Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Πατριώτες να πιέσουμε τους κατοχικούς προδότες της βουλής να μας πουν τι κάνουν για να μας προστατέψουν από την σχεδιαζόμενη γενοκτονία της Αφρικής;;;

Ζητώ συγνώμη αλλά δεν μπορώ οικονομικά να παρέχω καλύτερη μετάφραση.

Στο τέλος εχω τον σύνδεσμο με το πρωτότυπο.

Paul Joseph Watson

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει παραγγείλει 160.000 Έμπολα προστατευτικές στολές και έτσι προκάλεσε φόβους ότι η κυβέρνηση της Ουάσιγκτον να χρησιμοποιηθεί μια ταχεία εξάπλωση των επικίνδυνων ιογενής νόσος των οποίων έχουν ήδη πέσει θύματα χιλιάδες ανθρώπους.

Σε ένα δελτίο τύπου στην ιστοσελίδα MarketWatch , δόθηκε στη δημοσιότητα, η εταιρεία Lakeland Industries,  είναι ένας κατασκευαστής που κατασκευάζει την προστατευτική ενδυμασία για την πρώτη αντίδραση δήλωσε ότι είχε αποφασίσει «να συμμετάσχει στον αγώνα κατά της εξάπλωσης του ιού Έμπολα» και να παροτρύνει άλλους κατασκευαστές, για να ρυθμίσουν  την υψηλή ζήτηση, η οποία δημιουργήθηκε από την απόφαση του Υπουργείου των Εξωτερικών για 160.000 προστατευτικές στολές.

«Δεδομένου ότι μόνο το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει τοποθετηθεί μια παραγγελία για 160.000 κοστούμια, θα απαιτούν από όλους τους κατασκευαστές προστατευτικό ρουχισμό για να επεκτείνει την παραγωγική της ικανότητα για τον ιό ανθεκτικό προστατευτικό εξοπλισμό με σφραγισμένες ραφές, έτσι ώστε η βιομηχανία μας να κάνουν το καθήκον τους για την αντιμετώπιση αυτής της απειλής για την παγκόσμια υγεία,» αναφέρεται στο δελτίο Τύπου.

Το μέγεθος της τάξης των προστατευτική ενδυμασία έναντι του ιού Έμπολα έχει πυροδοτήσει φόβους ότι η αμερικανική κυβέρνηση υποθέσουμε ότι ο ιός συνεχίζει να εξαπλώνεται στις χώρες της Δυτικής Αφρικής και δυνητικά θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια έξαρση στις ΗΠΑ ακόμα.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντόμως, ότι σχεδιάζει μια αύξηση των βοηθητικό προσωπικό υγείας στη Δυτική Αφρική, αλλά κατέχουν σήμερα στην περιοχή με μόνο περίπου 1.400 άτομα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αριθμός των 160.000 προστατευτικές στολές, ακόμα και σε μια  δραματική επέκταση των βοηθητικό προσωπικό υγείας πρέπει να ξεπερνά κατά πολύ.

Σε παρόμοιο πλαίσιο, παρέχουν πηγές από το Υπουργείο Άμυνας, το ερώτημα γιατί η κυβέρνηση Ομπάμα ήταν στη διαδικασία του σχεδιασμού ενός «στρατιωτική αντίδραση» στην επιδημία του ιού Έμπολα και να εφαρμόσει, αν η αμερικανική USAID γραφείο βοήθειας και ο αρμόδιος για τις Μολυσματικές Ασθένειες αμερικανική ομοσπονδιακή υπηρεσία, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), αλλά είχαν ήδη συμμετάσχει στις προσπάθειες ανακούφισης.

«Εμείς δεν θα πρέπει να αφαιρεί τυχόν εμπειρογνώμονες σχεδιασμού στον τομέα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας, αλλά αυτό είναι ό, τι συνέβη σήμερα,» δήλωσε εκπροσώπους του Υπουργείου Άμυνας για το τηλεοπτικό ειδησεογραφικό κανάλι Fox News .

Κατά την τελευταία εβδομάδα προκάλεσε ένας από τους κορυφαίους ιολόγοι Γερμανίας, Jonas Schmidt-Chanasit από το Αμβούργο Bernhard-Nocht-Ινστιτούτο Τροπικής Ιατρικής, σημαντική αβεβαιότητα, όταν δήλωσε ότι η καταπολέμηση της Έμπολα ενδεχομένως χάνονται στη Λιβερία και τη Σιέρα Λεόνε. Πέντε εκατομμύρια άνθρωποι στη συνέχεια απείλησε με θάνατο.

Αποδεικτικά στοιχεία των μεταλλάξεων του ιού είχε προκαλέσει ανησυχίες που ο ιός θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια σε έναν περιορισμένο τρόπο πέρα από τον αέρα. Σε ένα σχόλιο στην εφημερίδα New York Times είχε Michael T. Osterholm, διευθυντής του Κέντρου Λοιμωδών Νόσων Έρευνας και Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, αναφέρθηκε στους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο αριθμός των μεταβιβάσεων από άτομο σε άτομο έχουν αυξηθεί τόσο πολύ, ώστε ήταν πιθανώς μεγαλύτερος από τον συνολικό αριθμό των μεταδόσεων τα τελευταία 500-1000 χρόνια τώρα.

Osterholm έγραψε περαιτέρω, ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού Έμπολα μπορεί να μεταλλαχθεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταδοθεί μέσω του αέρα, ήταν ένας τρόπος για να «μην συζητήσει τις ιολόγοι κοινό, σε ιδιωτικούς κύκλους, αλλά σίγουρα αρκετά ρεαλιστική αναμονή».

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/geostrategie/paul-joseph-watson/us-aussenministerium-bestellt-16-ebola-schutzanzuege.html

Related posts: