«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΝΤ: Δουλικά του κερατά σας συντηρούμε στην εξουσία να μας παραδώσετε την Ελλάδα χειροπόδαρα και εσείς κάνετε κουμάντο για τον εαυτό σας, βγάζοντας τα λεφτά σας έξω για να την κοπανίσετε!!!

Λιμπερασιόν: Η Ελλάδα πουλάει τα πάντα. Το πρόγραμμα δεν προχωράει

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Για “αγανάκτηση” των Ελλήνων και για “πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, που δεν πάει καλά”, κάνει λόγο η Λιμπερασιόν. Τι αναφέρει για την τεράστια λίστα των πωλήσεων

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Η αρθρογράφος κάνει, επίσης, αναφορά στην «εντυπωσιακή λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που είναι προς πώληση: 38 αεροδρόμια, ΔΕΗ, ιαματικά λουτρά, 700 χλμ αυτοκινητοδρόμων, 100 λιμάνια, ξενοδοχεία, ένα κάστρο και 2000 τμ γη στην Κέρκυρα, εκατοντάδες στρέμματα μπροστά στη θάλασσα, εταιρείας ύδρευσης, ΕΥΑΘ, ΕΥΔΑΠ , ΔΕΠΑ, ».

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Με δισέλιδο αφιέρωμα, η εφημερίδα «Λιμπερασιόν» αναφέρεται στις προσπάθειες ιδιωτικοποιήσεων στην Ελλάδα, «κάτω από τις πιέσεις της τρόικας» και την «αγανάκτηση του πληθυσμού».

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

«Η Ελλάδα πωλεί ό,τι μπορεί, προκειμένου να ελαφρώσει το χρέος, εξαιτίας των αναρίθμητων απαιτήσεων των πιστωτών της» υπογραμμίζει η Ναταλί Ντιμπουά, που υπογράφει το άρθρο με τίτλο «H Ελλάδα πουλά τα πάντα, οι Έλληνες στον άνεμο» και εκτιμά ότι «το πρόγραμμα δεν προχωράει προς το παρόν, εξαιτίας καθυστερήσεων ή αποτυχιών, ενώ παράλληλα φουσκώνει η αντίδραση του κοινού».

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Σύμφωνα με τη Λιμπερασιόν, στο επίκεντρο αυτή την εποχή βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, για την πώληση της εταιρείας ύδρευσης, ΕΥΑΘ, αλλά και του λιμανιού της, για το οποίο ενδιαφέρονται οκτώ ξένοι επενδυτές, Ευρωπαίοι, Ασιάτες και από τα Εμιράτα.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην απόφαση του ΣτΕ για την ΕΥΔΑΠ και στις επιπτώσεις αυτής της απόφασης για την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, με τον πρόεδρο του σωματείου των εργαζομένων της ΕΥΑΘ, Γ. Αρχοντόπουλο, να δηλώνει πως «εφόσον βάσει της απόφασης, η πώληση της ΕΥΔΑΠ στην Αθήνα είναι αντίθετη με το Σύνταγμα, δεν μπορεί να ισχύσει κάτι διαφορετικό για τη Θεσσαλονίκη».

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Αλλά και ο Κ. Μανιατόπουλος, επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, αναγνωρίζει ότι «είναι δύσκολο να συνεχίσει η διαδικασία για την ΕΥΑΘ χωρίς να ληφθεί υπόψη η απόφαση για την ΕΥΔΑΠ».

ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Η λίστα και ο εκνευρισμός του ΔΝΤ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Η αρθρογράφος κάνει, επίσης, αναφορά στην «εντυπωσιακή λίστα του ΤΑΙΠΕΔ με τα περιουσιακά στοιχεία του Δημοσίου που είναι προς πώληση: 38 αεροδρόμια, ΔΕΗ, ιαματικά λουτρά, 700 χλμ αυτοκινητοδρόμων, 100 λιμάνια, ξενοδοχεία, ένα κάστρο και 2000 τμ γη στην Κέρκυρα, εκατοντάδες στρέμματα μπροστά στη θάλασσα…».

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

«Παρ’ όλα αυτά, όλες αυτές οι προσφορές δεν έχουν φέρει τις αναμενόμενες εισπράξεις» γράφει η Λιμπερασιόν. «Η μη ρεαλιστική προσδοκία των 50 δισ. μειώθηκε κατά το ήμισυ, ενώ η τρόικα ελπίζει σε 22,3 δισ. μέχρι το 2020. Ο στόχος όμως δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί, εφόσον μέχρι τώρα έχουν, μετά βίας, εισπραχθεί 3 δισ.».

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

«Το ΔΝΤ εκνευρίζεται» για τη μεγάλη καθυστέρηση της Αθήνας να ξεπεράσει τα νομικά, διοικητικά και πολιτικά εμπόδια που αποθαρρύνουν τους επενδυτές, γράφει η Λιμπερασιόν. Μέχρι τώρα μόνο τρεις οργανισμοί έχουν ιδιωτικοποιηθεί ενώ η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ απέτυχε γιατί η ρωσική GAZPROM απέσυρε την προσφορά της την τελευταία στιγμή.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Το δημοσίευμα αναφέρεται, τέλος, στην επίσκεψη του πρωθυπουργού της Κίνας στην Αθήνα και την προοπτική κινεζικών επενδύσεων ύψους 6 δισ. ευρώ.

 http://news247.gr/

θα έχει και συνέχεια…

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΔΝΤ: Δουλικά του κερατά σας συντηρούμε στην εξουσία να μας παραδώσετε την Ελλάδα χειροπόδαρα και εσείς κάνετε κουμάντο για τον εαυτό σας, βγάζοντας τα λεφτά σας έξω για να την κοπανίσετε!!!

  • Αθηνά

    Ρε παιδιά έχω μια απορία.Ενώ για την αγορά των ομολόγων του ΤΧΣ εκτιμηθέντα περί τα 50 δις,δόθηκε επίσημη προσφορά αγοράς τους από τον Αρτέμη Σώρρα αντί του ποσού των 100 δις,ποσού διπλάσιου της αξίας τους και αντ’αυτού τα πουλάνε στην τράπεζα της Ελλάδος που δεν είναι Ελληνική και ανήκει στους Ρότσιλντ.Και πιστεύετε ακόμη ότι αυτοι οι ορκισμένοι εχθροί της πατρίδας θα αφήσουν τίποτα όρθιο; Σκεφτείτε μόνο ότι με την προσφορά τoυ Σώρρα εάν εγένετο δεκτή θα διαγράφονταν χρέη,θα σώζονταν συνάνθρωποι μας αλλά πάνω από όλα τα περιέρχοντο σε χέρια Ελληνικά.Στάλθηκαν εξώδικα για την άρνηση του ΤΧΣ να αγοραστούν από τον Σώρρα προς πάσαν δικαστικήν αρχήν και αρμόδιο φορέα και αγνοήθηκε εντελώς μη δίδοντας καμμία απάντηση.Κάντε κάτι ,χανόμαστε,μας έρχεται βάρκα σωτηρίας και εμείς συνεχίζουμε τον χαβά μας,τρώγοντας τα σωθικά μας κλαίγοντας και μοιρολογώντας για την τύχη μας ενώ θα έπρεπε να κλαίμε για τα καμμένα μυαλά μας.Κάθε απόδειξη εδώ ,κάθε εξώδικο εδώ ,για τους άπιστους Θωμάδες http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AbKC48Y0yTX8J%3Aalfeiospotamos.gr%2F%3Fp%3D7030+&cd=3&hl=el&ct=clnk&gl=gr&client=firefox-a

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>