«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΜΠΟΛΑ: Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Διεθνής φρενίτιδα
για έναν βιολογικό ιό από το παρελθόν

Η απάτη της επιδημίας

Έγραψε στις 03.10.2014 ο/η: Μαυρομμάτης Βασίλειος

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρο τον πλανήτη, αφού ένας γνώριμος «αμερικανοτραφής» τρομοκράτης των ΄80s ξαναγύρισε δριμύτερος. Απειλεί όλη την ανθρωπότητα και σκοτώνει σχεδόν πάντοτε όποιον συναντήσει στο πέρασμά του. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο Ταλιμπάν τρομοκράτη, ούτε για κάποιον άλλο «στημένο» μουτζαχεντίν του Ισλαμικού Χαλιφάτου, που αποκεφαλίζει ανθρώπους. Πρόκειται για τον Έμπολα, έναν ιό αμερικανικής «επινόησης», «κατασκευής» και «προέλευσης», που τρομοκρατεί και σκοτώνει ανθρώπους στην αφρικανική ήπειρο. Για άλλη μια φορά σενάρια, που ξεπερνούν τα όρια της συνωμοσίας κρύβονται πίσω από την υπόθεση αυτή.
 

Έμπολα
και τρομοκρατία των Μ.Μ.Ε.
Έμπολα, η «τελευταία λέξη της μό-
δας» στο χώρο της αρρώστιας, η
ανακυκλωμένη φρενίτιδα της επο-
χής μας, ο νέος Μπαμπούλας. Όλα
ξεκίνησαν την δεκαετία του 1980,
όταν εμφανιζόταν αρχικά το AIDS
και μετά ο Έμπολα. Τότε, τα φώτα
της δημοσιότητας έπεσαν πάνω
στην «ψεύτικη» επιδημία του AIDS,
που και κέρδισε την παγκόσμια
αποδοχή. Ο Έμπολα τότε, έμεινε
στο περιθώριο, όμως αυτή η πρώτη
επαφή ήταν αρκετή, για να κατα-
γραφεί στο υποσυνείδητο των μα-
ζών, ώστε κάποια στιγμή στο μέλ-
λον να αναδειχθεί ως ο σταρ της
εποχής του.

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται
για έναν ιό εργαστηρίου ή μια ακό-
μα απάτη, που στήθηκε από τις βιο-
μηχανίες θεάματος του δυτικού κό-
σμου. Πειράματα με τον Έμπολα έ-
γιναν δοκιμαστικά το 1976 στους
φτωχούς αφρικανούς. Οι αφρικα-
νοί αποτελούν εδώ και πολλά χρό-
νια τα πρώτης γραμμής πειραματό-
ζωα των φαρμακοβιομηχανιών.

 

Φωτογραφία του 1976
με δυο νοσοκόμες
να στέκουν εμπρός σε ασθενή
του Έμπολα κατά
την πρώτη προώθηση του ιού.

 

 


Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Αφρική συντελείται εδώ και αρκετά χρόνια φαρμακευτική, αλλά και πολιτική γενοκτονία! Μη κερδοσκοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως η Unicef, οι Γιατροί χωρίς σύνορα, εκκλησιαστικές οργανώσεις, εταιρείες εξόρυξης πετρελαίων, φαρμακοβιομηχανίες και διάφοροι άλλοι εξουσιαστές, διαπλέκονται σε ένα κουβάρι αλωνίζοντας και υπονομεύοντας ολόκληρη την Αφρική σε επίπεδο πανίδας, χλωρίδας, αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό. Africa SOS… (Διαβάστε στην «Ελεύθερη Έρευνα»: Διεθνείς οργανώσεις‒καρτέλ, με πρόσχημα τη φιλανθρωπία).

