«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Τελευταία Παράσταση στο Παρίσι

Η κυβέρνηση των Ολετήρων δεν βάζει «κόκκινες γραμμές» στη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, επεσήμανε ο νέος σύνδικος της πτώχευσης, ο φερόμενος και ως Έλληνας υπουργός Οικονομικών, μετά τη σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργεύοντα σφουγγοκωλάριο στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της έναρξης των συνομιλιών με τους εκπροσώπους της συνέλευσης των πιστωτών, στο Παρίσι.

Ο νέος «υπουργός» Οικονομικών διευκρίνισε πως έχει δοθεί προτεραιότητα σε πολλά διαρθρωτικά μέτρα, τα οποία και αναμένεται κυρίως να συζητηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα. «Έχει ανέβει πολύ ο πήχης των προσδοκιών κι έτσι με ευκολία θα περάσουμε από κάτω», μας ανέφερε χαρακτηριστικά, λάμποντας από εθνική έπαρση.

Εξάλλου, δήλωσε πως δεν ανησυχεί για τα αποτελέσματα των επαφών στο Παρίσι, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως τα στελέχη του ΔΝΤ, της Κομισιόν και της ΕΚΤ μπορούν να συζητήσουν μόνο για το μνημόνιο, κάτι που σημαίνει, όπως τόνισε, ότι η Αθήνα δεν αναμένει να υπάρξουν πολιτικές αποφάσεις από τη συνάντηση και εξήγησε ότι το κλιμάκιο με τους παρατρεχάμενους που ήδη βρίσκεται στο Παρίσι, θα μας κοστίσει ένα σκασμό λεφτά χωρίς λόγο, αφού ότι συζητηθεί θα μπορούσε να συζητηθεί μέσω των γνωστών e-mails, με τα οποία κυβερνάται η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, αλλά τόνισε με νόημα ότι έπρεπε να ξεσκάσουν και οι άνθρωποι που θυσίασαν τις διακοπές τους  καθόλον τον Αύγουστο, κάνοντας ασκήσεις επί χάρτου και εντατικές προπονήσεις στο πέρασμα κάτω από τον πήχη.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο, η αστεία κυρία που παριστάνει την κυβερνητική εκπρόσωπο, αρνήθηκε να αναφερθεί λεπτομερώς στην ατζέντα των επαφών που θα γίνουν με τους εκπροσώπους των δανειστών στο Παρίσι, γιατί όπως χαρακτηριστικά μας δήλωσε, off the record, αρκετό γέλιο έχει χαρίσει στο φιλοθεάμον κοινό τον τελευταίο καιρό και μας κακομαθαίνει. 

Υπενθύμισε πάντως την πάγια θέση της, ότι μονομερείς ενέργειες οδηγούν σε καταστάσεις τύπου Αργεντινής και πρόσθεσε ότι «δεν είναι σωστό να προκαταλαμβάνεις τη συζήτηση μιλώντας για κόκκινες γραμμές», διότι οι αντισυμβαλλόμενοι μπορεί να εκνευριστούν και να μην χρησιμοποιήσουν βούτυρο στο τελευταίο αυτό “Τανγκό στο Παρίσι”, ακριβώς όπως είχε κάνει ο Μάρλον Μπράντο στη Μαρία Σνάιντερ και όπως, άλλωστε, έχουν ρητά δεσμευθεί οι εκπρόσωποι των δανειστών ότι θα πράξουν. 

Όπως συμπλήρωσε η κυρία εκπρόσωπος, στη γαλλική πρωτεύουσα θα δοθεί έμφαση στο «μεταρρυθμιστικό κομμάτι της προσαρμογής», ήτοι στο τελειωτικό γκρέμισμα δημόσιων νοσοκομείων, σχολείων και λοιπών περιττών κοινωνικών δομών που μας κοστίζουν τα μαλλιά της κεφαλής μας την ώρα που διάφοροι άξιοι Έλληνες και φιλέλληνες εργολάβοι είναι καθόλα έτοιμοι να μας παρέχουν τις ίδιες και καλύτερες υπηρεσίες με μόνη χρέωση τα μαλλιά της κεφαλής μας πλέον ενός αισχρά ταπεινού mark-up.

Εν τω μεταξύ, όλη η Ελλάδα κρατάει την αναπνοή της και προσευχόμενη αγωνιά για το αν, τελικά, θα χρησιμοποιηθεί βούτυρο στις διαπραγματεύσεις ή όχι. 
To στιγμιότυπο από τις προετοιμασίες του κυβερνητικού κλιμακίου εν όψει των διαπραγματεύσεων στο Παρίσι, είναι αποκλειστικό ατό την OKTANA

Posted 40 minutes ago by

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>