«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ;

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou    Bleibergweg 114   D-40885 Ratingen  Tel.+Fax: 0049 2102 32513    E-Mail: chaziteo@t-online.de

22.09.2014

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

ΟΙ σκεψεις χωρις ανδρεια αρρωσταινουν.

Οι ιδεες χωρις θυσιες πεθαινουν.

Τα ευχολογια χωρις πραξεις θανατωνουν.

Η διαγνωση καρκινου χωρις θεραπεια είναι αχρηστη.

Η θεραπεια καρκινου με ασπιρινι είναι καθαρη κοροειδια.

Τα παντα στην Ελλαδα μετα το 1947, υποθαλπονται και κατευθυνονται από την πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα και κατ’ επεκταση από το Στε’ι’τ  Ντιπαρτμεντ.

Στον προθαλαμο της ως ανω πρεσβειας βρισκεται «ανεπισημα» το «επισημο» πρωθυπουργικο γραφειο, κάθε ελληνος πρωθυπουργου, και ολοι οι «ανανεωμενοι» και «ηλεκτρονικοι» φακελοι, με τα στοιχεια των πολιτικων πεποιθησεων για κάθε Ελληνα πολιτη… Με τον «δυαδικο πρωτυπο εκπροσωπισης» των ΗΠΑ στην Ελλαδα και με την μεθοδο του «ιδιορυθμου εισοδησμου», η πρεσβεια των ΗΠΑ στην Αθηνα πλεκει με συνεχεια και συνεπεια και διχτυα της NSA, DIA, CIA, USIS, «17 Ν» και άλλες πολλες αορατες δυναμεις, σε συνεργεια με το παραρτημα της λεσχης Bilderberg στην Ελλαδα, με το «Κολεγιο»των Αθηνων.

Η  απαγκιστωση της Ελλαδος από τις ΗΠΑ και κατ’ επεκταση από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο θελει στρατηγικο σχεδιασμο, αποφασιστικοτητα, θελει  την χρησιμοποιηση των μεθοδοδων του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, θελει  μια οργανωμενη και απαλλαγμενη από την Ορθοδοξια ελληνικη ομογενεια με απομακρυνση ολων των σημερινων γελειων «φορεων της οργανωμενης Ομογενειας», των προεπιλεγμενων ισοβιων και ασχετων προεδρο-παραγοντων Ρωμιων των ΗΠΑ που εκπροσωπουν μονο τον εαυτο τους, θελει την γνωση αυτων που είναι απεναντι  της (δηλαδη θελει προσωπα των συναλλασομενων οσφυοκαμτων συμβουλατορων του εκαστοτε Προεδρου των ΗΠΑ, τα προσωπα των διγλωσσων συνωμοτων, που πληρωνουν και προδιδουν ταυτοχρονα τους μισθωτους υποτακτικους τους, τα προσωπα της συμπονοιας στους πονεμενους, τα προσωπα των εκδικητων στους αδικημενους, τα προσωπα των προστατων στους φοβισμενους και αλλα πολλα και πολυσυνθετα προσωπα).

Με αλλα λογια θελει μεθοδικη ερευνα στα αρχεια της ιδεολογιας των ΗΠΑ και μια αορατη αλλα ουσιαστικη και συγκεκριμενη οδυσσειακη αντεπιθεση.

Η νικη κατά του διεθνους πολιτικου σιωνισμου μπορει να επιτευχθη με μεθοδικο  οδυσσειακο δολο.

Μεθοδευμενη αντεπιθεση συνεπως αντι της αιωνιας αμυντικης θεσης ενός απολογουμενου Ρωμιου. Αφου αντιμετωπιζει σημερα ο Ελληνισμος δολιες επιθεσεις (Μακεδονικο, Ηπειρωτικο Θρακικο, Αιγαιακο, Κυπριακο, Κρητικο κ.α.) από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο δεν πρεπει να εχη ενδοιασμους στην ανταποδοση των ισων.

Για μια τετοια ανταποδοση των ισων οφειλουν οι γνησιοι Ελληνες  να γνωριζουν πρωτα για τον αντιπαλο τους τα παντα και πολύ περισσοτερο για τις  αδυναμες πλευρες του.

 

 

Ο διαμελισμος της Γιουγκοσλαβιας δεν ηταν ένα τυχαιο γεγονος όπως δεν θα είναι και ο διαμελισμος της Ελλαδος.

Αλλωστε μας το διευκρινησε ξεκαθαρα η πρωην προεδρος της ελληνικης (;) Βουλης κ. Μπενακη ‘η Μπεναχιμ.

Αυτό φανηκε και εμμεσα την 16.09.2014 στην ορθοδοξη τελετη στην Μητροπολη των Αθηνων για  την συμπληρωση 50 χρονων από την γαμηλιο τελετη του πρωην βασιλικου ζευγους της Ελλαδος Κωνσταντινου και της Αννας-Μαριας παρουσια του νεου Αλαριχου και καταστροφεα του Αρχαιου Αλσους των Μουσων στην Βοιωτια, του Αρχιεπισκοπου Ιερωνυμου.

