«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΡΙΖΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΆ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513

21.06.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αυτό που ο μεγαλοβιομηχανος των ΗΠΑ Henry Ford διατυπωσε τo 1920 ισχυει ακομη απολυτα και στις ημερες μας:

«Στηνπραγματικοτητα είναι πολύ καλο πραγμα που οι ανθρωποι του εθνους μας δεν κατανοουν την λειτουργια του τραπεζικου- και νομισματικου μας συστηματος.

Εάν το κατανοουσαν θα ειχαμε μια επανασταση ηδη αυριο το πρωι».

Πριν από περιπου 100 χρονια ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος σε συνεργασια με τους ευρωπαιους και αγγλοαμερικανους ευγενεις και Μεγιστανους του χρηματος αρχισε με τον εξοντωτικο πολεμο μεσω της προπαγανδας κατά του δυτικου (αρχαιοελληνικου) πολιτισμου.

Ο ραβινος Marcus Eli Ravage μας δινει χαρακτηριστικα στοιχεια του πολεμου αυτό στο αρθρο του «Απεσταλμενος στους Εθνικους» που δημοσιευθηκε τον Φεβρουαριο του 1928 στο «Τhe Century Magazine» των ΗΠΑ: «…κυκλοφορειται ψιθυριζοντας τρομαγμενοι για την αναμειξη των Εβραιων σε αυτό σε εκεινο και στο άλλο.

Μας προκαλει ριγος.

Συνειδητοποιουμε την πληγη που σας προκαλεσαμε όταν σας επιβαλλαμε την ξενη μας πιστη και τις παραδοσεις…Ποτε, αντιλαμβανομαστε με ανακουφιση, δεν θα μαθετε την πραγματικη μαυριλα των εγκληματων μας….Μας αποκαλειτε υπονομευτες, ταραξιες, καπηλευτες επαναστασεων.

Είναι αληθεια και εγω μαζευουμε από την ανακαλυψη σας….αποτελει απλα γεγονος ότι ημαστε οι κυριοι υποκινητες των δημοκρατικων επαναστασεων της αστικης ταξης του προτελευταιου αιωνα τοσο στην Γαλλια οσο και στις ΗΠΑ….Αλλα ακομα και αυτές οι σκευωριες και επαναστασεις δεν είναι τιποτα συγκρινομενα με την μεγαλη συνομωσια που μηχανευτηκαμε στο ξεκινημα αυτης της εποχης και που προοριζονταν να μετατρεψη την πιστη ενός Εβρα’ι’κου δογματος στην θρησκεια του Δυτικου Κοσμου….Και όταν μιλατε για Εβρα’ι’κες συνομωσιες, δεν μπορω με τιποτα να καταλαβω γιατι δεν αναφερεστε στην καταστροφη της Ρωμης και ολοκληρου του πολιτισμου της αρχαιοτητας που ηταν συγκεντρωμενος κατω από το λαβαρο της, από τα χερια του Εβρα’ι’κου Χριστιανισμου…».

Εδώ και δεκαετιες στεκονται χωρις να το καταλαβαινουν η ευρωπη και η βορειος αμερικη στην ακρη του γκρεμου.

Για την κατασταση αυτή ευθυνονται οι σιωνιστικες κεντρικες τραπεζες, τα σιωνιστικα ΜΜΕ, οι σιωνιστικες αξιες που κάθε άλλο παρα αξιες είναι και αλλα πολλα.

Τα αποτελεσματα είναι ο πνευματικος μετασχηματισμος προς το χειροτερο, ο εκφυλισμος, η μαζικη μεταναστευση, η αναμειξη των διαφορων ρατσων, η εξοντωση του πολιτισμου κ.α.

 

Την ιδια τυχη εχει και η παγκοσμια οικονομια.

Ουδεις από τους ευρωπαιους και τους αμερικανους προαισθανεται το βαθος των αληθεινων, επικινδυνων και προγραμματισθεντων λογων.

Το 1913 ελαβεν στις ΗΠΑ χωρα ενα απιστευτο γεγονος.

