«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

H AΞΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

11.10.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η αξια του χρηματος συγκρινεται με την οικονομικη αξια, δηλαδη με την αξια της αποδοσης της ανθρωπινης εργασιας ‘η με την δι’ αυτης παραγωγη προ’ι’οντων, ετσι ώστε αντι του ανταλλακτικου μεσου «Χρημα» θα μπορουσε καλλιστα να χρησιμοποιηθη η ανταλλαγη αποδοσης της εργασιας ‘η των παραγωμενων προ’ι’οντων δι’ αυτης.

Το χρημα συνεπως παντοτε αξιζει τοσο πολυ οση αξια δημιουργειτα δια του χρηματος. Εάν τυπωθει περισσοτερο χρημα (Χρημα-Αερας) όπως γινεται δυστυχως σημερα, ολες οι παραγωγικες αξιες που δημιουργουνται δεν εχουν πλεον την αντιστοιχη χρηματικη αξια.

Κάθε συνολικη οικονομικη διαδικασια αρχιζει με την παραγωγη προ’ι’οντων ‘η με την διαθεση υπηρεσιων, που ο κάθε απασχολουμενος με την οικονομια ανθρωπος προσφερει στην Αγορα ‘η εκει που θελει.

Κάθε οικονομικη διαδικασια κλεινει τοτε, όταν ανθρωπος αυτος ανταλλαξε τα προ’ι’οντα που εχει παραγει.

Το εάν από την ανταλλαγη αυτην ελαβεν αντικειμενα ‘η υπηρεσιες ‘η χρημα, είναι ανευ σημασιας.

Δια του χρηματος ανταλλασονται παντοτε μονο καθωρισμενα Κβαντα της ανθρωπινης αποδοσης εργασιας, και η «χρηματικη αξια» είναι αποκλειστικα μονο η αποδοση της εργασιας.

Κατά τον Αριστοτελη «χρημα ονομαζεται ότι κατεχουμε, της οποιας η αξια μετραται με το χρημα».

Το χρημα δεν επιτρεπεται να είναι ένα προ’ι’ον που διαραγματευεται κερδοσκοπικα στην Αγορα και στο Χρηματιστηριο, διοτι τοτε το προ’ι’ον αυτό οδηγει στην τοκογλυφια, στην υπερπλεονεκτηκοτητα και στην εκμεταλλευση.

Για ολες τις πρωτες υλες και τις ενεργειακες πηγες που λαμβανει ο ανθρωπος από το εκτος ανθρωπινο περριβαλλον ,ουτε ο θεος Διας του Ολυμπου αλλα και ουτε η μητερα Γη απαιτει καποια ανταποδοση.

 

 

Τα ως ανω προ’ι’οντα παραχωρουνται χωρις καμμια υποχρεωση ανταποδοσης. Για τον λογο αυτό και ο ανθρωπος, εάν επιθυμει να συμπεριφερεται λογικα σωστα και εντιμα, δεν πρεπει να απαιτη τιποτε από τους αλλους ανθρωπους για τα προ’ι’οντα αυτά.

Επειθυμει ο ανθρωπος να φερη στην κατοχη του τις πρωτες υλες και τις ενεργειακες πηγες της φυσης για να τις χρησιμοποιηση ωφελειμα, μπορει να απαιτηση από τους αλλους ανθρωπους μονο μερος των δαπανων εκμεταλλευσης, δηλαδη από την αναγκαια ζωντανη ανθρωπινη εργασια και από την χειρονακτικη και πνευματικη εργασια.

Αυτά και μονο αυτά μπορει να απαιτηση για ανταλλαγη με αλλα προ’ι’οντα, από την στιγμη που είναι ικανος να συμπεριφερεται λογικα και εντιμα.

Ο πλανητης Γη περαν από τους ανθρωπους και τα ζωα εχει δυστυχως ακομη και ανθρωποειδη αρπακτικα ζωα, που ανεπτυξαν ένα «κλεπτοκρατικο χρηματοδοτικο συστημα».

Το συστημα αυτό είναι ένα συστημα που εξελιχθηκε από ψυχοπαθη και επικινδυνα ανθρωποειδη.

Τα αρπακτικα αυτά ζωα με ανθρωπινη μορφη στο συνολο τους ‘η καλυτερα στο μεγαλυτερο μερος τους, ποτε δεν υπηρξαν και δεν είναι διατεθειμενα να ακολουθουν καποιους εντιμους κανονες συμπεριφορας ‘η χωρις τουλαχιστον καμμια φορα να μην συμπεριφερονται σαν αρπακτικα ζωα.

Είναι σε ολους τους ανθρωπους πολύ γνωστο και γι’ αυτό δεν πρεπει να εκπλησονται, ότι σε ολες τις εποχες τοσο για την απεξεργαστη φυση οσο και για το απλο και ανταλλακτικο μεσο «Χρημα», απαιτουσαν και απαιτουν επιπλεον χρημα, δηλαδη ανθρωπινη εργασιακη αποδοση υπο μορφη αγοραστικων τιμων για οικοπεδα, για ερευνητικα και εκμεταλλευσης δικαιωματα ως προς τις πρωτες υλες, μισθωματικα τελη για την Γεωργια, για το Κυνηγη και την Αλιεια και για δανειζομενα χρηματα και για αλλα πολλα.

Τα αρπακτικα αυτά ζωα με ανθρωπινη μορφη συνηθησαν τοσο πολύ στο θεαριστο και ψευδονομικα καλυμενο (ο θεος τους είναι ο Γιαχβε) εργο τους, ώστε τους Κριτας του κλεπτοκρατικου χρηματοδοτικου συστηματος να τους θεωρουν ότι προερχονται από έναν αλλον πλανητη.

Παρ’ ολη την κατασταση οι ανθρωποι αυτοι δεν κατανοησαν ακομη πληρως τον μηχανισμο που χρησιμοποιει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος για την παγκοσμια κυριαρχια με δικτατορικα μεσα.

Οσο καιρο οι ανθρωποι παραμενουν μεταμορφωμενοι σε σε Βοδια και Μπουφους της φορολογισης τους, δεν θα αποκτησουν την ικανοτητα να σφαξουν την αγια Αγελαδα των Μεγαλοαπαταιωνων.

