Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

το χρήμα ως χρέος 1) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 2) με υπότιτλους

το χρήμα ως χρέος 3) με υπότιτλους

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑ ερωτήματα;;;

Σχετικά με τον ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ παίζεται ένα θρίλερ?????

Αγαπητέ κύριε Τσώνη εχω μάθει από τον κύριο Σταθόπουλο και Φιλιόπουλο δημοτικούς συμβούλους σας στο Αριστοδήμειο ότι είστε τίμιος και καλός!

Για αυτό σαν δημότης ΜΕΣΣΗΝΗΣ θα σας ρωτήσω αν είσαστε αποφασισμένος να βαρέσετε μπουνιά στο μαχαίρι, η θα συμβιβαστείτε με μια δικαιοσύνη που στις ημέρες μας είναι νοθευμένη, αντισυνταγματική και πολιτικά κατευθυνόμενη από μια κατοχική κυβέρνηση.

Το ερώτημα μου βγαίνει από το εξής σκεφτικό,  είναι αν γίνει καταμέτρηση ξανά πως θα είσαστε σίγουρος ότι δεν θα ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ κάποια ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ, ή έστω ένα, όσο και να έχετε ανθρώπους δικούς σας η νοθεία μπορεί να γίνει.

Στην  ειδική περίπτωση  της δεύτερης αναμέτρησης με λάθος σε ψηφοδέλτιο από Αριστομένη, με προσπάθεια να καταστρέψουν ψηφοδέλτια κλοτσώντας την κάλπη στην Μεσσήνη,  δεν μπορείς να εχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν από την στιγμή που εσύ οι σύμβουλοι σου υπήρξατε υποδειγματικοί στην εκλογική διαδικασία, θα έπρεπε να ζητήσετε επανάληψη των εκλογών, εκτός και αν  σας ανακηρύξουν ΔΗΜΑΡΧΟ εξ αιτίας των παραπάνω παραπτωμάτων που ανέφερα.

Πέρα που  ο Αναστασόπουλος ήταν δήμαρχος και βούλωνε τρύπες στους δρόμους εντατικά και άλλες τρύπες????

Θέλω να πιστεύω ότι θα σταθείτε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και πιστός απέναντι στους συμβούλους σας και τους ψηφοφόρους που σας τίμησαν.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: