«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προσφυγές στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: Έκκληση για μαρτυρίες – Πολύτιμη βοήθεια από ΕΠΑΜ

elas-lyste.blogspot.gr (2)

Προσφυγές στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: Έκκληση για μαρτυρίες – Πολύτιμη βοήθεια από ΕΠΑΜ

http://justiceforgreece.wordpress.com/2014/04/25/προσφυγές-στο-ποινικό-δικαστήριο-της/

ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ !

Προσφυγές στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: Έκκληση για μαρτυρίες – Πολύτιμη βοήθεια από ΕΠΑΜ

 

Γράφει η Χριστίνα Σαλεμή

 

 

Στις 21.11.2012 η Γερμανίδα ακτιβίστρια Sarah Luzia Hassel-Reusing, υπέβαλλε προσφυγή κατ’ αγνώστων στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, αναφορικά με εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που τελούνται στην Ελλάδα, κυρίως λόγω των επιπτώσεων που προκάλεσαν τα μέτρα λιτότητας στην υγεία των ανθρώπων. Χρονολογικά, αυτή ήταν η τέταρτη καταγγελία στην Χάγη και συνοδεύτηκε από μια “Έκκληση στον ελληνικό πληθυσμό για μαρτυρίες” , η οποία κυκλοφόρησε στα αγγλικά: Appeal to the English speaking Greek population for testimonies. Σήμερα έμαθα ότι το κείμενο κυκλοφόρησε και στα ελληνικά και ότι το ΕΠΑΜ, προσφέρθηκε να συλλέξει και να μεταφράσει όσο περισσότερο αποδεικτικό υλικό γίνεται.

 

Συγκεκριμένα, με μήνυμα που κυκλοφόρησε ως ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, η Κεντρική Γραμματεία του ΕΠΑΜ, ζήτησε από όλους τους πυρήνες να συλλέξουν μαρτυρικές καταθέσεις είτε από μέλη τους, είτε από φίλους και γνωστούς τους, προκειμένου να σταλούν στην Χάγη, διευκρινίζοντας ότι οι μαρτυρικές καταθέσεις θα πρέπει να σταλούν στην μεταφραστική υπηρεσία του ΕΠΑΜ  (epam.translations@gmail.com) με κοινοποίηση την νομική υπηρεσία (epamlaw@gmail.com) και τον Λεωνίδα Χρυσανθόπουλο (sadleoni@hotmail.com) το συντομότερο δυνατόν για να ικανοποιηθεί το αιτημα της κυρίας Hassel-Reusing πριν είναι αργά. Τέλος, έλεγε το μήνυμα ότι ”Οι πυρήνες παρακαλούνται να δράσουν άμεσα. Στο τέλος του παρόντος υπάρχει σύνδεση στα Ελληνικά όπου εξηγείται πώς πρέπει να γίνουν οι βεβαιώσεις. Έχουμε την ευκαιρία να συμβάλλουμε στο να φτάσει στο δικαστήριο της Χάγης η γενοκτονία που διαδραματίζεται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας. Θα την αφήσουμε να πάει χαμένη;;; ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ” Κάντε και εσείς το ίδιο. Σας αφορά και μας αφορά όλους !

 

Όπως είπε και η κυρία Hassel-Reusing στο κείμενο της, όσο περισσότερες μαρτυρίες με στοιχεία συγκεντρωθούν, τόσο πιο φανερό θα είναι το γεγονός ότι πρέπει να δοθεί υψηλή προτεραιότητα στον εντοπισμό των υπαιτίων για τις βλάβες που έχουν ήδη προκληθεί και την αποτροπή περαιτέρω βλαβών. Σε αυτό ακριβώς το πνεύμα, για να ασκήσουμε περισσότερες πιέσεις αλλά και για να ενώσουμε την υπόθεση και να σπάσουμε την προπαγάνδα, δημοσίευσα ένα ηλεκτρονικό αίτημα προς τον εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, που έχει ως εξής:

 

As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.



 

Como ciudadano del mundo, apoyo las batallas legales del pueblo griego y pido al Fiscal de la Corte Criminal Internacional (ICC) que abra procedimientos inmediatos para investigar los crímenes que están siendo perpetrados en Grecia y lleven a juicio a las personas responsables de ellos. Cualquier persona encontrada culpable de estos crímenes debe ser penalizada. Estos crímenes deben ser prevenidos. 



 

Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.

 

Για να το υπογράψετε, κάντε κλικ ΕΔΩ 

 

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: απαιτούνται μόνο ένα όνομα, η χώρα και μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Συμπληρώστε αυτά τα πεδία και τελειώσατε. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να μην δημοσιευτεί το όνομα σας στην λίστα των υπογραφών. Το e-mail ούτως η άλλως δεν δημοσιεύεται και δεν χρησιμοποιείται για κανένα άλλο σκοπό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα. Το like στο facebook δεν προσμετρά.

 

Για να δείτε την λίστα των υπογραφών κάντε κλικ ΕΔΩ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Άλλο πράγμα οι προσφυγές, άλλο οι μαρτυρικές καταθέσεις και το αποδεικτικό υλικό, και άλλο το ψηφιακό αίτημα!Καλά θα ήταν ο καθένας να τα κάνει όλα, αλλά αν δεν γίνεται, ας κάνει ότι μπορεί.

 

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε όλες τις προσφυγές που έχουν σταλεί έως τώρα στην Χάγη και ΕΔΩ το ιστορικό της πρωτοβουλίας συλλογής υπογραφών.

 


Το Καταστατικό της Ρώμης βάσει του οποίου δικάζει το συγκεκριμένο δικαστήριο βρίσκεται ΕΔΩ

 

Για να σας διευκολύνω, αντιγράφω στην συνεχεία το απόσπασμα που περιγραφεί τα εγκλήματα που έχουμε καταγγείλει: εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία ( το οποίο είναι και αυτό έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, άλλα λόγω βαρύτητας εξετάζεται χωριστά). Για να καταλάβετε όμως καλά το θέμα, εκτός από το καταστατικό, πρέπει να διαβάσετε και αυτό: The Elements of Crimes

 

Καταστατικό της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου

 

Υιοθετήθηκε στις 17.7.1998 από τη Διπλωματική Διάσκεψη των Πληρεξουσίων των Ηνωμένων Εθνών για την Ίδρυση Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου
Έναρξη ισχύος: 1.7.2002, σύμφωνα με το άρθρο 126
Text: United Nations, Treaty Series, vol. 2187, p. 3
[όπως κυρώθηκε με το Ν. 3003/2002: Κύρωση Καταστατικού Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, (ΦΕΚ 75, τ. Α ́)]

 

Γενοκτονία
Άρθρο 6.- Για τους σκοπούς του παρόντος Καταστατικού, “γενοκτονία” σημαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις οι οποίες διαπράττονται με την πρόθεση καταστροφής, εν όλω ή εν μέρει, μιας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας, ως τέτοιας:
(α) Ανθρωποκτονία με πρόθεση μελών της ομάδας
(β) Πρόκληση βαρείας σωματικής ή διανοητικής βλάβης σε μέλη της ομάδας
(γ) Με πρόθεση επιβολή επί της ομάδας συνθηκών ζωής υπολογισμένων να επιφέρουν τη φυσική καταστροφή της εν όλω ή εν μέρει
(δ) Επιβολή μέτρων που σκοπεύουν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων εντός της ομάδας (ε) Δια της βίας μεταφορά παιδιών της ομάδας σε άλλη ομάδα.

