«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κύπρος: Εχθροί οι Βρετανοί – Πόντιος Πιλάτος ο Κέρι

Κύπρος: Εχθροί οι Βρετανοί – Πόντιος Πιλάτος ο Κέρι

Οι Αμερικανοί βεβαίως αναγνωρίζουν το δικαίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναζητεί φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη, όμως σταματούν μέχρι εκεί, και δεν ενοχλούν καθόλου την κατοχική δύναμη Τουρκία, ως ωφείλουν. Είναι αυτή μία πάγια θέση των Αμερικανών και ας μην ξεχνάμε ότι μία από τις εταιρείες με μεγάλα συμφέροντα στο οικόπεδο 12, όπου υπάρχει φυσικό αέριο, είναι η αμερικανική Noble.

Θέσαμε (www.mignatiou.com) στην ενημέρωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τις προκλήσεις της Τουρκίας, και τη νέα εισβολή εναντίον της Κύπρου, όπως ορθά την χαρακτηρίζει η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με την αναπληρωτή εκπρόσωπο Μαρί Χάρφ, οι Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζουν να πιστεύουν ότι τα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου του νησιού όπως και όλοι οι πόροι του θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια (equitably) ανάμεσα στις δύο κοινότητες στο πλαίσιο μίας συνολικής διευθέτησης. Χρησιμοποιεί τη λέξη equitably, όπως το ζήτησε δηλαδή η κυπριακή κυβέρνηση, που βασικά εννοεί ότι τα όποια κέρδη θα πρέπει να μοιραστούν ανάλογα με το ποσοστό του πληθυσμού.

Τέλος η εκπρόσωπος είπε ότι είναι σημαντικό να αποφευχθούν ενέργειες που μπορεί να αυξήσουν την ένταση στην περιοχή. Η αλήθεια είναι ότι όντως είναι “χαλαρή” η τελευταία φράση και χωρίς αναφορά στην Τουρκία, όπως θα έπρεπε.

Αυστηρό το διάβημα προς το Λονδίνο για συγκάλυψη της Άγκυρας

Λευκωσία: Έντονη είναι η αντίδραση της Λευκωσίας για τη στάση που έχουν τηρήσει η Βρετανία, η Σουηδία και η Φινλανδία, οι οποίες απέτρεψαν διάβημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προς τα Ηνωμένα Έθνη για τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ).

Όπως συναφώς αποκάλυψε η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ της Λευκωσίας (www.philenews.com), οι τρεις εταίροι μας μπλόκαραν διάβημα που ετοίμαζε η Ευρωπαϊκή Ένωση προς τα Ηνωμένα Έθνη για τις ενέργειες της Άγκυρας νοτίως της Κύπρου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έσπασαν την ομοφωνία που απαιτείτο και το διάβημα δεν έγινε. Σημειώνεται ότι πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε το Λονδίνο.

Όπως πληροφορούμαστε, το περιεχόμενο του διαβήματος ήταν ιδιαίτερα έντονο και αυστηρό. Υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση χαρακτήρισε ατυχή εξέλιξη τη στάση των τριών χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επικαλέστηκαν διαδικαστικούς λόγους για να στηρίξουν τη θέση τους.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος ειδικά στη βρετανική στάση, είπε ότι το Λονδίνο υποστήριξε ότι τυχόν διάβημα προς τα Ηνωμένα Έθνη θα δυσχέραινε το όλο κλίμα.

Στο μεταξύ, το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει ως απαράδεκτη, προκλητική και υπονομευτική των αρχών και των αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης την ενέργεια Βρετανίας, Σουηδίας και Φιλανδίας να ματαιώσουν διάβημα της Ε.Ε. προς τον ΟΗΕ για την επιδρομική ενέργεια της Τουρκίας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνης.

Η ενέργεια αυτή, σημειώνει η ΕΔΕΚ, αποτελεί στην πραγματικότητα εχθρική συμπεριφορά προς ένα κράτος-μέλος της Ε.Ε. και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.
mignatiou.com

http://infognomonpolitics.blogspot.gr/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>