Οι κλασικοί‒ιατροί του Συστήματος πιστεύουν, ότι η κατανάλωση κρέατος πιθήκων από ανθρώπους, που έχουν μολυνθεί με τον ιό Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Λες και τόσες χιλιετίες, που οι αφρικανοί έτρωγαν πιθήκους, κινδύνευαν από ιούς, όπως ο Έμπολα. Αυτή παραμένει μια ανούσια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί, ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη κι ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.

 

 

 
Οι στολές
βιολογικού
πολέμου
παραπέμπουν
σε σκηνικά
Αποκάλυψης.

Αρωγός της
προσπάθειας
η… Unicef,
που βρίσκεται
πάντα στο
«πλευρό των
αφρικανών»…


«Στη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στις 23 Σεπτεμβρίου στην έγκριτη επιθεώρηση “The New England Journal of Medicine” σημειώνεται, ότι τα κρούσματα του ιού, επιβεβαιωμένα (τα οποία ως τη στιγμή, που γράφονταν αυτές οι γραμμές, είχαν φθάσει τα 5.800), είναι πιθανό να αγγίξουν τις 20.000 ως τον Νοέμβριο. Προστίθεται, ότι η θνησιμότητα αγγίζει το 70%, ποσοστό πολύ υψηλότερο από το 50% των προηγούμενων εκτιμήσεων. Μέσα σε όλα αυτά, εκτιμήσεις ειδικών από τα αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών (CDC) κάνουν λόγο για 1,4 εκατομμύρια κρούσματα του ιού στη Δυτική Αφρική ως τα μέσα Ιανουαρίου! Είναι επόμενο, ότι αν ο ιός γνωρίσει τέτοια εξάπλωση θα είναι πολύ πιο εύκολο να “δραπετεύσει” προς οποιαδήποτε γωνιά του κόσμου, αλλά και να κυκλοφορεί ελεύθερος ασταμάτητα στην Αφρική στο μέλλον». (Από πρόσφατη δημοσίευση στα Μ.Μ.Ε.).

«Η επιδημία του Έμπολα στη Δυτική Αφρική βγαίνει εκτός ελέγχου», δήλωσε πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα, κατά την επίσκεψή του στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών στην Ατλάντα. Ο πανικός καλλιεργείται έντεχνα στις μάζες. Οι αρχές μιλάνε για αριθμούς θυμάτων, που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν και φυσικά, ούτε να προβλεφθούν οι νοσούντες στο μέλλον. Όλα αυτά εξυπηρετούν το κλίμα τρομοκρατίας, που θέλουν να σπείρουν.
 

 

 

Από τα πτηνά και τα γουρούνια,
στους… πιθήκους.

 

Κατάσταση έκτακτης ανάγ-
κης για τη δημόσια υγεία σε
παγκόσμια κλίμακα εξαιτίας
της δήθεν δραματικής εξά-
πλωσης του θανατηφόρου
ιού Έμπολα στη Δυτική Αφρι-
κή κήρυξε από την Παρα-
σκευή 8/8 ο Π.Ο.Υ.. Μέχρι
τότε, σύμφωνα με τα δημο-
σιεύματα του τύπου, είχαν
πεθάνει περίπου στα 1000
άτομα σε όλη την Αφρική!
Όμως, για τον καρκίνο, που
σκοτώνει κάθε χρόνο 8,5 εκ.
ανθρώπους μόνο στο δυτικό
κόσμο, όχι συναγερμός, αλ-
λά ούτε λόγος να γίνεται…

  
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έμπολα έφθασε στις Η.Π.Α., συγκεκριμένα στο Ντάλλας, όπου ένας αμερικανός προσβλήθηκε από τον ιό. Όμως, ο Έμπολα εισήλθε και στην Ευρώπη, σύμφωνα με έκτακτη είδηση στα Μ.Μ.Ε. της Ισπανίας. Ένας ισπανός ιερέας και γιατρός, που προσβλήθηκε από τον Έμπολα και επαναπατρίστηκε από τη Σιέρα Λεόνε, πέθανε την 1/10 σε νοσοκομείο της Μαδρίτης, όπως ανακοίνωσαν ιατρικές πηγές. Επίσης, υπάρχει η αναφορά για τη θεραπεία ενός αμερικανού γιατρού ονόματι Κεντ Μπράντλι, ο οποίος θεραπεύτηκε από τον Έμπολα με πειραματική θεραπεία.

Συμπτώματα Έμπολα εμφάνισε και ένας 51χρονος ρουμάνος, ο οποίος επέστρεψε στη χώρα του από τη Νιγηρία στις 25 Ιουλίου. Γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται σε καραντίνα σε νοσοκομείο λοιμωδών νόσων στο Βουκουρέστι. Τέλος, πριν τέσσερις μέρες, ένας νεαρός άντρας ζήτησε ιατρική βοήθεια στο Αμβούργο. Ο άνδρας αυτός εμφανίζει συμπτώματα Έμπολα και τέθηκε σε καραντίνα σε νοσοκομείο. Έφτασε στη Γερμανία με πτήση από Αφρική. Ψέματα ή αλήθεια; Το σίγουρο είναι ότι έφθασε η ώρα μηδέν για τον δυτικό κόσμο…

«Η Νόσος του Έμπολα (EVD) ή αιμορραγικός πυρετός Έμπολα (EHF) είναι μια ανθρώπινη μεταδιδόμενη νόσος, που προκαλείται από τον ιό Έμπολα. Τα συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται δυο μέρες ή τρεις εβδομάδες μετά την επαφή με τον ιό. Συνήθως, συνοδεύονται από ναυτία, εμετό και διάρροια, και ταυτόχρονα με μειωμένη λειτουργία του συκωτιού και των νεφρών. Σε αυτό το στάδιο, ορισμένα άτομα αρχίζουν να εμφανίζουν προβλήματα αιμορραγίας. Ο ιός μπορεί να μεταδοθεί μετά από επαφή με το αίμα ή με τα υγρά του σώματος. Δεν υπάρχει κάποια ειδική θεραπεία για την ασθένεια, παρά θεραπεία ενυδάτωσης. Η νόσος έχει υψηλά ποσοστά θνησιμότητας: Ποσοστό 50% έως και 90%. Ο Έμπολα εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο Σουδάν και τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Η μεγαλύτερη έξαρση του ιού μέχρι σήμερα είναι αυτή του 2014, η οποία επηρεάζει τη Γουινέα, τη Σιέρα Λεόνε, τη Λιβερία και τη Νιγηρία». (Wikipedia, λήμμα Έμπολα).

Τα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε. σπέρνουν τον πανικό και δημιουργούν τις συνθήκες κατατρομοκράτησης των μαζών: «Μια επιδημία, που αρκετοί φοβούνται, ότι μπορεί να μετατραπεί σε πανδημία με ανυπολόγιστο κόστος ‒και όχι μόνο οικονομικό‒ για ολόκληρο τον πλανήτη». Μόλις χθες ο Π.Ο.Υ. έκανε ανακοίνωση, στην οποία υποστήριξε, ότι υπάρχει κίνδυνος να μεταλλαχθεί ο ιός και να αρχίσει να μεταδίδεται ακόμα και μέσω του αέρος.

 

Οι γνωστοί‒άγνωστοι «σωτήρες»

Φυσικά, σωτήρες μας είναι
οι Η.Π.Α. και οι εταίροι τους,
οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Αυτοί θα σώσουν τον πλα-
νήτη για άλλη μία φορά:
«Είναι φανερό πια ‒καθώς
τα κρούσματα διπλασιάζον-
ται κάθε δυο εβδομάδες ως
έναν μήνα‒ ότι οι παγκό-
σμιοι ηγέτες έστω και
καθυστερημένα ανησυχούν.
Οι Η.Π.Α. προορίζουν 500
εκατ. δολάρια για την αντι-
μετώπιση του Έμπολα, πο-
σό, που μπορεί να φθάσει
και το 1 δισ. δολάρια αν
χρειαστεί. Όποιος κι αν εί-
ναι ο χρηματοδότης, σύμ-
φωνα με τον Ο.Η.Ε., απαι-
τείται σίγουρα 1 δισ. δολά-
ρια για να μπει φρένο στην
επιδημία
».