 

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
Άρθρο 7.– 1. Για τους σκοπούς του παρόντος Καταστατικού, “έγκλημα κατά της ανθρωπότητας” ση­ μαίνει οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις όταν διαπράττεται ως μέρος ευρείας και συστηματικής επίθεσης που κατευθύνεται κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού, εν γνώσει της επίθεσης:
α) Ανθρωποκτονία με πρόθεση
β) Εξόντωση
γ) Υποδούλωση
δ) Εκτόπιση ή βίαιη μετακίνηση πληθυσμού
ε) Φυλάκιση ή άλλη σοβαρή στέρηση της σωματικής ελευθερίας κατά παραβίαση βασικών κανόνων του διεθνούς δικαίου στ) Βασανιστήρια
ζ) Βιασμός, γενετήσια δουλεία, εξαναγκασμός σε πορνεία, εξαναγκασμός σε εγκυμοσύνη, εξαναγκα­ σμός σε στείρωση ή άλλη μορφή γενετήσιας βίας παρόμοιας βαρύτητας.
η) Δίωξη κατά οποιασδήποτε αναγνωρίσιμης ομάδας ή κοινότητας για λόγους πολιτικούς, φυλετι­ κούς, εθνικούς, εθνοτικούς, πολιτιστικούς, θρησκευτικούς ή λόγους φύλου, όπως αυτό ορίζεται στην πα­ ράγραφο 3, ή άλλους λόγους που αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως ανεπίτρεπτοι κατά το διεθνές δίκαιο σε σχέση με οποιαδήποτε πράξη που αναφέρεται στην παρούσα παράγραφο ή οποιοδήποτε έγκλημα εντός της δικαιοδοσίας του Δικαστηρίου.
θ) Βίαιη εξαφάνιση προσώπων
ι) Φυλετικός Διαχωρισμός
κ) Άλλες απάνθρωπες πράξεις παρόμοιου χαρακτήρα οι οποίες με πρόθεση προκαλούν μεγάλο πόνο ή βαρεία σωματική βλάβη ή βαρεία βλάβη της διανοητικής ή σωματικής υγείας.

 

2. Για τους σκοπούς της παραγράφου 1:

 

(α) “Επίθεση κατευθυνόμενη κατά οποιουδήποτε αμάχου πληθυσμού σημαίνει συμπεριφορά που συνεπάγεται την κατά συρροή διάπραξη πράξεων που αναφέρονται στην παράγραφο 1 κατά οποιουδήπο­ τε αμάχου πληθυσμού, κατ’ εφαρμογή ή προς εξυπηρέτηση της πολιτικής ενός κράτους ή μιας οργάνωσης που στοχεύει στη διάπραξη τέτοιας επίθεσης.
(β) Η “εξόντωση” περιλαμβάνει την με πρόθεση επιβολή συνθηκών ζωής, μεταξύ άλλων στέρηση πρόσβασης σε τροφή και φάρμακα, υπολογισμένων να επιφέρουν την καταστροφή μέρους του πληθυ­σμού
(γ) “Υποδούλωση” σημαίνει την άσκηση οποιασδήποτε ή όλων των εξουσιών οι οποίες είναι σύμφυ­τες στο δικαίωμα της ιδιοκτησίας επί προσώπων, και περιλαμβάνει την άσκηση τέτοιας εξουσίας κατά την εμπορία προσώπων, ιδιαίτερα γυναικών και παιδιών.
(δ) “Εκτόπιση ή βίαιη μετακίνηση πληθυσμού” σημαίνει την μετακίνηση των προσώπων για τα οποία πρόκειται με απέλαση ή άλλες πράξεις εξαναγκασμού από την περιοχή στην οποία νομίμως βρίσκο­ νται, άνευ λόγων επιτρεπτών κατά το διεθνές δίκαιο.
(ε) “Βασανιστήρια” σημαίνει την με πρόθεση πρόκληση έντονου πόνου ή δοκιμασίας, σωματικών ή ψυχικών επί προσώπου που τελεί υπό την κράτηση ή υπό τον έλεγχο του κατηγορουμένου. Τα βασανιστή­ρια δεν περιλαμβάνουν πόνο ή δοκιμασία που προκύπτει μόνον ή είναι σύμφυτος ή είναι δυνατόν να προ­ κύψει από την επιβολή νόμιμων κυρώσεων.
(στ) “Εξαναγκασμός σε εγκυμοσύνη” σημαίνει τον παράνομο περιορισμό γυναίκας που κατέστη έγκυος δια της βίας, με την πρόθεση να επηρεαστεί η εθνική σύνθεση οποιουδήποτε πληθυσμού ή να πραγματοποιηθούν άλλες σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου. Ο ορισμός αυτός δεν μπορεί κα­ θοιονδήποτε τρόπο να ερμηνευθεί ως επηρεάζων τις εθνικές νομοθεσίες που αφορούν την εγκυμοσύνη.
(ζ) “Δίωξη” σημαίνει την με πρόθεση και βαρείας μορφής στέρηση θεμελιωδών δικαιωμάτων σε αντίθεση προς το διεθνές δίκαιο εξ αιτίας της ταυτότητας της ομάδας ή κοινότητας.
(η) “Φυλετικός διαχωρισμός” σημαίνει απάνθρωπες πράξεις παρόμοιου χαρακτήρα όπως οι αναφε­ ρόμενες στην παράγραφο 1, που διαπράχθηκαν στο πλαίσιο θεσμοθετημένου καθεστώτος συστηματικής καταπίεσης και κυριάρχησης μιας φυλετικής ομάδας επί οποιασδήποτε άλλης φυλετικής ομάδας ή ομάδων και διαπραττόμενες με πρόθεση τη διατήρηση του καθεστώτος αυτού.
(θ) “Βίαιη εξαφάνιση προσώπου” σημαίνει τη σύλληψη, κράτηση ή αρπαγή προσώπων από ένα Κράτος ή μια πολιτική οργάνωση ή με την άδεια, υποστήριξη ή συναίνεση αυτών, οι οποίες ακολουθού­ νται από άρνηση παραδοχής αυτής της στέρησης της ελευθερίας ή της παροχής πληροφοριών για την τύχη ή τον εντοπισμό των προσώπων αυτών, με πρόθεση αποστερηθούν της προστασίας του νόμου για παρα­ τεταμένο χρονικό διάστημα.

 

3. Για τους σκοπούς του παρόντος Καταστατικού, εννοείται ότι ο όρος “φύλο” αναφέρεται στα δύο φύλα, αρσενικό και θηλυκό, με την έννοια που τους προσδίδει η κοινωνία. Ο όρος “φύλο” δεν έχει έννοια διαφορετική από την παραπάνω.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ HASSEL – REUSING ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ :

 

Έκκληση στον ελληνικό πληθυσμό για μαρτυρίες

 

Αριθμός αρχείου (File number): OTP-CR-345/12

 

Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

 

Στις 21.11.2012 κατέθεσα στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ICC) μήνυση
εναντίον αγνώστου με την υποψία του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας εξαιτίας
πρόκλησης βλάβης από πρόθεση και ταυτόχρονα βλάβης συστηματικής και ευρείας
κλίμακας στην υγεία του ελληνικού πληθυσμού (άρθρο 7, παρ. 1, lit k Καταστατικό
της Ρώμης).

 

Κάθε άτομο έχει το ανθρώπινο δικαίωμα, για το πρόσωπό του, για το υψηλότερο
δυνατό επίπεδο φυσικής και πνευματικής υγείας (άρθρο 12, Κοινωνική Σύμβαση
ΟΗΕ). Επιπροσθέτως, το ανθρώπινο δικαίωμα στην υγεία προστατεύεται για τις
γυναίκες από το άρθρο 12 της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Γυναικών
(CEDAW) και για τα παιδιά από το άρθρο 24 της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα
Δικαιώματα των Παιδιών (CRC). Επιπλέον, τα παιδιά πρέπει να προστατεύονται,
σύμφωνα με το άρθρο 19 CRC, εναντίον των βλαβών. Κατά συνέπεια, το ανθρώπινο
δικαίωμα στην υγεία πρέπει να επηρεάζεται λιγότερο από τα μέτρα δημοσιονομικής
αυστηρότητας από κάθε άλλο κοινωνικό δικαίωμα.