Αυτά τα Βοδια και τους Μπουφους εξαναγκαζουν τα αρπακτικα ζωα με ανθρωπινη μορφη να πωλουν την αποδοση της εγασιας τους κατω από την αξια της και να αγοραζουν τα προ’ι’οντα της ξενης εργασιας σε υψηλες τιμες.

Τα Βοδια και οι Μπουφοι αφογραζονται τα κατευθυνομενα ΜΜΕ για τα παραμυθια της κλιματικης αιρεσης και των τραπεζιτων περι σωτηριας του κλιματος και των τραπεζων.

Περαν από αυτά, τα Βοδια και οι Μπουφοι πιστευουν ότι τους προσφερουν τα αρπακτικα ζωα με ανθρωπινη μορφη.

Εκμεταλλευομενοι την αναγκη των ανθρωπων μειωνουν τεχνιτα τα ανθρωποειδη την παραγωγη των αναγκαιων για την ζωη προ’ι’οντων μονο και μονο για να αυξησουν την αξια τους και να απαιτησουν τιμες που οικονομικα δεν δικαιολογουνται.

Αντιθετα ριχνουν στην Αγορα πολύ μεγαλυτερες από τις αναγκαιες για την ζωη ποσοτητες προ’ι’οντων για να ριξουν τις τιμες κατω από την οικονομικη τους αξια.

Απαιτειται π.χ. για ένα προ’ι’ον ‘η για μια υπηρεσια μια τιμη πολύ μεγαλυτερη από την αξια του, το αποτελεσμα είναι να παραμεινει το προ’ι’ον στην Αγορα χωρις να καταναλωθη με αποτελεσμα να εξαφανεισθη από την αυτην.

Η αξια του προ’ι’οντος είναι η δυναμη που καθωριζει την τιμη. Σε αντιθεση με την τιμη του προ’ι’οντος η τιμη της εργασιακης αποδοσης δεν επιδραται από τον πληθωρισμο.

Είναι κατι το φυσιολογικο, ότι η ανταλλακτικη αξια όχι τοσο του χηματος οσο κάθε ένα άλλου και συγκεκριμενου νομισματος μπορει

ευκολα να Επηρεασθη και οι αριστοτεχνες για τετοιους επηρεασμους που επιδρουν συνολικα σε μια οικονομια (τα αποτελεσματα είναι κάθε φορα δυσμενη για την οικονομια!) είναι τα ανθρωποειδη του κλεπτοκρατικου χρηματοδοτικου συστηματος.

Γενικα η αξια του χρηματος μπορει να μεταβληθη μονο προς τα πανω ‘η προς τα κατω.

Η μεγενθυση της αξιας του χρηματος ονομαζεται Αντιπληθωρισμος , η δε μειωση αυτης Πληθωρισμος. Μαθηματικα παριστανεται η σχεση μεταξυ της επικαιρης αποδοσης εργασιας (με τον ορισμο ανθρωπινη εργασια νοειται παντοτε μονο η πολιτικοοικονομικα με νοημα, ορθολογικα, παραγωγικα και πραγματικα ζητηθεισα αποδοση της εργασιας) και της επικαιρης κυκλοφοριας της ποσοτητας χρηματος

ως Διαιρεση ‘η ως Κλασματικος Λογαριασμος, του οποιου το αποτελεσμα με ακριβεια πληροφορει για την σταθεροτητα- την αυξηση- ‘η μειωση της αξιας ενός νομισματος.

Εάν δεν κατανοηθει πληρως ο μαθηματικος χαρακτηρας μεταξυ της αποδοσης της εργασιας και της ποσοτητας του χρηματος τοτε πανω στο θεμα του Πληθωρισμου τα ελεγχομενα ΜΜΕ θα παραπλανουν μεχρι ηλιθιοτητας τους παντες.

Αυτά εδώ και δεκαετιες σκεπαζουν με προπετασματα καπνου τους πραγματικους λογους για τις συχνα εμφανιζομενες πληθωριστικες ‘η αντιπληθωριστικες τασεις σε πασης φυσεως οικονομιες του πλανητη μας.

Εάν τωρα οι διαφοροι δημοσιογραφοι για οικονομικα θεματα στα ελεγχομενα από τις Υαινες της οικονομιας ΜΜΕ αναλυουν τα δεδομενα μονο για τους ηλιθιους ακροατες ‘η οι ιδιοι οι δημοσιογραφοι είναι ηλιθιοι, δεν μπορει να απαντιθη με σιγουρια.

Οσο καιρο δεν αυξανεται με το ετσι θελω η ποσοτητα του κυκλοφορουντος χρηματος και μειωνεται επισης με το ετσι θελω η συνεχης αποδοση της εργασιας, ισσοροπειται αυταματα μονη της και γρηγορα η αξια του χρηματος για κάθε προ’ι’ον και κάθε υπηρεσια και διατηρουνται σε σταθερα επιπεδα. Μ

ια καλως λειτουργουσα πολιτικη οικονομια ζει από συνεχη, μη διακοπτομενη καταναλωση, οπου το χρημα κανει συνεχως τον κυκλο του.

Κάθε πολιτικη οικονομια παραλυει στο μεγεθος ποσοτικης μειωσης ‘η επιβραδυνσης της κυκλοφοριας του χρηματος.

Η βασικη αιτια της καταστασης αυτης κρυβεται στο γεγονος ότι μια πολιτικη οικονομια σημερα δεν είναι πλεον μια «εφοδιαστικη οικονομια» αλλα μια από τα ανθρωποειδη ελεγχομενη «αποκτησιακη οικονομια».

Σε αυτην παραγονται ‘η προσφερονται μεγαλες ποσοτητες προ’ι’οντων και υπηρεσιων που δεν είναι ουτε για την ζωη των ανθρωπων απαραιτητα αναγκαια και ουτε είναι χρησιμα.

Διαφορετικα απο τις φυσικες και περιορισμενες ανθρωπινες αναγκεσ της εφοδιαστικης οικονομιας, η οποια παραγει και ανταλλασει λιγο παραπανω απ’ ότι είναι για τους ανθρωπους χρειαζουμενο, η αποκτησιακη οικονομια φερνει στην Αγορα ολο και περοσσοτερο ψευτικες αναγκες και τις οποιες ικανοποιει.

