«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ήμαρτον ΟΧΙ άλλη ΣΑΠΙΛΑ, μην γυρνάτε την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ στα ΜΟΥΤΡΑ σας.

Με την ευκαιρία των εκλογών διαβάζω διάφορα άρθρα που το μόνο που κάνουν είναι να μπερδεύουν χειρότερα τον λαό.

Μερικά άρθρα τα διάβασα ολόκληρα για να έχω άποψη στην αντικειμενική κριτική μου.

Να ξεκαθαρίσω ότι εγώ δεν είμαι θιασώτης κανενός πολιτικού η πολιτικού συστήματος από τους 300+1 του σημερινού κατοχικού προδοτικού συστήματος.

Δηλαδή ούτε Σύριζα, ούτε πασοκ-ελιά, ούτε ποτάμι, ούτε χρυσή αυγή, ούτε ΝΔ, ούτε ανεξάρτητους, ούτε Κουβέλης, ούτε ΚΚΕ, με μια λέξη όλη η σημερινή βουλή είναι κατοχική και προδοτική μαζί με τον πρόεδρο της δημοκρατίας.

Άλλοι λένε προδότη τον Τσίπρα και έχουν δίκιο, άλλοι λένε σωτήρα τον Σαμαρά και έχουν άδικο, άλλοι λένε και αναφέρονται σε καμένα και προδοτικά χαρτιά, όπως ο Σημίτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, και άλλα ονόματα που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρόδωσαν την Ελλάδα.

Αρχής γινομένης από τον Μητσοτάκη μέντορα του σημερινού προδότη, Σημίτη που προετοίμασε τον θάνατο της Ελλάδος και αποτελείωσε ο Καραμανλής παραδίνοντας στους έτοιμους προδότες διαδόχους τους, Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σαμαρά, Βενιζέλο, Καρατζαφέρη, Κουβέλη.

Διάβασα με έκπληξη, παράκληση στον Καραμανλή να σώσει την υστεροφημία του μη στηρίζοντας τον Σαμαρά‼! Αλλού διάβασα να επαινεί τον Καραμανλή και να τον κρίνει επιδερμικά και να τον προσπερνά ως έναν απειλούμενο εκβιασμένο πρωθυπουργό που θυσιάστηκε.

Αγαπητοί αναγνώστες δυστυχώς όλους αυτούς που διάβασα τα άρθρα τους τους έχω σε εκτίμηση και σεβασμό στις απόψεις τους, αλλά με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάνουν τρομερό έως εγκληματικό λάθος????????

Λοιπόν έχουμε έναν Καραμανλή που έχει βγει με το σεμνά και ταπεινά, το είδατε πουθενά, αν ναι να μου το πείτε πότε και με τι;;;

Αντίθετα Είχε όλους τους απατεώνες υπουργούς, διευθυντά δες, και άλλους παρατρεχάμενους που ξεσκίστηκαν στην μάσα, που το κάνουν γαργάρα‼!

Έχουμε μια εβδομάδα φρίκης και τρόμου να καίγεται η Ελλάδα από άκρη σε άκρη και να έχει κρυφτεί ο Ήλιος νιώθοντας φρίκη κοιτώντας γύρο σου και τον ουρανό, και ακούγοντας δεκάδες συνανθρώπους μας αθώους που κάηκαν και το κρίμα αυτό δεν το πλήρωσε κανένας‼!

Και κάνει εκλογές κωμικοτραγικές, ανεξήγητες για τότε και παραδίνει την εξουσία στους προδότες‼

Μετά έχουμε τα διάφορα παπαγαλάκια να του φτιάχνουν το καινούργιο πολιτικό του μέλλον για την προεδρία της δημοκρατίας, γιατί αυτή ήταν η ανταλλαγή για να παραδώσει την εξουσία Ο ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ‼

Έχουμε καλό-μαγειρεμένα σενάρια που αντιστάθηκε στον αγωγό και άλλα ευτράπελα, έχουμε μια επιστολή από τις μυστικές υπηρεσίες από την Ρωσία ότι θέλουν να τον σκοτώσουν αυτόν και την οικογένεια του, που τελικά δεν το επιβεβαίωσε ούτε η δικαιοσύνη ούτε ο ίδιος το ισχυρίστηκε ποτέ μέχρι σήμερα!!!

