«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΝΟΝ! ΤΟ ΑΕΙ ΡΕΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ «ΣΗΜΕΙΑ» ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ…

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Είμαι (ΕΛΛΗΝ) Δεν μπορώ να είμαι και χριστιανός, διότι θα πηγαίνω αντίθετα από την φύση!

  Η τοτε θρησκεια των Ελληνων ξεκινησε για να καλυψη τις αναγκες κατανοησης του κοσμου μας και όχι για να δωση λογους επαγγελματικης υπαρξης σε απαταιωνες σωτηρες της Ορθοδου χριστιανικης θρησκειας και σε άλλες θρησκειες και σε ατελειωτους αμειβομενους θε’ι’κους μεσαζοντες απαταιωνες.

19.09.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Κατά τον Στοβαιο Εκλ. Ι. 418, οι Πυθαγορειοι Ωκελλος ο Λευκανος και ο Φιλολαος εκφραζονται στις πραγματειες τους περι του «Παντος» ο πρωτος και περι «Ψυχης» ο δευτερος για το αιωνιον και αφθαρτον του κοσμου.

Ο Κοσμος είναι για’αυτους α’ι’διος και αυτοτελης και γι’ αυτό ποτε δεν θα διαλυθει και δεν θα καταστραφει.

Κατά τους Στω’ι’κους και Πυθαγορειους ο Κοσμος αποτελει μιαν ομαδικην οντοτητα με ζωη, συνειδηση και ενοτητα.

Την ενοτητα του Κοσμου κατά τον Πυθαγορα συγκρατη η ονομασθεισα από αυτόν Μονας, ο Αιθερας των φυσικων, που κακως κατηργησεν ο Einstein.

Ο Αιθερας αυτος, κατά τον Τιμαιον, αποτελει την πλαστικη ουσια του κοσμου, συνθετει τα φυσικα σωματα και προσδιοριζει την μορφη και τις λειτουργιες αυτων.

Δεν αποκλειεται ο Αιθερας που ξαναανακαλυφθηκε και νεοβαφτισθηκε ως «Quintessenz» να περικλειει και το μυστηριο της ζωης και της αναπαραγωγης των ζωντων οργανισμων.

Στην Ελλαδα εζησεν μεταξυ αλλων μεγαλων ανδρων και ο Ορφεας ο Θρακας, ο οποιος εγνωριζε σε βαθος όλα τα μυστηρια της Παγκοσμιας Ζωης και ο οποιος στα δικα του Μυστηρια εμφανιζε την δημιουργο Νυχτα (την πρωτη ουσια και τροφον των παντων) σαν να βρισκεται μεσα σε μια Σπηλια που αποτελουσε το Μαντειο της.

Στα αδυτα του μαντειου καθονταν ο Φανητας (η συνεχουσα το παν μοναδα του Πυθαγορα), η δε Νυχτα βρισκονταν στο μεσω του αδυτου και μαντευε τους Θεους.

 

 

Στα προθυρα του Μαντειου βρισκονταν η Αδραστεια (α-διδρασκω, το αναποδραστο, η αναγκαιοητα των φυσικων φαινομενων), η οποια με χαλκινα ροπτρα εκρουε τα τυμπανα, με τα οποια καλουσε τους θεους και τους ανθρωπους να προσελθουν και να διδαχθουν τους θειους νομους.

Μεσα στο αντρο της Νυχτας που διδασκε ο Ορφεας ανετραφηκε κατά την νηπιακην του ηλικια ο Ζευς από την Αδραστεια και από την Δικη, οι οποιοι αργοτερα εγιναν και οι ακολουθοι της Βασιλειας του.

Με την ως ανω αλληγορικη παρασταση ο Ορφεας διδασκεν, ότι η ουσια, από την οποια προηλθαν τα παντα, διεπεται από νομους, τους οποιους ο καθενας μπορει να γνωριση εάν εισελθη στο αντρον της Νυχτας, δηλαδη εάν μελετησει σε βαθους το είναι της ουσιας της φυσης και κατανοησει, ότι οι νομοι αυτοι είναι αναγκαστικοι για τα οντα και τον ανθρωπο, ότι η αναγκαιοτητα των φυσικων νομων διακηρυσσεται από την Αδραστεια, δηλαδη από αυτά τα ιδια πραγματα δια τυμπανοκρουσια και ότι με την παραβαση των φυσικων νομων ακολουθει η Δικη, δηλαδη οι κυρωσεις, με τις οποιες αυτοματα, λογω της διαταξεως των φυσικων νομων, ακολουθουν οι ποινες.