Η αναγκη αποταμιευσης προ’ι’οντων είναι για την ανθρωποτητα τοσο παλαια οσο και η ανθρωποτητα υπαρχει. Από τοτε που κυκλοφορει το χρημα αποταμιευει σε λογικες ποσοτητες και για λογικους λογους ο ανθρωπος χρηματα, τα οποια για πρακτικους λογους μετα μια μικρη διακοπη τα ριχνει στον κυκλο της οικονομιας.

Σημερα οι ανθρωποι εξαναγκαζονται να αποταμιευουν χρηματα για να μπορουν τα ανθωποειδη να κερδοσκοπουν σε βαρος αλλων ανθρωπων, για να τα δανειζουν με τοκους και για να φερνουν σκοπημα σε αταξια την οικονομια με στοχο ασκησης πολιτικης εξουσιας και αλλα πολλα.

Δια της εγκαιρης κατανομης των εμπορικων τραπεζων ‘η ταμιευτηριων στα δημιουργηθεντα τοπικα κεντρα τραπεζων όπως και των ασφαλιστικων εταιρειων στο δικτυωτο συστημα χρηματοδοτισης τους, επιτευχθει η δημιουργεια απ’ αυτά ένα μοναδικο συστημα χρηματοδοτισης σε διεθνες επιπεδο και κατ’ επεκταση η δυνατοτητα μανουβρας της κυκλοφοριας του χρηματος για την επιτευξη του ελεγχου στις κυβερνησεις των χωρων και των μεγαλων βιομηχανιων.

Ετσι τα ανθρωποειδη αρπακτικα ζωα κανουν ότι θελουν χωρις να διακινδυνευουν τιποτε.

Είναι σε θεση π.χ. να επιβαλλουν σε ολους τους πελατες των τραπεζων αρνητικους τοκους, δηλαδη τοκους τιμωριας.

Με αυτους εκβιαζονται οι κατεχοντες τραπεζικους αποταμιευτικους λογαριασμους για να επενδυσουν τα χρηματα τους σε «Αξιες -Παραγωγων» για να τα χασουν.

Επιπλεον εκβιαζουν και τις εμπορικες τραπεζες να μην παραχωρουν δανεια για παραγωγικες επενδυσεις, για να χρησιμοποιουν τα χρηματα των πελατων τους σε διαδικασιες στοιχηματων.

Οι ετσι ονομασθεισες «Αγορες» και οι σιωνιστες συμπαικτες της FED των ΗΠΑ, λαμβανουν από τις χωρες του πλανητη μας, με τον ιδρωτα των πολιτων το κερδισμενο χρημα με τοκο 0% για να το δανεισθουν πισω οι χωρες με τοκους για να αγορασουν «Μετοχες-Παραγωγων», δηλαδη στοιχηματα με καθωρισμενους δεικτες μετοχων, σε συνδυασμο με πληθωρα κριτιριων, για να χαθουν τα στοιχηματα, με στοχο την αδυναμια αποπληρωμης των δανεικων και ληψη ως ενεχειρο, εργοστασια, αεροδρομια, λιμανια, οδικα δικτυα κ.α. πολλα.

Ετσι τα ανθρωποειδη αρπακτικα ζωα πλουτιζουν συνεχως ενώ οι λαοι του πλανητη μας βυθιζονται στην φτωχεια. Ετσι κατανοειται γιατι σημερα το χρημα δεν ρεει, όπως παλαιοτερα, προς παραγωγικες διαδικασιες αλλα προς διαδικασιες στοιχηματων.

Τι κατανοει καποιος με ακριβεια με την λεξη «Τοκος»;

Τοσο με τον τοκο δανειου οσο και με τον τοκο κεφαλαιου πρεπει να διαχωριστει μεταξυ του ακατεργαστου και καθαρου τοκου. Ο ακατεργαστος τοκος είναι το συνολο ενός εισοδηματος, το οποιο πολλες φορες ονομαζεται «Τοκος». Αυτος περιλαμβανει συχνα ένα

πριν ρισκου, ένα πρωτογενη μισθο ως αποζημειωση για επιχειρηματικο ρισκο, ένα ιδιαιτερο κερδος από ιδιαιτερα ευνο’ι’κη τοποθεσια και πολλες φορες και τον μισθο του επιχειρηματια.

Ο καθαρος τοκος προκυπτει εάν αφαιρεθουν όλα τα υπολοιπα από τον ακατεργαστο τοκο.

Ο καθαρος τοκος εγινε δυστυχως το κεντρικο νευρο της παγκοσμιας αποκτησιακης οικονομιας και του παγκοσμιου συστηματος συσσωρευσης χρεων.

Οι κεντρικες τραπεζες των εθνων που είναι ενσωματομενες στο κλεπτοκρατικο συστημα χρηματοδοτησης δεν επιτρεπουν καμμια, χωρις χρεη, πολιτικη των κυβερνησεων, διοτι τα χρεη αυτων είναι η περιουσια του κλεπτοκρατικου συστηματος χρηματοδοτισης.

Αυτό για να φερη στην απολυτη κατοχη του το νομισμα κάθε χωρας και να μανιπολαρη αριστοτεχνικα την κυκλοφορια του χρηματος, πρωτα απεκτησε την δικαιδοσια να τυπωνη τα χαρτονομισματα.

Μια 100% εθνικοποιημενη κεντρικη τραπεζα μιας πραγματι ανεξαρτητης χωρας, ποτε δεν θα ανεχονταν να τυπωνη τσαμπα χρημα και να το παραχωρει ατοκα στις Αγορες και για να το δανειστη απ’ αυτές με τιμες τοκογλυφιας. Από την καταστροφικη αυτή στιγμη για την ανθρωποτητα εχει κάθε χωρα μια κεντρικη τραπεζα που δεν της ανηκει και μονο αυτή εχει την δικαιοδοσια τυπωσης χαρτονομισματων.