Εγώ λοιπόν σαν Έλληνας πολίτης διαβάζοντας το σύνταγμα λέει ότι ο πρωθυπουργός της χώρας ορκίζετε να πεθάνει, ή να θυσιαστή αν χρειαστεί για το καλό της πατρίδος. Τι έπρεπε να κάνει ένας πρωθυπουργός μιας χώρας για τον λαό του, που δεν έγινε με το ζόρι πρωθυπουργός, αλλά το ζήτησε υποσχόμενος να την προστατέψει με οποιοδήποτε τίμημα ακόμα και με την ζωή του, η οικογένεια του γνώριζε τους κινδύνους που είχε μια τέτοια θέση και δεν είναι μόνο να καλοπερνά με μεγαλεία, αλλά αν έρθει η ώρα να πληρώσει το ανάλογο τίμημα.

Ο προδότης Καραμανλής τι έκανε, παρέδωσε στους προδότες και στον εχθρό την εξουσία παραδίνοντας και τα 10.000.000 λαού που τον πίστεψαν!

Μετά άπλωσε την πατσοκοιλιά του στην Ραφήνα και έκανε ηλιοθεραπεία, όταν άλλοι αυτοκτονούσαν και αυτοκτονάνε από απελπισία, μετά επήγε στην Ελβετία να κάνει και το σκι του και στα αρ@@@ια του μέχρι σήμερα για τον Ελληνικό λαό‼!

Αν είχε ένα στο δισεκατομμύριο αγάπη για αυτόν τον τόπο και τον λαό, τι έπρεπε να κάνει, φυσικά το αυτονόητο, να κάνει διάγγελμα στον ελληνικό λαό και να μαρτυρήσει ότι τον απειλούν αυτόν και την οικογένεια του, τι θα συνέβαινε, στις εκλογές θα έβγαινε με τα τσαρούχια και θα είχε βγάλει στην φόρα τα σχέδια και απειλές και αυτούς που ήταν από πείσω, με αποτέλεσμα να αποφύγει τον κίνδυνο αυτός και η οικογένεια του και να σώσει τον ελληνικό λαό.

Και σε τελική ανάλυση να κρατήσει τον λόγο του απέναντι στον ελληνικό λαό ότι θα θυσιαστή για την πατρίδα του.

Αντί για αυτό αντάλλαξε τον ελληνικό λαό 10.000.000 για την ζωή του και της οικογενείας του‼!

Κατηγορούν και βλέπουν την προδοσία του Τσίπρα, του Παπανδρέου, όλων των πολιτικών, που όντος είναι προδότες εναλλάξ και μας μοστράρουν τον Καραμανλή ως πατριώτη που τον απείλησαν και άλλα τρελά σενάρια που ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε ποτέ.

Φτιάχνουν έντεχνα οι ντόπιοι προδότες με τον εχθρό και τα παπαγαλάκια προδότες δημοσιογράφους διάφορα πρόσωπα για επαναφορά αφού τους γνωρίζουν και είναι του χεριού τους‼!

Ειλικρινά λυπάμαι όταν έγκυρα έντυπα και ιστοσελίδες, αλλά και συγγραφείς κάνουν τέτοιο προδοτικό ολίσθημα.

Μπορώ να πω ότι γλύφουν, ότι εξαργυρώνουν προπληρωμένα ομόλογα;;;;;;;

Δεν μπορώ να πω ότι το κάνουν από άγνοια όσο και να το θέλω, όταν διαβάζοντας τους ξέρω ότι είναι πολύ γνώστες του θέματος και φέρονται βλέποντας το δέντρο και είναι στραβοί στο δάσος‼!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ήμαρτον ΟΧΙ άλλη ΣΑΠΙΛΑ, μην γυρνάτε την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ στα ΜΟΥΤΡΑ σας.

  • manos

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ, ΤΑ ΛΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ ΗΣΟΥΝ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ……ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ…..ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 300, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΕΠΑΜ…. ΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΜΕ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΘΝIΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΝΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΟΣΙΛΟΓΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ…..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΠΛΕ,ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΚΟΚΚΙΝΕΣ, ΚΙΤΡΙΝΕΣ, ΜΑΥΡEΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ……ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΣΚΕΨΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ……ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΜ……ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΓΧΡΟΝΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ..!!! ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ. http://epamhellas.gr/

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>