«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Θα αφήσετε αυτόν τον άνθρωπο να παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο; Θα τον αφήσετε να συνεχίσει να διαδίδει τις φιλοτουρκικές και ανιστόρητες απόψεις του; Να προσβάλει με ρατσιστικό τρόπο όποιον είναι διαφορετικός και δεν συμφωνεί με τη γραμμή του τουρκικού προξενείου;

ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΡΟΝΤΟΣ

 

ΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ: ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΤΣΙΜΠΟΥΡΟΦΩΛΙΑ!

Τον θυμάστε τον Χριστόπουλο που φρόντισε να μείνει εκτός ψηφοδελτίου του Σύριζα η Σαμπιχά Σουλεϊμάν επειδή αυτοχαρακτηριζεται Ελληνικά μουσουλμάνα ρομά και έχει κατηγορήσει του τουρκικό προξενείο για εκτουρκισμό των μουσουλμάνων της Θράκης;;;

Ο τυπάκος είναι του Παντείου, όπου φαίνεται ότι εδράζονται κι άλλα τα νεοταξίτικα ΜΚΟτραφέντα τσιμπούρια όπως η Λυμπεράκη (ανηψούλα Μητσοτάκη που έχει μαζί με την ξαδελφούλα την κρατικότατα επιχορηγούμενη ΜΚΟ “action aid”) που μας είπε πρόσφατα ότι “μαζί τα φάγαμε”!

 

Ειδού τα έργα και οι ημέρες αυτού του λαμπρού ατόμου που διδάσκει στα παιδιά ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν υπάρχει.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΥΠΟΨΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΛΕΥΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠ.ΕΞ. ΚΙ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ:

«Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γης λιγότερα από εκείνα που μας ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδυα ήσυχοι και ασφαλείς, παρά να έχουμε ό,τι μας ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιας ξαφνικής επίθεσης κακόβουλων γειτόνων εναντίον μας»

 

Υποστηρικτής της Ρεπούση…. και οργανωτής της προεκλογικής εκστρατείας του Καμίνη.

 

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ

 

Κολλητός του Γιωργάκη και του Ρόντος ο Χριστόπουλος

Slider από ioanna | στις Απριλίου 26, 2014 | σε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ |

Δυσώδες είναι το παρελθόν του ανθρώπου που υπηρέτησε το τουρκικό προξενείο με την στάση του και εμφάνισε τον πραγματικό του εαυτό στην υπόθεση Σαμπιχά Σουλεϊμάν. Αδιαφανείς οι πηγές χρηματοδότησης στις ΜΚΟ που συμμετέχει, όπως προκύπτει από τον κρατικό έλεγχο, την ίδια στιγμή που κανείς δεν έχει αναρωτηθεί, «πως αυτός ο άνθρωπος συνεχίζει να διδάσκει παιδιά;»

 

Ναι, είναι καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, όπου έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαδώσει τις απόψεις του περί. συμπαγούς τουρκικού πράγματος για τη Θράκη. Θα επανέρθουμε στο θέμα αυτό, αφού δούμε και κάποια άλλα πραγματάκια, ενδεικτικά για το ποιόν του κ.Χριστόπουλου.

 

Έχοντας δηλώσει πως η μειονότητα μπορεί να αυτοχαρακτηρίζεται όπως αυτή επιθυμεί, κάτι που συμβαδίζει απόλυτα με τις θέσεις της Άγκυρας για τη Θράκη, έφτασε σε σημείο να κατηγορεί την ίδια του την πατρίδα ότι δήθεν απαγορεύει τη χρήση διαφόρων όρων στα σωματεία της μειονότητας.

 

Διετέλεσε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου την περίοδο που ήταν Υπουργός Εξωτερικών και όταν ο Άλεξ Ρόντος. έκοβε και έραβε στις επιχορηγήσεις των ΜΚΟ από το ΥΠΕΞ. Επίσης, ήταν αυτός που είχε αναλάβει την προεκλογική εκστρατεία του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Αθηναίων (2010), Γιώργου Καμίνη.

 

Να μην ξεχνάμε πως βρισκόταν ανάμεσα στους θερμούς υποστηρικτές του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, ενώ. παράσημο αποτελεί το ότι εμφανίστηκε υπέρμαχος του «συνωστισμού», αντί Μικρασιατικής Καταστροφής, της ανεκδιήγητης Μαρίας Ρεπούση.