Τα ανθρωποειδη αρπακτικα ζωα του κλεπτοκρατικου συστηματος χρηματοδοτισης τοποθετουν δια ιδρυσεως διεθνων χρηματοδοτικων συνδυασμων νεες δυναστειες τραπεζιτων πολιτικου ελεγχου. Οι Μεγαλοαπαταιωνες αυτοι εγκαιρα καταλαβαν ότι κάθε κυβερνηση του πλανητη μας χρειαζονται εισοδηματικες πηγες που θα μπορουσαν να αντλησουν σε καιρους αναγκων τους. Κατανοησαν επισης, ότι εχοντας ετοιμες τετοιες πηγες από τα ιδιωτικα τους περιουσιακα στοιχεια, θα γονατιζαν ολοκληρωτικα ολους τους πρωθυπουργους των κυβερνησεων αυτων. Τα ως ανω αποδειχθηκαν ως αοτελεσματικα μεσα για τον ελεγχο της τοποθετησης πρωθυπουργων και υπουργων οικονομιας, που εκτελουν πιστα τις διαταγες τους και όχι τα συμφεροντα των λαων που δηθεν υπηρετουν. Τα ανθρωποειδη αυτά του κλεπτοκρατικου συστηματος χρηματοδοτισης, δημιουργησαν παντου μυστικα κεντρα εξουσιας. Ελεγχουν τοσο τις κυβερνησεις των λαων του πλανητη μας, οσο επισης και την βαρεια βιομηχανια.

Το εγκλημα, που τελειως ακατανοητα γινεται ανεκτο, υφισταται στο γεγονος που οι λαοι τυπωνουν δια των κετρικων τραπεζων τους το χρημα, μετα το παραχωρουν τσαμπα στις ετσι ονομασθεισες Αγορες για να το δανειστουν απ’ αυτές με τοκους και με μερισματα στοιχηματων.

Στην περιπτωση της Ελλαδος π.χ. ανυψωσαν οι εγκληματιες των «Αγορων» και της «Wall-Street» τα πρωταρχικα συνολικα ποσα των δανειων εντος 4 μηνων κατά 500% δια ανοιχτων στοιχηματων των δανειων, δηλαδη με τα γνωστα Credit Default Swaps (CDS).

Ta χρεη της Ελλαδος (σημερα 174,5 % του AEΠ) είναι με απατες δημιουργημενα χρεη, με εγκληματικα στοιχηματα, που συνεχως ανανεωνονται. Παρ’ όλα τα μετρα που παρθηκαν από την Τρο’ι’κα (για τον γραφοντα ηλιθια και εγκληματικα), παρ’ ολη την διαδικασια σωτηριας της ελληνικης οικονομιας (με σωσιβια σωτηριας από μολυβδο) το μεγεθος του ποσου του χρεους ακολουθει συνεχως ανοδικη πορεια.

Οι εγκληματιες πολιτικοι της κατοχικης ελληνικης κυβερνησης, γονατισμενοι, τρεμουν κυριολεκτικα από τις Υαινες του κλεπτοκρατικου χρηματοπιστοτικου συστηματος και ψηφιζουν ότι τους σερβιερεται…Τα καθυκια αυτά, ευθυνονται για το ότι τραβουν οι λαοι της νοτιας Ευρωπης.

Οι λαοι αυτοι κυριολεκτικα λεηλατουνται.

Οποια ηλιθιοτης των λαων του πλανητη μας και ιδιαιτερα των εξυπνων δηθεν λαων της Ε.Ε.!!! Οι ετσι ονομασθεισες Αγορες δεν είναι οι υπηρετες των λαων, είναι οι δολοφονοι αυτων.

Όπως τουχιστον φαινεται στην Ε.Ε. ασκουν ηλιθιοι ‘η προδοτες εξουσια, οι οποιοι προοθουνται από τις χρηματοδοτικες Υαινες για να διοικησουν. Η «Κριση» που η ανθρωποτητα σημερα βιωνει, δεν είναι μια πραγματικη Κριση, αλλα μια Μεταμορφωση της ακομη υπαρχουσας παγκοσμιας οικονομικης ταξης σε μια παγκοσμια ταξη σκλαβιας.

Εάν δεν ξεριζωθει από τις ριζες του το συστημα των ετσι ονομασθεντων «Αγορων» δεν μπορει να εδραιωθη μια ανθρωπινη (οχι των ανθρωποειδων) ταξη πραγματων στον πλανητη μας.

Η Μεταμορφωση αυτή στηριζεται στους εχθρους της ανθρωποτητας, δηλαδη στην FED και στην Wall-Street. Αυτους τους εχθρους υπηρετει ο τεως ανθρωπος της Goldma Sachs και ο νυν απαταιωνας και προεδρος της EZB Mario Draghi. Αυτόν υπηρετουν και τα εκαστοτε «Στουρναρια» της ελληνικης οικονομιας. Ο σημερινος προεδρος της EZB δεν λεγει την αληθεια. Αποσιωπα το γεγονος, ότι τα χρεη των μελων της Ε.Ε. γινονται ολο και μεγαλυτερα και ότι ο πληθωρισμος σε λιγο θα ακολουθησει την ανιουσα.

Αποσιωπα επισης, ότι η νομισματικη ενωση της Ε.Ε. όπως την γνωριζουμε σε λιγο δεν θα υπαρχει.

Κατά ποσο μπορει, η αποταμιευση χρηματων να είναι σε μια λα’ι’κη οικονομια, ζημιογονος;

Το χρημα, που δεν ξοδευεται, αλλα αποταμιευεται στις τραπεζες, αποσυρεται από την φυσικη του κυκλοφορια και συσσωρευεται ανωφελα.

Ανωφελα διοτι εκτος της φυσικης του κυκλοφοριας χανει τον σκοπο υπαρξεως του ως ανταλλακτικου μεσου.

Την ανωφελον αυτη συσσωρευση χρηματος στις τραπεζες, επιδιωκουν τα ανθρωποειδη αρπακτικα ζωα του κλεπτοκρατικου συστηματος χρηματοδοτισης, να καταβροχθησουν.

Κάθε κριση στην αποκτησιακη οικονομια η οποια κυκλικα κατά διαστηματα εμφανιζεται (Στασιμοτητα της οικονομικης καταστασης, Υφεση, Καταθληψη) προκυπτει από μια παρανομη αγοραστικη αποχη του συστηματος και από μια επισης παρανομη αποχη των επενδυσεων από την βαρεια βιομηχανια.