Ένα τραπεζικο Καρτελ αποτελουμενο από τους παγκοσμια ενεργους σιωνιστικους τραπεζικους οικους Morgan, Rockefeller, Rothschild, Warbung και Kuhn-Loeb κατορθωσε πραξικοπηματικα να παραπλανηση την κυβερνηση των ΗΠΑ και να ιδρυση την κεντρικη τραπεζα FED (Federal Reserve System).

H κεντρικη αυτή τραπεζα των ΗΠΑ δεν ειναι ουτε κρατικη (Federal) και ουτε εχει πραγματικα αποθεματα (Reserve). O κυριος σκοπος της είναι να φροντιζη για την σταθεροτητα του δολαριου.

Παρ’ όλα αυτά από την εποχη ιδρυσης της FED μεχρι σημερα το δολαριο εχασε 95 % της αγοραστικης του αξιας.

Το Crash του δολαριου των ΗΠΑ, που βρισκεται προ των θυρων, βασιζεται στην μεγαλυτερη απατη του τραπεζικου συστηματος, δηλαδη στην διαδικασια παραγωγης χρηματος και στον ελεγχο αυτου από ιδιωτες τραπεζιτες.

Το δολαριο των ΗΠΑ σε καμια περιπτωση δεν είναι χρημα, που τεθηκε σε κυκλοφορια από τον λαο και την κυβερνηση των ΗΠΑ.

Το χρημα αυτό, όπως ηδη διατυπωθηκε, παρηχθηκε και δανεισθηκε από ένα ιδιωτικο καρτελ διεθων σιωνιστικων τραπεζιτων.

Το καρτελ αυτό των Απαταιωνων (Μεγιστανων του χρηματος) τυλιξε ολον τον κοσμο με ένα δικτυο χρεων χωρις ελπιδες απελευθερωσης.

Οι απαταιωνες αυτοι είναι σταθερα αποφασισμενοι να κυριαρχησουν ολοκληρωτικα στον κοσμο και να ληστευσουν τους λαους και τις πρωτες υλες αυτων.

Οι δυνατοτητες των Μεγιστανων του χρηματος, μεσω τραπεζικων διαδικασιων μεγαλης απατης, μεσω των χρηματιστηριων και πολύ περισσοτερο μεσω των κεντρικων τραπεζων, να κερδισουν πολλα χρηματα σε βαρος του λαου των ΗΠΑ και των εθνων της Ε.Ε. είναι πολύ μεγαλες και πολύ πολυπλοκες.

Συνοπτικα θα εξετασθουν εδώ οι κυριωτερες μορφεςτων δυνατοτητων αυτων:

Κυκλικα εμφανιζομενες σταθεροποιητικες καταστασεις της οικονομιας. Αυτές δεν εχουν δρομολογηθει σκοπημα και προερχονται από μια μονοπολιακα προσανατολισθεισα τοκογλυφικη και κερδοσκοπικη οικονομια που απορρει παντοτε από μια επικρατουσα υπερπαραγωγη.

Το προβλημα εδώ κρυβεται στο ότι δεν προκειται περια μιας οικονομιας καταμερισμενης εργασιακα διαδικασιας με στοχο την απασχολιση των ανθρωπων και την αμοιβη γι’ αυτην, αλλα αποκλειστικα για την πωληση των προ’ι’οντων παραγωγης, για την αποδοτικοτητα των εγκαταστασεων κεφαλαιου και για το επιχειρησιακο κερδος, δηλαδη για την καταχυρωση ενός ελαχιστου τοκισμου του κεφαλαιου επενδυσης.

Ο ελαχιστος αυτος τοκισμους που ονομαζεται και οριο αποδοτικοτητας κειται γυρω στα 3 %. Κατω από το οριο αυτό εγκαταλειπει το κεφαλαιο την οικονομια εως οτου επανελθει παλι η αποδοτικοτητα.

Στην πραγματικοτητα προκειται εδώ περι εκβιασμου, δηλαδη προκειται για τον χρονο εξυγιανσης της καπιταλιστικης ταξης της οικονομιας.

Η οικονομικη κριση είναι συνεπως μια αναγκαια εμφανιση της καπιταλιστικης οικονομιας και μπορει μαζι με αυτην να εξαφανιστη παλι.