 

Κατέθεσα συνειδητά τη μήνυση εναντίον αγνώστων, επειδή είναι τόσα τα πρόσωπα
(μεταξύ των οποίων εκείνα της τρόικας, που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή
Επιτροπή, το ΔΝΤ, την ΕΚΤ, την Ομάδα Εργασίας των υφυπουργών Οικονομικών
του Eurogroup, τους ανώτερους από αυτούς υπουργούς Οικονομικών, και πολλούς
εξωτερικούς συμβούλους και λομπίστες) τα οποία εμπλέκονται στα σχέδια και τις
αποφάσεις σχετικά με τους όρους των δανειακών συμβάσεων για τη «Στήριξη της
Ελλάδας» και το EFSF, που πιθανόν μόνο τα αρχεία για το πώς προέκυψαν οι όροι
και οι μαρτυρίες θα αποσαφηνίσουν ποια συγκεκριμένα πρόσωπα είναι υπεύθυνα για
αυτούς τους όρους, εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε βλάβη σε τόσο πολλούς
κατοίκους και πολίτες στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι πρέπει να εντοπιστούν και να
λογοδοτήσουν, και η καταστροφή της υγείας των Ελλήνων από τα μέτρα
δημοσιονομικής αυστηρότητας πρέπει να σταματήσει.

 

Προσωπικά, σε ό,τι με αφορά, κατέδειξα τη σύνδεση μεταξύ των όρων και των
συνεπειών τους όσον αφορά στην πείνα και στην καταστροφή του συστήματος υγείας
στην Ελλάδα, εν μέρει αναφερόμενη σε στοιχεία της μήνυσης που είχε ήδη κατατεθεί
από τον κ. Γεώργιο Τράγκα και τους συνεργάτες του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου, οι βλάβες στην υγεία έχουν
προκληθεί κυρίως από τις περικοπές στον τομέα της υγείας και από την πρόκληση
πείνας, αλλά και από την δημιουργία αστέγων και την έλλειψη της οικονομικής
δυνατότητας για τη θέρμανση στα σπίτια.

 

Τα έως τώρα συγκεντρωμένα στοιχεία καταδεικνύουν όλα τα παραπάνω σε
θεωρητικό επίπεδο. Λείπουν συγκεκριμένες μαρτυρίες κατοίκων της Ελλάδας, των
οποίων η υγεία έχει πληγεί από τα μέτρα δημοσιονομικής αυστηρότητας. Επίσης,
είναι σημαντικές μαρτυρίες φίλων και συγγενών Ελλήνων, που έχουν πεθάνει
εξαιτίας βλάβης της υγείας τους που προκλήθηκαν από τα μέτρα δημοσιονομικής
αυστηρότητας, ή που αυτοκτόνησαν εξαιτίας των συνεπειών των μέτρων
δημοσιονομικής αυστηρότητας.

 

Στόχος είναι να παρουσιαστούν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, όχι μόνο
αφηρημένα νούμερα, άρθρα και στατιστικά στοιχεία, αλλά επιπλέον από η ανθρώπινη
οπτική. Στόχος είναι να καταθέσουν μαρτυρίες, όχι μόνο δημοσιογράφοι και
ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά ειδικά όσο το δυνατόν περισσότερα
θύματα, κι έτσι να συμμετέχουν ενεργά στην κατεύθυνση της απονομής δικαιοσύνης
και της τιμωρίας των υπευθύνων.

 

Για το σκοπό λοιπόν της συλλογής στοιχείων, χρειάζομαι τη στήριξή σας, με τη
μορφή αποστολής της μαρτυρίας σας, στην αγγλική γλώσσα, στο Διεθνές Ποινικό
Δικαστήριο της Χάγης, στην οποία θα αναφέρεστε γραπτά στον αριθμό αρχείου (file
number) OTP-CR-345. Σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού της Ρώμης, όλοι
μπορούν να αποστείλουν πληροφορίες-στοιχεία που αφορούν σε υποτιθέμενες
περιπτώσεις εγκλημάτων, σύμφωνα με το Καταστατικό της Ρώμης.
Η διεύθυνση για την αποστολή των μαρτυριών-στοιχείων είναι (σύμφωνα με την
ιστοσελίδα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου):

 

International Criminal Court
Information and Evidence Unit
Office of the Prosecutor
Post Office Box 19519
2500 CM The Hague
The Netherlands

 

Ή μπορούν να αποσταλούν μέσω τηλεομοιοτυπίας στο +31 70 515 8555.
Το ζητούμενο είναι να καταδειχθεί το θέμα της βλάβης στην υγεία εξαιτίας
συγκεκριμένων μέτρων δημοσιονομικής λιτότητας. Παρακαλώ, όπως εξηγείτε στη
μαρτυρία που θα αποστείλετε από ποια χρονική στιγμή κι έπειτα η υγεία σας
παρουσίασε πρόβλημα και με ποιο μέτρο το συνδέετε.

 

Αυτό μπορεί να αναφέρετε σε φάρμακα ή σε υπηρεσίες υγείας ή σε ιατρούς, στους
οποίους πια δεν έχετε πρόσβαση ή μόνο στην έλλειψη δυνατότητας πληρωμής ή
συμμετοχής στην πληρωμή στα παραπάνω ή που πλέον δεν βρίσκονται σε αρκετά
κοντινή απόσταση στον τόπο κατοικίας σας.

 

Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα πείνας, στη μαρτυρία σας αναφέρετε από πότε το
αντιμετωπίζετε και εξαιτίας ποιου είδους περικοπών (για παράδειγμα στη σύνταξη ή
τον μισθό σας) δεν είχατε πλέον αρκετά για την πλήρη σίτισή σας. Επιπλέον, εάν η
αιτία ήταν η χαλάρωση της προστασίας εναντίον των αναιτιολόγητων απολύσεων ή η
αύξηση του κόστους ζωής, η μαρτυρία σας είναι απαραίτητη. Παρακαλώ, επίσης
όπως αναφέρετε εάν ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν υποσιτίζεστε είναι ότι έχετε
υποστήριξη από φιλανθρωπική οργάνωση.

 

Εάν έχετε μείνει άστεγος/-η, ή εάν διαμένετε σε διαμέρισμα χωρίς θέρμανση εξαιτίας
οικονομικής αδυναμίας, παρακαλώ επίσης όπως εξηγήσετε, από πότε και εξαιτίας
ποιων περικοπών δεν μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση στα απαραίτητα.
Εάν αυτό είναι εφικτό, παρακαλώ επίσης όπως επισυνάψετε στην επιστολή σας στο
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, φωτοτυπίες των στοιχείων που καταδεικνύουν ότι με τα
οικονομικά μέσα που διαθέτετε, δεν μπορεί να καλυφθεί πλέον το απαραίτητο κόστος
για τροφή, διαμονή ή υγειονομική περίθαλψη.

 

Εάν διαθέτετε στοιχεία σχετικά με το από πότε τα πρόσωπα που σχεδίασαν ή
αποφάσισαν τους όρους για την Ελλάδα πρέπει να γνώριζαν τι επιπτώσεις οι όροι
αυτοί έχουν στην υγεία των πολιτών και των κατοίκων της Ελλάδας, παρακαλώ
ενημερώστε το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κι εμένα σχετικά με αυτά τα στοιχεία.
Και αυτό γιατί έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας (άρθρο 7 του Καταστατικού της
Ρώμης) στοιχειοθετείται μόνο όταν ενέχει πρόθεση σε ένα βαθμό, δηλαδή όταν
κάποιος γνωρίζει τι συνέπειες έχουν οι πράξεις/αποφάσεις του, αλλά παρ’ όλα αυτά
τις λαμβάνει/τις εφαρμόζει.