Από πού όμως προεκυψαν τα τεραστια χρηματοδοτικα κεφαλαια στην βαρεια βιομηχανια και από πού προκυπτει η αδικαιολογητος μανια να αποσυρονται περιοδικα χρηματοδοτικα κεφαλαια από τον κυκλο της οικονομιας, με αποτελεσμα την στασιμοτητα των εξαγωγων και την ακολουθουσα ανεργια και τηνμειωση καταναλωσης αγαθων κ.α. πολλα;

Και γιατι σημερα δεν ρεει χρημα στην πραγματικη οικονομια, ουτε και για παραγωγικα δανεια; Γιατι αναγκαζονται οι τραπεζες τα συσσωρευμενα αποταμιευτικα χρηματα των πελατων τους να τα χρησιμοποιουν για στοιχηματα και όχι για παραγωγικα δανεια; Από ποιους εκβιαζονται οι τραπεζες να συμπεριφερονται ετσι;

Επιδιωκεται μηπως η κινηση μιας μεγαλων διαστασεων παγκοσμιας οικονομικης καταθλιψης, που ηδη αρχισε να εκδηλωνεται και ενισχυεται από μυστικες δυναμεις; Μηπως τα ανθρωποειδη ξεδιπλωνουν ηδη το Χαος χωρις ηθικους ενδιασμους και κανονισμους;

Είναι σημερα η Ε.Ε. σε θεση να ενατοποθετηση , τις σχεσεις των πολιτων της προς την φυση, τον χρονο και των αλλων ανθρωπων και των ιδιων; Με Μασωνους, Σιωνιστας και Γιους του σκοτους που

ασκουν εξουσια και ποδοπατουν την αρχαιοελληνικη δημοκρατια, σε καμμια περιπτωση. Τα αχρηστα αυτά ατομα χωρις οραματα και ως δουλοι των Μεγιστανων του χρηματος, είναι ακαταλληλα να υλοποιησουν τις εξης δυνατοτητες:

α. Εξουδετερωση της εξουσιας των Υαινων της χρηματοδοτισης και των οργανων αυτων εντος της Ε.Ε. (Τριμερη Επιτροπη, CFR, Bilderberger κ.α.).

β. Εξουδετερωση των κυβερνησεων μαριονετες των μελων κρατων της Ε.Ε. και επανεκινηση του σχεδιου της Ε.Ε. των πατριδων.

γ. Αποκεντρωση της Αυθεντιας και της Εξουσιας, ταυτοχρονα με αυτην της βιομηχανιας και της οικονομικης εξουσιας εντος της Ε.Ε.

δ. Αναδημιουργια του αισθηματος εντατικοτητας και ανθεκτικοτητας για αντισταση κατά της νεας σκλαβοποιησης με την ιδεολογια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

ε. Μετατροπη των νομων για τις μετοχικες εταιρειες για να εμποδιστη μια πυραμοειδης συγκεντρωση εξουσιας και η αποφυγη της ευθυνης.

ζ. Μειωση της νομοθετικης απασχολισης των κυβερνησεων των μελων κρατων της Ε,Ε, και αυξηση της συμβολευτικης, επιβλητικης και μεσολαβητικης απασχολισης αυτων.

 

Η ως ανω λιστα μπορει χωρις δυσκολιες να επεκταθη….

Πολύ μεγαλα είναι τα ελλειμματα της Ε.Ε. της σημερον….

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Και στα Γερμανικά.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114

D-40885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

11.10.2014

 

DER GELDWERT UND DIE MANIPULATIONEN DER FINANZ-MAGNATEN.

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Der Geldwert ist mit dem wirtschaftlichen Wert, d.h. mit dem Wert menschlicher Arbeitsleistung bzw. der von ihr geschaffenen Produkte identisch, so dass anstelle des Tauschmittels «Geld» prinzipiell genau so gut unmittelbar die einzutauschenden Arbeitsleistungen bzw. Güter treten können. Geld ist also immer nur so viel wert, wie richtige Werte dafür geschaffen werden. Wenn mehr Geld gedrückt wird (Luft-Geld) wie heute, als Werte entstehen, dann gibt es auch keinen richtigen Geldwert mehr.

Jede wirtschaftliche Handlung als Ganzes beginnt mit der Erzeugung beziehungsweise der Bereitstellung der Dienste, die die einzelnen wirtschaftenden Menschen auf den Markt bringen beziehungsweise dort anbringen wollen. Jede wirtschaftliche Handlung ist dann abgeschlossen, wenn man dafür das eingetauscht hat, was man sich zu beschaffen wünschte. Ob man das unmittelbar in Sachgütern oder Diensten oder in Gestalt von Geld erhielt, das macht keinen wesentlichen Unterschied. Ausgetauscht mittels des Geldes werden demnach immer nur bestimmte Quanten menschlicher Arbeitsleistung, und «Geldeswert» ist einzig und allein diese Arbeitsleisung. Nach Aristoteles «Geld nennen wir allen Besitz, dessen Wert nach Geld gemessen wird». Dieses darf keine Ware sein, die auf dem Markt und der Börse spekulativ gehandelt wird, weil sich dann diese Ware zu Wucher, Übervorteilung und Ausbeutung führt.

Für alle Rohstoffe und Kräfte, die der Mensch aus der außermenschlichen Umwelt an sich zieht, verlangt weder «Zeus» von Olymp noch die Mutter «Gäa» irgendein Entgelt. Diese Waren werden ihm umsonst gegeben. Deswegen darf auch der Mensch, so er sittlich und logisch richtig handeln will, von anderen Menschen nichts dafür verlangen. Will nun der Mensch die Rohstoffe und die Kräfte der Natur so in seine Verfügungsgewalt bringen, dass sie geeignet werden, seine Bedürfnisse zu befriedigen, bedarf es dazu nur der Veränderung und Gestalt von Ort. Um diese durchzuführen, bedarf es keines anderen

Aufwandes als jenes der lebendigen menschlichen Arbeit, der Hand- und Kopfarbeit. Diese und nur diese kann er beim Tausch von anderen verlangen, so er gesonnen ist, gesellschafts-wirtschaftlich sachlich und sittlich richtig zu handeln.