Ο αρχαιος Ελληνας ηθελε να δερκη, δηλαδη να βλεπη, να παρατηρη, να κοιταζη, να αντιλαμβανεται, να δια-κρινη τα θε’ι’κα πραγματα που τον περιστοιχιζαν και να αποδιδη σε αυτά τις πρεπουσες τιμες.

Από τον προπατορα των Ελληνων Ορφεα, η θρακια ονομασθηκε θρησκεια.

Ετσι γεννηθηκαν οι ιερες για τον Ελληνα γνωσεις και οι αφετηριες εξερευνησης για την θεραπεια της παντοειδους αγνοιας των ανθρωπων.

H επι 1700 χρονια θρησκευτικη κηδεμονια της Ορθοδοξιας επι των Ελληνων παραμερισε κάθε τι το ελληνικο για να εξασφαλιστη ζωτικος χωρος για τους θρησκευτικους ξενοφερτους Ιουδαιους ηρωες και αλλοεθνεις σφετεριστες προγονους τους.

Ας εμβαθυνουμε λιγο στα παραξενα δεδομενα της ορθοδοξου χριστιανικης θρησκειας.. Στην ελληνικη αρχαιοτητα και στην λεξη «θρησκευειν», το λεξικο του Σου’ι’δα του 1150 μ.Χ. αναφερει για τον Ορφεα τα εξης: «λεγεται, οτι ο Ορφεας ο Θρακας πρωτος τεχνολογησε (τακτοποιησε) τα των Ελληνων μυστηρια και τις τιμες προς τον θεον ονομασε θρησκευειν ως Θρακιας, δηλαδη θρακικης πιστης είναι της ευρεσεως η από του θεου δερκευειν (κατανοειν, εξ ου και «οξυ-δερκεια»), ο εστιν οραν(εκ του ορω, δηλαδη βλεπω)».

Το λεξικο του Αλεξανδρεα Ησυχιου του 5 μ.Χ. αιωνα που περιεχει και προγενεστερους λεξικογραφους, όπως είναι ο Αππιων, Ο Ηλιοδωρος, ο Αρισταρχος κ.α., το «Θρησκω» το αποδιδει στο «νοων».

Τροφη του νοουντος αποτελει κατά τον Ορφεα το νοουμενον!

Τα ως ανω αναφερθεντα λεξικα, ως αρχαιοτερα από τα σημερινα, βρισκονται πολύ πιο κοντα στην αρχικη χρηση των συγκεκριμενων λεξεων και κατακρατησαν ορθοτερα την καταγωγη και την ουσια της λεξεως θρησκεια.

Κατά την εκδοχη αυτή η ως ανω λεξη είναι Ορφεο-θρακικη, δηλαδη Ολυμπιας προελεσευσης (στα Βοιωτικα του Παυσανια αναφερεται η καταγωγη του Ορφεα από τα Ολυμπια Λειβηθρα «εν τω Ολυμπω, πολις οικοιτο Λειβηθρα…είναι εκει το του Ορφεως μνημα»), και δειχνει, ότι η τοτε θρησκεια των Ελληνων ξεκινησε για να καλυψη τις αναγκες κατανοησης του κοσμου μας και όχι για να δωση λογους επαγγελματικης υπαρξης σε απαταιωνες σωτηρες της Ορθοδου χριστιανικης θρησκειας και σε άλλες θρησκειες και σε ατελειωτους αμειβομενους θε’ι’κους μεσαζοντες απαταιωνες.

Καποιοι πρεπει να βρουν το θαρρος να πουν επι τελους την αληθεια στους Ρωμιους για ένα θεμα για το οποιο μονο ψευδη και μισολογα λεγονται.

Ελληνισμος και Χριστιανισμος είναι πραγματα απολυτως ασυμβιβαστα μεταξυ τους.

Ο Ρωμιος οντας Χριστιανος δεν μπορουσε να είναι Ελληνας και οντας Ελληνας δεν μπορουσε να είναι Χριστιανος.

Ετσι μεχρι σημερα παραμενει βαρια «αρρωστος» αφου υποχρεωθηκε να δωση τοπο στη συνειδηση του και στον Ελληνα και στον Χριστιανο, με αποτελεσμα η σχιζοειδης αυτή εξελιξη να τον εξουδετερωση ως πρωτογενη ελευθερη και δημιουργικη ψυχοπνευματικη οντοτητα.

Αυτος και μονο είναι ο λογος που ο Ελληνας στειρεψε αποτομα πολιτισμικα και εγινε Ρωμιος και από τοτε δεν παρηγαγε τιποτα πλεον, που να αποτελεση στοιχειο του πανανθρωπινου πολιτισμικου γιγνεσθαι.

Τα πραγματα όμως με την «θρησκεια» δεν εμειναν στην αναλυθεισα αρχαιοελληνικη βαση της παντοειδους αναζητησης γνωσεων.

Τα παντα παραμορφωθηκαν από τον Ιουδα’ι’σμο και κατ’ επεκταση από τον Χριστιανισμο και Ισλαμισμο, που μετετρεψαν την θρησκεια σε μια ισχυρη τροχοπεδη στην διανοητικη ανορθωση των λαων.

Δεν χρειαζεται περισσοτερο από μια εξεταστικη ματια στα ιστοριοθρησκευτικα δεδομενα των Ελληνων, για να διαπιστωση και ο πλεον ανυποψιαστος Ρωμιος ότι, από την εποχη που, με πρωτοβουλιες της ορθοδοξου χριστιανικης θρησκειας, τα βασικοτερα ιστορικα χαρακτηριστικα των Ελληνων παραμεςρισθηκαν, «επαψε» και η παραγωγη του πλουσιοτατου και ποικιλομορφου Ελληνικου πολιτισμου.

Κάθε κομματι εκεινου του ολοζωντανου Ελληνισμου, ηταν οργανικα δεμενο με την συλλογικη ‘η ατομικη παραγωγη πολιτισμου.

Οι αρχαιοι ναοι, τα αρχαια θεατρα, οι αρχαιες σχολες, οι αρχαιες βιβλιοθηκες, ακομα και οι αρχαιες αγορες, τα αρχαια βουλευτηρια, τα αρχαια γυμναστηρια και οι αρχαιες στοες ηταν όλα ένα αδιαιρετο πολιτισμογονο συνεχες του Ελληνισμου.

Η παραγωγη του αυτοφωτου, αλλα και συνθετικου πολιτισμου των αρχαιων Ελληνων, ξεπερασε, σε λαμπροτητα, αποδοση και ποιοτητα, κάθε άλλη φιλοτιμη ‘η φιλοδοξη προταση ζωης.

Η παλαι ποτε χωρα των παντοειδων ερωτησεων, με τους μεγιστους ηρωες του πολιτισμου και τους λαμπροτερους προγονους παγκοσμιως, χλευαζεται από γελειους ραββινους τυπου Marcus Eli Ravage («…εχουμε παρει τον φυσικο σας κοσμο, τα ιδανικα σας, τον προορισμο σας και εχουμε προκαλεσει τον ολεθρο…Ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανεπηρεαστη από τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η από οποιεσδηποτε συναισθηματικες ανφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας.

Ποιος ξερει ποιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμενο θα ηταν δικο σας αν σας αφηναμε ησυχους.

Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους.

Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…Χωρις να καταλαβατε πληρως το τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι πρακτορες της φυλετικης μας παραδοσης…Τα εθιμα της φυλης μας εχουν γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα.

Οι νομοι της φυλης μας εχουν μορφοποιησει τη βαση ολων των συνταγματων σας και των νομικων σας συστηματων.