Η ορθοδοξη χριστιανικη εκκλησια της Ελλαδος νομιμοποιησε ετσι και ανεγνωρισε τους τεως Βασιλεις παραβιαζοντας το συνταγμα και τους θεσμους του κρατους που φιλοξενειται.

Μηπως η τελετη αυτή ηταν μερος του σχεδιου του διεθνους πολιτικου σιωνισμου για ένα «Νέο Βασιλειο της Ελλαδος» εως τα ορια της Θεσσαλιας και χωρις την Κρητη, τα νησια του Ανατολικου Αιγαιου, χωρις την δυτικη Θρακη, Μακεδονια και Ηπειρο;..

Η προσφιλης προφητικη στρατηγικη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου διατυπωθηκε από τον Γιαχβε ηδηστην Παλαια Διαθηκη για διαμελισμο ολοκληρων συναθροισεων εθνων και εχει ως εξης (Ιωηλ Δ’ 1-18 (Μας. Γ’):

«Προσεξτε τον καιρο ακριβως εκεινο που θα αποκαταστησω τον Ιουδα και την Ιερουσαλημ, θα συγκεντρωσω όλα τα εθνη και θα τα φερω στην κοιλαδα που ονομαζεται Ιωσαφατ.

Εκει θα κριθουν για ότι εκαναν στον λαο μου τον Ισραηλ…τον οποιον διεσπειραν μεταξυ των εθνων…τον λαο μου που ξεπουλησαται στους Ελληνες ώστε να απομακρυνθουν από την χωρα τους.

Εγω όμως θα τους ξεσηκωσω από τον τοπο οπου τους πουλησατε και το κακο που κανατε θα σας το ανταποδωσω.

Τους  γιου σας και τις θυγατερες σας, στους απογονους του Ιουδα θα πουλησω, κι αυτοι θα τους ξαναπουλησουν σε χωρα μακρινη.

Ετουτα διαλαλησατε στα ξενα εθνη.

Κυρηξτε πολεμο.

Τους μαχητες κινητοποιηστε.

Απ’ τα υνια των αροτρων σας σφυρηλατηστε ξιφη και απ’ τα κλαδευτηρια σας λογχες, Και ο πιο αδυνατος ας πει ειμαι ηρωας.

Όλα τα εθνη σηκωθειτε και ελατε από παντου…Ας σηκωθουν κι ας ανεβπυν τα εθνη στην κοιλαδα που ονομαζεται Ιωσαφατ.

Εκει θα κρινω τα εθνη.

Βαλτε δρεπανι!

Ο καρπος είναι ωριμος να θεριστη.

Μπειτε στο πατητηρι κι αρχισατε να πατατε!

Είναι γεματο.

Τα λαγηνια ξεχειλισαν…Μεγαλος θορυβος από τα πληθη στην κοιλαδα της δικης.

Ο Κυριος θελει βρυχισει εκ Σιων…Την ημερα εκεινη…Σ’ όλα τα ρυακια του Ιουδα θα τρεχουν νερα, και μια πηγη απ’ τον ναο θα αναβλυζει και θα ποτιζει την ξερη κοιλαδα…εγω ο Κυριος που κατοικω στην Σιων θα εκδικηθω»!

Η Ελλαδα χρειαζεται ένα οργανωτικο σχημα  μιας διαχρονικης ιδεολογικης ερευνας για αντιμετωπιση τους αντιπαλων της εντος των ΗΠΑ, για να  αναστυλωσση τις ιδεολογικες αμυνες του Ελληνισμου.

Χρειαζεται  μια διαχρονικη μυστικη οδυσσειακη ομαδα μελετης των αντιπαλων του Ελληνισμου, δημιουργωντας έναν διαχρονικο υπερασπιστικο θεσμο, με απιστευτες δυνατοτητες δυναμικης παρεμβασης στα θεσμικα οργανα των ΗΠΑ για την διαμορφωση ιστορικων εξελιξεων προς οφελος της.

Δεν την ενδιαφερουν συνεπως οι γνωστοι και γελειοι Ρωμιοι των ΗΠΑ που αντιπροσωπευουν τα μνημονιακα καθαρματα βουλευτας που την υποδουλουσαν,  αλλα και ουτε τους νεκροθαφτες του Ελληνισμου και της ελληνικης γλωσσας που αντιπροσωπευουν το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολης.

Ολους αυτους πρεπει να τους απομονοση….

Αυτό που εφτιαξε κοσμοκρατειρα τις ΗΠΑ δεν είναι η Βιβλος των Εβραιων και Χριστιανων αλλα τα πανακριβα δωρα που προσεφερε η Ελληνικη Σκεψη στην ανθρωοτητα χωρις καμμια ανταμοιβη.