  

 
Τα παπαγαλάκια
της παγκόσμιας τρομολαγνείας.
 

 
Τα πράγματα παρεκτρέπονται σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και οι ισχυροί του παράλογου κόσμου μας κάνουν ό,τι θέλουν, δημιουργούν ανθρωπιστικές και οικονομικές κρίσεις, καταστροφή των καλλιεργειών, μέχρι και στρατιωτική εισβολή με το πρόσχημα της βοήθειας και της νοσηλείας:

«Με δεδομένο, ότι μιλούμε για μια κρίση όχι μόνο δημόσιας υγείας, αλλά συγχρόνως ανθρωπιστική και οικονομική, ο προηγμένος κόσμος άρχισε τελικώς να παίρνει στα σοβαρά την «υπόθεση Έμπολα. Ήδη στις τρεις πιο πληγείσες από τον ιό αφρικανικές χώρες ‒τη Γουινέα, τη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε‒ η οικονομική ανάπτυξη έχει μειωθεί κατά το ήμισυ, ενώ έχουν επηρεαστεί σημαντικά οι σοδειές ρυζιού με αποτέλεσμα να έχουν εκτοξευθεί οι τιμές των τροφίμων. Έτσι, προσφάτως ο Ο.Η.Ε. κήρυξε επίπεδο συναγερμού αντίστοιχο με εκείνο, που αφορά τις εμπόλεμες ζώνες. Την ίδια στιγμή οι Η.Π.Α., η Βρετανία και η Γαλλία στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις με στόχο την κατασκευή μονάδων θεραπείας, την εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και τη διατήρηση της τάξης». (Από τον Τύπο). Επίσης, στο όλο εγχείρημα στέλνει στρατό και η Γερμανία. Το γιατί χρειάζεται ο στρατός θα το δούμε παρακάτω…

Η κορύφωση όλου αυτού του θεάματος φθάνει στο εμβόλιο. Αφού δήθεν δημιουργούν και σπέρνουν την αρρώστια, μας δίνουν και το αντίδοτο, που όπως θα δούμε στο μέλλον, μόνο αντίδοτο δεν θα αποτελεί: «Έτοιμο είναι το εμβόλιο έναντι του ιού Έμπολα και η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρόκειται να ξεκινήσει πειραματικές δοκιμές σε ανθρώπους από τον Σεπτέμβριο, αφού υπάρχουν θετικά αποτελέσματα από δοκιμές, που έχουν διεξαχθεί σε πρωτεύοντα θηλαστικά, μετέδωσαν την Πέμπτη αμερικανικά μέσα ενημέρωσης». (Από τον Τύπο).

Η μπίζνα είναι πολύ μεγάλη, αφού όλες οι χώρες θα τρέξουν να χρεωθούν, για να εξασφαλίσουν το «σωτήριο» εμβόλιο. 2-3 δις ανθρώπων θα εμβολιαστούν και οι φαρμακοβιομηχανίες με τους παρατρεχάμενους μιζαδόρους τους (πολιτικούς, υπάλληλους οργανισμών, γιατρούς, στρατιωτικούς, δημοσιογράφους) θα πλουτίσουν για άλλη μια φορά.
Φυσικά, θα ακολουθήσουν και ειδικά χημικά φάρμακα, που θα καταπολεμούν δήθεν τον ιό (όπως έγινε με το Ταμιφλού, που δεν βοηθούσε σε τίποτα την καταπολέμηση του ιού Η1Ν1, παρά δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα υγείας).