Οσο διαστημα οι ιδιωτικες τραπεζες δεν ειχαν ακομη κεντρικες τραπεζες που ακουγαν στα κελεσματα τους, δεν γλυτωναν και αυτές από τις δραστικες οικονομικες ανωμαλιες και ανακαταταξεις. Δεν ειχαν καμια επιδραση για την διαρκεια μιας οικονομικης ανατυξης ‘η υφεσης.

Τα ετη π.χ. 1610 εως 1640, 1660 εως 1685, 1715 εως 1730 και 1763 εως 1789 ειχαν εκαστοτε μια οικονομικη αναπτυξη απασχολισης, μια γενικη αυξηση των επενδυσεων και της παραγωγης, μια αυξηση του πληθυσμου και μια σταθεροτητα των τιμων, δηλαδη περιειχαν ευνο’ί΄κες χρονικες περιοδους για τους κατοχους κεφαλαιων.

Οι περιοδοι αυτοι (περιοδοι-Hausse) χαρακτηριζονταν με αυξηση της παραγωγης των ευγενων μεταλλων και με αυξηση των ειδων χρηματος.

Αντιθετα τα ετη 1640 εως 1660, 1685 εως 1715, 1730 εως 1763 και επισης και ξανα μετα το 1789 περιειχαν διεθνεις πολεμους ‘η εσωτερικες αντιπαραθεσεις (επανασταση στην Αγγλια, αποσυρση της αποφασης του Nantes στην Γαλλια) με κρισεις κεφαλαιου, με φτωχεια, με μειωση του πληθυσμου και με διαρκουσα πτωση των τιμων.

Οι περιοδοι αυτοι (περιοδοι-Baisse) χαρακτηριζονταν με διακοπη της ροης των ευγενων μεταλλων, με καταρρευση των τραπεζων και των υπηρεσιων του εμποριου και με την στεριψη των κρατικων χρηματικων αποθεματων.

Με μια περιοδικη καταρρευση των τραπεζων χωρις μια σταθεροποιητικη οικονομικη επιβουλη, χωρις τον ελεγχο επι των νομισματων, δηλαδη χωρις τον ελεγχο της ολικης κυκλοφοριας του χρηματος σε διαφορες χωρες, δεν θα μπορουσαν οι σημερινοι Μεγιστανοι του χρηματος να ελεγχουν τις κυκλικα εμφανιζομενες καταστασεις της οικονομιας και να τις εκμεταλλευονται προς οφελος τους.

Σημερα οι κεντρικες τραπεζες, υπο τον ολικο ελεγχο των Μεγιστανων του χρηματος, ρυθμιζουν τις πτωτικες και ανοδικες καταστασεις της οικονομιας που κατά μεσο ορο διαρκουν εκαστοτε 5 χρονια.

Με τις ρυθμισεις αυτές οι τραπεζες δεν ζημιωνονται σε τιποτε.

Αντιθετα με κάθε υφεση καταληγει η οικονομια π.χ, των μελων κρατων της Ε.Ε. στο δικτυο των χρεων προς τους Μεγιστανους του χρηματος και οδηγει στους απληροφορητους λαους της Ε.Ε. στο ξεπληρωμα των χρεων με συμπληρωματικους φορους για τους ανοιχτους λογαριασμους Η από τα κρατη ανεξαρτητες κεντρικες τραπεζες.

Η ακατανοητη αυτή κατασκευη είναι υπευθυνη για τον εξαναγκασμο των υπευθυνων και ασκουντων εξουσια των μελων χωρων της Ε.Ε., αλλα και των αλλων κρατων, να δημιουργουν γιγαντιαια χρεη στους ισολογισμους τους και να πληρωνουν τεραστια ποσα τοκων.

Η εκαστοτε κεντρικη τραπεζα δεν δινει απ’ ευθειας το χρημα στο κρατος, το δανειζει στο κρατος μεσω των εμπορικων τραπεζων, που από την πλευρα τους αγοραζουν τα κρατικα χρεη.

Η κεντρικη τραπεζα συνεπως κανει δυνατη την χρηματοδοτιση των κρατικων χρεων.

Η από την εκαστοτε κυβερνηση ανεξαρτητητη κετρικη τραπεζα είναι το κυριο προβλημα, διοτι αυτή ελεγχεται και εκτελει εντολες αποκλειστικα από τους ιδιωτες Μεγιστανους του χρηματος.

Πραγματικες οικονομικες κρισεις που φερνουν τεραστια κερδη στους Μεγιστανους του χρηματος.

Οι κρισεις αυτές μπορουν να δημιουργηθουν ανα πασα στιγμην και εκ του μηδενος από τις κεντρικες τραπεζες που ελεγχονται αποκλειστικα από τους ιδιωτες Μεγιστανους του χρηματος.

Για κατι τετοιο εγκαιρα και οι μεγαλες εμπορικες τραπεζες που ενδιαφερονται για την καταρρευση της οικονομιας.

Η εκαστοτε κεντρικη τραπεζα φροντιζει, μολις προετοιμασθουν για την καταλυστευση οι μεγαλες εμπορικες τραπεζες, να αυξηση χρονικα και μη αναμενομενα τους τοκους δανειδοτισης και να δημιουργηση την κατασταση δραστικης μειωσης της κυκλοφοριας του χρηματος.

Εγκληματικα προετοιμαζεται ετσι η κατασταση της οικονομιας για την υπαρχουσα προσφορα προ’ι’οντων να υπαρχη στην αγορα λιγο χρημα.

Οι μισθοι και οι τιμες πεφτουν κατακορυφα.

Παρα πολλοι ανθρωποι γινονται ανεργοι.

Η αγοραστικη δυναμη των πολιτων μειωνεται επικινδυνα.

Οι εταιρειες καταρρεουν και βαζουν αναγκαστικα λουκετο. Δεν είναι πλεον σε θεση να καταβαλλουν προκαταβολες και οι εμπορικες και δηθεν συνεργαζομενες μαζι τους τραπεζες αρχιζουν με τις κατασχεσεις των κτιριων και εξοπλισμων παραγωγης προ’ι’οντων.

Παρα πολλοι ανθρωποι χανουν την σκεπη πανω από τα κεφαλια τους.

Με ρευστο χρημα ο κάθε απαταιωνας στην φαση της οικονομικης υφεσης μπορει παμφθηνα να αγοραση ότι θελει.

Οι κερδισαντες στο βρωμικο και εγκληματικο αυτό «παιχνιδι» είναι οι εμπορικες τραπεζες, οι κατασκευαστικες κοινοπραξιες και οι Μεγιστανοι του χρηματος που κυριολεκτικα κλεβουν των δημιουργηθεντα με εργασια πλουτο των κρατων και των πολιτυων.

Εκλυση μετοχων και αλλων χρεογραφων.

Η εκλυση λαμβανει χωρα αποκλειστικα δια των τραπεζων.

Με ιδιαιτερο ενδιαφερον οι ιδιες οι τραπεζες τοποθετουν το χρημα τους σε μετοχες και προσπαθουν δια των μικρομετοχων, που είναι ακαταλληλοι μονοι τους να ασκησουν τα νομιμα δικαιωματα τους, να συγκεντρωσουν την πλειονοτητα των μετοχων για να ασκησουν μετα εκβιαστικα ότι επιθυμουν για να κερδησουν οσα χρηματα θελουν.

Με το συστημα της χιονομπαλας είναι οι τραπεζες σε θεση χωρις μεγαλες οικονομικες θυσιες να ελεγχουν κοιπραξιες εταιρειων και να συγκεντρωνουν ετσι με απατες τεραστια περιουσιακα στοιχεια.

Προπαγανδιστικες και προσοδοφορες για τους Μεγιστανους του χρηματος εκστρατειες για τον υπερπληθυσμο και την κλιματολογικη αλλαγη στην Γη.

Με απορια ρωτα καποιος που σκεφθεται ακομη μονος του, γιατι ειδικα το ΔΝΤ και η παγκοσμια τραπεζα, δηλαδη οι ενωμενες κεντρικες τραπεζες του πλανητη μας αγωνιζονται με όλα τα μεσα κατά του υπερπληθυσμου του πλανητη Γη και της κλιματολογικης αλλαγης.