 

Κάθε μαρτυρία με στοιχεία που αφορά στην βλάβη της υγείας συγκεκριμένων
προσώπων εξαιτίας συνθηκών συνιστά σημαντική συμβολή στη λύση. Επιπροσθέτως,
όσο περισσότερες μαρτυρίες με στοιχεία συγκεντρωθούν, θα καταδείξουν στο
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ότι είναι σημαντικό στους πολίτες και τους κατοίκους
της Ελλάδας να δοθεί υψηλή προτεραιότητα στον εντοπισμό των υπαιτίων για τις
βλάβες στην υγεία και την αποτροπή περαιτέρω βλαβών.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Sarah Luzia Hassel-Reusing

http://justiceforgreece.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

9 comments to Προσφυγές στο Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: Έκκληση για μαρτυρίες – Πολύτιμη βοήθεια από ΕΠΑΜ

  • dimitris

    Φίλε Κωνσταντίνε καλό θα ήταν αυτό το επαμ να μας πει για αυτά τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες που έχουν έρθει στην χώρα μας και έχουν μολύνει το αέρα μας με όλες αυτές τις τριτοκοσμικές αρρώστιες, αλλά ποτέ δεν μιλούν γι αυτά. Δεν τους άκουσα ή διάβασα ποτέ να μιλήσουν για το Μακεδονικό, για την Θράκη, για το αιγαίο η για ότι οτιδήποτε άλλο ελληνικό.Σύμπτωση 20 μέρες πριν τις εκλογές έπιασε την συμπόνια το επαμ και δη η κα Sarah Luzia Hassel-Reusing για την Ελλάδα;

    • Καλησπέρα Δημήτρη, εγώ όπως θα έχεις διαβάσει σε παλιότερα άρθρα μου είμαι κάθετος αρνητικώς με το πούστικο δικαστήριο της Χάγης. Όμως η Χριστίνα είναι μια κοπέλα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ που έχει παλέψει και παλεύει με τα ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ και ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ. Τους έχει στείλει όλους στα δικαστήρια και την τραβάνε και αυτή! Αφού μου το έστειλε και νομίζει κατά την γνώμη της ότι θα κερδίσουμε κάτι, δεν εχω αφού μιλώ για ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ να το ανεβάσω. Όσο για αυτά που λες τα ασπάζομαι αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος τι μικροπολιτικά συμφέροντα έχει ο καθένας, πάντως για το θέμα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ πρέπει το ΕΠΑΜ να μας απαντήσει ξεκάθαρα; Ίσως τους κάνω το ερώτημα αν αδειάζεις να το κάνεις εσύ θα με γλιτώσεις από έναν κόπο.

  • manos

    ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΤΗΤΕ….ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΥΣ….

    • Καλημέρα Μάνο, στείλε μας εσύ το βίντεο που λέει καθαρά για το τι πράξει το ΕΠΑΜ με τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;; Γιατί εγώ αυτό που ξέρω είναι ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΟ ότι θα φύγουν μόνοι τους.

  • Ε.Ε ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ “ΕΘΝΙΚΑ” ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ
    Ξενοφώντας Ερμείδης
    Η ΜΑΝΑ ΘΡΑΚΗ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ” ΚΑΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΧΟΡΕΥΕΙ
    Σάββατο, 16 Μαΐου 2015

    Σε εξέλιξη είναι το συνέδριο μειονοτήτων που πραγματοποιείται από τις 13 Μαΐου στην Κομοτηνή και έχει την σφραγίδα της Ομοσπονδιακής Ένωσης Εθνικοτήτων Ευρώπης (FUEN) σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης, το Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας και του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης.

    Σύμφωνα με τους διοργανωτές το συνέδριο έχει ως κύριο θέμα την εκπαίδευση και θρησκευτική αυτονομία της μειονότητας της Θράκης και ευρύτερα τα ανθρώπινα δικαιώματα των μειονοτήτων. Όμως το θέμα τους είναι καθαρά εθνικό και παίζεται βρόμικα.
    ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ Ε.Ε

    Το ερώτημα είναι πως το υπουργείο Εξωτερικών έδωσε την έγκρισή του να γίνει ένα τέτοιο συνέδριο το οποίο δεν αφορά την θρησκευτική “μειονότητα” αλλά την εθνική μειονότητα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση κάποιοι θέλουν να την αποκαλούν τουρκική. Άλλωστε την εποπτεία αυτού του συνεδρίου την έχει η FUEN που δεν επικεντρώνεται στο θρησκευτικό δικαίωμα του καθενός αλλά σε Εθνικότητες. Καθόλου τυχαίο επίσης δεν είναι ότι συνεπίκουρος σε αυτό το πρωτόγνωρο για την Ελλάδα συμβάν είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΈΝΩΣΗ.

    Ο εκπρόσωπος τύπου του ΥΠΕΞ, κ. Κούτρας άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι το συνέδριο χρηματοδοτείται από την Ε.Ε.: “Φίλες χώρες σπεύδουν αβίαστα να χρηματοδοτήσουν τέτοιου είδους δραστηριότητες, κάτι που στο εξής η Αθήνα θα λάβει υπόψη της”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
    Η Ε.Ε ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ “ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Η FUEN είναι ένα εργαλείο της Ε.Ε που δημιουργήθηκε παράλληλα με την δημιουργία της Ένωσης το 1949. Στην Ομοσπονδιακή αυτή Ένωση μέλος της είναι και το Κόμμα της Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης τουρκικής προέλευσης που έχει την έδρα του στην Κομοτηνή και 6,000 μέλη.

    Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της FUEN, τα στοιχεία που δίνει ο πρόεδρός της, Mustafa Ali Çavus, το τουρκικό κόμμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη να μάθει η πλειοψηφία και ο κόσμος “με πολιτικά και νομικά μέσα τις αδικίες που υπέστησαν οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης”. Μάλιστα ο ‘κύριος’ Çavus κάνει σχόλιο στην επίσημη σελίδα της FUEN ότι η Ελλάδα αντιδημοκρατικά έχει ως εκλογικό όριο το 3% που αφορά ανεξάρτητους βουλευτές και για τον “αντιδημοκρατικό” αυτό λόγο το κόμμα του δεν έχει εκπροσώπους στο ελληνικό κοινοβούλιο!

    Ενώ λοιπόν, ο ‘κύριος’ Çavus θεωρεί αντιδημοκρατικό που δεν εκπροσωπείται στην Ελληνική Βουλή, από την άλλη στο ίδιο επίσημο σημείωμα της ιστοσελίδας της FUEN αναφέρει ότι η Ελλάδα επιμένει να μην αναγνωρίζει την Τουρκική Ταυτότητα των μουσουλμάνων πολιτών της Θράκης. Θέλει να είναι στην Ελληνική Βουλή, αλλά θέλει να είναι ως ΤΟΥΡΚΟΣ!

    Συνεχίζοντας την επίθεσή του μέσω του ευρωπαϊκού εργαλείου FUEN εναντίον της Ελλάδας, τονίζει ότι μπορεί η Ελλάδα να τηρεί την Συνθήκη της Λωζάνης που αφορά την θρησκευτική και εκπαιδευτική ιδιαιτερότητα των κατοίκων, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Διότι σύμφωνα με τον πρόεδρο του τουρκικού κόμματος της Θράκης είναι δικαίωμα να ορίζουν τα κρατικά σχολεία, τα ιδρυμάτα και τους εκκλησιαστικούς χώρους των μουσουλμάνων όπως αυτοί θέλουν. Τα χρήματα για το πώς θα το κάνουν αυτό, το σημείωμα δεν το αναφέρει. Ίσως από εκεί που χρηματοδοτείται επί 24 χρόνια για να είναι κόμμα τουρκικό μέσα στην Ελλάδα.

    Για το ότι δεν πρόκειται για ένα συνέδριο θρησκευτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα αποδεικνύεται από την συμμετοχή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης που έχουν ως σήμα τους την Θράκη ως ξέχωρο κράτος με τις ευλογίες της FUEN.

    Δεν φθάνει όμως αυτό, διότι μέλος της FUEN με έδρα την Ρόδο είναι και ο “Σύνδεσμος Αλληλεγγύης Τουρκικού Πολιτισμού της Ρόδου, Κω και Δωδεκανήσων”. Σύμφωνα με το δικό του σημείωμα στην FUEN, μάχεται για λύση των προβλημάτων της τουρκικής μειονότητας που ζει στα νησιά!
    Μέλος επίσης είναι και η “Μακεδονική μειονότητα” με έδρα την Φλώρινα που απαρτίζεται με μέλη του “Εθνικού Μακεδονικού κόμματος στην Ελλάδα”, “Ουράνιο Τόξο”.
    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ “ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ”

    Αυτά είναι τα θέματα του Συνεδρίου που η ελληνική κυβέρνηση έδωσε την έγκρισή της να συζητηθούν σε ελληνικό έδαφος από Τούρκους. Δυστυχώς η ελληνική πλευρά άφησε αυτό το τεράστιο θέμα να καλυφθεί επικοινωνιακά μεταξύ της γελοίας κόντρας Χρυσής Αυγής και Ποταμιού.