Αυτό είναι και το σημείο κλειδί. Δεν είναι ο ιός του Έμπολα, που θα εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα, αλλά τα εμβόλια και τα ειδικά φάρμακα, που θα παίρνουν όλοι προληπτικά. Αυτά είναι, που θα εξολοθρεύσουν πολλά εκατομμύρια ανθρώπων, όσους φυσικά ενδώσουν στις σειρήνες και ακολουθήσουν τις δήθεν προληπτικές θεραπείες. Ένας μαζικός εκβιαστικός εμβολιασμός (όπως και οι υπόλοιποι, που γίνονται επίσης εκβιαστικά) για όλους και όλες τις ηλικίες θα δημιουργήσει στρατιές αρρώστων στο εγγύς μέλλον, τα δε χημικά‒αντιβιοτικά εναντίον του ιού, που θα καταπίνουν όλοι προληπτικά, θα καταστρέψουν ολοσχερώς την άμυνα του οργανισμού τους.

 

Κορύφωση
του όλου δράματος
της υπόθεσης Έμπολα
αποτελεί το εμβόλιο.

  


Είναι αξιοσημείωτο, ότι την επίβλεψη παρασκευής του εμβολίου την έχει αναλάβει στις Η.Π.Α. το υπουργείο Άμυνας και όχι το υπουργείο Υγείας. Μάλιστα, του όλου project επιμελούνται δύο εταιρείες: Η φαρμακοβιομηχανία Sarepta Therapeutics με έδρα την Μασαχουσέτη και η Tekmira Pharmaceuticals με έδρα τον Καναδά, η οποία είναι θυγατρική της Monsanto! Πρόσφατα, η Monsanto επιχορήγησε την Tekmira με 1,5 εκ. δολάρια. Η Tekmira έχει συνάψει σύμβαση με τον αμερικανικό στρατό για την δημιουργία φαρμάκων και εμβολίων για τη θεραπεία του Έμπολα, ύψους 140 εκ. δολαρίων. Σκεφτείτε η Monsanto και το υπουργείο Άμυνας των Η.Π.Α. θα σώσουν την ανθρωπότητα! Στη γένεση και δημιουργία του ιού Έμπολα, φαίνεται να εμπλέκονται επίσης οι πολυ-δισεκατομμυριούχοι Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς.

Παράξενες δηλώσεις μαζικής καταστροφής
Τον περασμένο Μάιο, ο Ζαν Μαρί Λε Πεν, ιδρυτής του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας, είχε προτείνει, ότι «ο θανατηφόρος ιός Έμπολα θα μπορούσε να λύσει την έκρηξη του παγκόσμιου πληθυσμού».

Μια από τις πιο συγκλονιστικές εκκλήσεις για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού προήλθε από τον δόκτωρα Eric R. Pianka, επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας το 2006. Ο Pianka μιλούσε σε ένα ακροατήριο συναδέλφων του επιστημόνων, φοιτητών και καθηγητών, όταν διακήρυξε, ότι το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να θανατωθεί με την χρήση του ιού Έμπολα υπό μορφή βιολογικού όπλου.
 

Δήλωσε, ότι μια αερο-
μεταφερόμενη έκδο-
ση του Έμπολα με ψε-
κασμό θα είναι πιο απο-
τελεσματική από ό,τι
έχει αποδειχθεί ο ιός
HIV/AIDS από την κυ-
κλοφορία του το 1979,
λόγω της ταχύτητας,
με την οποία το θύμα
πεθαίνει!

Πολυδισεκατομμυρι-
ούχοι, όπως ο Τέντ
Τέρνερ και ο Μπιλ Γκέ-
ιτς έχουν ήδη δηλώσει
δημόσια, ότι θέλουν έ-
να σημαντικό ποσό του
παγκόσμιου πληθυσμού
να μειωθεί, ακόμα και
κατά 90% στο όνομα

 

 

Σταματήστε τους δημιουργούς του Έμπολα.