Οι θρυλοι μας και τα λα’ι’κα μας παραμυθια αποτελουν την ιερη, από γενεα σε γενεα γνωση, την οποιαν σιγοτραγουδατε στα νηπια σας.. Οι ποιητες μας εχουν γεμισει τα υμνολογια σας και τα προσευχηταρια σας…..Οι βασιλιαδες μας, οι πολιτικοι μας, οι προφητες μας, οι πολεμιστες μας αποτελουν τους ηρωες σας….Η εθνικη μας λογοτεχνια είναι το ιερο σας Βιβλιο…») και βρισκεται παθιασμενα σφιχταγκαλιασμενη με τις προσωπικοτητες της θρησκευτικης ιστοριας του βαρβαρου ιουδα’ι’κου λαου.

Ενός λαου που είναι η μεγαλυτερη πηγη της δυστυχιας και της αθλιοτητας του ανθρωπινου ειδους.

Η πηγη αυτή δυστυχιας και αθλιοτητας εγκειται στην αντιθεση την οποιαν ο λαος αυτος εχει δημιουργησει μεταξυ των συνθηκων της ζωης των ανθρωπων και των νομων της παγκοσμιας ζωης στους οποιους υποκεινται οι ανθρωπο αναγκαια και αναποδαστρα. Οιπαραβασεις των νομων αυτων οδηγουν σε κυρωσεις που προκαλουν τον πονον και τον στεναγμον, Με την κατασταση που εχει δημιουργησει παγκοσμια ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος, δεν ανακοπτεται μονο η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους, ανακοπτεται ταυτοχρονα και η εξελιξη του πνευματος της Γης στην ανθρωπινη μορφη του.

Οι Ρωμιοι σημερα, από τον μικροτερο εως τον μεγαλυτερο, διδαχθηκαν και γνωριζουν τους εβραιο-πατριαρχες της Παλαιας Διαθηκης.

Δεν εχουν ποτε κατι ακουσει για τον Προμηθεα, για τον θυσιαστικοτερο και πλεον φιλανθρωπο Τιτανα, για τον πατερα του Δευκαλιωνα και παππου του «Ελληνα».

Οι Ρωμιοι γνωριζουν τον Νωε και τον Αβρααμ και εχουν διαβασει την Παλαια Διαθηκη αλλα αγνοουν τον Δευκαλιωνα και δεν εχουν διαβασει τα κορυφαια αρχαιοελληνικα γραπτα αριστουργηματα της ανθρωποτητας, δηλαδη τον «Προμηθεα Δεσμωτη» του Αισχυλου, μαζι με τον «Οιδιποδα» και τα «Ομηρικα Επη». (Σχολια στον Ομηρο 10.2 «Δευκαλιων, αφ’ου ο κατακλυσμος γεγονε. Προμηθεας μεν ην υιος…γινονται δε τω Δευκαλιωνι θυγατερες μεν δυο Πρωτογενεια καιΜελανθεια, υιοι δε Αμφικτυων και Ελλην, οι δε λεγουσι ότι Ελλην γονω μεν ην Διος»).

Οι ανθρωποι ζουν σημερα σε υποπτους καιρους, σε εποχες που κλονιζεται από τα θεμελια της η παγκοσμια εξουσια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.. Ολοι περιμενουν κατι αφιξεις…απαλλαγες καιαλλαγες και διαισθανονται ότι θα γινουν μαρτυρες κοσμο’ι’στορικων γεγονοτων.

Οι χριστιανοι της δυσης και ανατολης περιμενουν τον Αντιχριστο, οι Ρωμιοι τον μαρμαριμενο βασιλια τους, οι Ιουδαιου τον Μεσια και οι μωαμεθανοι τον προφητη τους.

Ολοι τους περιμενουν το αναπαντεχο και το μεγαλειωδες.

Περιμενουν μια εμφανιση, μια επιστροφη καποιου που εδώ και 1700 χρονια ελειπε.

