«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απάντηση στον Βιτάλη από αναγνώστη της ιστοσελίδας στο θέμα: Επανάσταση τώρα!

Kαλημερα Βιταλη μεγαλε ηγετη.

Λες οτι:

Χρειαζόμαστε κατεπειγόντως μιαν Επανάσταση. Και τη χρειαζόμαστε τώρα!

Μια επανάσταση που να τα’ αλλάξει όλα.

Την οικονομία, την παιδεία, τον πολιτισμό, την άμυνα, την ασφάλεια, την υγεία, την παραγωγικότητα, τη δικαιοσύνη. Όλα όσα νοούνται ως συστατικά μιας ευνομούμενης, ελεύθερης και δημοκρατικής κοινωνίας.

Απαντηση:Δεν γινετε να υπαρξει επανασταση, μονο εμφυλιος με περισσοτερα απο 4-5 στρατοπεδα.

Και καποιοι θα υπερεχουν σε αριθμο και θα ειναι οι αριστεροι γιατι θα εχουν συμμαχους τους παρανομους μεταναστες-οραματιστες-ιδεολογικα τζιχαντιστες.

λες οτι:

Παλιότερα, στη μεταπολίτευση, «παπαγαλίζαμε» μια μαρξιστική «καραμέλα», την οποία ακόμη και εντελώς μονότονα/κουραστικά, επαναλαμβάνει και μέχρι σήμερα, ένα τμήμα της «αριστεράς».

Της ροζουλί και της σταλινικής:

Την «καραμέλα» των «επαναστατικών συνθηκών».

Επαναστατικές συνθήκες τις οποίες ανέμενε και ακόμη αναμένει η αριστερά, όπως οι χιλιαστές, αναμένουν κάθε χρόνο, το… τέλος του κόσμου. Με την προοπτική τους, να απομακρύνεται συνεχώς, την ίδια ώρα που «οι άλλοι με τα σπιρούνια, παίζουν μονότερμα και έχουν όλα τα χαρτιά κρυμμένα στο μανίκι τους». Και φυσικά με την αριστερά, είτε να παραμένει αρτηριοσκληρωτική – στη σταλινική της έκφραση – σε μια μόνιμη περιφορά πτωμάτων, είτε να έχει μετεξελιχθεί σε ένα ελευθεριακό-νεοταξίτικο (ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ….) κατασκεύασμα.

 

Απαντηση: Συμφωνω και βαζω μεσα και τους δημοσιογραφους-συμφεροντολογους-ψευτες-απατεωνες-παραπλανητες.

Λες οτι:

Ας αφήσουμε όμως την εδώ και χρόνια νεκρή αριστερά και να απαντήσουμε στο ερώτημα:

Υπάρχουν σήμερα αυτές οι «επαναστατικές συνθήκες»;

Η απάντηση – θεωρητικά τουλάχιστον – είναι σαφέστατη: ΝΑΙ.

Απαντηση: ΟΧΙ δεν υπαρχουν ελπιδες για επανασταση.

Οταν υπαρχουν ποταμια ελιες βατομουριες και τουλιπες… Δεν…

Λες οτι:

Ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού Λαού, πιστεύει ακόμη πως το αμαρτωλό, διαχειριστικό δίπολο, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, μπορεί να λύσει τα προβλήματά του, παίρνοντας και άλλα δανεικά και φυσικά μοιράζοντάς τα σε αυτό. Όπως εξ’ άλλου για χρόνια έκανε, με τη λογική του Πάγκαλου, «μαζί τα φάγαμε».

Απαντηση: Μου αρεσει ετσι οπως το θετεις. Εχεις απολυτο δικαιο. Αυτο το κοματι πιστευει οτι θα λυσει τα δικα του προβληματα και οχι των παιδιων του.

Λες οτι:

Ο χώρος των εργαζομένων, είναι διασπασμένος σε τρείς μεγάλες και σαφώς αντιπαραγωγικές/αντιεπαναστατικές ομάδες: Σε αυτούς που είναι συντεταγμένοι στα κρατικοδίαιτα συνδικάτα, σε αυτούς που τρέχουν πίσω από τις επαναστατικές γυμναστικές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ και σε αυτούς που τάχουν παρατήσει, κοιτώντας την «πάρτη» τους και το σπίτι τους, «μπας και σωθούν».

Απαντηση: Υπαρχει και αλλη μια ομαδα που τα εχει παρατησει και που λεγετε: Οποιον παρει ο Χαρος.

Λες οτι:

Στο χώρο της πολιτικής «αντίστασης» τώρα, διακρίνουμε τις εξής, τις επίσης αντιπαραγωγικές και αντιεπαναστατικές κατηγορίες: Αυτούς που πιστεύουν στους παπανδρεογεννείς «μεσσίες» τύπου Τσίπρα, σε αυτούς που πιστεύουν εντελώς μεταφυσικά σε μονοπρόσωπες «επαναστατικές μεγαλοστομίες» τύπου Καμένου, σε αυτούς που είναι έτοιμοι να πιστέψουν σε κάθε τσαρλατάνο από τους δεκάδες που κυκλοφορούν στην πιάτσα και τους τάζουν λύσεις «δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μαλακίαν».

