι εταίροι μας, με πρώτους τους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή στην κατάρρευση της οικονομίας μας από τις υπερτιμολογήσεις, καθώς για τα προγράμματα δισεκατομμυρίων ευρώ έπαιρναν από την πτωχή Ελλάδα δύο και τρεις φορές πάνω από την πραγματική τους αξία.

Σύμφωνα με έγκυρες δικαστικές και δικηγορικές πηγές, στα πορίσματα της Γερμανικής Δικαιοσύνης για τον γνωστό και μη… εξαιρετέο… εντιμότατο κύριο Χριστοφοράκο -ο οποίος κατά την εδώ παραμονή του, ως αφεντικό της Ζήμενς, πριν το σκάσει σίτιζε πολλούς επώνυμους πολιτικούς ένθεν και ένθεν (μέχρι λεμονοστύφτες και κομπιούτερ τούς έστελνε)- και για τον άλλο, τον κ. Σίκατσεκ, για ΟΛΕΣ τις δουλειές που έπαιρνε από τον ΟΤΕ ο γερμανικός κολοσσός η ταρίφα ήταν 2% για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και 8% για τους αξιωματούχους του ΟΤΕ.

Πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη, η οποία προφανώς προκύπτει από τα στοιχεία που έχουν οι γερμανοί Εισαγγελείς από τις ανακρίσεις.

Σιωπή από τους έλληνες Εισαγγελείς!

Περιέργως, δεν υπάρχει καμία αναφορά περί της μίζας που έπαιρναν τα δύο μεγάλα κόμματα στην πρόταση του Εισαγγελέα κ. Γαληνού Μπρη προς το Συμβούλιο Εφετών για το σκάνδαλο της Ζήμενς. Ακόμη, αν και υπάρχει η ομολογία του Θόδωρου Τσουκάτου ότι το 1.000.000 ευρώ που πήρε από τον Χριστοφοράκο -επί προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη- το έδωσε στο ταμείο του κόμματος, και μάλιστα με δημόσια δήλωσή τους ο τότε γραμματέας Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Αυγερινός και η ταμίας του κόμματος Δήμητρα Παπαχρήστου το είχαν επιβεβαιώσει, ο Εισαγγελέας κ. Μπρης στην πρότασή του αγνοεί τη δήλωση των δύο αρμόδιων τότε στελεχών. Και εκτιμά ότι τα χρήματα τα έδωσε για να «επηρεάσει στελέχη και υπαλλήλους του ΟΤΕ». Με ποια αρμοδιότητα και με ποια σχέση, όμως, ο Τσουκάτος ήταν ο μεσολαβητής από πλευράς Ζήμενς ο κ. Εισαγγελέας δεν το αναφέρει. Απλώς επικαλείται ότι το ποσό αυτό δεν αναγράφεται στα βιβλία του κόμματος… (Υπάρχει κόμμα, όχι μόνο εδώ αλλά και στην Ευρώπη, που θα έγραφε στα επίσημα βιβλία του ότι το τάδε ποσό είναι από μίζες;)

Δεν υπάρχει επίσης καμία αναφορά στο 1.000.000 ευρώ που δόθηκε την ίδια εποχή στη ΝΔ. Και, όπως είχε γραφτεί, το πήρε ο τότε υπεύθυνος Οικονομικών της ΝΔ, ο μακαρίτης… Βαρθολομαίος.

Να σημειώσουμε ότι ο Θ. Τσουκάτος κατηγορείται για παθητική δωροδοκία – ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που μετά από δεκαπενταετία παραγράφεται. Δηλαδή, ό,τι έχει συμβεί πριν από το 1999 παραγράφεται.

Ελεύθερα τα παιδιά του Καραβέλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, απαλλάσσονται από κάθε κατηγορία τα τρία παιδιά (κορίτσια) του Καραβέλα, ο οποίος κατηγορείται για τις μίζες της Ζήμενς, αλλά πριν τον συλλάβουν, λόγω ολιγωρίας των αστυνομικών αρχών, το είχε σκάσει και από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Σε αντίθεση με την απαλλαγή των παιδιών, οι κατηγορίες παραμένουν για τη γυναίκα του.

Μεγάλο φαγοπότι και στα εξοπλιστικά – Θησαυρό στοιχείων βρήκαν στο σπίτι του Τσοχατζόπουλου οι ελβετοί Εισαγγελείς

Πολλοί πρέπει να έχουν χάσει τον ύπνο τους από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι ελβετοί Εισαγγελείς, οι οποίοι είχαν έρθει πριν από καιρό στην Αθήνα και, παρουσία ελλήνων Εισαγγελέων, είχαν μπει στο ανάκτορο του Άκη στην Ακρόπολη και είχαν ψάξει κάθε σημείο. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάζεψαν πάρα πολλά ντοκουμέντα, μεταξύ των οποίων και τα κομπιούτερ στα οποία ο Τσοχατζόπουλος κατέγραφε τα πάντα, και τα πάρε – δώσε για τις μίζες, με λεπτομέρειες… Με βάση τα στοιχεία αυτά αλλά και όσα έρχονται στο φως με αφορμή την ιστορία με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος φέρεται να έχει πάρει κάπου 25.000.000 ευρώ, ενώ στην ιστορία εμπλέκονται και οι γνωστοί οπλάδες Κομνόπουλος και. Αλέξ. Τσάτσος, γίνονται έρευνες από Εισαγγελείς στη Βρέμη και στο Μόναχο, ακόμη και έρευνες κατ’ οίκον, κάτι που σημαίνει ότι θα βγουν πολλά ακόμη στη φόρα. Ήδη πληροφορίες υποστηρίζουν ότι βρέθηκαν και άλλα χρήματα που προέρχονται από μίζες.

http://www.paron.gr/v3/new.php?id=89633&colid=37&catid=34&dt=2014-11-30%200:0:0

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>