Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έμπολα: Ο μεγαλύτερος ρατσιστής!

 Απαγορεύεται κάτω τον 18 ετών να το διαβάσουν, για αυτό είναι υπεύθυνοι οι γονείς.


Όλους τους βρόμικους και κατευθυνόμενους νόμους και νομοσχέδια που σκαρφίστηκαν όλα τα διεθνή τομάρια, δήθεν για την προστασία των μεταναστών, που λέγονται αντιρατσιστικά σκατά σε βάρος των εθνών, ο Έμπολα θα τα ξεσκίσει, θα τα αφανίσει, θα τα αχρηστεύσει.

 

 

Ποιος θα εμποδίσει τον κόσμο να κάνει χρήση της προστασίας του, αφού γνωρίζει ότι αυτοί που είναι υπεύθυνοι, είναι απατεώνες πολιτικοί και εκτελούν έξωθεν εντολές, αφήνοντας τα νοσοκομεία και την ιατροφαρμακευτική προστασία των πολιτών στο έλεος των παραγωγών φαρμάκων και στην τύχη;;;

Η Ελλάδα που την εκμεταλλεύτηκε η Ευρώπη στο θέμα των μεταναστών και όχι μόνο ασύστολα, δεν έχει κάνει τίποτα να μας προστατέψει αφού εμείς έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα με μετανάστες άγνωστης καταγωγής και κατάσταση υγείας.

Αλήθεια ποιος και με ποιο τρόπο θα εμποδίσει τον ελληνικό λαό για χάρη της προστασίας του να πέσει σε ανεξέλεγκτη υστερία φόβου με φρικιαστικά αποτελέσματα, όχι μόνο κατά των μεταναστών, αλλά και αυτών των αποβρασμάτων που τους εκμεταλλεύονται και τους φέρνουν και όταν δεν τους χρειάζονται τους αμολάνε μέσα στην κοινωνία ανεξέλεγκτους;

Χτυπώ τον κώδωνα του κινδύνου, διότι ο εμφύλιος θα είναι ένα μικρό παρτάκι μπροστά στον φόβο του Έμπολα και αυτών που θα νομίζουν ότι μπορεί να τον κουβαλάνε.

Άθελα μου και από ανεπτυγμένο ένστικτο προστασίας, έπεσα θύμα πριν καταλάβω τι έκανα βρισκόμενος σε μια καφετέρια της Καλαμάτας και με πλησίασε ένας μαύρος που πούλαγε μπιχλιμπίδια, τραβήχτηκα και απομακρύνθηκα αντιδρώντας απότομα χωρίς να προλάβει να λειτουργήσει ο εγκέφαλος.

Με αυτό το παράδειγμα που αναφέρω θα καταλάβει ο καθένας σε τι κίνδυνο βρισκόμαστε όχι από τον Έμπολα αλλά από την ανύπαρκτη ολοσχερώς κρατική προστασία.

Φυσικά όλα αυτά είναι κατευθυνόμενα από την νέα τάξη, αλλά όταν τα ανέφερα εδώ και δυο χρόνια μέχρι σήμερα με έλεγαν φαντασμένο, μακάρι, μακάρι, μακάρι, να είμαι φαντασμένος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Related posts: