Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Νέμεσις

Ancient King

Δείτε το βίντεο γιατί μπορεί αύριο να μην υπάρχει.

Ακριβώς έτσι είναι. Η ζωώδης φύση του ανθρώπου εκεί τον πάει. Γι” αυτό είναι απόλυτα απαραίτητο να αλλάξει το σύστημα εκλογής κυβερνητών σε άμεση Δημοκρατία. Παλιά πίστευα ότι με τα χρήματα και μόνο, θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα. Αλλά αυτό που είναι πιο υπεύθυνο για την κατάντια μας είναι το σύστημα εκλογής. Όταν κάποιος για να γίνει βουλευτής πρέπει να ξοδέψει σε επικοινωνία της φάτσας του πολλές χιλιάδες Ευρώ από κάπου θα χρειαστεί να τα δανειστεί ή να τα επενδύσει από δικά του.

Μετά δεν θα χρειάζεται να τα ξεπληρώσει; Από εκεί ξεκινάει σημαντικό μέρος του προβλήματος. Έτσι η πρόταση του ΕΙ-Ε.Ν.D. που λέει να αλλάξουμε το σύστημα διακυβέρνησης ώστε να μην χρειάζονται πολλά χρήματα κι έτσι να μην δημιουργούνται εστίες μόλυνσης, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και παράλληλα μου αποδεικνύει ακόμα μια φορά ότι πίσω από τον ΕΙ- Ε.Ν.D. υπάρχει πολύ μυαλό, ταλέντο και καθαρή προπάντων σκέψη.

http://www.enallaktikos.gr/

Αιαντας Κωστας Βλαχος notification+zrdpedp1dcpz@facebookmail.com

Related posts:

1 comment to Νέμεσις

  • Περαστικος

    Αυτα τα αποσπασματα ειναι εδω και 4 χρονια αν δεν κανω λαθος. Εαν υπαρχει εστω και ενας απο ολους εμας που εχουμε ιντερνετ και δεν το εχει δει αυτο το βιντεο απο παλια. Καλυτερα να παρει απο τωρα μια πετρα ενα σχοινι και στο ποιο κοντινο λιμανι.