«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γιατί σε αυτή τη γενια της αρέσει να ζει στο ψέμα και στην δουλικότητα;;;;;

ΔΕΝ ‘ΜΕΤΡΑΕΙ’ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ…

[πηγή]

Όποιες εικασίες και υποθέσεις και να κάνει κάποιος για τον πραγματικό αριθμό των Ελλήνων ψηφοφόρων (εκλογικό σώμα), δεν μπορεί να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, γιατί δεν έχει χειροπιαστά στοιχεία. Η κάθε κυβέρνηση μας λέει συνεχώς ότι δεν έχει γίνει εκκαθάριση στους εκλογικούς καταλόγους.

Όμως τώρα έχουμε χειροπιαστά στοιχεία από την ίδια την ΕΛΣΤΑΤ.

 

Πατήστε τον σύνδεσμο της ΕΛΣΤΑΤ και θα δείτε ότι :

Ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας, δηλαδή εκείνοι που έχουν ελληνική υπηκοότητα, είναι 9.904.286. Αν από αυτούς αφαιρέσετε (με μια μικρή αναγωγή) τους ανήλικους κάτω των 18 ετών, οι οποίοι ανέρχονται σε 2.015.274 άτομα, τότε οι ζώντες ενήλικοι Έλληνες υπήκοοι πολίτες (που έχουν δικαίωμα ψήφου) ανέρχονται σε 7.889.012. Αυτοί λοιπόν είναι οι πραγματικοί ζώντες Έλληνες ψηφοφόροι.

Αν τώρα ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, θα δείτε ότι οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στους εκλογικούς καταλόγους στις τελευταίες ευρωεκλογές είναι 9.907.876, πράγμα προφανώς ψευδές. 

Μάλιστα οι ψηφοφόροι εμφανίζονται (κατά τι) πιο πολλοί από όλους τους Έλληνες υπηκόους (ενήλικους και ανήλικους) μαζί.    [πηγή]

Αναρτήθηκε από

Διαβάστε Φτωχοί το πνεύματι και το παρακάτω, κάνουμε ότι μπορούμε να σας ενημερώσουμε για να ανατρέψουμε τους προδότες, όχι για μας,  αλλά για τα παιδιά μας και εσείς ξύνετε τα αρχίδια σας!

Μου τα έστειλε μόλις τώρα ο Αντώνης Γρυπαίος και τον ευχαριστώ.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ομολόγησαν την απάτη των Επιτοκίων Είναι η είδηση των ειδήσεων και όμως εδώ, στην ρημαγμένη Αθήνα, πέρα βρέχει.

«Πηγές» της Εισαγγελίας επιβεβαίωσαν χθες στις βρετανικές εφημερίδες ότι στο Southwark Crown Court στις 3 Οκτωβρίου ένας «ανώτερος τραπεζίτης» από μια «κορυφαία τράπεζα» στη Βρετανία ομολόγησε την ενοχή του για τη συμμετοχή στη συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση των αγορών με τον προκαθορισμό και τη χειραγώγηση του παγκόσμιου διατραπεζικού επιτοκίου αναφοράς Libor.

Ο δικαστής του Southwark Crown Court απαγόρευσε την δημοσιοποίηση της ομολογίας και την δημοσιοποίηση του ονόματος του τραπεζίτη που ομολόγησε,συμφέρον,σκάνδαλο,ποσοστό νοθείας αλλά χθες εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρει:

« Ένας ανώτερος τραπεζίτης από μια κορυφαία βρετανική τράπεζα ομολόγησε στο Southwark Crown Court, στις 3 Οκτωβρίου 2014, την ενοχή του, για συμμετοχή στην συνωμοσία με σκοπό την εξαπάτηση σε σχέση με τη χειραγώγηση του Libor. …Αυτό προέκυψε από τις έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Μεγάλης Απάτης σε
σχέση με την χειραγώγηση του Libor
»

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα φυσικό πρόσωπο άτομο παραδέχθηκε την ενοχή για ποινικό αδίκημα σχέση με μια εν εξελίξει έρευνα σχετικά με τη χειραγώγηση των διατραπεζικών επιτοκίων παγκοσμίως.