Και τέλος:

Σε αυτούς που πιστεύουν πως οσονούπω θα βγει ο Στάλιν από τον τάφο του για να ξαναστήσει… σοβιέτ και σε αυτούς που εντελώς πρόσφατα, νεκρανάστησαν τον Αδόλφο και πιστεύουν πως με τάγματα εφόδου και αγκυλωτούς σταυρούς, θα ανακατώσουν τη βρώμικη σούπα της πραγματικότητας και «δεν μπορεί. Κάτι καλό μπορεί να βγει από αυτό».

Απαντηση: Σε αυτες τις ομαδες θα δουμε πολυ μεγαλο χαφιεδελικι.

Λες οτι:

Το κεντρικό πολιτικοεπιστημονικό συμπέρασμα που βγαίνει από αυτήν την θεώρηση, είναι τελικά πως ο ελληνικός Λαός, σε αυτήν τουλάχιστον την φάση του, δεν έχει ακόμη στραφεί στο κυρίαρχο μηχανισμό ριζοσπαστικοποίησής του: Στην αντιμετώπιση δηλαδή των πολλαπλών προβλημάτων ως ΕΝΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. Αρνείται δηλαδή ακόμη ο Λαός να αποδεχθεί πως ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Και κατά συνέπεια, αρνείται – ακόμη τουλάχιστον – ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ.

Απαντηση: Αν παρει ο λαος την υποθεση στα χερια του θα ειμαστε πολυ χειροτερα απο οτι τωρα.

Λες οτι:

Πάντα θεωρητικά, αν ο Λαός άκουγε τη φωνή του Πατριωτικού Μετώπου, από πέρσι κιόλας και από τις κινητοποιήσεις του Συντάγματος, η Πατρίδα και ο Λαός μας, θα βρίσκονταν ήδη σε άλλο δρόμο: Σε αυτόν της Ισλανδίας πχ. Όπου χωρίς να «ανοίξει μύτη», θα προχωρούσε ήδη σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, θα «έμπαινε» ειρηνικά στη Βουλή, θα επέβαλε το νέο Αμεσοδημοκρατικό Σύνταγμα και βάσει αυτού, θα τιμωρούσε τους ενόχους και φυσικά θα προχωρούσε στην αναδιάρθρωση της οικονομίας της χώρας αλλά και του συνόλου του θεσμικού της πλαισίου, ως οργανωμένη κοινωνία. Όπως και πάλι η Ισλανδία, η οποία έχει ήδη στείλει Πρωθυπουργούς στη φυλακή και έχει σήμερα δείκτες ανάπτυξης πάνω από 4%. Ενώ παράλληλα μετατρέπεται σε μια από τις πιο κοινωνικοκεντρικές και ευνομούμενες χώρες στον κόσμο.

Απαντηση: Εγω προσωπικά στηριζω εδω και χρονια και ειμαι φιλος του πατριωτικου μετωπου και αναμενω κατι καλυτερο απο αυτο.

Λες οτι:

Η λύση παραμένει στα χέρια μας, αν απλά απεγκλωβιστούμε από τη λογική των σωτήρων και μεσσιών. Και για να μετατρέψουμε την «επαναστατική διάθεση» σε «επαναστατική πρακτική», θα πρέπει να το αποφασίσουμε πρώτα. Και για αυτή την απόφαση, χρειάζεται να ξεκουνηθούμε από τις πολυθρόνες μας όπως από την άλλη πλευρά, να ξεκολλήσουμε από τις αριστεροδέξιες ιδεολογικοπολιτικές αγκυλώσεις.

Απαντηση: Αυτο ειναι ολο το προβλημα,οι αριστεροδεξιες ιδεολογιες-μπουρδολογιες-ψεμα και κακο-ανυπαρκτες εννοιες.

Ο Ελληνας θα σταματησει να σκεφτεται ετσι μονο οταν θα εχει για φαγητο τα σκατα του παρανομου μεταναστη. Αλλα τοτε θα ειναι πολυ αργα.

ΚΚΣΥΔΗΑΡ Θα ειναι η κατασταση μη αναστρεψιμη.

Βλεπεις, τον Ελληνα τον προσεχουνε οι τσαρλατανοι πολιτικοι ντοπιοι και ξενοι. Του παρεχουν ακομα ολα τα κονφορ.

Και πιστεψε με θα του τα παρεχουν για πολλα χρονια ακομα και δεν προκειτε να γινει τιποτα. Ας μην ονειρευομαστε επαναστασεις και αλλες καταστασεις. Σε καμια 20 χρονακια και βλεπουμε τι θα εχουν να αντιμετωπισουν τα παιδια μας.