    Η κόντρα όμως δεν έγινε για το Συνέδριο που ξεκίνησε στις 13 Μαϊου στην Κομοτηνή με χρήματα της Ε.Ε αλλά για τον αν έπρεπε ή όχι να περάσει ο Επιτάφιος την Μ. Παρασκευή στο χωριό Εχίνος.
    Καθόλου τυχαία το Συνέδριο δεν ξεκίνησε την παραμονή της Επετείου της Απελευθέρωσης της Θράκης που είναι η 14η Μαΐου. Επίσης, καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι στην πλειοψηφία τους οι σύνεδροι που παίρνουν μέρος είναι εθνικοτήτων που ζητούν την απόσχιση των εδαφών που ζουν από τα κράτη που ανήκουν. Σκότοι, Καταλανοί, Τυρολέζοι κ.ο.κ.

    Όμως υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ Σκότων και Άγγλων και Ελλήνων και Τούρκων. Τα εδάφη της Σκοτίας κατακτήθηκαν με την βία όπως με την βία κατακτήθηκαν τα εδάφη της Ελλάδας από την Τουρκία. Δεν ζήτησε η Αγγλία την απόσχισή της από την Σκωτία, αυτό δηλαδή που ζητάει η Τουρκία μέσω της χρηματοδότησής της στο τουρκικό κόμμα της Θράκης.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

    Η γελοιότητα της ελληνικής κυβέρνησης για το μείζον θέμα του Συνεδρίου είναι ότι στις 14 Μαΐου ενώ στην Κομοτηνή οι Τούρκοι διοργάνωναν συνέδριο για τα εθνικά τους και όχι θρησκευτικά τους δικαιώματα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Καμένος, βρισκόταν στην Αλεξανδρούπολη για τα 95 χρόνια από την Απελευθέρωση της Θράκης.

    Την ώρα που η Τουρκία έχει στήσει παραμάγαζο μέσα σε ελληνικό έδαφος με την χορηγία της Ε.Ε ο κύριος Καμένος ανέμιζε σημαίες εναντίον ενός εχθρού που θα έρθει μέσω πολέμου να απειλήσει την Ελλάδα.

    “Φροντίζουμε με τη στρατιωτική ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων, να φέρουμε την πληρότητα των μονάδων της παραμεθορίου και ιδιαίτερα της Θράκης, στο 100%. Είμαστε περήφανοι για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Είμαστε περήφανοι για τα στρατευμένα παιδιά μας που μαζί με τους επαγγελματίες, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, αλλά και τους εθνοφύλακες, κρατούν γερά αλλά και υψηλά το ηθικό, αλλά και προστατεύουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα. Θα πρέπει να ξέρουν όσοι σκεφτούν να επιβουλευτούν την εθνική κυριαρχία αυτού εδώ του τόπου, ότι αυτός ο τόπος δεν παραδίδεται. Είτε η απειλή είναι με στρατιωτικά μέσα, είτε η απειλή είναι με οικονομικά μέσα”, τόνισε ο υπουργός.

    Μόνο που οι εχθροί που απαιτούν Τούρκο βουλευτή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και ανεξαρτησία για θέματα που άπτονται στην αποκλειστική ευθύνη του Ελληνικού Κράτους, ήταν λίγα μόλις χιλιόμετρα μακρυά από τον κ. Καμένο και με “οικονομικά μέσα” της Ε.Ε έκαναν συνέδριο για την “εθνική” τους κυριαρχία σε ελληνικό έδαφος.

    Την ίδια ημέρα που οι αυτοαποκαλούμενοι Τούρκοι συνεδρίαζαν για τα εθνικά τους δικαιώματα μέσα στην Ελλάδα ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ. ΚΟΤΖΙΑΣ βρισκόταν στην Αττάλεια και χαρούμενος που συμμετείχε στην Σύνοδο των υπουργών-κρατών μελών του ΝΑΤΟ χόρευε και τραγούδαγε το “we are the world” αγκαλιά με τον Τούρκο ομόλογό του…

    http://anatropitora.blogspot.com/2015/05/blog-post_89.html

  • Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ….
    20.7.15

    ΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ …..ΤΡΕΛΛΟ ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ… ΣΕΝΑΡΙΟ
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ/ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ (ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014/ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΚΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ …ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ….

    Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΡΟΥΓΟΣ: Στρατιωτικός αναλυτής-διεθνολόγος. Ειδικός σε θέματα Διεθνούς Ασφαλείας-Τρομοκρατίας και Όπλων Μαζικής Καταστροφής. Ενεργό μέλος σε πολλές ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ του ΝΑΤΟ

    Το παρακάτω κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει με την κατάλληλη διαμόρφωση – προσαρμογή και την υποστήριξη της χολιγουντιανής τεχνολογίας μια ταινία δράσης που ενδεχομένως να σημείωνε αρκετά μεγάλη επιτυχία. Αλήθεια πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από μια τέτοια εξέλιξη; Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, ο καθένας από τη σκοπιά του και ας υιοθετήσουμε το παρακάτω κείμενο είτε ως οιωνό μελλοντικών γεγονότων, είτε ως ένα ανάγνωσμα απογευματινής χαλάρωσης. Θα μπορούσε κάλλιστα να προηγηθεί του πρώτου σεναρίου ή να εξελιχθεί ταυτόχρονα.
    ΕΙΣΑΓΩΓΗ

    Α. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    1. Στους πρώτους 8 μήνες του 2015 η Ελλάδα βρίσκεται σε βαθιά ύφεση. Η οικονομία είναι σε κακά χάλια ενώ όλοι πλέον συμφωνούν ότι, χωρίς γενναίο κούρεμα (60% τουλάχιστον), σε συνδυασμό με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής, το χρέος της χώρας δεν πρόκειται να καταστεί βιώσιμο.

    2. Η απογοήτευση είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των Ελλήνων που παρά τα απανωτά χτυπήματα στα οικονομικά τους, εξακολουθούν να επιβιώνουν άλλοι με μικρή και άλλοι με μεγάλη πια δυσκολία. Η οικονομική κρίση θερίζει και ισοπεδώνει αξίες και από αυτή τη λαίλαπα δεν ξεφεύγει κανείς, ακόμα και οι οικονομικοί μετανάστες (κυρίως Αλβανοί), ενώ εντοπίζονται και τα πρώτα πτώματα αστέγων λαθρομεταναστών, δίπλα σε κάδους απορριμμάτων και πάρκα. Κυριότερη αιτία….η πείνα.

    3. Με την τρόικα να επανέρχεται και να σφυρίζει αδιάφορα απαιτώντας ολοένα και νέα μέτρα και την χώρα διεθνώς στο περιθώριο, δεν φαίνεται κάποια ουσιαστική αλλαγή προς το καλύτερο. Αντιθέτως, ξένα κέντρα σπεύδουν να επωφεληθούν της συγκυρίας και να αποδομήσουν περισσότερο τη χώρα, αρπάζοντας τα όποια φιλέτα της έχουν απομείνει, έναντι πινακίου φακής. Για να το πετύχουν αυτό, πέραν των όποιων πιέσεων ασκούν ποικιλοτρόπως στην προβληματική ελληνική κυβέρνηση, αποφασίζουν να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο ανατροπής των δεδομένων με καθόλα νόμιμα μέσα.(κάτι σαν υπερενισχυμένο μνημόνιο…)

    4. Μέσα σ αυτό το κλίμα που κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα φέρει η επόμενη μέρα, το θέατρο του παραλόγου αρχίζει να δείχνει τα πρώτα απτά δείγματα γραφής του. Ήδη εδώ και λίγα χρόνια εθνικιστικές τάσεις και κινήματα έχουνε αναβαθμίσει την παρουσία τους στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στην Αλβανία, όπου με το πρόσχημα της απελευθέρωσης Τσαμουριάς (Θεσπρωτία) και της επιστροφής σε αυτή των εκτοπισμένων «νομίμων» κατοίκων της ιδρύθηκε η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία, με παρακλάδι και στον Ελλαδικό χώρο.

