«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Από μια κλωστή κρέμονται οι σχέσεις Ρωσίας- Δυσης

Από μία κλωστή κρέμονται πλέον οι σχέσεις Ρωσίας-Δύσης, έπειτα από την ολομέτωπη επίθεση που δέχτηκε ο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια των εργασιών της συνόδου των G20 στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι αποχωρεί ενοχλημένος από τη Σύνοδο των G20 στην Αυστραλία ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Συνέπεια της οξείας κριτικής που ασκήθηκε στον πρόεδρο της Ρωσίας, με αφορμή τη στάση της Μόσχας απέναντι στην Ουκρανία, ήταν η απόφασή του να μην παραστεί την Κυριακή σε ομάδα εργασίας και να επισπεύσει την αποχώρησή του.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν διαψεύδει

 

 

Εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν διέψευσε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο πρόεδρος θα αποχωρήσει από την σύνοδο των 20 ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών (G20) στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας νωρίτερα εξαιτίας της κριτικής που δέχτηκε από δυτικούς ηγέτες για τον ρόλο της Μόσχας στην ουκρανική κρίση.

Ο Πούτιν θα παραμείνει στη σύνοδο μέχρι την λήξη της αύριο το μεσημέρι, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax και πρόσθεσε ότι όλες οι συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος με τους ηγέτες στη σύνοδο μέχρι στιγμής αφορούσαν αποκλειστικά την Ουκρανία και τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Μόσχα εξαιτίας της σύγκρουσης.

Οι συνομιλίες που είχε ο Πούτιν με την γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ διήρκεσαν αναπάντεχα πολύ. Όπως δήλωσαν στο Γερμανικό Πρακτορείο διπλωμάτες, οι δύο ηγέτες συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα στο ξενοδοχείο όπου διαμένει ο Ρώσος πρόεδρος.

Κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Δυσης – Ρωσίας

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ πρωτοστάτησε στην κλιμάκωση της έντασης μεταξύ Δύσης και Ρωσίας επισκιάζοντας την ατζέντα που προωθούσε η χώρα του, η οποία προέβλεπε η Σύνοδος Κορυφής των G20 να επικεντρωθεί στην ώθηση της παγκόσμιας οικονομικής ανάπτυξης, στη δημιουργία θέσεων απασχόλησης, στη θωράκιση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και στην πάταξη της φοροδιαφυγής από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Στο μέτωπο εναντίον του Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Αυστραλός πρωθυπουργός βρήκε πρόθυμους εταίρους τον Ντέιβιντ Κάμερον και τον Χέρμπαν Βαν Ρομπέι από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Φαντάζομαι θα ανταλλάξουμε χειραψία, αλλά έχω μόνο ένα πράγμα να σας πω: πρέπει να φύγετε από την Ουκρανία» είπε ο κ. Χάρπερ στον κ. Πούτιν στη σύνοδο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Καναδού πρωθυπουργού Τζέισον Μακντόναλντ.

«Η απάντηση του κ. Πούτιν στο σχόλιο του κ. Χάρπερ δεν ήταν θετική» δήλωσε σε e-mail του ο κ. Μακντόναλτ, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες.

Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, που υποστήριξε πως η ΕΕ σχεδιάζει να επιβάλει κυρώσεις και σε άλλες προσωπικότητες από τη Ρωσία, σε περίπτωση που η Μόσχα δεν αποσύρει τα στρατεύματά της από την ανατολική Ουκρανία.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα να πληροφορηθεί από τον Ρώσο πρόεδρο για τα συμπεράσματά του από τη διάσκεψη του APEC, που είχε προηγηθεί στο Πεκίνο.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τη διάσκεψη αυτή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ΙΤΑR-TASS πως η Ρωσία σχεδιάζει να εγκαταλείψει τη «δικτατορία του δολαρίου» στην αγορά πετρελαίου και να το αντικαταστήσει με ρούβλια και κινεζικά γουάν.

«Όσον αφορά το ότι ορισμένες χώρες από τις 20 υιοθετούν κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αυτό φυσικά όχι μόνον είναι αντίθετο με τις ίδιες τις αρχές λειτουργίας της G20, αλλά και με το διεθνές δίκαιο. Κι αυτό διότι κυρώσεις μπορούν να επιβληθούν στο πλαίσιο του ΟΗΕ και του Συμβουλίου Ασφαλείας του. Συν τοις άλλοις, αντιβαίνει στις αρχές του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου (ΠΟΕ) και στη Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου, τη λεγόμενη GATT.

Οι ΗΠΑ δημιούργησαν κάποτε αυτό τον οργανισμό και τώρα οι ίδιες παραβιάζουν χονδροειδώς τις αρχές του. Αυτό είναι επιβλαβές και φυσικά μας προκαλεί κάποια ζημιά. Αλλά και γι’ αυτούς είναι επιζήμιο, αφού ουσιαστικά υπονομεύει ολόκληρο το σύστημα των διεθνών οικονομικών σχέσεων. Ελπίζω ότι, τελικά, θα γίνει αντιληπτό και θα αποτελέσει παρελθόν» είχε αναφέρει ο Ρώσος πρόεδρος.

Συνάντηση Πούτιν-Ρέντσι στο περιθώριο της διάσκεψης G20 στο Μπρισμπέην

Συνάντηση Πούτιν-Ρέντσι στο περιθώριο της διάσκεψης G20 στο Μπρισμπέην

Άμποτ-Ομπάμα

Άμποτ-Ομπάμα

Άμποτ-Κάμερον

Άμποτ-Κάμερον

Άμποτ-Πούτιν

Άμποτ-Πούτιν

Άμποτ-Μέρκελ

Άμποτ-Μέρκελ

Συνάντηση των G 20

Συνάντηση των G 20


 http://www.sigmalive.com/news/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>