Εάν η περιουσια των ανθρωπων, εδώ νοειται η διαθεσιμη εξουσια στο εδαφος, οι μηχανολογικες εγκαταστασεις για την καλυτερη καλλιεργεια του εδαφους και η διαθεσημοτητα του χρηματος, χρησιμευει για την αποκομιδη κερδων και τοκων, τοτε ο «υπερπληθυσμος» είναι ένα απαραιτητο στοιχειο, δηλαδη ο περιορισμος του δεν αποτελει στοιχειο προς οφελος των Μεγιστανων του χρηματος.

Η αληθεια όμως είναι, ότι οι ετσι ονομασθεισες ενωμενες κεντρικες τραπεζες του πλανητη μας δεν καταπολεμουν τα αιτια του υπερπληθυσμου, αυτά τα αφηνουν απειραχτα και ξαχνουν μονο να μειωσουν τις δυσαρεστες επιδρασεις με ανηθικα μεσα.

Σχετικα με την κλιματολογικη αλλαγη στον πλανητη μας προκειται για την μεγαλυτερη και κερδοφορα για τους Μεγιστανους του χρηματος επιχειρηση του αιωνα μας.

Το κλιμα της Γης ρυθμιζεται μονο του!

Απο την αρχη της βιομηχανικης επαναστασης (1850 μ.Χ.) εως σημερα παρηχθησαν από τις ανθρωπινες δραστηριοτητες και διοχετευθηκαν στην ατμοσφαιρα 100 δισεκατομμυρια τοννοι CO2. H ποσοτητα αυτή αυξανεται ετησιως με 7 δισεκατομμυρια τοννους CO2.

Mε φυσιολογικο τροπο, δηλαδη με τα 500 ενεργα ηφαιστεια του πλανητη μας και με το σαπισμα των φυτων διοχετευονται ετησιως στην ατμοσφαιρα γυρω στα 200 δισεκατομμυρια τοννους CO2, δηλαδη περιπου 30 φορες μεγαλυτερες ποσοτητες από τις δραστηριοτητες ολων των ανθρωπων.

Οποιος εχει μυαλο στο κεφαλί του και σκεφθεται ακομη μονος του, θα κατανοησει την μεγιστη αυτή απατη σε βαρος των λαων του πλανητη μας.

Μεταφορα των οικονομικων και νομισματικων χειρισμων απατης από εθνικο σε διεθνες επιπεδο.

Aπο τοτε που οι Μεγιστανοι του χρηματος και τα τσιρακια τους κατωρθωσαν να τοποθετησουν στις κυριωτερες χωρες τις κεντρικες τραπεζες που απολυτα ελεγχουν, οι επιδεξιοι χερισμοι απατης μεταφερθηκαν από το εθνικο, στο διεθνες επιπεδο.

Το ετσι ονομασθεν εμποριο-συναλλαγματος απεδειχθει για τους Μεγιστανους του χρηματος μια πολύ αποδοτικη πηγη κερδους. Με την αυξηση του τοκου δανεισμου, δηλαδη με αντιπληθωριστικα ‘η πληθωριστικα μετρα από την πλευρα μιας οποιανδηποτε εθνικης (;) κεντρικης τραπεζας, το νομισμα της σχετικης χωρας υποτιμαται ‘η υπερτιμαται.

Οποιος αγοραζει μεγαλες ποσοτητες ενός υποτιμημενου νομισματος και αργοτερα κατά την υπερτιμηση αυτου το πουλαει, κερδιζει πολλα χρηματα.

Τα τεραστια κερδη των κερδοσκοπων τυπου Soros τα πληρωνουν παντοτε οι πολιτες της χωρας που υποτιμηθηκε το νομισμα δια του πληθωριστικου κυματος.

Δεν χρειαζεται μεγαλο μυαλο για να κατανοηση καποιος, ότι οι μεγαλυτεροι και πετυχημενοι κερδοσκοποι του νομισματος, δηλαδη οι Μεγιστανοι του χρηματος και τα τσιρακια τους, δεν είναι κερδοσκοποι με την σημασια της λεξεως διοτι δεν κερδοσκοπουν με ρισκο, αλλα προγραμματιζουν πρωτα τα κερδη που θελουν να αποκομησουν και μεσω των κεντρικων τραπεζων που ελεγχουν, τα υλοποιουν.

Προκειται πραγματι για λοπωδυτες μεγαλης ολκης και εγκληματιες!

