«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βοηθήστε την ηρωική Κόμπανι και τους αγωνιζόμενους Κούρδους της Ροζάβα, Βοηθήστε τα παιδιά της ηρωικής Κόμπανι


Ο κόσμος παρακολουθεί εδώ και ένα μήνα την πολιορκία της πόλης Κόμπανι, όπου ο απλός λαός ανθίσταται στην αγριότητα και τη βαρβαρότητα των τζιχαντιστών του Ι.Κ. Οι άνθρωποι αυτοί και κυρίως τα παιδιά τους, έχουν σοβαρότατες ανάγκες σε βασικά είδη ανάγκης και κυρίως σε φάρμακα.
Ακολουθεί κατάλογος φαρμακευτικών ειδών που είναι απαραίτητα στον αγωνιζόμενο κουρδικό λαό στην πολιορκούμενη Κόμπανι και στις άλλες πόλεις και χωριά της Β. Συρίας, που οι Κούρδοι αποκαλούν Ροζάβα Κουρδιστάν ή Δυτικό Κουρδιστάν.

 

 

Υπεύθυνος φορέας για τη συλλογή της βοήθειας είναι ο Σύλλογος Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για τα Παιδιά της Βόρειας Συρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον ιατρό καρδιολόγο Ιμπραήμ Μουσλίμ, τηλέφωνο 6932 722521, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του Κόμματος Δημοκρατικής Ενότητας (PYD), της Ροζάβα.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό, υπάρχει ο τραπεζικός λογαριασμός:

Alfa Bank :IBAN GR13 0140 4410 4410 0200 2005 920

                 BIC CRBAGRAA

 

Dear Organization ……

Greetings,
Kurdish people in the Kurdish areas (area of ​​the island, Kobani, and Afrin) live in exceptional circumstances as a result of the ongoing war in Syria and as a result the policy of blockade and prevention exercised by authorities in Syria, in addition to entering the armed groups to our areas, which led to the displacement of many of them, and thank you for bring your subject and your acceptance to help us overcome these difficult circumstances, and here we invite you to apply that preparedness on the ground and suspicion urgent that we live in a state of lack of medicine and medical instruments necessary that make us provide the service necessary for Manlgin We as health Council for Western Kurdistan send you a distress call to help us and this list of the most important medicines and supplies and tools necessary and that must be secured quickly

Η συνέχεια στον σύνδεσμο, http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/10/blog-post_559.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+InfognomonPolitics+%28InfognomonPolitics%29#.VD4_LmddDEk

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>