«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Αυτοί είναι οι έλληνες που θα σώσουν την Ελλάδα ΜΑΣ. Αυτοί είναι οι έλληνες που διεκδικούν ψήφο. ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Κωνσταντίνε μου παρατήρησε ότι από αυτό το σύστημα δεν θα ξεφύγουμε ποτέ. Μια ζωή ολόκληρη θα ψηφίζουμε τα ιδία πρόσωπα. Οι πολιτικοί μας είναι πολύ έξυπνοι. Πάνω που η X.A προσπάθησε να σηκώσει κεφάλι αμέσως οι γνώστες του συστήματος έβαλαν δυο από τα 20 περίπου ρουφιανακια και τους ξεφτίλισαν.

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΧΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΗΚΕ Η Χ.Α.

ΤΩΡΑ ΠΙΑ………..

Όλοι τώρα θα ασχολούνται για το πόσο δειλοί είναι οι χρυσαυγιτες και αυτομάτως θα περαστούν μέσα σε αυτές τις ημέρες πολύ καίρια θέματα (εθνικά και φορολογικά) επίσης ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΘΕΙ θα πάρει ένα πολύ μεγάλο μέρος από το ποσοστό της χα. Θυμήσου αυτό.

ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ πατριωτικό ΚΟΜΜΑ.

Μένουν Ελλάδα.

Έγραψε για την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ένας αναγνώστης!!!

“Δεν τα λέω για να με λυπηθείτε τα λέω γιατί έτσι νοιώθω.

Ο πατέρας μου έπαθε καρκίνο και αναγκάστηκα να αναλάβω τη δουλειά.

Έρχονται τα παιδιά μου στη φυλακή και τα βλέπω μια ώρα την εβδομάδα.

Γιατί πατέρα είσαι στη φυλακή με ρωτάνε και δεν ξέρω τι να τους πω.

Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή!” τόνισε μεταξύ άλλων απίστευτων ο προφυλακισμένος βουλευτής!!!

http://1.bp.blogspot.com/-5LJt789CocE/U2oRckmhGBI/AAAAAAAAXUM/T-0HatlRJYw/s1600/Xrysh_Augh_Mpoukouras_klama_voulh.jpg

Και πρόσθεσε:

 

“Δεν είμαι φασίστας και ναζιστής. Παλεύω και αγωνίζομαι γι αυτο τον τόπο. Έτυχε να γίνω βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Ποιο είναι το έγκλημα; Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα με lexotanil και ladose . Η γυναίκα μου δεν το ξέρει. Τώρα θα το μάθει” τόνισε με… κλάματα ο προφυλακισμένος Στάθης Μπούκουρας!

Eπίσης

“Κάποιοι γελάνε και με χλευάζουν”, είπε, αναφέροντας ότι είναι περήφανος που εκπροσωπεί τον λαό στο κοινοβούλιο.

“Είμαι ένα λαϊκό παιδί που εργάζομαι από 15 χρονών, κοιμήθηκα φούρναρης και ξύπνησα βουλευτής και είμαι περήφανος γι΄ αυτό”.

http://greece-report.blogspot.com/

Μοιραστείτε το!

6 comments to ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  • οτι ναναι γραφεις….
    αρκει να χτυπηθει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…..
    ο Μπουκουρας διεγραφη πριν 2 μηνες….
    ηδη απο τον Ιανουαριο ηταν ξενο σωμα
    στο εθνικιστικο κινημα…….
    οι δειλοι δεν χωρανε αναμεσα μας……
    θελει κοτσια να εισαι εθνικιστης………

    αναρτησε και τι του απαντησε
    ο πατερας του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ Ο ΛΑΜΠΡΟΣ
    που ειναι υποψηφιος ευρωβουλευτης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ..

    αυτοι που κυβερνανε Μπουκουρες θελουνε….

    • Καλημέρα αγαπητέ φίλε μου, δεν με διαβάζεις προσεκτικά, δεν έχω κανένα κόμμα στις πατριωτικές πεποιθήσεις μου . Ξέρεις μεγάλωσα με το να ακούω τους δεξιούς να λένε είμαι εθνικόφρων και έκαναν τις απατεωνιές, τις κλεψιές και άλλα διάφορα με εθνικοφροσύνη! Την γνώρισα καλά αυτού του είδους την εθνικοφροσύνη. Έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις πως βλέπουμε των εθνικιστή πατριώτη, πως τον εθνικιστή μισερό που εντάσσετε από μίσος και εκδίκηση, τον εθνικιστή ναζιστή, τον εθνικιστή γιατί είναι της μόδας.
      Σε εκτιμώ σαν αναγνώστη και πατριώτη και δεν θέλω να σου κάνω μάθημα, δεν μου αρέσει άλλωστε. Εδω και 20 χρόνια απέβαλα τελείως τα κόμματα με την σημερινή τους μορφή. ελευθερώθηκα και μπορώ να εκφράζομαι και να λέω τις απόψεις μου με αντικειμενικότητα, δεχόμενος και τις απόψεις των άλλων, αρκεί να είναι στα πλαίσια του αληθινού σεβασμού για την δημοκρατία του άλλου. Στην αρχή πίστεψα στην χρυσή αυγή λέγοντας ότι μόνο αυτή θα βγάλει στον δρόμο τον λαό σε έναν ανένδοτο. Δεν ήθελα άλλο ένα κόμμα στην σημερινή αντισυνταγματική βουλή, αλλά μια πυρηνική βόμβα να τα κάνει λίμπα μαζί με τον λαό, περίμενα να είναι έξω από την βουλή όταν της φέρονταν προσβλητικά όλα τα σάπια πολιτικά και προδοτικά λαμόγια, για αυτόν τον εθνικισμό εγώ δουλεύω. Και στείλε μου την απάντηση που απάντησε στον γλοιώδες Μπούκουρα να την ανεβάσω.

  • ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
    ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ………
    ΠΡΙΝ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ….
    ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ…..
    ΑΠΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
    ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ…….
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ
    ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΦΥΓΑ ΤΟ 1993 ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΡΙΖΑ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΕ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΣ…..ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ……….

    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ

  • ΑΥΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ,
    ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ………………

    ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΓΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
    ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ?
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ .
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ…..

  • dimitris

    Φίλε Παναγιώτη ο Κωνσταντίνος δεν γράφει ότι νάνε. Γράφει την αλήθεια. Δεν είμαι εγώ,ΟΥΤΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ φίλε πολέμιος της ΧΑ ΕΙΜΑΣΤΕ πολέμιοι των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ (όπως φυσικά είσαι και συ) χρυσαυγητης φίλε έγινες γιατί δεν είχες κάποιο άλλο καθαρό πατριωτικό κόμμα να υπερασπίσεις και αναγκαστικά πήγες εκεί, όπως και πολλοί πήγαν παλιά με το ΛΑΟΣ.
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. .
    Ο Μπουκουρας ο χρυσοβαλαντης και όλα τα αλλά ανθρωπάκια δεν μας ενδιαφέρουν .
    Έχουμε φίλε ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
    ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ.

  • Περαστικος

    Μια Καννελη= 1000 Μπουκουρες.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>