Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Η Ανγκέλα Μέρκελ είναι Εβραία – Angela Merkel Ist Jüdin

Εβραίος είναι όποιος έχει εβραία μανα.

Και η μητέρα της Μέρκελ ήταν Εβραία – Ein Jude ist, wer eine jüdische Mutter hat. Merkel hatte eine jüdische Mutter

 

Η ANGELA MERKEL είναι το πρώτο παιδί του Horst Kasner, γεννηθείς ως KAZMIERCZAK, και της Herlind Kasner, γεννηθείσα ως Jentzsch, (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές στις ΗΠΑ αν) γεννήθηκε δε το 1954 στο Αμβούργο (και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές στις ΗΠΑ) και πήρε το όνομα ANGELA ΔΩΡΟΘΕΑ Kasner.

Υποτίθεται ότι έχει δύο αδέλφια, τον Marcus και την Ειρήνη.

Ο πατέρας της, που είναι το νόθο παιδί της ΑΝΝΑ RYCHLICKA KAZMIERCZAK και του Ludwik WOJCIECHOWSKI, είναι ένας ευαγγελικός παπάς.

Η μητέρα της μια πολωνέζα Εβραία από τη Γαλικία, ήταν δασκάλα.

Ο μητρικός παππούς της ήταν ο Ludwik KAZMIERCZAK που καταγόταν από το Posen της Πολωνίας και πολέμησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Γερμανίας.

 

Αυτό δείχνει μια φωτογραφία του ξαδέλφου της και ανιψιού του παππού της, του η 79-χρονου συνταξιούχου λογιστή Zygmunt Rychlicki, που δημοσιευθηκε στην πολωνική εφημερίδα «Gazeta Wyborcza». Η εικόνα δείχνει τον παππού της στη στολή του λεγόμενου στρατού Haller, μιας μονάδας της Πολωνίας, η οποίος αγωνίστηκε μαζί με τον γαλλικό στρατό εναντίον των Γερμανών.

 Η συνέχεια στον σύνδεσμο http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[backPid]=78&tx_ttnews[tt_news]=4181&cHash=95a27caa2e2d7e9e0d5c8f51c0e014dc

 Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Related posts:

1 comment to Η Ανγκέλα Μέρκελ είναι Εβραία – Angela Merkel Ist Jüdin