 

Der Planet Erde hat leider neben Menschen und Tiere auch noch menschenähnliche Raubtiere, die ein «kleptokratisches Finanzsystem» entwickelt haben. Dieses System ist ein von Psychopathen pervertiertes System. Diese Raubtieren in ihrer Gesamtheit bzw. überwiegenden Mehrheit niemals gesonnen waren und noch sind, irgendwelche objektiven sittlichen Normen ohne wenigstens gelegentliche oder zeitweise Übertretungen zu befolgen. Es ist zu gut bekannt, und so darf es den Menschen nicht wundern, dass zu allen Zeiten sowohl für die unbearbeitete Natur als auch für das bloße, in und an sich wertlose Tauschmittel «Geld» dennoch weiteres Geld, also menschliche Arbeitsleistung gefordert wurde, in Gestalt von Kaufpreisen für Grundstücke, Schürf- und Erschließungsgebühren für Bodenschätze, Pachtgebühren für Landwirtschaft, Jagd und Fischerei, Zinsen für

ausgeliehenes Geld und viel anderen mehr. Diese menschenähnlichen Raubtiere haben sich so sehr an die vermeintliche Fraglosigkeit und Rechtmäßigkeit all dieser naturrechtswidrigen Praktiken und somit sittlichen Entartungserscheinungen auf wirtschaftlichem Gebiet gewöhnt, dass man Kritiker des kleptokratischen Finanzsystems, denen man selten genug begegnen, nur noch mit großen verwunderten Augen anstarren, als kämen sie von einem fremden Stern. Desungeachtet verbaut man sich vollständig den Weg zur Erkenntnis jenes Mechanismus, der Zion den Weg zur diktatorischen, ja gnadenlos tyrannischen Weltbeherrschung geebnet hat, solange man sich weigert, jene Kühe zu schlachten, die man bisher die Steuerdepps bzw. die Steuertrotteln der Welt für heilig gehalten haben…Diese Depps und Trotteln zwingt man, ihre Arbeitsleistung oder deren Früchte «unter Wert» zu verkaufen und Produkte fremder Arbeit zu überhöhten, den Wert der darin steckenden Arbeitsleistung übersteigenden Preisen zu kaufen. Diese Depps und Trotteln lauschen ohne Nachzudenken weiterhin den Klima- und Banken-Rettungs-Märchen der Klimasekte und der Banker und glauben den blöden Schwachsinn zahlreicher anderer Krimineller der westlichen Massenmedien. Unter Ausnutzung der Notlage der Menschen werden von der menschenähnlichen Raubtieren bisweilen lebenswichtige Güter künstlich verkappt, um ihren Wert zu

erhöhen und wirtschaftlich nicht gerechtfertigte Preise dafür erzielen zu können. Umgekehrt werden künstliche «Überangebote» erzeugt, um die Preise unter den wirtschaftlichen Wert der Waren zu drücken. Wird für eine Ware oder für einen Dienst ein Preis weit über dem Wer gefordert,

so werden sie nicht abgesetzt, und in weiterer Folge eben auch auf dem Markt nicht mehr auftauchen können. Der Wert ist die Kraft, die den

Preis anzieht. Im Gegensatz zu Warenpreis kann der Leistungspreis nicht von der Inflation beeinflusst werden.

Es liegt in der Natur der Sache, dass der Tauschwert nicht zwar des Geldes an sich, wohl aber jeder einzelnen konkreten Währung, manipulierbar ist und die Meistern solchen Manipulationen, die Auswirkungen auf die Wirtschaft insgesamt haben (die gesamtwirtschaftliche Folgen sind so gut wie immer schädlicher Art), sind die menschenähnliche Raubtieren des kleptokratischen Finanz-

Systems. Prinzipiell kann der Geldwert nur nach oben oder nach unten verändert werden. Die Erhöhung des Geldwertes heißt Deflation, die Verringerung des Geldwertes heißt Inflation. Mathematisch betrachtet stellt das Verhältnis zwischen aktuell geleisteter Arbeit (unter menschlicher Arbeit wird hier immer nur volkswirtschaftlich sinnvolle rationelle produktive und tatsächlich nachgefragte Arbeitsleistungen verstanden!) und aktuell umlaufender Geldmenge eine Division bzw. eine Bruchrechnung dar, deren Resultat exakte Auskunft über Wertkonstanz, Wertsteigerung oder Wertverfall einer Währung gibt.

Wenn der mathematische Charakter zwischen Arbeitsleistung und Geldmenge nicht restlos begriffen ist, wird man sich beim Thema

«Inflation» von den Massenmedien total verwirren lassen d.h. für dumm verkaufen, weil diese seit Jahrzehnten die wahren Ursachen für die immerwährenden Inflationsschübe und/oder kurzzeitigen Deflationsphasen in allen möglichen Volkswirtschaften der Erde kunstfertig verschleiern. Ob die Wirtschaftsjournalisten der von der Finaz-Hyänen kontrollierten Massenmedien bei der Behandlung des Globalen Geldsystems ihr argloses Publikum gewollt verdummen oder lediglich die eigene Unwissenheit dokumentieren, lässt sich pauschal nicht beantworten. Solange weder die umlaufende Geldmenge willkürlich erhöht noch die fortwährend geleistete Arbeit willkürlich reduziert ist, wird sich der Geldwert einer jeden Ware und Dienstleistung rasch von selbst einstellen und konstant halten.

Eine gut funktionierende Volkswirtschaft –auch «Konjunktur» genannt –

lebt vom kontinuierlichen, ununterbrochenen Umsatz, wo das Geld

ständig die Runde macht. Jede Volkswirtschaft genau in der Größe «lahmt», in dem sich der Geldumlauf verringert oder verlangsamt wird.

Der Grundübel liegt darin, dass heute die Volkswirtschaft keine «Versorgungswirtschaft» mehr ist, sondert eine von den menschenähnlichen Raubtieren kontrollierte «Erwerbswirtschaft». In ihr wird eine Unmenge von Gütern und Dienstleistungen produziert bzw. erbracht, die weder lebensnotwendig noch wenigstens von erheblichem Nutzen sind. Anders als in einer den natürlichen, begrenzten

Bedürfnissen des Menschen angepassten «Subsistenzwirtschaft», die im wesentlichen nur das produziert und tauscht, was alle Menschen dringend benötigen, und davon auch nur unwesentlich mehr bereithält, als die Menschen jeweils auf absehbare Zeit benötigen, produziert die Erwerbswirtschaft notgedrungen immer neue künstliche «Bedürfnisse», um diese anschließend befriedigen zu können.