Η σε διεθνες επιπεδο υπεραυξηση των τοκων της κεντρικης τραπεζας μιας οποιανδηποτε χωρας.

Η κατασταση αυτή ελκει φυσιολογικα ξενα κεφαλαια τα οποια όμως εξαφανιζονται τοσο γρηγορα οσο ηρθαν, όταν μια άλλη κεντρικη τραπεζα μιας αλλης χωρας μειωνει αισθητα τους τοκους της.

Οι χωρις ενδειες λατρες του Μαμμωνα, δηλαδη οι μεγιστανοι του χρηματος, που εδώ και πολλες δεκαετιες κατεχουν πληρως ολες τις μεθοδους απατης, είναι παντοτε σε θεση να ανακαλυξουν και να εφαρμοσουν τελειως νεες.

Αυτές τις εζησε η Ελλας μετα το 1998.

Η απατη που αρχησε με παραποιηση των στατιστικων στοιχειων της Ελλαδος από την επενδυτικη τραπεζα Goldman Sachs επι της πρωθυπουργιας της Ελλαδος του κ. Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη ‘η Κωστα Σημιτη, κατεληξε στην ολοκληρωτικη καταστροφη της Ελλαδος με τα νεα οπλα μαζικης καταστροφης της ελληνικης οικονομιας, δηλαδη με τα ομολογα, με τα παραγωγα Long-Short-Hedge, με τα Private Equity, με τα στοιχηματα, με την Securitization, με τα Discount-Zertifikate (πιστοποιητικα) και αλλα πολλα.

Μη επιθυμητη κερδοσκοπικη υποτιμημενη ‘η υπερτιμημενη πιεση στο χρηματιστηριο σε σχεση μεταξυ δυο νομισματων.

Δεν υπαρχει σημερα καμια αμφιβολια, ότι η οικονομια των ΗΠΑ είναι εξαρτημενη από τα μεγαλα της χρεη. Μια ριζοσπαστικη υποτιμηση του δολαριου των ΗΠΑ ‘η μια νομισματικη μεταρρυθμιση θα ελυνε γρηγορα όλα τα προβληματα της οικονομιας των ΗΠΑ και θα την απελευθερωνε από τα χρεη της. Αυτό θα γινει την στιγμη που το χρεος των ΗΠΑ καταστει μη βιωσημο.

Στην περιπτωση αυτή οι κεντρικες τραπεζες των αλλων χωρων οι οποιες επισης ελεγχονται από τους Μεγιστανους του χρηματος θα αναγκασθουν να κανου αγορες στηριξης του δολαριου ή πωλησεις στηριξης του δολαριου.

Εάν οι Μεγαλοαπαταιωνες αποφασισουν να αποτρεψουν μια υποτιμηση του δολαριου εναντι του ευρω, θα αναγκασθη η ΕΚΤ να πωληση στην FED εναντι δολαριων πολλα δισεκατομμυρια ευρω.

Στην αγορα συναλλαγματος η πραξη αυτή θα οδηγηση στην πτωση της τιμης του ευρω και στην αυξηση της τιμης του δολαριου.

Η ευρωπα’ι’κη αυτή στηριξη του δολαριου ζημειωνει την την μεταφορα του ευρω στις ΗΠΑ, διοτι δεν ανταποκρινεται στην πραγματικη ανταξια σε προ’ι’οντα ‘η σε υπηρεσιες και κατ’ επεκταση στο εξωτερικο ευρωπαί΄κο εμποριο.

Τα κερδη καταληγουν παλι στους ιδιωτες τραπεζιτες, δηλαδη στους Μεγιστανους του χρηματος. Στην αντιθετη περιπτωση, δηλαδη η ΕΚΤ αναγκαζεται να κανη αγορες στηριξης του ευρω εναντι του δολλαριου με πουλημα δισεκατομμρια αχρηστων δολαριων, η κατασταση αυτή στηριζει το εξωτερικο εμποριο της Ε.Ε., ζημειωνει όμως την οικονομια των ΗΠΑ.

Και εδώ τα κερδη καταληγουν παλι στα ταμεια των Μεγιστανων του χρηματος που ελεγχουν και την ΕΚΤ.

Ο πολεμος και το κερδοφορο τραπεζικο εμποριο με αλλα μεσα.