 

Ως «αυθεντία» στα θέματα των μειονοτήτων, η συμμετοχή του στο Κέντρο Ερευνών μειονοτικών Ομάδων (ΚΕΜΟ), το οποίο είναι κυβερνητικά ελεγχόμενος και χρηματοδοτούμενος φορέας και τελεί υπό διερεύνηση από την οικονομική αστυνομία για την χρηματοδότησή του.

 

Για να επανέρθουμε στο. επιμορφωτικό του έργο ως καθηγητής, τον Μάιο του 2009 είχε βάλει ως εξεταστέο θέμα στους φοιτητές στο μάθημα «Τέχνη, ελευθερία και λογοκρισία», κείμενο που εμπεριείχε την εξής πρόταση: «Ο πίνακας αυτός αναπαριστά τον Ιησού σε στιγμή σεξουαλικής συνεύρεσης και ηδονής με μια λαϊκή τραγουδίστρια ντυμένη καλόγρια».

 

Θα αφήσετε αυτόν τον άνθρωπο να παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο; Θα τον αφήσετε να συνεχίσει να διαδίδει τις φιλοτουρκικές και ανιστόρητες απόψεις του; Να προσβάλει με ρατσιστικό τρόπο όποιον είναι διαφορετικός και δεν συμφωνεί με τη γραμμή του τουρκικού προξενείου;

 Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Δημήτρη, άστα να πάνε. Μας πήρε το ποτάμι, μας πήρε ο ποταμός.

Πολλούς τέτοιους προδότες γνώρισα όταν σπόυδαζα ακόμη στο εδώ Freie Universität Berlin. Βόδια ήρθανε,. γουρόυνια γυρίσαν στην Ελλάδα. Όπου αμέσως γίναν καθηγητές και άρχισαν να αρθρογραφούν για τους Μουσουλμάνους της Θράκης. Και σε απαντήσεις μου στα λιβελογραφήματα τους απαντούσαν μάλιστα μ’ ένα υπεροπτικό ύφος, σαν νάχανε πιάσει τον Παπα απ’ ταρχ…

Που είναι ο Οδυσσέας, που θα καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία;

Μανώλης

Σχόλιο:

Αγαπητέ ΜΑΝΩΛΗ και ΔΗΜΗΤΡΗ αν κάτσω να σας περιγράψω στα 30 χρόνια που μετακόμισα στην επαρχεία πόσες χιλιάδες τέτοια γουρούνια γνώρισα μορφωμένους και αμόρφωτους, μπορώ να σου πω ποιο βρόμικοι ήταν οι μορφωμένοι,  θα σηκωθεί η τρίχα σου!!! Και κάθονται και λένε και με θράσος ότι αυτοί είναι οι αιμοδότες της ΕΛΛΑΔΟΣ, δεν λένε για τις ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ σε βάρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού, ούτε τι αξία είχαν τα χρήματά τους στον τόπο που τα έβγαλαν και τι εδώ στην υπέροχη προδομένη ΠΑΤΡΙΔΑ μας.  Σταματώ εδώ διότι αν ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ περιπτώσεις και άτομα θα πρέπει να κουβαλήσουν. Και δεν νομίζω ότι φταίνε τα παιδιά τους να τα εκθέσω.

 

 

Μοιραστείτε το!

3 comments to Θα αφήσετε αυτόν τον άνθρωπο να παραμείνει στο ευρωψηφοδέλτιο; Θα τον αφήσετε να συνεχίσει να διαδίδει τις φιλοτουρκικές και ανιστόρητες απόψεις του; Να προσβάλει με ρατσιστικό τρόπο όποιον είναι διαφορετικός και δεν συμφωνεί με τη γραμμή του τουρκικού προξενείου;

  • dimitris

    Αγαπητέ κύριε Αδαμόπουλε. Εδώ αφήσαμε τους στρατιωτικούς που κατάργησαν την ελληνική σημαία από τις στολές αυτόν τον άνθρωπο δεν θα ψηφίσουμε;.

  • Γιατσιου Μαρια

    Μπραβω επιτελους υπαρχουν κι άλλοι που σκέπτονται όπως εγω νόμιζα πως μείναμε λιγοι συνεχίστε να μας ενημερώνετε ευχαριστω. Σήμερα ανακάληψα την σελίδα σας και μου άρεσε πολυ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>