Das Bedürfnis zu sparen von Waren ist so alt wie die Menschheit selbst. Man sparte seit Geld gibt um es mit einer gewissen, aus praktischen Gründen unumgänglichen Verzögerung wieder in den Wirtschaftskreislauf einfließen zu lassen. Man zwingt heute den Menschen Geld zu sparen, um damit auf Kosten anderer zu spekulieren, um es anderen gegen Zins auszuleihen, um damit die Wirtschaft gezielt in Unordnung zu bringen, um damit hintergründig politische Macht auszuüben, und anderes viel mehr.

Durch die rechtzeitige Gliederung die als Handelsbanken oder Sparkassen verfassten regionalen Bankzentrallen wie auch die Versicherungsgesellschaften in ihrem Finanz-Netzwerk, um aus ihnen allen ein einziges Finanzsystem auf internationaler Ebene zu machen, das die Menge und den Umlauf des Geldes manipulieren können, so dass sie einerseits die Regierungen, andererseits die Großindustrie kontrollieren können. Aus dem oben dargestellten Tatbestand, diese Raubtiere können machen was sie wollen. Sie können z.B. bei allen Kontoinhabern bei den Banken dieser Welt Negativzinsen d.h. Strafzinsen berechnen. Dadurch zwingt man die Kontoinhabern in

Derivaten-Anlagen zu investieren, um es endlich zu verlieren. Man zwingt ferner die Geschäftsbanken keine Wirtschaftskredite zu geben und das Geld der Kunden für Wetten zu gebrauchen. Die so genannten

«Märkten» und zionistischen Mitspieler der FED der USA, erhalten von der Staaten dieser Welt das erarbeitete Geld zu 0% um gegen Zinsaufschlag zurückleihen und kaufen Aktien-Derivate d.h. Wetten auf einen bestimmten Aktienindex, kombiniert mit eine Vielzahl von unerreichbaren Kriterien damit diese Wetten verloren gehen müssen um eine Zahlungsausfall zu erzeugen, so das dafür betriebe, Autobahnen, Häfen, Flughäfen u.a. Werte als Pfand auf jeden Vermögenswert der Länder der Welt bekommen. Und so werden die menschenähnliche Raubtieren des kleptokratischen Finanz-Systems mit dem Geld der Regierungen immer reicher, während der Völker immer mehr in die Armut treiben. Damit ist geklärt warum das Geld nicht für

Wirtschaftsprojekte in der Länder der Welt, wie früher, fließt.

 

Was versteht man im strengen Sinn unter Zins?

Sowohl beim Darlehens-Zins wie beim Kapital-Zins sind Roh- und Rein-Zins streng zu unterscheiden. Roh-Zins ist die Gesamtheit eines Einkommens, das manchmal als «Zins» bezeichnet wird. Darin ist oft eine Risikoprämie mit eingeschlossen, ein Primärlohn als Entgelt für unternehmerisches Wagen, ein Sondergewinn aus anfällig günstiger Macht- oder Verkehrslage, manchmal auch der Unternehmerlohn. Den

Rein-Zins erhält man erst, wenn man vom gesamten Rohzins-Einkommen alle die hier aufgezählten Zinssätze abzieht. Der Rhein-Zins ist leider der zentrale Nerven stränge der Welterwerbswirtschaft und des Welt-Schuldensystems geworden. Die Zentralbanken der Nationen die in das kleptokraten Finanz-System mit eingeschlossen sind erlauben keine Schuldenfreie Politik der Regierungen weil deren Schulden das

Vermögen des kleptokraten Finanz-Systems ist. Rund 50% d.h. die H’lfte des Gesamtbruttosozialproduktes der jeweiligen kapitalistischen Wirtschaftssysteme wird von Zins aufgefressen. Mehr als die Hälfte des von den schaffenden Menschen der Nationen erarbeiteten Volkseinkommens, wird Jahr für Jahr von den internationalen privaten Hochfinanz fortgenommen. Bei Annahme eines durchschnittlichen Zinssatzes von 5% fließt das gesamte Nationalvermögen jedem Volkes, der Bodenerzeugnisse, aller beweglicher und unbeweglicher Güter, im Zeitraum von 15 Jahren in die Taschen der internationalen privaten Hochfinanz. Das gesamte Nationalvermögen der Nationen muss alle 15 Jahre neu erarbeitet werden. Mehr als die Hälfte der Preise aller Waren sind Zinslasten, die in der Warenpreisen als Zinstribute für die Weltgauner enthalten sind. Die Löhne der schaffenden Menschen sind in der Regel und im Durchschnitt um die Hälfte gekürzt, während die Güter des täglichen Lebens in der Regel und im Durchschnitt um das Doppelte

teuer sind. Das kleptokratische Finanz-System hat zuerst, um die

Währungen der einzelnen Länder vollständig in die Gewalt zu bekommen und den Geldumlauf perfekt manipulieren zu können, das Recht zur Ausgabe von Banknoten in ihre Hand vereinigt. Eine nationalisierte zu 100% Zentralbank eines souveränen Staates würde niemals für die Supergauner kostenlos Geld drücken, um es dann zu Todes-Wucher-Raten zurück zu leihen. Ab diesem katastrophalen für die Menschheit Augenblick durfte es in jedem Land nur noch ein einzige Zentrale Notenbank geben, die allein die Emission der jeweiligen Landeswährung

obliegt. Diese menschenähnlichen Raubtiere des kleptokratischen Finanz-Systems errichteten durch Bildung internationaler Finanzkombinate neue Bankier-Dynastien politischen Kontrolle. Diese Gauner hatten rechtzeitig begriffen, dass jede Regierung dieser Welt Einkommensquellen benötigt, auf die sie in Notzeiten zurückgreifen kann. Sie hatten auch begriffen, dass sie sich mittels der Bereitstellung

solcher Fonds aus ihrem Privatvermögen, allen Regierungs-Oberhäupter geradezu schreckenerregend willfährig machen konnten. Das hatte sich als eines der wirkungsvollsten Mittel zur Kontrolle politischer Ernennungen und zur Entscheidung politischer Fragen erwiesen. Diese menschenähnlichen Raubtiere des kleptokratischen Finanz-Systems sind hin zu riesigen geheimen Machtzentrallen entwickelt…Sie brachten sowohl die Regierungen dieser Welt als auch die Großindustrie unter ihre Kontrolle.