Κατά την γνωστη ρηση, ο πολεμος είναι η συνεχιση της πολιτικης με αλλα μεσα.

Οπλα και διαφορα αλλα δολοφονικα συστηματα και ο συνεχης εφοδιασμος στα μετωπα μαχων, αυξανουν πολλαπλα τα κερδη των τροφοδοτων αυτων που τα διαθετουν προς πωληση.

Με την ταυχρονον τροφοδοτιση των αντιμαχομενων, τα κερδη πολλαπλασιαζονται.

Οι Μεγιστανοι του χρηματος δεν κανουν καμια απολυτως σκεψη για τα αποτελεσματα των μαχων, δηλαδη για τον θανατο χιλιαδων αντιμαχομενων.

Αυτους τους ενδιαφερει αποκλειστα τα κερδη που αποκομιζουν.

λιγο περισσοτερο εκεινους που υποσχονται την παραχωριση της εθνικης τους ανεξαρτησιας και ολων των υπο την κατοχη τους κοιτασματων πρωτων υλων.

Ποια δυναμη κρυβεται πισω από τις κυβερνησεις αυτου του κοσμου που τις αναγκαζει να δανειζονται, ειτε χρειαζονται ειτε όχι τα δανεια, και ετσι να υπερχρεωνονται και να σκλαβωνονται;

Γιατι είναι τοσες πολλες χωρες υπερχρεωμενες; Σε ποιους είναι υπερχρεωμενες; Πρεπει να υπαρχη καποια δυναμη πισω από τις κυβερνησεις που τις εξαναγκαζει να χρεωνονται.

Είναι η δυναμη αυτή τοσο ισχυρη που εκβιαζει τοσο αγρια την οικονομικη και πολιτικη ελιτ αυτου του κοσμου;

Ποιοι είναι οι κυριαρχοι πισω από το προσκηνιο και γιατι γινονται ανεκτοι;

Προκειται για μια απολυτα μυστικη οργανωση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου;

Γιατι δεν εχουν τα μελη αυτης προ πολλου απομονωθει ‘η εξοντωθει;

Γιατι γινεται ανεκτος ο εκβιασμος των πολιτικων σχεδων ολων των χωρων, δια των ομολογων, οικονομικων παραγωγων, LTCM (Hedge-Fonds Long Terms), Private Equity, δια μεσων μαζικης καταστροφης των οικονομιων για συσσωρευση τεραστιων κρατικων χρεων για π.χ. εξοπλιστικα προγραμματα, για τα οποια χρεη πληρωνονται τεραστια ποσα τοκων που οδηγουν στις φορολογικες επιβαρυνσεις των πολιτων ολων σχεδον των λαων;

Οι μοντερνες κεντρικες τραπεζες ‘η οι ιδιοκτητες αυτων είναι οπως πολλακις τονισθηκε, οι υπευθυνοι για συνεχεις οικονομικους πληθωρισμους, για υποτιμησεις των νομισματων, για αστρονομικη αυξηση των χρεων και για τις περιοδικως εμφανιζομενες οικονομικες κρισεις, είναι οι Μεγιστανοι του χρηματος. Τα καθαρματα αυτά μετετρεψαν τους περισσοτερους πολιτικους των χωρων της Ε.Ε. σε επετες, σε ζητιανους, σε γελειους σκλαβους, δηλαδη σε ανθρωποειδη που ξεπουλουν «μπιρ παρα» στους Μεγαλοαπαταιωνες την χωρα που τους γεννησε.

Ο Ποια είναι η λυση του προβληματος αυτου; Εχει καποιος καποια Ιδεα;

Γιατι δεν εθνικοποιουνται οι κεντρικες τραπαζες, ετσι ώστε κάθε κυβερνηση να εκδιδει το δικο της νομισμα και να το ρυθμιζει αναλογα με τις οικονομικες περιστασεις, χωρις να ρωτα κανεναν;

Εάν κατι τετοιο συμβει δεν υπαρχει κανενας λογος να χρεωνονται οι κυβερνησεις στους Μεγαλοαπαταιωνες, δηλδη σε ιδιωτες τραπεζιτες που καταλαβαν με απατες και συνομωσιες ολες σχεδον τις κεντρικες τραπεζες.