Ολοι τους συχαθηκαν τις παραμορφωσεις, τις απατες, τις κρισεις, τις μπασταρδοποιησεις, τις αποκτηνωσεις, τους αντιρατσιστικους νομους, την κολυμβηθρα του Σιλωαμ, την τυφλωση των λαων, το παραμυθι του κοινοβουλευτισμου και της δημοκρατιας , το συστημα της αιωνιας χρεωσης των λαων από τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο, τα γεωπολιτικα σχεδια και τις αιματοχυσιες.

Οι Ελληνες και οι Ρωμιοι συχαθηκαν την ιστορια της Μεταπολιτευσης στην οποια καποιος Χριστοφορακος με την γερμανικη εταιρεια SIEMENS «σκορπιζε» την διαφθορα την οποια «μαζευαν» καποιοι εγχωριοι τραπεζιτες με τις τραπεζες τους, για να γινουν πλουσιοι.

Αντιδραση δεν υπηρχε, γιατι καποιο επιγονοι δοσιλογων και ιδιοκτητες γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ «διαβεβαιωναν» τους Ελληνες και τους Ρωμιους μεσα από τα καναλια και τις εφημεριδες τους, ότι όλα γινονται σωστα και ότι στην πραγματικοτητα «εκσυγχρονιζεται» η Ελλαδα.

Όταν το ελληνικο κρατος λεηλατηθηκε και εφθασε στο Ναδιρ του, καποιος επιγονος δοσιλογου και υπουργος μας εβαλε παρανομα στο Μνημονιο, γιατι γνωριζε, ότι καποιος επιγονος δοσιλογου και δικαστης θα εδινε νομιμοτητα σ’ αυτό το Μνημονιο.

Όταν οι Ελληνες και οι Ρωμιοι διαμαρτυρηθηκαν για όλα αυτά που εβλεπαν να συμβαινουν σε βαρος της ελληνικης κοινωνιας και του ελληνικου κρατους, παρενεβη καποιο κητος της πολιτικης και αφου εβρισε τους Ελληνες και τους Ρωμιους αποκαλωντας τους «μαλακες» διετυπωσε και το περιφημο «μαζι τα φαγαμε ολα».

Για δεκα εγχωριες κρυπτοεβρα’ι’κες οικογενειες της πολιτικης και οικονομιας ‘η καλυτερα της διαπλοκης, βυθιζεται ενας ενδοξος λαος στο χαος και στην απογνωση.

Για να πλουτιζουν ακομη ποιο πολύ οι οικογενειες αυτές διελυσαν το ελληνικο κρατος, λεηλατησαν την περιουσια του και κατεστρεψαν την ελληνικη παραγωγη για να εισπραξουν τα κερδη ρων εμπορων.

Την ωρα που καποιοι διαπλεκομενοι κερδιζαν κλεβοντας και αναλαμβανοντας τα δημοσια εργα μεσω της διαφθορας και εγιναν ιδιοκτητες αυτων που ο ελληνικος λαος πληρωσε για να κατασκευασουν, οι εγχωριοι τραπεζιτες μολυναν ολοκληρη της ελληνικη οικονομια και κερδιζαν από ξεπλυματα μαυρου χρηματος και από τον τζογο.

Τα ως ανω καθαρματα όλα μαζι είναι είναι και συνιδιοκτητες ολων σχεδον των γραπτων και ηλεκτρονικων ΜΜΕ της πατριδας μας.

Τα γνωστα και εγκληματικα παπαγαλακια των ως ανω ΜΜΕ πληρωνονται, για να περιγραφουν αυτά, τα οποια θελουν οι εντολεις ιδιοκτητες.

Αυτοι με την σειρα τους ελεγχονται και διατασσονται από το ΚΙΣ!!! ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!!! Οι Ελληνες και οι Ρωμιοι επιθυμουν να διαγραψουν την ως ανω ιστορια, που διατυπωθηκε περιληπτικα στην ως ανω παραγραφο, κοσμογονικα και με τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων.

Οι κοσμο’ι’στορικες απαλλαγες και αλλαγες βρισκονται προ των θυρων. Δεν είναι δυνατο να συνεχιστη αυτή η αρρωστη κατασταση που δημιουργησε ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος τοσο στον υπολοιπο κοσμο οσο και στην Ελλαδα…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>