«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ… ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ.

«Όταν φυτεύεις ένα σπόρο, ενεργοποιείς τα βαθύτερα μυστήρια του Σύμπαντος».

Οι σπόροι κρατούν το μυστήριο της ίδιας της ζωής.

Ας στηρίξουμε λοιπόν αυτό το κίνημα για να προστατεύσουμε το μυστήριο της ζωής απ΄το μονοπώλιο των πολυεθνικών και να βοηθήσουμε να επανέλθουν χιλιάδες παραδοσιακές τροφές που τώρα θεωρούμε εξαφανισμένες.

Με ελπίδα και αποφασιστικότητα,

Alice, Maria Paz, Nick, Emma, Ricken, Antonia, Patricia, Mais, Emily, Diego και όλη η ομάδα του Avaaz

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εξαφανίζονται σταδιακά οι ντόπιες ποικιλίες σπόρων και φυτών (Καθημερινή)
http://www.kathimerini.gr/456058/article/epikairothta/ellada/e3afanizontai-stadiaka-oi-ntopies-poikilies-sporwn-kai-fytwn

Monsanto: Η βιοτεχνολογία σε λάθος χέρια (The Press Project)
http://www.thepressproject.gr/article/43854/Monsanto-I-biotexnologia-se-lathos-xeria

Ο πόλεμος για τους σπόρους (VICE)
http://www.vice.com/gr/read/polemos-gia-sporous

Ανήθικη πρόταση της Ε.Ε. για τα μεταλλαγμένα
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=434799

Επιδημία αυτοκτονιών σε αγροτικές κοινότητες της Ινδίας – On India’s Farms, a Plague of Suicide (New York Times)
http://www.nytimes.com/2006/09/19/world/asia/19india.html

Πόσοι αγρότες στον κόσμο καλλιεργούν γενετικά τροποποιημένα; – How many farmers plant GM worldwide? (EuropaBio)
http://www.europabio.org/how-many-farmers-plant-gm-worldwide

Συνεχίζονται οι μηνύσεις κατά της Monsanto καθώς Αμερικάνοι αγρότες διεκδικούν τα δικαιώματά τους – Monsanto Lawsuits Pile Up as American Farmers Demand Rights (Mother Earth News)
http://www.motherearthnews.com/homesteading-and-livestock/monsanto-lawsuits-from-family-farmers-zwfz1302zkin.aspx#axzz36IwTZWF7

2013 Έκθεση: Ξυπνήστε πριν είναι πολύ αργά (Συνέδριο του ΟΗΕ για τον Εμπόριο και την Ανάπτυξη) – 2013 Report: Wake Up Before It’s Too Late (UN Conference on Trade and Development)
http://unctad.org/en/PublicationsLibrary/ditcted2012d3_en.pdf

Απ’το 1903 μέχρι το 1983, χάθηκε το 93% των ποικιλιών των σπόρων παγκοσμίως – From 1903 -1983 the world lost 93 percent of key seed varieties (National Geographic)
http://ngm.nationalgeographic.com/2011/07/food-ark/food-variety-graphic

Τα ολέθρια χαρακτηριστικά των μονοκαλλιεργειών – The pernicious characteristics of monocultures (PBS)
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/hackers/blame/threat.html

Η πολιτική δύναμη των γεωρικών εταιριών και τα λόμπι των ασφαλιστικών – Political Power of the Agribusiness & Crop Insurance Lobbies (Taxpayers for Common Sense)
http://www.taxpayer.net/images/uploads/downloads/Political_Power_of_Farm_And_Crop_Insurance_Lobbies_Fact_Sheet.pdf

Alice Jay – Avaaz avaaz@avaaz.org

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>