Είναι η είδηση των ειδήσεων που αποκαλύπτει τι είναι στην ουσία οι «Αγορές» χρήματος και τα σπρέντς.

Και όμως εδώ, τα δικά μας μμε έκρυψαν την είδηση όπως έκαναν και για την έκθεση του ΔΝΤ σε σχέση με το κούρεμα των κρατικών δανείων που δικαιώνει τη θέση της Αργεντινής.
Υπενθυμίζω την ανάρτηση στις 19/03/2014 , «Εβραϊκές δουλειές (συνέχεια χωρίς τέλος)»

Ψάχνοντας το αεροπλάνο τα βόθρο-κάναλα αυτή την είδηση είτε την έκρυψαν είτε την έχασαν, αν και αφορά σε δεκάδες χιλιάδες Έλληνες δανειολήπτες των οποίων τα επιτόκια δανεισμού είναι προϊόν χειραγώγησης.

Η αμερικανική εποπτική αρχή που εγγυάται τις τραπεζικές καταθέσεις, η Federal Deposit Insurance Corp, στις 14 Μαρτίου, κατέθεσε αγωγή στο Περιφερειακό Δικαστήριο της Νέας Υόρκης , κατά 16 από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου και της «British Bankers Association» , επειδή, χειραγωγώντας το επιτόκιο Libor εξαπάτησαν τουλάχιστον 38 αμερικανικές τράπεζες που πτώχευσαν από το 2008 ως σήμερα, όπως η Washington Mutual Bank και η IndyMac Bank , και δεκάδες άλλες μικρότερες τράπεζες, προκαλώντας τους « σημαντικές απώλειες ».

Σύμφωνα με την αγωγή, οι εν λόγω “παγκόσμιες τράπεζες”, κατόπιν συνεννόησης , άλλαξαν το επιτόκιο Libor με το οποίο ήσαν συνδεδεμένα ορισμένα συμβόλαια «swaps» με τις τράπεζες που πτώχευσαν, και τα “έσπασαν,” αθετώντας τις υποχρεώσεις τους και προκαλώντας έτσι σημαντικές απώλειες στις μικρότερές τράπεζες , οι οποίες, τις οδήγησαν τελικά στην πτώχευση, οπότε η Federal Deposit Insurance Corp, υποχρεώθηκε να πληρώσει τους καταθέτες τους. Μερικές από τις τράπεζες που περιλαμβάνονται στην αγωγή , όπως η Barclays και η UBS , έχουν ήδη πληρώσει περίπου 6 δις. δολ. για να «κλείσουν» τις υποθέσεις για χειραγώγηση των επιτοκίων αναφοράς που ερευνούσαν οι εποπτικές αρχές των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Τα παγκόσμια χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν επίσης μηνυθεί από «επενδυτές» που έχασαν χρήματα λόγω της χειραγώγησης των επιτοκίων αναφοράς ,με βάση την αντιμονοπωλιακή νομοθεσία , αλλά πέρσι τον Μάρτιο , το αμερικανικό ομοσπονδιακό δικαστήριο προστάτευσε τις τράπεζες, διότι απέρριψε αυτές τις κατηγορίες , δημιουργώντας έτσι δεδικασμένο. Για το λόγο αυτό η FDIC επανέρχεται επικαλούμενη την «αθέτηση συμβολαίου». Με βάση το επιτόκιο Libor διακανονίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο , το επιτόκιο χρηματοοικονομικών προϊόντων αξίας άνω των 550 τρις. δολαρίων, από στεγαστικά δάνεια ως τα παράγωγα . Η British Bankers ‘Association , που εγγυάται τη «διαφάνεια» του επιτοκίου Libor, κατηγορείται ότι συνήργησε στην απάτη αυτή.

Οι τράπεζες που αναφέρονται στην αγωγή είναι: η Bank of America Corp , η Citigroup Inc , η Credit Suisse Group AG , η Deutsche Bank AG , η HSBC Holdings PLC , η JPMorgan Chase & Co , η Royal Bank of Scotland Group PLC, η Rabobank , η Lloyds Banking Group plc ,
η Societe Generale , η Norinchukin Bank , η Royal Bank of Canada , η Bank of Tokyo – Mitsubishi UFJ και η WestLB AG .

ΥΓ…. και συ λαέ μη ξεχνάς τον φασισμό, και την «ομοφοβία», και τον «ρατσισμό» βεβαίως ,βεβαίως και πλήρωνε τον φόρο σου και το στεγαστικό σου με επιτόκιο μαϊμού.

ΠΗΓΗ : Δελτιο των 11

Διαμόρφωση/προσθήκες/φωτο : Α.Τ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ MEDIA ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ:

LIBOR manipulation: banker pleads guilty to conspiracy to defraud

A Former Banker Pleads Guilty in British Libor Case

Senior official from British bank admits bank rate fixing plot

London banker pleads guilty to fixing Libor, faces up to 10 yrs in jail

Αναρτήθηκε από στις 11.10.14

Μοιραστείτε το!

1 comment to Γιατί σε αυτή τη γενια της αρέσει να ζει στο ψέμα και στην δουλικότητα;;;;;

  • Περαστικος

    Καλημερα Κωνσταντινε. Και τι να κανουμε δηλαδη ρε φιλε; Πως να τους ανατρεψουμε; Οση νοθεια και αν εχει γινει, που εχει γινει αυτο ειναι σιγουρο. Η ΝΔ ΠΕΡΝΕΙ 20% ΣΤΑΝΤΑΡ βγαλε τωρα ενα 10% που ξερει τι κανει και εχει γνωση αυτα που λεμε. Το αλλο 10% τα πιστευει αυτα που λεει ο Σαμαρας. Δεν μπορεις να φαντασεις τι εχω ακουσει απο τυχαιες γνωριμιες που εχω συναναστραφει με κοσμο και ανοιξαμε πολιτικη κουβεντα. Αυτος ο κοσμος ειναι αξιος να ψοφησει στο τελος απο την πεινα.
    Και δεν ειναι μονο απο την ΝΔ. Καταλαβαινεις… Για καποιο λογο κατι συμβαινει ρε παιδια. Δεν μπορω να το εξηγησω, ο κοσμος δεν συμπεριφερετε σωστα. 2 στους 1 ειναι χαζοι και πιστευουν αυτα που τους λενε. Το εχω ψαξει το θεμα πολυ. Δεν ειναι οτι μας ψεκαζουν και αλλες τετοιες παπαριες. Ειναι στην πραγματικοτητα ΧΑΖΟΙ. Οι μικρες ηλικιες παλι ειναι αλλου νου παπα ευαγγελιο. Κατι εχει γινει, δεν ξερω μαλλον φταιει η πολυ τηλεοραση. Εγω για να ξυπνησω την μανα μου απο τον ληθαργο ειδα και επαθα. Στην αρχη που της ελεγα το ενα και το αλλο και να κλεισει την ΤV και να μην βλεπει τιποτα με φωναζε και μου ελεγε οτι δεν παω καλα και οτι εσεις εκει στην Αθηνα ειστε τρελοι κτλ.
    Αλλα οι προσπαθειες μου μετα απο 2-3 χρονια πιασαν τοπο και τωρα δεν ανοιγει ουτε TV ουτε ειδησεις τους εχει χεσμενους ολους αυτους τους ψευταραδες. Ποσες φορες μου εχει πει, καλα ελεγες γιαυτο, καλα ελεγες για εκεινο.
    Το αρθρο Αναρτηθηκε απο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ που ειναι για; Αντε ντε.. Μονο γραμματα ειστε και για να παρετε καμια και ντουντουκα φωναζετε για να εχουν τα μεγαλα καναλια δουλεια.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>