    5. Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας έχουν αποθρασύνει, εκτός από την Τουρκία, και την Αλβανία. Ο Αλβανικός εθνικισμός ίδρυσε στην Ελλάδα «μυστικό» παράρτημά του με την ονομασία Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά. Η ίδρυση του ελληνικού «βραχίονα» της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας έγινε στην περιοχή της Θεσπρωτίας (σ.σ.: Τσαμουριά την αποκαλούν) από «εκατοντάδες νέους».(απόρρητες εκθέσεις Δυτικών κύκλων κάνουνε λόγο)

    6. Σε ότι αφορά το αλβανικό κόμμα που φιλοδοξεί να κατεβάσει υποψηφίους σε προσεχείς εκλογές και να αποτυπώσει τη δύναμη της «αλβανικής μειονότητας» στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση στα Αλβανικά ΜΜΕ της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας (AK) «αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την αποφασιστικότητά του να υπερασπιστεί τα δίκαια και την αξιοπρέπεια των Αλβανών στην Ελλάδα στο ζήτημα της Τσαμουριάς, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος του κόμματος»! Η ανακοίνωση του κόμματος Ερυθρόμαυρη Συμμαχία αναφέρει τα εξής: «Εκατοντάδες νέοι πατριώτες της Αλβανίας κατάφεραν μετά από αρκετές εβδομάδες προσπάθειας τη δημιουργία παραρτήματος του κόμματος στην Τσαμουριά (σ.σ.: εννοεί τη Θεσπρωτία!) και την ίδρυση κόμματος για την προστασία των δικαιωμάτων, των συμφερόντων και της αξιοπρέπειας των σχεδόν 1.000.000 συμπολιτών μας Αλβανών που ζουν, εργάζονται και σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, την Ελλάδα».

    7. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, μετά την ίδρυση των πρώτων κρυφών παραρτημάτων στην Ηγουμενίτσα, αναμένεται να διευρύνει τη δραστηριότητά της σε όλη την Ελλάδα, με επίκεντρο τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Συνεχίζοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι «για πρώτη φορά ένα Αλβανικό πολιτικό κόμμα δημιουργεί το παράρτημά του στην Ελλάδα, δείχνοντας όλη την προσοχή και τη φροντίδα του όχι μόνο στους Αλβανούς από την Τσαμουριά, αλλά σε όλους τους Αλβανούς μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Πολλοί Αλβανοί πολιτικοί έχουν μιλήσει για λογαριασμό των μεταναστών αυτά τα 24 χρόνια δημοκρατίας, αλλά τίποτα δεν υλοποιήθηκε γι’ αυτούς, ακόμη και το πιο βασικό δικαίωμα του εκλέγειν στο κράτος καταγωγής τους!!!!».

    8. Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, εκτός από το πρόγραμμα και την εθνικιστική πλατφόρμα της, προτίθεται να λάβει μέρος σε μελλοντικές εκλογικές αναμετρήσεις στη γειτονική Ελλάδα, ακόμη στις τοπικές εκλογές. Αναμένεται ότι πάνω από 500.000 Αλβανοί με δικαίωμα ψήφου θα υποστηρίξουν το κόμμα στην Ελλάδα» καταλήγει η ανακοίνωση. Αυτό που κάποτε -και όχι πολύ παλιά, μόλις δύο δεκαετίες πριν- θα ήταν απλά αδιανόητο τώρα φαντάζει μια εφιαλτική πραγματικότητα. Οι Αλβανοί μετανάστες, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΧΩΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, θέλουν να ιδρύσουν και Αλβανικό κόμμα στην Ελλάδα.

    9. Το κόμμα, δεν θα είναι απλά το «ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ» -παρά το γεγονός ότι μπορεί να τιτλοφορείται κάπως έτσι- αλλά ένα κόμμα το οποίο θα συγκεντρώσει όλους τους μετανάστες, νόμιμους και μη. Το εγχείρημα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται ήδη στα σκαριά, ενώ εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι στις επόμενες/μεθεπόμενες βουλευτικές εκλογές θα καταφέρουν να εκλέξουν «ΔΙΚΟΥΣ» τους βουλευτές στην Ελληνική Βουλή. Αν προσθέσουμε σ’ αυτούς και τους 130.000 μουσουλμάνους της Θράκης (στους οποίους έχουν υπολογιστεί και οι έχοντες δικαίωμα ψήφου που ζουν στην Τουρκία και άλλες χώρες της Ευρώπης), το αποτέλεσμα προκαλεί πάταγο. Μια βάση ψηφοφόρων 700.000 περίπου, που μεταφράζεται περίπου στο 10% του εκλογικού σώματος και με αριθμό εδρών στις 20-25 περίπου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, μια νέα δύναμη εισέρχεται στο πολιτικό σκηνικό και οι συνέπειες δεν μπορούν να υπολογιστούν. (κάτι σαν τους Μαγυάρους στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας)

    10. Η μετονομασία του Αλβανικού κόμματος είναι πια επιτακτική ανάγκη μιας και η σκοπιμότητα της συνοχής και της δυναμικής ανόδου και εισόδου στη Βουλή είναι επιβεβλημένη από τους μέντορες του εξωτερικού. Ο σκοπός είναι προφανής. Μέσω του ενιαίου πολιτικού φορέα, θα επιχειρείται η άσκηση πολιτικής πίεσης και μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο, ώστε η κυβέρνηση πιεζόμενη από 2 μέτωπα να υποχρεώνεται σε παροχή δικαιωμάτων και ευνοϊκών ρυθμίσεων προς τα μέλη των μειονοτήτων. Με ηγέτες σημαντικά πρόσωπα από τις επιμέρους μειονότητες, που έχουν διαπρέψει στο χώρο των επιστημών (γιατροί, δικηγόροι, καθηγητές, πρώην βουλευτές και πολιτευτές κλπ), ανάμεσά τους και οι Οδυσσέας Τσενάι και Ταχίρ Μήτσι, αποφασίζεται να πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο στα Σκόπια, συνάντηση – συνέδριο για να διαπιστωθούν οι προοπτικές συνεργασίας ή ακόμη και σχηματισμού ενιαίου πολιτικού φορέα, με απώτερο σκοπό την κάθοδο στις όποιες επόμενες εκλογές, την είσοδο στην Βουλή και στην ανάληψη του ρόλου του πολιτικού – κοινοβουλευτικού ρυθμιστή στη χώρα, στα πρότυπα του μουσουλμανικού κόμματος της Βουλγαρίας.

    11. Στο συνέδριο λαμβάνουν μέρος πέραν των ενδιαφερομένων πλευρών (Αλβανοί μετανάστες, μουσουλμάνοι της Θράκης και νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες) και εκπρόσωποι κομμάτων από τις γειτονικές όμορες χώρες, την Β/Ε, τις χώρες της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής, σύλλογοι και σωματεία του εξωτερικού. Αποφασίζεται η κοινή κάθοδος των τριών μερών σε ένα συνασπισμό κομμάτων (προκειμένου να διατηρηθεί η διαφορετικότητα της κάθε μιας πλευράς), με την ονομασία «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Αποφασίζεται επίσης η άμεση ενεργοποίηση, με την κάθοδο σε αυτοδιοικητικές εκλογές(όποτε αυτές γίνουνε), Το γεγονός μεταδίδεται ραγδαία σε όλα τα διεθνή και ελληνικά ΜΜΕ. Η ελληνική κυβέρνηση θορυβείται ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και τα περισσότερα από τα υπόλοιπα κόμματα, μιας και βλέπουν τις δεξαμενές των ψήφων τους να μειώνονται.(ειδικά στην Θράκη)

    12. Με δεδομένη όχι μόνο την αμηχανία των Ελληνικών κομμάτων και της κυβέρνησης ειδικότερα, αλλά και το θεσμικό δικαίωμά τους να συμμετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες, ξεκινά η ενεργοποίηση των πυρήνων και των διεργασιών στο εσωτερικό των μουσουλμανικών κομμάτων τα κυριότερα εκ των οποίων είναι:

    α. Κόμμα Φιλίας Ισότητας και Ειρήνης που αντιπροσωπεύει τους Μουσουλμάνους της Θράκης.