 

της κλιματικής αλλαγής και της ανακατανομής των πόρων! Πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας τέτοιος άθλος, χωρίς τη βοήθεια ενός βιο-όπλου;

Ο Έμπολα στη χώρα μας
«Με βάση τις εκτιμήσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, η χώρα μας εμφανίζει χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας σε ό,τι αφορά στον κίνδυνο εισόδου του ιού. Οι λοιμωξιολόγοι εξέτασαν χθες τουλάχιστον δυο περιστατικά, τα οποία ήταν εξαρχής μειωμένης επικινδυνότητας να φέρουν τον ιό. Επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ σχολίαζαν χθες στο “Έθνος”, ότι έχουν κατακλυστεί από “ύποπτα” περιστατικά, τα οποία αποδεικνύεται, ότι δεν φέρουν τον ιό. Υπάρχει ‒σημειώνουν‒ αυξημένη ανησυχία. Όποιος έρχεται από αφρικανική χώρα και εμφανίσει λίγο πυρετό, σπεύδει στις υπηρεσίες δηλώνοντας, ότι ενδέχεται να έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα».

Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι αυτός ο οργανισμός, που θα μας προστατεύσει από τον επικίνδυνο ιό με μεγάλες δόσεις τρομοκρατίας και ψεμάτων, προσπαθώντας να μας πείσει για τον απαραίτητο εμβολιασμό, όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα. Όπως έκανε και τις άλλες φορές παλαιότερα με το φιάσκο της γρίπης των πτηνών και των χοίρων… (Βρείτε πολλά σχετικά άρθρα στο Θεματολόγιό μας / Υγεία‒Ιατρική και Οικολογία‒Εναλλακτικές θεραπείες).
 

 

 

Έχει ήδη αρχίσει μέσω των Μ.Μ.Ε.
η τρομολαγνεία και στη χώρα μας.

  

Ένα άλλο παράξενο
γεγονός είναι η έκ-
τακτη δωρεά ύψους
500.000 δολαρίων
από το Ίδρυμα Σταύ-
ρος Νιάρχος ως παρο-
χή έκτακτης βοήθειας
προς την οργάνωση
Γιατροί χωρίς σύνορα,
για την καταπολέμηση
της επιδημίας του ιού
Έμπολα στη Δυτική Α-
φρική (www.SNF.org).
Οι Γιατροί χωρίς σύνορα
είναι η διεθνής οργάνω-
ση, που ηγείται των προ-
σπαθειών αντιμετώπισης
της επιδημίας του ιού
Έμπολα στη Δυτική Α-
φρική και συνεργάζεται

άψογα ως τώρα με τις αρχές και τις φαρμακοβιομηχανίες. Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο.

Περίεργα περιστατικά σε νοσοκομεία της Αφρικής
Ένα άλλο «παράξενο» για τις αρχές γεγονός συνέβη στην Λιβερία μετά την λεηλασία, που δέχθηκε το Ιατρικό Κέντρο της πρωτεύουσας Μονρόβια, στο οποίο νοσηλεύονταν αρκετοί ασθενείς, που έχουν προσβληθεί από τον ιό Έμπολα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στις 27/9 στο πυκνοκατοικημένο West Point, όταν ομάδα ενόπλων διαδηλωτών, που διαμαρτύρονταν για την λειτουργία του συγκεκριμένου κέντρου, μπήκαν σε αυτό κι αφού προχώρησαν σε βανδαλισμούς το λεηλάτησαν καταστρέφοντάς το. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, από την κλινική φυγαδεύτηκαν συνολικά 29 ασθενείς. Οι διαδηλωτές διαμαρτύρονταν, πως η όλη ιστορία με τον Έμπολα δεν είναι παρά μια απάτη.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο κυβερνητικό νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε, στο οποίο νοσηλεύονταν πολλοί ασθενείς με τον ιό του Έμπολα. Το Μπλούμπεργκ αναφέρει, πως οι ντόπιοι επιτέθηκαν με πέτρες στο νοσοκομείο και στο αστυνομικό τμήμα εν μέσω υποψιών, ότι οι γιατροί χρησιμοποιούν τον Έμπολα ως τέχνασμα, για να σκοτώνουν ανθρώπους και να εμπορεύονται ανθρώπινα μέλη.