Η Εβρα’ι’κη Σκεψη και κατ’ επεκταση του διεθνους πολιτικο σιωνισμου δεν μπορει σημερα να προσφερη στις ΗΠΑ τιποτε άλλο από ένα αλμα προς τον θανατο με συνεπειες απολυτα προβλεψιμες για αυτους τους πολιτες της  που είναι σε θεση να μελετησουν βαθυστοχαστα την Ιστορια.

Οι ΗΠΑ είναι μεν σημερα μια πανισχυρη πολιτικη και στρατιωτικη οντοτητα, αλλα βαθεια υπερχρεωμενη στους Μεγαλοαπαταιωνες Εβραιους ιδιωτες τραπεζιτες που ελεγχουν και κατευθυνουν και την κεντρικη τραπεζα τους, την FED, και χωρις  ιστορικο βαθος που οφειλεται στο ότι το κρατος των ΗΠΑ προηγηθηκε του εθνους των ΗΠΑ, που σημαινει, ότι ο πολιτικος και στρατιωτικος αυτος γιγαντας δεν εχει ποδια για να στηριχθη.

Γι’ αυτό αλλωστε τον στηριζει και κανει παγκοσμια ότι θελει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος. Σε περιπτωση που ο πολιτικος και στρατιωτικος αυτος γιγαντας πληγει από εναν οποιανδηποτε αντιπαλο με οπλα μαζικης καταστροφης, η σημερινη συνταγματικη διακυβερνηση των ΗΠΑ θα αντικατασταθει από μια στρατιωτικη διακυβερνηση, που θα οδηγουσε αυτές στην μοιρα  του «Αιαντα».

Ο «Αιαντας» ως γνωστον, μη μπορωντας να αντεξη την απωλεια των αρματων του Αχιλλεα, την πιο ενδοξη ανταμοιβη για τον ηρω’ι’σμο του, παραλογισθηκε, κατελιφθηκε από σχιζοφρενεια και μανια εναντιον παντων και τελικα οδηγηθηκε στην αυτοχειρια.

τα εκει οδηγουνται σημερα και οι ΗΠΑ….και αυτό πρεπει να το εκμεταλλευτουν  οι Ελληνες  διοχετευοντας με την οργανωσην τους στα θεσμικα οργανα της χωρας αυτης ποταμο ερωτησεων που συνεχως θα διογκωνονται στις σκεψεις των ευφυων αμερικανων πολιτων, που αρχισαν ωα βλεπουν με πονο την επιρροη του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στα του οικου τους.

Η αληθεια δεν φοβαται τις ερωτησεις.  Ο λαος των ΗΠΑ πληρωνει σημερα με απωλεια της ελευθεριας, της  μνημης και του πολιτισμου του, με την κυριαρχια του.

Εάν οι υπευθυνοι των ΗΠΑ κατανοησουν τον πραγματικο εχθρο τους και τον απομονωσουν, τοτε θα γινει δυνατη και η επανιδρυση του Ελληνικου Κρατους.

Στο νέο κρατος οι πολιτες του δεν θα εχουν ψηφο της ιδιας αξιας.

Ουτε η ψηφος του βλακα θα εχει το ιδιο βαρος με την ψηφο του σοφου. Το ιδιο ισχυει για την  ψηφο του απαταιωνα με την ψηφο του εντιμου και την ψηφο του προδοτη με την ψηφο του πατριωτη.

Η σημερινη ιδεολογικη αρχη της ισπτητας και η συναφης προς αυτην αρχη της ποσοτητας είναι ξενες προς κάθε εκδηλωση του ελληνικου πολιτισμου.

Πολιτευματα και δη επιτυχημενα που θα μπορουσαν να εφαρμοσθουν σε ένα υπο επανιδρυση Ελληνικου Κρατους, είναι η των

«Αθηναιων Πολιτεια»

που πραγματευθηκε ο Αριστοτελης και η «Λακεδαιμονιων Πολιτεια» του Ξενοφωντα.

Το δευτερον Πολιτευμα επεξεργασθηκεν ο Ιωαννης Καποδιστριας για την Ελβετια, οπου εφαρμοζεται με μεγαλη επιτυχια μεχρι σημερα!!!

Ελληνιδες και Ελληνες!!! 

   Μονον όταν κατορθωσουμε να ξαναδουμεν μεσα από τα αρχαιοελληνικα ματια, μεσα από την επιμονη μελετη της προγονικης μας καταγραφης, μεσα από την γνησια ελληνικη παιδεια, την οποια ο αυτοκρατορας Ιουλιανος αποκαλουσε «δωρο των θεων προς τους ανθρωπους», θα θεσουμε φραγμον και στην διαρκη αναπαραγωγη θεοδουλων, ανιστορητων και απαιδευτων Ρωμιων.

Γ.Θ.Χατζηθεοδωρου

 ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>