    β. Ερυθρόμαυρη Συμμαχία – Τσαμουριά, που αντιπροσωπεύει τους Αλβανούς και

    γ. Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδος που αντιπροσωπεύει τους λοιπούς μετανάστες ανά την Ελλάδα.

    13. Με σκιώδεις θεσμικούς και οικονομικούς χορηγούς και υποστηρικτές, τις διπλωματικές αποστολές αλλά και εντεταλμένα όργανα από τις συνήθως ύποπτες χώρες (Τουρκία, Αλβανία, ΠΓΔΜ και όχι μόνο ), ο συνασπισμός των μουσουλμανικών μειονοτικών κομμάτων ξεκινάει με μεγάλο ενθουσιασμό την προεκλογική του εκστρατεία. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.(ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ….) Την προεκλογική τηλεοπτική καμπάνια στο εσωτερικό της Ελλάδας έχει αναλάβει η τουρκική κρατική τηλεόραση, η οποία μέσω των δορυφορικών της προγραμμάτων προβάλλει στα Τουρκικά, Αλβανικά (πιθανόν και Αραβικά τα διαφημιστικά σποτ των 3 κομμάτων.

    14. Η αλβανική τηλεόραση ενημερώνει τις αλβανόφωνες κοινότητες των Βαλκανίων, με κυριότερους αποδέκτες το κοινό του Κοσσόβου και της. ΠΓΔΜ. Τα σποτ διαφέρουν στο εξωτερικό με τα αντίστοιχα του εσωτερικού, προκειμένου να μην προκληθούν εντάσεις και υπάρξουν ποινές και κυρώσεις ώστε να μην υπάρξει περίπτωση αποκλεισμού των μουσουλμανικών κομμάτων από τις όποιες εκλογές.

    15. Στήνονται τα πρώτα εκλογικά κέντρα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή, από τα οποία απουσιάζει παντελώς η ελληνική γλώσσα. Δίπλα στις σημαίες των κομμάτων υπάρχουν και οι σημαίες της Τουρκίας, της Αλβανίας και άλλων χωρών της Μ. Ανατολής και Β. Αφρικής. Τα παραπάνω είναι αρκετά για να δυναμιτίσουν το όλο κλίμα και να δώσουν τροφή σε ακραίες πτέρυγες ένθεν και ένθεν. Παρά τις εκατέρωθεν συστάσεις για ψυχραιμία δεν λείπουν περιορισμένης έκτασης αψιμαχίες στην πρωτεύουσα αλλά και σε άλλες πόλεις.

    16. Η πόλωση είναι πλέον γεγονός και δεν είναι λίγοι εκείνοι που σπεύδουν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την κατάσταση προβάλλοντας την ανάγκη συσπείρωσης των Ελλήνων απέναντι στην μουσουλμανική συμμαχία, επενδύοντας στα αντανακλαστικά του εκλογικού σώματος, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι έτσι δημιουργούν αντίπαλα στρατόπεδα, χωρίς η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη. Για πρώτη φορά οι ενωμένοι πλέον μουσουλμάνοι νιώθουν την δύναμή τους. Αυτό φαίνεται από την άρνησή τους να κατέλθουν ως υποψήφιοι με κόμματα και συνδυασμούς που υποστηρίζονται από τα δικά μας κοινοβουλευτικά κόμματα. Το πρόβλημα για την κυβέρνηση και τα κόμματα διογκώνεται από τα πρώτα ευρήματα των γκάλοπ όπου δείχνουν ότι σημαντικός αριθμός δήμων αλλά και τουλάχιστον 3 έδρες στην Βουλή θα καταληφθούν από τον συνασπισμό «Μουσουλμανική Συμμαχία για τα Μειονοτικά Δικαιώματα». Το πρωτοφανές αυτό γεγονός δεν περνά απαρατήρητο και από τον υπόλοιπο κόσμο και δη τον ευρωπαϊκό. Ήδη στην γειτονική Βουλγαρία το μουσουλμανικό κόμμα σχεδιάζει να κατεβάσει και πάλι εκ νέου ανεξάρτητους υποψηφίους τόσο για τις αυτοδιοικητικές όσο και τις εθνικές εκλογές.

    17. Με κύριο σύνθημα «Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ», οργανώνονται προεκλογικές συγκεντρώσεις και ομιλίες όπου για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά βιώνεται η ανάσα του μουσουλμανικού όχλου. Μαζί με τις εθνικές σημαίες των χωρών όπου προέρχονται οι «μειονοτικοί», κυματίζουν και σημαίες πράσινου χρώματος (το χρώμα του Ισλάμ) όπου αναγράφονται επιγραφές στα αραβικά. Τα μέτρα τάξης πρωτοφανή για την αποτροπή επεισοδίων. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα και Κομοτηνή γίνονται τα επίκεντρα των μεγάλων προεκλογικών συγκεντρώσεων. Οι επικεφαλείς των συνδυασμών και οι υποψήφιοι των κομμάτων προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στις ομιλίες τους αλλά δεν το κατορθώνουν.

    18. Όλα πλέον δείχνουν ότι ο σκοπός επιτυγχάνεται, με την πολυδιάσπαση του εκλογικού σώματος και με τα κόμματα να μην μπορούν να σχηματίσουν πλέον αυτοδύναμες κυβερνήσεις, ο νεοεμφανιζόμενος μουσουλμανικός συνασπισμός είναι άγνωστο πως θα κινηθεί… Η δυναμική αυτή αναμένεται να έχει αυξητικές τάσεις καθόσον ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΤΟΜΑ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    19. Ποιοι οι στόχοι του εγχειρήματος; Μα πολύ απλά η άσκηση πίεσης σε πολιτικό επίπεδο τόσο προς την κυβέρνηση όσο και στο Κοινοβούλιο για παροχές και μεταρρυθμίσεις στο μείζον θέμα που ακούει στο όνομα «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ». Αναμένεται η καταγγελία των Δουβλίνο 1 και 2 και η απαίτηση για άρση των περιοριστικών όρων για τις μετακινήσεις προς τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τις αρχές της συνθήκης Σένγκεν. Η υποχρέωση της αναγνώρισης των θρησκευτικών ελευθεριών με την επίκληση του σχετικού άρθρου του συντάγματος περί ανεξιθρησκίας, με σκοπό την ανέγερση τεμενών στις περιοχές όπου διαβιούν μουσουλμανικοί πληθυσμοί, επικαλούμενοι σαν παράδειγμα τους μουσουλμάνους της Θράκης. Απώτερος σκοπός η επίτευξη πολιτικής υποστήριξης από την Ε.Ε. και η απαίτηση της τελευταίας προς την χώρα μας για την εξίσωση όλων των θρησκευτικών ομάδων όπως επιτάσσει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο.

    20. Όλα αυτά αποτελούν την απαρχή του ελέγχου του πολιτικού κόσμου της χώρας και όσο οι φωνές των ακραίων χώρων είτε θα εναντιώνονται είτε θα συμπαραστέκονται θα μεγεθύνεται το χάσμα στην κοινωνία, η οποία θα είναι και το θύμα της όλης υπόθεσης. Έχει θετικά στοιχεία αυτό το εγχείρημα; Ίσως ναι ίσως και όχι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα οξυνθούν οι αντιθέσεις και ίσως και οι προκλήσεις σε πολλαπλά επίπεδα. Είναι η Ελληνική κοινωνία έτοιμη για κάτι τέτοιο;…φυσικά όχι, γι αυτό και θα υπάρξουν εντάσεις.

    21. Μέρα με τη μέρα και όσο πλησιάζει η πρώτη εκλογική αναμέτρηση, οι φωνές και οι εκκλήσεις συσπείρωσης ολοένα και δυναμώνουν απ’ όλες τις πλευρές. Παρατηρείται το παράδοξο, να προσχωρούν στον Μουσουλμανικό συνασπισμό και εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις. Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις αυξάνουν σε παλμό και δεν λείπουν οι αιχμές εκατέρωθεν. Τα νέα γκάλοπ καταγράφουν και επιβεβαιώνουν την δημιουργηθείσα πραγματικότητα. Τουλάχιστον 8-10 δήμοι θα περάσουν υπό μουσουλμανική διοίκηση, ενώ σε πολλούς άλλους θα υπάρχει είτε δυνατή αντιπολίτευση είτε σημαντικός αριθμός συμβούλων στα δημοτικά συμβούλια. Σε επίπεδο περιφερειών το εγχείρημα εστιάζεται στην διεκδίκηση των περιφερειών και επειδή αυτό δεν είναι εύκολο συνεργάζονται με έτερο συνδυασμό προκειμένου να βρεθούν με όσο περισσότερους συμβούλους.