Το νοσοκομείο αυτό στεγάζει ταυτόχρονα ένα ερευνητικό εργαστήριο βιολογικών όπλων με συνδέσεις προς το Ιδρυμα Μπίλ και Μελίντα Γκέιτς και το Ίδρυμα Σόρος. Εκεί, οι επιστήμονες των Η.Π.Α. εργάζονται στους ιογενείς πυρετούς, όπως ο ιός Έμπολα για δεκαετίες. Οι ντόπιοι σίγουρα πιστεύουν, ότι το νοσοκομείο Κένεμα στη Σιέρα Λεόνε είναι η αιτία της επιδημίας του ιού Έμπολα εκεί. Η φήμη αυτή πυροδοτήθηκε από μια νοσοκόμα, που εργαζόταν εκεί και γνώριζε εκ των έσω το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα σε αυτό. Η νοσοκόμα βέβαια, χαρακτηρίστηκε ψυχικά άρρωστη από τις αρχές. Το νοσοκομείο αυτό ή καλύτερα εργαστήριο βιολογικού πολέμου, έχει εργαστεί για την ανάπτυξη διαφόρων στελεχών του ιού Έμπολα για περισσότερα από σαράντα χρόνια.

Μήπως αυτό το γεγονός συνδέεται με την υπογραφή εκτελεστικής εντολής του αμερικανού προέδρου Μπάρακ Ομπάμα προς τις στρατιωτικές δυνάμεις νοσηλείας (καταστολής καλύτερα), για να καταστεί δυνατή η επιβολή κράτησης ατόμων με αναπνευστικά προβλήματα! Όχι όσοι νοσούν από τον Έμπολα, αλλά όσοι πάσχουν από αναπνευστικά προβλήματα. Δηλαδή να «βαφτίζονται» άρρωστοι από τον ιό Έμπολα όσοι έχουν ένα απλό κρυολόγημα. Να λοιπόν, που χρειάζεται ο στρατός να συμμορφώνει όσους αντιστέκονται. Γι’ αυτό δεν μπορεί να είναι σύμπτωση, ότι ένα εργαστήριο βιολογικού πολέμου σε νοσοκομείο της Σιέρα Λεόνε, με έναν κατάλογο επενδυτών συμπεριλαμβανομένων των γνωστών Τζορτζ Σόρος και Μπίλ Γκέιτς, βρίσκονται στο επίκεντρο της επιδημίας του Έμπολα στην Αφρική. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Έμπολα:
Βιολογικός ιός
ή απάτη;


Επίλογος
Η συνωμοσία έχει στηθεί έντεχνα για άλλη μια φορά από τους μαιτρ του είδους. Μετά από τις επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις του AIDS, του Η5Ν1 (γρίπη των πτηνών), του Η1Ν1 (γρίπη των χοίρων), τη σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια των τρελλών αγελάδων, την κατάρρευση των δίδυμων πύργων, την επίθεση στο Πεντάγωνο, την ιστορία του Μπιν Λάντεν, την επιδημία του άνθρακα, της ευλογιάς, του SARS, της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και τελευταία των μουτζαχεντίν αποκεφαλιστών του χαλιφάτου, ένα νέο μακάβριο θρίλερ έχει σκηνοθετηθεί εδώ και πολλά χρόνια στην κεντρική Αφρική.

Μένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό το φιάσκο του Έμπολα, που στήθηκε για άλλη μια φορά στις πλάτες των αφρικανών συνανθρώπων μας και θα έχει, όπως φαίνεται, αποδέκτη όλη την ανθρωπότητα.