 

Das Verbrechen, das unverständlicherweise geduldet wird, besteht

darin, dass die Nationen das Geld über ihre Zentralbanken herstellen, es aber dann den so genannten « Märkte» geben und von diesen mit Zinsen und Wettaufschläge zurückleihen müssen. Im Falle Hellas z.B. erhöhten die Verbrecher der «Märkte» und der «Wall-Street» die ursprüngliche Kreditsummen innerhalb von 4 Monate um 500% durch Wettfälligkeiten der Kredit-Wetten d.h. der Credit Default Swaps (CDS).

Die Schulden Hellas z.B. sind damit betrügerische Wetten, die immer wieder von vorn beginnen. Trotz harter Troika Maßnahmen in Hellas steigt der Schuldenstand (heute liegt bei 174,5% von BIP) weiter. Mit dem Wettsystem, dem kriminelle Politiker in Auftrag der Finanz-Hyänen Gesetzeskraft verliehen haben, werden die Ländern Südeuropas buchstäblich ausgeplündert.

Was für eine Dummheit der Völker der Welt und besonders der Intelligenten E.U.!!! Die so genannten «Märkte» sind nicht Diener der Völker der Welt, sondern ihre Mörder. Wie es scheint die EU wird von Idioten oder von Verräter, die von der Finanz-Hyänen ausgesucht werden, regiert. Die «Krise» die die Menschheit heute ertragen muss, ist keine wahre Krise, sondern eine Metamorphose der noch vorhandenen Weltwirtschaftsordnung in eine Weltsklavenordnung. Wenn das System der so genannten «Märkte» von der Wurzel her nicht herausgerissen wird, kann keine menschliche Weltordnung neu etabliert werden. Diese Metamorphose wird herbeigeführt hauptsächlich von den Feinden der Menschheit d.h. von der FED und der Wall Street. Diesen Feinden dient, der bei Goldman-Sachs ausgebildeter «Supergauner», Mario Draghi, der heute auf den Präsidentensessel der EZB sitzt. Er verschweigt dass die Verschuldung der EU-Mitglieder immer größer werden und die Inflation

steigern wird. Er verschweigt auch dass auch die Währungsunion, wie wir sie kennen, bald nicht mehr existieren wird.

 

Inwiefern kann Sparen von Geld volkswirtschaftlich schädlich sein?

Nun, Geld, das nicht ausgegeben, sondern stattdessen gespart wird, wird dem Wirtschaftskreislauf entzogen und nutzlos angehäuft. Nutzlos

deshalb, weil es außerhalb dieses Kreislaufs seine legitime Funktion, diejenige eines Tauschmittels, nicht mehr erfüllt. Dieses nutzlos angehäuftes bei der Banken Geld, wollen die menschenähnlichen Raubtieren des kleptokratischen Finanzsystems, fressen. Jede in der kapitalistischen Erwerbswirtschaft beinahe regelmäßig zyklisch eintretende Wirtschafskrise (Konjunkturflaute, Rezession, Depression) wird durch eine systemwidrige Kaufzurückhaltung und Investitionszurückhaltung der Großindustrie ausgelöst. Woher stammen aber die gewaltigen Finanz-Kapitalien in der Großindustrie und woher rührt ihre merkwürdige, periodisch auftretende Manie, riesige Geldsummen aus dem Wirtschaftskreislauf abzuziehen und dadurch eine Absatzflaute mit anschließender Arbeitslosigkeit, mit verstärktem Konsumrückgang u.a. zu provozieren? Und warum fließt heute das Geld nicht mehr in der Wirtschaft, auch nicht als Wirtschaftskrediten für gute Wirtschaftsprojekte? Warum sind die Banken gezwungen das gesparte Geld der Kunden für die Wetten

gebrauchen und nicht mehr für Wirtschaftskrediten? Von wem sind sie gezwungen und was wird bezweckt? Bezweckt man vielleicht eine

großangelegte Weltdepression, die global bereits ausgebrochen ist und die von geheimen Kräften vorsätzlich angefacht wurde? Damit will man

das Chaos entfaltet ohne Moral und Regeln….

Ist heute die E.U. in der Lage, die Beziehungen ihre Bürger zur Natur, zu Zeit, zu anderen Menschen und sich selbst wiederherzustellen? Mit Freimauern, Zionisten und Söhne der Finsternis als E.U-Funktionäre, die die althellenische Demokratie verscherbeln bestimmt nicht. Diese visionslose Subjekte und Knechte der Hochfinanz sind völlig ungeeignet folgende Möglichkeiten zu realisieren:

 

a. Ausschaltung der Macht der Finanz-Hyänen und deren Organe Trilaterale Kommission, CFR, Bilderberger u.a. innerhalb der E.U.

b. Ausschaltung der Marionetten-Regierungen der Mitgliedsländern

Und Wiederherstellung der Gemeinde und eines echt demokratisch funktionelles Staatensystems (E.U. der Vaterländer).

c. Dezentralisierung der Autorität und der Macht, einschließlich der

Industrielle und kommerziellen Macht innerhalb der E.U.

d. Wiederherstellung des Gefühls der Intensität und Widerstandsleistung gegen der neue Versklavung durch die Ideologie des internationalen politischen Zionismus.

e. Änderung der Gesetze die die Aktiengesellschaften regulieren, um ein pyramidenartiges Aufeinandertürmen von Macht und eine Ausweichung von Verantwortung zu verhüten.

f. Beschränkung der der gesetzgeberische Tätigkeiten der Regierungen der Mitgliedsländer und Vergrößerung der beratende, beaufsichtigende und vermittelnde Tätigkeit.

 

Diese Liste könnte mühelos verlängert werden…..

Sehr groß sind die Defizite der E.U.!

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>