Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΙ Ο ΕΦΕΤ!!!

Άραγε γιατί δεν τους κλείνουν φυλακή;;; Είναι   και η πατρίδα του προδότη Σαμαρά!!!

Στην ανάκληση νοθευμένων – μη κανονικών και μη ασφαλών ελαιολάδων προχωρά ο ΕΦΕΤ.

Συγκεκριμένα, η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με τη Β” Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντων, τα οποία πωλούνται με την ένδειξη ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ενώ από την εξέτασή τους προέκυψε ότι είναι ΗΛΙΕΛΑΙΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΚΕΧΡΩΣΜΕΝΑ.

Πρόκειται για τα παρακάτω προϊόντα :

 

Α) Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΕΛΑΙΟΔΕΝΤΡΟ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Β)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΦΡΥΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ – ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ».

Γ)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΗΡΑ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΦΑΡΩΝ 84 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ».

Δ)  Προϊόν με την εμπορική επωνυμία «ΔΑΦΝΗ», σε συσκευασία των 5 L και ημερομηνία λήξης 31-12-2015, το οποίο επιπλέον φέρει τις ενδείξεις «ΓΡΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΟΥΓΙΑ ΧΑΝΙΩΝ».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων από τα ανωτέρω ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ – ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ προϊόντα από την εσωτερική αγοράκαι ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες επιβολής διοικητικών και ποινικών κυρώσεων, όπως αυτές ορίζονται από την νομοθεσία.

Καλούνται οι καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά (δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω), να μην τα καταναλώσουν.

http://www.stoxos.gr/

http://cocktailnews.blogspot.gr/

…………………………

Aίτηση πτώχευσης έκανε η εταιρεία που πουλούσε το μαϊμού «λάδι» Καλαμάτας !

Να θυμίσουμε (για την ιστορία) ότι πρόκειται για την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. εναντίον της οποίας είχε κατατεθεί μήνυση στις ΗΠΑ,με την κατηγορία ότι πωλούσε πυρηνέλαιο σε συσκευασίες που ανέγραφαν CAPATRITI αγνό & παρθένο ελαιόλαδο Ιταλίας, για δε τα θύματα (συμπατριώτες μας) το παρουσίαζε με το όνομα «ΛΑΚΩΝΙΑ» ως EXTRA virgin olive oil Kalamatas, και μάλιστα εισαγόμενο από τα… Φιλιατρά!
Είχε πλημμυρίσει την αγορά (κι ακόμα το κάνει) με ιδιαίτερα εξευτελιστική τιμή για εισαγόμενο παρθένο ελαιόλαδο, το οποίο όμως ήταν νοθευμένο με πυρηνέλαιο και σπορέλαια! Και ενώ στην  Ελληνική Κυβέρνηση   παραδόθηκε η υπόθεση στο…
πιάτο, με  όλα τα στοιχεία της έρευνας από Ομογενή δημοσιογράφο, δεν έκαναν απολύτως τίποτα οι κοπρίτες του Τσαυτάρη και προκατόχων του.
Τσάμπα (για τα μάτια του υπο-κόσμου) οι 300 επερωτήσεις βουλευτών -πάσης φύσεως- στη Βουλή.
Αντιθέτως, ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής (North American Olive Oil Association – NAOOA)  κατέθεσε στις  6 Φεβρουαρίου του 2013 μήνυση εναντίον των εταιριών «Kangadis Food Inc.» & «The Gourmet Factory» με την κατηγορία ότι συνειδητά ανέγραφαν στην ετικέτα των προϊόντων με το σήμα «Capatriti» και » Porto» «ελαιόλαδο» όταν το περιεχόμενο των προϊόντων αυτών δεν έχει καμιά σχέση με ελαιόλαδο καθώς  προέρχεται από απομεινάρια φλούδας και κουκούτσια ελιάς, πρόκειται δηλαδή για πυρηνέλαιο.

Σύμφωνα με το άρθρο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των Ηνωμένων Πολιτειών, η εταιρεία μπορεί να συνεχίσει τη λειτουργία της , ενώ παράλληλα αναπτύσσει, … σχέδιο αναδιοργάνωσης.

Παρότι η εταιρεία τον Ιούλιο του 2013 πέτυχε εξωδικαστικό συμβιβασμό (κάποιο μιλούν ότι έσκασε πάνω από 100 milions) με την NAOOA, ουδέποτε παραδέχθηκε την ενοχή της για τις κατηγορίες και σύμφωνα με δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα, τα δικαστικά έξοδα που την επιβάρυναν, την υποχρεώνουν να κηρύξει πτώχευση.
Ο Σύνδεσμος Ελαιολάδου Βόρειας Αμερικής είχε καταγγείλει την εταιρεία Kangadis Foods, Inc. οτι πωλούσε ετησίως σχεδόν ένα εκατομμύριο συσκευασίες που περιείχαν πηρυνέλαιο, ενώ η ετικέτα του προϊόντος ενέγραφε “100% Pure Olive Oil.” , δηλαδή 100% Αγνό Ελαιόλαδο. Οι υποψίες κινήθηκαν όταν η ετικέτα «Capatriti» εμφανίστηκε στα ράφια τηςαλυσίδας πολυκαταστημάτων Wal-Mart (KeyFood κ.α.), σε τιμή που ούτε άγγιζε το ένα τρίτο της τιμής αντίστοιχων προϊόντων.
 Ευχόμαστε ο αντικαταστάτης του ανεκδιήγητου  Tsaf-Tsaf,  Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιος Καρασμάνης, να τολμήσει να ανοίξει τον βρώμικο φάκελλο με τις συστηματικές σε παγκόσμια κλίμακα νοθεύσεις (ανενόχλητα) του Ελληνικού ελαιόλαδου, και να αναστήσει τον διαλυμένο ΕΦΕΤ , πριν αρχίσουμε όλοι και βγάζουμε καυσαέρια από το κραμβέλαιο-βιοντήζελ, που αγοράζουμε και τρώμε σε συσκευασίες που γράφουν ΕΞΤΡΑ παρθένο ελαιόλαδο.
Του ευχόμαστε σιδεροκέφαλος, αλλά του δίνουμε ελάχιστη πίστωση χρόνου…
euro-crimes.blogspot.gr

Πηγές
adena-gr.blogspot
oliveoiltimes.com

από τον χρήστη