«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δύο κάλπες και ένα βήμα πριν ….


Τα τελευταία πέντε χρόνια σκοτώθηκαν 100.000 στη Συρία, 250.000 στο Νότιο Σουδάν, 12.000 στην Κεντρική Αφρική (Κογκό), 8.000 στο Μάλι, 17.000 στη Γεωργία, 45.000 στη Νότιο Λιβύη και 8.000 μέχρι στιγμής στην Ουκρανία.

Πάνω στα πτώματα των νεκρών αυτών και εκείνων, που σχεδιάζεται από το «think tank» της Γερμανικής καγκελαρίας, στο εγγύς μέλλον να χύσουν το αίμα τους, κτίζεται μεταξύ Χιλής και Περού και μέσω του Μυανάγκ, της Ινδονησίας, του Πακιστάν, του Βορείου Ιράκ και του Βόρειου Καυκάσου, η νέα αυτοκρατορία της Γερμανικής ηγεμονίας που θα φτάνει έως την Μοζαμβίκη, τη Γκάνα και το Μάλι.

Δεν υπάρχει ναζιστική οργάνωση ή κόμμα στην Ευρώπη που να μην χρηματοδοτείται/καθοδηγείται επίσημα από τις μυστικές υπηρεσίες (BND) ή τα ιδρύματα και τις οργανώσεις της Γερμανικής κυβέρνησης των «νεοφιλελευθέρων» (όπως ονομάζονται οι ναζί του 21ου αιώνα).

Αυτοί που διέλυσαν με βία και δόλο τη Γιουγκοσλαβία και «εφεύραν» την ύπαρξη των χημικών όπλων του Σαντάμ στο Ιρακ και του Ασσάντ στη Συρία, διαβεβαίωναν ότι χιλιάδες Αλβανοί δολοφονήθηκαν από τους Σέρβους στο Κόσσοβο και είναι οι ίδιοι Rambo που «έσωσαν» την ανθρωπότητα ανακαλύπτοντας και εξουδετερώνοντας το «χρέος» των τεμπέληδων της Ελλάδας όπως και το κολαστήριο της Μαφίας στην Κύπρο.

Είναι επίσης οι ίδιοι που τώρα προωθούν την ανεξαρτοποίηση της Καταλονίας από την Ισπανία έτσι ώστε να διαθέτουν ένα νομικό πρότυπο πάνω στο οποίο θα στηριξουν «αύριο» την βάση των, υπό σχεδιασμό, Δημοκρατιών της Δυτ. Θράκης, της Δυτ. Μακεδονίας/Βορ. Ηπείρου και της Κρήτης.

Ο «Άξων» των καλών αυτού του κόσμου αποτελείται μόνο από Γερμανούς, Αμερικάνους και Σιωνιστές.

Μόνο οι λαοί που δηλώνουν πλήρη υποταγή στον «Άξονα των καλών» θα έχουν το δικαίωμα επιβίωσης. Γίναμε όλοι μας αυτόπτες μάρτυρες για το «πως» η ανθρωπότητα οδηγήθηκε στον προθάλαμο του νέου παγκοσμίου πολέμου.

 

Στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί από το «Γερμανό» της, οι «καλοί» να κυβερνούν, οι «κακοί» να υποφέρουν και οι «τυχεροί» να πεθαίνουν. Οι κάλπες των Ευρωεκλογών και των εθνικών βουλευτικών εκλογών που χρονικά, σχεδόν αμέσως μετά θα ακολουθήσουν, ελπίζουμε ότι θα μας οδηγήσουν σε καταστάσεις όπου θα δούμε τις μάσκες να πέφτουν, τους μύθους τις ελπίδες, τις αυταπάτες και τις ψευδαισθήσεις να καταρρέουν και ολόκληρο το ελληνικό πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης να διαλύεται. Το ίδιο φαίνεται ότι πιστεύει και το αφεντικό της Ελλάδας, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, η οποία πρόσφατα διέταξε τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας της να προετοιμαστούν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

 

Στις εγκαταστάσεις του πρώην ναζιστικού στρατοπέδου Bergen-Belsen και γενικά στην περιοχή της Lüneburger Heide έγινε η στρατιωτική άσκηση «Όψη-ϊδια» όπου εξελίχθηκε ένα σενάριο, με βάση το οποίο, διεξήχθηκαν 10-μερες στρατιωτικές επιχειρήσεις με αληθινά πυρά. 3.500 Γερμανοί κομμάντος με 700 τεθωρακισμένα και υπό την κάλυψη μαχητικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών κατόρθωσαν να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις των «εξεγερθέντων» Ελλήνων και να ανακαταλάβουν τα «Ελληνικά εδάφη». Στη στρατιωτική άσκηση έλαβαν μέρος μονάδες «εγχώριων εθελοντών» και μονάδες ψυχολογικού πολέμου.