Παντως αυτην την στιγμη αυτο το πραγμα Ελλαδα δεν ειναι.

 Συντάκτης : Περαστικος

Μοιραστείτε το!

1 comment to Απάντηση στον Βιτάλη από αναγνώστη της ιστοσελίδας στο θέμα: Επανάσταση τώρα!

  • Περαστικος

    Με αφορμη το αρθρο του Βασιλη Βιταλη και ηγετικο στελεχος του Πατριωτικου Μετωπου Θελω να γραψω καποιες αποψεις οσον αφορα μια επανασταση.
    Πρωτα απο ολα πρεπει να ξεκαθαρισουμε τι ειναι επανασταση…
    Αλλα πριν απο αυτο ας δουμε τι δεν ειναι επανασταση.
    Επανασταση δεν ειναι μαζικες απεργιες διαρκειας.
    Επανασταση δεν ειναι ειρηνικες διαδηλωσεις διαρκειας.
    Για να μην το κουραζω, επανασταση δεν ειναι οτι δεν περιεχει πτωματα.Πολλα πτωματα και νεκρους…
    Παμε τωρα να δουμε τι ειναι επανασταση.
    Συμφωνα παντα με το δικο μου σκεπτικο γιατι ο καθε ενας μπορει να το βλεπει διαφορετικα και εν τελει να εχει δικαιο.

    Επανασταση ειναι κατι το απροσμενο για το καθεστως. Ειναι κατι που το καθεστως δεν μπορεσε η δεν προλαβε να προβλεψει.
    Επανασταση ειναι αυτο που θα μπορουσε απο την πρωτη μερα να κοπουνε διαφορες συνεργασιες του κρατους με αλλα κρατη.
    Χωρις βεβαια να διαρρευσει και τοσο γρηγορα αυτο.
    Επανασταση ειναι οταν υπαρχει ενας ηγετης με πιστους υποστηρικτες.

    Θα μπορουσε καποιος να απαντησει και να πει οτι…Μα καλα συμφωνα ετσι οπως λες δεν θα μπορουσε μια ειρηνικη επανασταση η απεργιες διαρκειας να εξελιχθουν αργοτερα με με πολλους νεκρους, αφου αυτο πιστευεις, οτι η επανασταση περιεχει νεκρους;

    Ναι συμφωνω οτι πραγματι μετα απο τετοιους ιδους καταστασεις πολυ πιθανον να υπαρχουν και πολλοι νεκροι. Ομως επανασταση δεν υπαρχει.
    Αυτες οι διαδηλωσεις και οι απεργειες ειτε μονοημερες ειτε διαρκειας, ειναι ολες ελενχομενες.
    Παντα καθε φορα βλεπεις διαφορετικα προσωπα να ηγουνται την κατασταση και την αλλη μερα δεν τα ξανα βλεπεις.
    Σε αυτου του ιδους τις εξεγερσεις να το πω ετσι, δεν υπαρχουν κανονες. Πραγμα το οποιο ειναι πολυ σημαντικο.

    Ας παρουμε το παραδειγμα των αγανακτισμενων. Μεχρι και σημερα δεν ξερουμε ποιος ηταν Η ποιοι ηταν οι επικεφαλεις αυτης ολης της κινησης.
    Το παραδειγμα των αγανακτισμενων μας εδωσε να καταλαβουμε οτι οταν εχεις ολες τις θυρες ανοιχτες θα κανει ρευμα και μπορει να την αρπαξεις.
    Με λιγα λογια δεν υπηρχε ελενχος στους αγανακτισμενους, ειχε ο καθε ενας προσβαση. Ειδαμε παιδακια 2-3 ετων Τι δουλεια ειχανε αυτα εκει περα; Ειδαμε να πουλανε καλαμποκια και φυστικια… Δεν υπηρχε κλιμα επαναστασης.
    Οι ασφαλιτες και οι ρουφιανοι κυκλοφορουσανε αναμεσα μας ανενοχλητοι.

    Οι αγανακτισμενοι ητανε η ευκαιρια να ξεπηδησει ενας ηγετης να μαζεψει κοσμο και να τους παρει απο εκει.
    Να τους παει που;
    Οπουδηποτε αλλου, αλλα οχι εκει. Εκεινο το μερος ειναι σαν καταραμενο.
    Μπορουσε να τους παει στο Κουκακι, στον Νεο Κοσμο, Στο παγκρατι. Και να συνεχιζοτανε επι μερες η συγκεντρωση εκει..
    Αλλα με διαφορετικους κανονες και ολοι θα ξερανε ο ενας τον αλλον. Δεν θα υπηρχε κατι για καποιον που δεν θα το ηξερε καποιο ηγετικο στελεχος.
    Δεν ειναι δυνατον να κυκλοφορουν ρουφιανοι αναμεσα μας.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>