Στην πραγματικοτητα π.χ. οι ΗΠΑ δεν θα ειχαν κανενα λογο να είναι υπερχρεωμενες σε απαταιωνες. Αυτές οφειλαν ηδη προ πολλου να εθνικοποιησουν την FED και να τυπωνουν μονοι τους το δολαριο.

Οι ΗΠΑ μπορουν να γλυτωσουν και να απελευθερωσουν και τις άλλες χωρες μονο όταν απομακρυνουν αυτους από την χωρα τους, που τους ηρθαν από την Χαζαρια και από την Ερημο της Σαουδικης Αραβιας.

Ελληνιδες και Ελληνες αγωνισθητε για την «Ουτοπια» απελευθερωσης μας από τον ζυγο του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Ο χαρακτρισμος ενός οραματος απελευθερωσης ως ουτοπικου ‘η μη ουτοπικου εξαρταται από την καθαρα προσωπικη σκοπια θεωρησεως και δεν εχει σχεση με την ανυπαρκτη «αντικειμενικοτητα».

περιπτωση που η συνειδηση των σημερινων Ελληνων βολευεται με την κρατουσα ταξη πραγματων, κάθε σκεψη για την ανατροπη της είναι ουτοπικη.

Εάν οι σημερινοι Ελληνες πασχουν εξ αιτιας του περιβαλλοντος σε αυτους προδοτικου πολιτικου κοσμου, η ιδεα για την καταργηση της κρατουσας ταξης πραγματων και η αντικατασταση του προδοτικου αυτου πολιτικου κοσμου με κατι άλλο και καλυτερο, είναι αυτονοητο και πραγματοποιησημο.

Αυτοι που θεωρουν την ανατροπη απραγματοποιησημη είναι αρνητες της ελευθεριας, εξουσιαστες ‘η δουλοι, που συναποτελουν το σημερινο καθεστως της ανελευθεριας. Οι περιφρονητικες θεωριες περι ουτοπιας αποτελουν εξουσιαστικες εφευρεσεις, που σκοπευουν στην αποθαρρυνση των διψωντων Ελληνων για ελευθερια. Η «Αντιουτοπια» αντιπροσωπευει την δουλεια και την δειλια.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Μοιραστείτε το!

4 comments to Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΡΙΖΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΆ ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΒΛΑΚΟΠΟΙΗΘΕΝΤΑΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

  • Γιάννος54

    Τα σέβη μου…
    Το αρθρο σας εχει πολυ καλές προυποθεσεις να καταστή “Ιστορια της Τραπεζικης Συνομοσιας”… θεμα που με ενδιαφερει πολυ και για το οποιο εχω συσσωρευσει πολυ υλικο.
    Εκεινο που μου λειπει ειναι ΧΡΟΝΟΣ και ΥΠΟ- και ΕΠΙ-ΜΟΝΗ.
    Θα κανω χρηση του αρθρου σας ως βαση αναπτυξης.
    Καλη δυναμη και ενδεχομενως…. καλο βολι !!

  • Γιάννος54

    Τα σέβη μου…
    Το αρθρο σας εχει πολυ καλές προυποθεσεις να καταστή “Ιστορια της Τραπεζικης Συνομοσιας”… θεμα που με ενδιαφερει πολυ και για το οποιο εχω συσσωρευσει πολυ υλικο.
    Εκεινο που μου λειπει ειναι ΧΡΟΝΟΣ και ΥΠΟ- και ΕΠΙ-ΜΟΝΗ.
    Θα κανω χρηση του αρθρου σας ως βαση αναπτυξης.
    Καλη δυναμη και ενδεχομενως…. καλο βολι !!…

    • Καλησπέρα ευχαριστώ γιατί διαβάζετε την ιστοσελίδα. Θα σας βοηθήσουν πολύ στο έργο σας και τα άλλα άρθρα του συγγραφέως που βρίσκονται στην κατηγορία θεμάτων αριστερά στην ιστοσελίδα με τίτλο συγγραφείς. Καλή σας νύχτα.

  • GERMA

    Διόρθωση …..βαθειά στον τίτλο σου.
    Το άρθρο πολύ καλό.
    καλημέρα

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>