Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Παγκόσμια γενοκτονία συντελείτε με τις ευλογίες του ΟΗΕ‼!


Σε διάφορα μέρη του πλανήτη γη, οι σύγχρονοι άνθρωποι έχουν χάσει κάθε ανθρωπιά και αδιάφορα και ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ  παρακολουθούν του δολοφόνους τους για την τιμή του χρήματος και της εξουσίας,  να τους οδηγούν στο σφαγείο και με κατεβασμένο το κεφάλι να  καρτερούν την σειρά τους!

Εδώ έχουμε και μια παγκόσμια πρωτοτυπία από έναν περήφανο λαό… που ήταν κάποτε, τους Έλληνες, έχουμε μια πρωτοτυπία, οι Έλληνες πεθαίνουν όρθιοι με δουλική αξιοπρέπεια, δεν χρειάζεται να τους σφάξουν το κανονίζουν μόνοι τους!

Ανεπίσημα φτάνουμε τους 20.000 νεκρούς αυτόχειρες‼

Επειδή σέβομαι την νοημοσύνη των αναγνωστών μου και επειδή η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δικαιοσύνη μπορεί να με κατηγορήσει για ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τους 20.000 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, να διευκρινίσω ότι αυτόχειρες δεν είναι μόνο αυτοί που τινάζουν τα μυαλά τους στον αέρα, ούτε αυτοί που κρεμιούνται, ούτε αυτοί που πηδάνε από γέφυρες και μπαλκόνια, αλλά και όλοι αυτοί που δεν αντιδρούν ΔΟΥΛΙΚΑ  στον μεθοδευμένο θάνατό τους, όπως μη χορήγηση φαρμάκων, νοσοκομείων, τροφής και άλλα που τα ΜΜΕ τα κουκουλώνουν με μαεστρία!

Η ανθρωπότητα έχει μείνει με ανοικτό το στόμα από έκπληξη με τους Έλληνες‼

Και αναρωτιούνται πως δεν το κατάφεραν και στους άλλους λαούς να τους βάλουν να σκοτώνονται μόνοι τους  χωρίς πόλεμο και με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια;;;

Ας είναι καλά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ δικαιοσύνη!!!

Πόλεμο άμα κάναμε, τόσους νεκρούς δεν θα είχαμε!

 Το Χάρβαρντ και άλλα πούστικα δολοφονικά κολέγια ζητούν να τους πούμε το μυστικό να  το εφαρμόσουν και στους άλλους λαούς .

 Τους λέμε λοιπόν ότι εμείς είμαστε λαός υπερήφανος που ανακάλυψε τον πολιτισμό, την δημοκρατία, τα γράμματα και άλλα και κανονίζουμε μόνοι μας τα του οίκου μας!

Όταν ψηφίζουμε,  ψηφίζουμε προδότες, εβραίους, τουρκοσπορίτες και άλλους  μη Έλληνες για να μας κάνουν περήφανους σε όλη την γη!

Δεν θέλουμε ρε… μεσάζοντες, εμείς ταχτοποιούμε μόνοι μας την γενοκτονία μας‼!

Εμείς ρε… ξέρουμε πως θα αφανίσουμε τον λαό μας και τον ελληνισμό, τι στο διάολο πάντα διδάσκαμε δημοκρατία στην γη και τώρα δεν θα ξέρουμε πώς να πεθάνουμε περήφανα και δουλικά!

Μην πτοήστε πατριώτες όταν κάτι μαλάκες  που το παίζουν πατριώτες σαν και εμένα σας κράζουν, εσείς κάντε πατριωτικά και προδοτικά  την γενοκτονία των Ελλήνων, να διδάξετε τι σημαίνει Έλληνες παγκοσμίως‼!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ με τους προδότες υπηκόους της‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: