Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

ΟΥΑΧΑ! ΧΟΥΧΑ!!!!!! Ο Καραγκιόζης κατηγορεί το κολλητήρι ότι είναι ψεύτης και συκοφάντης! Εεεεε???? Είπαμε, όχι χίλια η αλεπού και χίλια ένα το αλεπουδάκι!!!

Ρε… για σωπάστε!!! Υπάρχει δικαιοσύνη όταν την φωνάζει η εξουσία!!!!!

Σαμαράς: Χαιρετίζω την παρέμβαση των Δικαστικών Αρχών για τα άθλια υπονοούμενα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τον κ. Τσίπρα να τεκμηριώσει αμέσως τις καταγγελίες με ονόματα και στοιχεία.

Ένταση μετά τις δηλώσεις Σκουρλέτη για «κουμπαρά από επιχειρηματίες για εκλογή Προέδρου»

Ερωτηθείς εάν υιοθετεί το επίμαχο δημοσίευμα περί «κουμπαρά», ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης απάντησε ότι «ο φόβος φυλά τα έρμα»

Αναζωπυρώνουν την πολιτική ένταση οι αναφορές του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη για απόπειρα χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 ψήφων για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Μιλώντας στο Mega, ο κ. Σκουρλέτης επικαλέστηκε σχετικό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο επιχειρηματίες φίλοι της κυβέρνησης «έχουν βγάλει κουμπαρά», για να βρεθούν οι 180 βουλευτές που θα εκλέξουν το νέο Πρόεδρο.

 

 

Ερωτηθείς εάν υιοθετεί το επίμαχο δημοσίευμα περί «κουμπαρά», ο εκπρόσωπος της μείζονος αντιπολίτευσης απάντησε ότι «ο φόβος φυλά τα έρμα».

 

Οι δηλώσεις Σκουρλέτη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, που βρισκόταν στο ίδιο πάνελ, ο οποίος ζήτησε την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

 

«Ο κ. Σκουρλέτης συνέχισε την αθλιότητα Τσίπρα. Τους παραδίδουμε στην περιφρόνηση του ελληνικού λαού. Οι Έλληνες βουλευτές ούτε εκβιάζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε εξαγοράζονται από κανέναν. Και ο τελευταίος Έλληνας πια έμαθε ότι ο «κουμπαράς» του ΣΥΡΙΖΑ είναι γεμάτος μόνο με ψεύδη, συκοφαντίες και ύποπτες ‘καταγγελίες’» σημείωσε από την πλευρά της η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη.

 

Από την πλευρά του, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς δηλώνει ότι αν ο κ. Τσίπρας προσκληθεί σε συνάντηση από τον πρωθυπουργό, θα τού ζητήσει την παραίτησή του.

 

«Προφανώς και δεν θα την αρνηθεί την πρόσκληση ο κ. Τσίπρας και θα πει ενώπιον του Πρωθυπουργού αυτά που πρέπει να του πει και τις δημόσια διατυπωμένες θέσεις μας. Όπως είχε πει ο κ. Σαμαράς το 2011 στον κ. Παπανδρέου ότι πρέπει να παραιτηθεί, φαντάζομαι ότι είναι ευκαιρία να το ακούσει διά ζώσης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

 

Ερωτηθείς εξάλλου για το πόσο «μακριά» ή «κοντά» είναι οι 180 ψήφοι για την προεδρική εκλογή από τους 155 βουλευτές της ψήφου εμπιστοσύνης ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς ανέφερε στο Βήμα FM, ότι «έχει διαστημική απόσταση και το γνωρίζετε από το ρεπορτάζ, διότι συνομιλείτε και με βουλευτές. Υπάρχει ένα πολιτικό κλίμα, θα σας έλεγα, πολύ έντονα αποτρεπτικό από το να διαμορφωθούν συναινέσεις και να αυξήσει την επιρροή της η κυβέρνηση… Έχει, λοιπόν, διαμορφωθεί ένα περιβάλλον που προεξοφλεί ότι έχουμε κυβέρνηση με ακραία διάρκεια ζωής τρεις- τέσσερις μήνες και αυτό δεν διευκολύνει».

 

Απαντώντας στο διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβερνητική εκπρόσωπος κάνει λόγο για «ρεσιτάλ αθλιότητας σήμερα από τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

«Μετά τις αθλιότητες Σκουρλέτη, ήρθαν οι αθλιότητες Παππά. Ο κ. Τσίπρας, πρώτα αυτοπροσκαλείται και μετά έχει το θράσος να δηλώνει, δια του στενότερου συνεργάτη του, ότι στο ραντεβού που… έκλεισε μόνος του, θα ζητήσει… παραίτηση του Πρωθυπουργού! Όλα αυτά με πρόσφατη την ψηφοφορία στη Βουλή, στη διάρκεια της οποίας επαναβεβαιώθηκε η Δεδηλωμένη. Ο ξεπεσμός δεν έχει όρια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/267477/edasi-meta-tis-diloseis-skourleti-gia-koubara-apo-epiheirimaties-gia-eklogi-proedrou/#ixzz3G2evsVmJ