Επιστροφή

Επιστροφή στην κορυφή

ΣΧΟΛΙΑ

Ανώνυμος 29775 έγραψε…
~
“Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για έναν ιό εργαστηρίου ή μια ακόμα απάτη, που στήθηκε από τις βιομηχανίες θεάματος του δυτικού κόσμου. Πειράματα με τον Έμπολα έγιναν δοκιμαστικά το 1976 στους φτωχούς αφρικανούς. Οι αφρικανοί αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια τα πρώτης γραμμής πειραματόζωα των φαρμακοβιομηχανιών.”
Αποδείξεις υπέρ αυτού του σεναρίου; Το κείμενο μόνο φήμες και αυθαίρετες παραδοχές περιλαμβάνει επ’ αυτού.

Οι ιοί που έρχονται κάθε χρόνο από νότια Ασία είναι αποτέλεσμα συγχρωτισμού ανθρώπων και οικόσιτων ζώων και αυτό δεν είναι συνομωσία, αλλά κάτι φυσιολογικό. Άλλο αν μας τρομοκρατεί ή αν οι εταιρίες βρίσκουν ευκαιρία να πουλήσουν τα προιόντα τους. Κάτι παρόμοιο μπορεί να συμβαίνει και με τον ebola.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ebola_virus_disease#Wild_animals
Τελικά μάλλον διαβάζουμε ό,τι θέλουμε..

I.Bielidopoulos
03.10.2014, 04:25:37

Ανώνυμος 29776 έγραψε…
~
Η νόσος των τρελών αγελάδων δεν ήταν καθόλου στημένη, αλλά κάτι πάρα πολύ σοβαρό, που αρχικά οι βρετανοί προσπάθησαν να κουκουλώσουν και κατόπιν αναγκάστηκαν να ξεκληρίσουν την βρετανική παραγωγή κόκκινου κρέατος. Ήταν θεατρική παράσταση το σφάξιμο 4,4 εκατομμυρίων βοειδών;
Η βιομηχανική παραγωγή κρέατος απαιτεί φθηνές ζωτροφές. Έτσι οι κρεατοπαραγωγικές χώρες πιέζουν τις αγροτικές να παράγουν φθηνές ζωοτροφές για να παράγουν αυτές με τη σειρά τους ανταγωνιστικά προιόντα κρέατος, κάτι που μάλλον είναι παράλογο. Δηλαδή να εξάγει η Ελλάδα στην Ολλανδία και στη Δανία φθηνά δημητριακά και να εισάγει από αυτές κονσέρβες ζαμπόν, λάτσιον μιτ, σβαν, λουκανικάκια της κακιάς ώρας και ένα σωρό άλλες μπούρδες τίγκα στα συντηρητικά. Το δε χαζοεπιχείρημα του κρέατος ελευθέρας βοσκής δεν ισχύει διότι, πρώτον το χειμώνα τα ζώα τρέφονται με ζωοτροφές αντί χόρτου στο λιβάδι, δεύτερον επιπρόσθετα τους χορηγούνται αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα για να διατηρούνται υγιή και τρίτον τα προιόντα κρέατος προκειμένου να αποθηκευτούν, μεταφερθούν, διανεμηθούν, εξαχθούν και γενικά για να γίνεται ο χειρισμός τους χωρίς να χαλάνε, απαιτείται χρήση συντηρητικών στο προιόν είτε είναι “βιολογικό”, είτε ελευθέρας βοσκής.
Κυριώτερες ζωοτροφές είναι η σόγια και το καλαμπόκι. Η σόγια όμως υπερτερεί ως προς το καλαμπόκι και επειδή οι αγγλάρες ήθελαν να μειώσουν το κόστος για να αυξήσουν τα κέρδη τους, εισήγαγαν στη διατροφή των βοοειδών οστεάλευρα και κρεατάλευρα προερχόμενα από τα παραπροιόντα των σφαγείων και από άρρωστα και τραυματισμένα ζώα. Ήταν θέμα χρόνου να πληρώσουν το ακριβό τίμημα.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bovine_spongiform_encephalopathy#Epidemic_in_British_cattle

I.Bielidopoulos

http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=3523

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΜΠΟΛΑ: Ο ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>