«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ψυχίατρος, Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, Δημήτρης Τριανταφύλλου: Επίσημη καταγγελία!!!

Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Παραθέτουμε στη συνἐχεια την 3η Επιστολή – Καταγγελία του Ψυχίατρου, κυρίου Τριανταφύλλου Δημήτρη, ο οποίος είναι Διευθυντής της Ψυχιατρικής Μονάδας στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Και αυτή η τρίτη επιστολή-καταγγελία, είναι άκρως αποκαλυπτική, όπως και οι υπόλοιπες δύο!!!

Μάλιστα, το σημαντικό με αυτές τις επιστολές – καταγγελίες είναι ότι, δεν είναι μόνο Επώνυμες και γραμμένες από κάποιο πρόσωπο με Κύρος και Δημόσια θέση, όπως αυτή του κυρίου Τριανταφύλλου. Οι επιστολές αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία, εάν αναλογιστούμε τους παραλήπτες αυτών!

Έτσι,
Στην πρώτη επιστολή, παραλήπτες είναι ο Διοικητής Φυλακών Χαλκίδας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας και ο Διευθυντής του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.
Στη δεύτερη επιστολή παραλήπτες είναι η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και το Υπουργείο Υγείας.
Στη δε τρίτη επιστολή-καταγγελία, παραλήπτες είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.

 

Εν συντομία, ο κύριος Τριανταφύλλου στην τρίτη επιστολή  του, μετά από μία γενικότερη πολιτικο-κοινωνική εισαγωγή-φωτιά, αναφέρεται πολύ συγκεκριμένα σε θέματα όπως:

  • Για νόμο της κυβέρνησης του 2013, ο οποίος επιτρέπει παρουσία ξένης μισθοφορικής δύναμης, με δικαιοδοσία παρέμβασης,

  • Για υπονόμευση της Κρατικής Υγείας και Περίθαλψης από διορισμένα κομματικά όργανα, υπό την καθοδήγηση του Υπουργείου Υγείας

  • Για απαράδεκτες ενέργειες-τακτικές ενάντια σε καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, καρκινοπαθείς και άλλες νοσούντες ομάδες

  • Για ασύμβατες παρεμβάσεις διάφορων Κρατικών οργανισμών στο έργο ιατρών, αλλά και στην υγεία, γενικότερα

  • Για εξοντωτικές περικοπές δαπανών που αφορούν σε νοσηλείες ατόμων με νοητικά και ψυχικά προβλήματα

  • Για  απόδοση ελληνικής ιθαγένειας σε στρατούς φανατικών αλλοδαπών με συμμετοχή του κράτους και με συνδέσεις ξένων μυστικών υπηρεσιών και Μ.Κ.Ο., πράγματα που είναι γνωστά σε όλους που εργάζονται σετον τομέα των φυλακών και σε πολλούς άλλους τομείς, [σχόλιο greek-politics: πράγματα γνωστά για όσους συνηθίζουν να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να επιλέγουν ανεξάρτητη ενημέρωση…]

  • και πολλά άλλα άκρως αποκαλυπτικά!!!

Πραγματικά, αξίζει να διαβάσετε αυτή την επιστολή και για όποια απορία έχετε να επικοινωνήσετε με τον κύριο Τριανταφύλλου για αυτά τα φλέγοντα θέματα.

Εμείς, να σας πούμε ότι αξίζει να διαβαστούν και οι υπόλοιπες δύο-παλαιότερες επιστολές του κυρίου Τριανταφύλλου, τις οποίες έχουμε ανεβάσει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις και καλό είναι να τις προωθήσετε σε φίλους και γνωστούς, ώστε να γίνουν γνωστά όλα όσα υπονομεύουν τις ζωές μας, την υγεία και ασφάλειά μας, μας προδίδουν,  μας καταστρέφουν. Και όλα αυτά γίνονται τουλάχιστον υπό τη γνώση, προφανώς και υπό τη σκέπη της συμμαχίας Νέα Δημοκρατία – Πασόκ – Κόκκινης Φασιστικής Αριστεράς/Κουβέλης (πρώην Σύριζα) και προφανώς υπό τη σκέπη, τουλάχιστών, των Υπουργών Υγείας και Δικαιοσύνης.

Έτσι, να θυμήσουμε ότι στη Δεύτερη επιστολή του στις 7-11-2013, ο κύριος Τριανταφύλλου, ουσιαστικά καταγγέλει την κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία και γενικότερα στο χώρο της Υγείας και δείχνει τους υπαίτιους αυτής της κατάστασης, ενώ η Πρώτη επιστολή του στις 24-8-2012, είναι μία επιστολή κόλαφος και φωτιά για όσα συμβαίνουν  στο χώρο των ναρκωτικών και της απεξάρτησης και σχετίζονται με την Δημόσια Υγεία και το Κράτος.

— . —

Κατεβάστε και τις τρεις επιστολές του κυρίου Τριανταφύλλου σε μορφή .pdf στον υπολογιστή σας. (Κάντε δεξί κλικ επάνω από κάθε σύνδεσμο και στο μενού που θα ανοίξει πατήστε “Αποθήκευση ως…”

—–

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε την τρίτη επιστολή. Κάντε κλικ με το ποντίκι σας επάνω από κάθε εικόνα για να μεγαλώσε και να τη διαβάσετε.

http://www.greek-politics.gr/archives/2629

Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel1 Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel2 Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel3 Phychiatros-TriantafyllouDimitris-Xalkida_Epistoli-no3-sel4

Σχετικές δημοσιεύσεις /

Related posts

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>