 

Τον Μάρτιο του 2014 λέγεται ότι παρατάχθηκαν πάλι οι ίδιες στρατιωτικές γερμανικές δυνάμεις, έτοιμες να πνίξουν στο αίμα μια τυχόν εξέγερση των ανέργων, των φτωχών, των αστέγων και όλων εκείνων των πολιτών, που, άσχετα των πολιτικών τους πεποιθήσεων και της ταξικής προέλευσής τους, είχαν φτάσει κυριολεκτικά στο «Αμήν» και υπήρχαν έντονες φήμες και πληροφορίες ότι επρόκειτο να ξεσηκωθούν. Οι μονάδες καταστολής λέγεται ότι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι τα θεμελιώδη δημοκρατικά δικαιώματα περιγράφονται μόνο μέσα στα βιβλία αλλά δεν ισχύουν για τους σκλάβους. Υπήρξαν πολλά παρατράγουδα αλλά το ευτυχές ήταν ότι δεν υπήρξαν απώλειες σε ζωές. Ο «Θεός έβαλε το χέρι Του», επικράτησε ψυχραιμία και τελικά αποφύγαμε την αιματοχυσία.

 

Μας έχουν τεθεί επανειλημμένως ερωτήματα σχετικά με τον λόγο που δεν λαμβάνουμε, ως «ΝΦΕ», μέρος στις εκλογές ή σε ποιόν λ.χ., πάντα κατά τη γνώμη μας, θα έπρεπε οι ψηφοφόροι να εμπιστευτούν την ψήφο Τους.

 

Στο πρώτο ερώτημα απαντούμε πως δεν πιστεύουμε ότι σε μια κατεχόμενη χώρα υπάρχει περίπτωση να διεξαχθούν λεύτερες, τίμιες και δημοκρατικές εκλογές. Το καθεστώς χρησιμοποιεί την κάλπη ως άλλοθι για τη νομιμοποίηση της ύπαρξής, των πράξεών και των τυχόν εγκλημάτων του.

Αναφορικά με το δεύτερο ερώτημα, στις αυτοδιοικητικές εκλογές εμπιστευτείτε τους υποψηφίους εκείνους που εσείς προσωπικά γνωρίζετε και τους οποίους έχετε ζήσει από κοντά έτσι ώστε να έχετε ιδίαν γνώμη για το ποιόν τους.

Στις Ευρωεκλογές, άν δεν επιθυμείτε να τιμήσετε τους συστημκούς υποψηφίους-ανδρείκελα, -πιόνια και -μαριονέττες της κυβέρνησης ή της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι πλήρως υποταγμένοι στις δυνάμεις κατοχής, τότε θα Σας προτείναμε να ψηφίσετε πατριωτικά και μάλιστα να εμπιστευτείτε την «αριστερή» ή την «δεξιά» ψήφο Σας στους «Original“.

 

Μετά τις επόμενες δύο κάλπες θα εξανεμιστούν σίγουρα όλες οι τυχόν απορίες, ελπίδες, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις μας. Θα αποδειχτεί ότι όλα τα συστημικά κόμματα, εκτός από «βαρελότα», παραμύθια της Χαλιμάς, συνθήματα και τυμπανοκρουσίες δεν διαθέτουν ούτε όραμα αλλά ούτε πρόγραμμα, καρδιά και γενναιότητα για να τολμήσουν να ακολουθήσουν τον Ελληνικό δρόμο.

 

Η «Νέα Φιλική Εταιρεία» είναι σε μια διαρκή ετοιμότητα, οργανώνεται πυρετωδώς και διαμορφώνεται σε έναν πατριωτικό πολιτικό οργανισμό που σύντομα θα καταθέσει ένα ολοκληρωμένο, ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και εφαρμοστέο πρόγραμμα, με πλήρως εξασφαλισμένη την χρηματοδότησή του. Πιστεύουμε ακράδαντα στην εθνική συμφιλίωση και προσφέρουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας στην δημιουργία μιας ενωτικής πλατφόρμας πάνω και μέσω της οποίας οι Έλληνες θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τα πάθη και τα μίση του παρελθόντος και να συμφωνήσουν μεταξύ τους, τουλάχιστον στα βασικά και στα ουσιώδη. Ο δρόμος προς την ολοκλήρωση του ονείρου θα είναι βραχύς αλλά επίπονος και οφείλουμε να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τους μεγαλύτερους εχθρούς μας, …. το «Εγώ» μας και τον «Εαυτούλη» μας.

 

Νέα Φιλική Εταιρεία

Υ.Γ.: Προκειμένου οι φίλοι και τα μέλη της «ΝΦΕ» όπως και οι απλοί επισκέπτες-αναγνώστες του ιστολογίου μας αποκτήσουν την δυνατότητα όπως καταλάβουν, εκτιμήσουν και αξιολογήσουν τις δυνατότητες, τις αδυναμίες, τις ευαισθησίες και τους φόβους της Γερμανίας και της πολιτικής που ακολουθεί, αρχίζουμε να δημοσιεύουμε συστηματικά πάνω σε θέματα και συσχετισμούς που αποτελούν ήδη ταμπού για τους Έλληνες δημοσιογράφους. Όσο αυτό θα είναι δυνατόν, θα υπάρχουν παραπομπές στις πηγές μας προς έλεγχο της ορθότητας και προς εμβάθυνση του εκάστοτε κειμένου. Η Γερμανία είναι ο εχθρός της πατρίδας μας και η κύρια υπεύθυνος για την δυστυχία και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού. Μέσω της γνώσης θα μάθουμε να παίρνουμε σοβαρά τον εχθρό μας, να αποβάλλουμε τους φόβους μας και τελικά να τον νικάμε.

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με ταυτόχρονη αναφορά στον συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>