«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι αρχαίοι Έλληνες «έστηναν» αγώνες πάλης

Αγαπητοί Έλληνες αναγνώστες βλέποντας αυτό το άρθρο με παραξένεψε πολύ για αρκετούς λόγους;;;

Πρώτον ο τρόπος που έγινε η ανάλυση ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΓΡΆΦΗΣΗ του πάπυρου;;;

Δεύτερον πότε βρέθηκε ο πάπυρος;; 

Τρίτον πια χρονολογία;;;

Τέταρτον  σε ποιους Έλληνες καθηγητές ειδικούς τον έδειξε για να αποφανθούν για την γνησιότητά του;;;

Γνωρίζοντας τι βρόμικο πόλεμο κάνουν και ειδικά οι ΑΓΓΛΟΙ στα κολέγια τους για να δυσφημούν ότι ελληνικό, ρωτώ ένα θέμα που έχει να κάνη με ένα ΑΡΧΑΙΟ ΑΘΛΗΜΑ που είναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ άμιλλας και αγωνιστικότητας παγκοσμίως, υπαρχουν  τόσες χιλιάδες κείμενα για τον τρόπο και την ΕΥΛΑΒΕΙΑ που υπήρχε σε αυτούς τους αγώνες, έρχεται ένας τυχάρπαστος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ με μερικούς ελαφρόμυαλους  από τα ΜΜΕ αλλά και ιστοσελίδες και το ανεβάζουν στο διαδίκτυο χωρίς κανένας να τους πει άντε και γα@@@@@τε ψεύτες ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ;;;

Ένα τέτοιο θέμα χρίζει επιστημονικού ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ συμβουλίου για να διαπιστωθεί ποιος είναι ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ και να διωχθεί.

Θα περιμένω την αντίδραση των ΕΛΛΗΝΩΝ αρχαιολόγων,  αν υπαρχουν ακόμα Έλληνες αρχαιολόγοι;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η αποκρυπτογράφιση ενός ελληνικού παπύρου, που χρονολογείται από το 267 μ.Χ., δείχνει πως ένας αγώνας πάλης μεταξύ δυο εφήβων ήταν στημένος. Η αποκρυπογράφιση έγινε από ιστορικούς του King’s College του Λονδίνου. 

Tο αρχαίο ελληνικό συμβόλαιο, που ανακαλύφθηκε στην αιγυπτιακή πόλη Oxyrynchus, όπου έμεναν πολλοί Έλληνες στην αρχαιότητα, έγινε μεταξύ του πατέρα ενός παλαιστή με το όνομα Νικάντινους και του προπονητή του αντιπάλου του, Δημητρίου. Οι δύο άνδρες θα πάλευαν στον τελικό των 138ων «Μεγάλων Αντίνειων» οι οποίοι ήταν πολύ σημαντικοί αγώνες κατά τη διάρκεια θρησκευτικού φεστιβάλ στην αρχαία Αίγυπτο.

Το συμβόλαιο ανέφερε πως ο παλαιστής του Δημητρίου θα έπρεπε «κατά τη διάρκεια του αγώνα να πέσει τρεις φορές και να παραδοθεί» ενώ σε αντάλλαγμα θα λάμβανε «τρεις χιλιάδες δραχμές σε ασημένια νομίσματα».

Η αρχαία δωροδοκία περιείχε επίσης μία ρήτρα με την οποία ο Δημήτριος θα έπαιρνε πίσω τα χρήματά του αν οι δικαστές ανακάλυπταν πως ο αγώνας ήταν στημένος και αρνούνταν να δώσουν τη νίκη στον Νικάντινους, ενώ ο πατέρας του είχε επίσης κανονίσει ώστε αν ο Δημήτριος έκανε πίσω στη συμφωνία και κέρδιζε ο αθλητής του, τότε οι εκπαιδευτές του θα έπρεπε να αποζημιώσουν το γιό του με ένα μεγαλύτερο ποσό.

«Αν κάποιος ήταν σίγουρος πως θα κέρδιζε, κανονικά θα το έκανε. Αν δεν ήταν σίγουρος θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο λέγοντας απλά: “Τουλάχιστον θα κερδίσω κάτι από τη δωροδοκία”», δήλωσε ο καθηγητής Ντομινίκ Ράθμπον, που μετέφρασε τον αρχαίο πάπυρο στο Live Science. «Οι αρχαίοι έκαναν τέτοιες δωροδοκίες προκειμένου να μειώσουν τη χασούρα καθώς η εκπαίδευση των αθλητών στοίχιζε πολύ και δεν υπήρχαν βραβεία για τους δεύτερους» πρόσθεσε ο καθηγητής.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>