    22. ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ σύμφωνα με τα γκάλοπ, δίνεται η δυνατότητα σε 2 εκπροσώπους του Μουσουλμανικού συνασπισμού να περάσουν το κατώφλι των Βρυξελλών. Η μεταξύ τους συμφωνία προβλέπει στις 3 πρώτες (και εκλόγιμες) θέσεις του ευρωψηφοδελτίου να είναι ένας εκπρόσωπος της μειονότητας της Θράκης, ένας της αλβανικής μειονότητας και ένας της μειονότητας των Αράβων και Αφρικανών, με σκοπό την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των μειονοτήτων, την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και την επίτευξη θέσπισης μέτρων προς όφελος τους

    23. Η ημέρα των όποιων εκλογών φτάνει και όλα εξελίσσονται ομαλά μέχρι την ώρα που ανακοινώνονται τα exit poll. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα φέρνουν ενθουσιασμό στους μουσουλμάνους οι οποίοι προστρέχουν στα εκλογικά κέντρα για να πανηγυρίσουν την εκλογή δικών τους. Η νίκη τους είναι δεδομένη, ανεξαρτήτως αν κερδίθηκαν ή χάθηκαν δήμοι. Και στις 2 περιπτώσεις έχουν ισχυρή αυτοδιοικητική εκπροσώπηση, που τους δίνει πολλά δικαιώματα και πλεονεκτήματα και τους επιτρέπει είτε να απαιτούν και να ελέγχουν την δημοτική αρχή, είτε να αποφασίζουν προς όφελος τους και να διαχειρίζονται τα δημοτικά πράγματα. Οργανώνονται πορείες στα οποίες συμμετέχουν αρκετές χιλιάδες μετανάστες στους δρόμους της πρωτεύουσας ενώ και σε άλλες πόλεις υπάρχουν ανάλογες εκδηλώσεις. Η κυκλοφορία παραλύει και η ΕΛΑΣ βρίσκεται επί ποδός για τον φόβο επεισοδίων.

    24. Ο στόχος των 2- 3 ευρωβουλευτών ή 4-5 βουλευτών (ανεξλαρτητα εκλογών) γίνεται πραγματικότητα .Οι σκηνές της πρώτης Κυριακής επαναλαμβάνονται. Πορείες, συγκεντρώσεις, ολονύκτιοι πανηγυρισμοί συμπληρώνουν την εικόνα. Την επομένη εκπρόσωποι των 3 κομμάτων που αποτελούν τον μουσουλμανικό συνασπισμό προβαίνουν σε δηλώσεις, όπου εμμέσως πλην σαφώς αποκαλύπτουν το σχεδιασμό της επόμενης μέρας. «ΌΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ» αναφωνεί ο εκπρόσωπος των Αλβανών και καταχειροκροτείται από το συγκεντρωμένο πλήθος.

    25. Τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια; Ας μην επεκταθούμε καλύτερα. Μπορεί και τίποτε μπορεί και πολλά. Ευχή πάντως είναι ανεξαρτήτως της έκβασης του αποτελέσματος να μην επαληθευτούν οι φόβοι που διατυπώθηκαν παραπάνω και αυτό γιατί θα υπάρξει και συνέχεια. Όσο η χώρα βάλλεται από τις μνημονιακές πολιτικές και όσο κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι πραγματικά παίζεται στο διεθνές περιβάλλον, δεν μπορεί να υπάρξει έστω και η αμυδρή πιθανότητα αποφυγής δυσάρεστων καταστάσεων και εντάσεων. Η δε πολιτική άλωση θα συντελεστεί με «δούρειο ίππο» την ελληνική νομοθεσία, πράγμα που μεταφράζεται στην καθομιλουμένη…ΒΑΛΑΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.

    26. Ας προσέξουμε έστω και λίγο το βαθύτερο νόημα που κρύβουν όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μας.
    Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη συρρίκνωση της Ελλάδας (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ),
    Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ,
    οδηγούν σε μια νέα έμμεση πλην όμως νόμιμης αυτή τη φορά άλωσης της χώρας, χωρίς κανείς ακόμη -ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ- να έχει αντιληφθεί ότι ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε νησίδα σταθερότητας θα πρέπει να φροντίσουμε γι αυτό ΑΠΑΛΕΙΦΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΕΛΛΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΑΔΟΚΟΥΝ
    ακριβώς εδώ που βρισκόμαστε.
    http://www.analystsforchange.org/2015/07/2_19.html

  • ΣΟΥΗΔΙΑ: Το κράτος εκπαιδεύει «πρόσφυγες» πως να γίνουν καλοί ελεύθεροι σκοπευτές!!!
    Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2016
    Η ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»,
    θα μπορούσε να είναι ένα κακόγουστο αστείο που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης.

    Αλλά δεν είναι.

    Αυτό που προφανώς είναι, αλλά δεν τολμά να το σκεφτεί κανείς, είναι ότι έχουμε μπει στην «τελική φάση» του σχεδίου της Γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών και τα πολυπολιτισμικά κράτη – ζόμπι (βλέπε εδώ), ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τους δικούς τους και για αυτό παίρνουν κάθε πρόσφορο μέτρο..

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.

    Το σουηδικό κράτος χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα κατάρτισης “ελεύθερου σκοπευτή” για τους πρόσφατα αφιχθέντες τριτοκοσμικούς “πρόσφυγες” ως μέρος του «προγράμματος για την ένταξή» τους – παρά τις ολοένα αυξανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

    Η σχεδόν απίστευτη αυτή παράνοια που…
    ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αναφέρθηκε με θετικό φιλο-προσφυγικό σχολιασμό από την εφημερίδα Allehanda στη Σουηδία, υπό τον τίτλο “Laddade för prickskytte”, (που μεταφράζεται κάτι ως τρέχοντας για να γίνει ελεύθερος σκοπευτής) και δείχνει ότι ένας μεγάλος αριθμός τριτοκοσμικών μεταναστών διδάσκονται πώς να στοχεύουν και να πυροβολούν ως ελεύθεροι σκοπευτές με τουφέκια στόχου σε ένα τυπικό σκοπευτήριο στο Sollefteå της κεντρικής Σουηδίας.

    Η Allehanda πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι το «μάθημα ελεύθερου σκοπευτή» ξεκίνησε σε μια «μικρή κλίμακα το φθινόπωρο», αλλά στη συνέχεια, για λόγους που είναι προφανείς, αλλά τους οποίους αγνοεί η σουηδική εφημερίδα, «το ενδιαφέρον εξερράγη» μεταξύ των μη λευκών εισβολέων για το μάθημα.

    Όταν η Allehanda επισκέφθηκε το πεδίο βολής, «πάνω από 50 νέοι μετανάστες ήταν στο σκοπευτήριο, «ακονίζοντας τις σκοπευτικές τους ικανότητες».

    Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι για τα μαθήματα ελεύθερου σκοπευτή ο μετανάστης – μαθητής δεν πληρώνει τίποτα, αφού αυτά χρηματοδοτούνται από τον κρατικό Οργανισμό Μετανάστευσης της Σουηδίας, ως πρόγραμμα «ολοκλήρωσης» («ένταξης» των μεταναστών) στη σουηδική κοινωνία.

    «Νέοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Αφρική και τη Νότια Αμερική» κάνουν μαθήματα σκοποβολής, γράφει η Allehanda, και ορισμένοι από αυτούς είναι «και πολύ ταλαντούχοι», ανέφερε η εφημερίδα.

    Το πρόγραμμα προσφέρεται ως μέρος του μαθήματος γλώσσας (!) από το τοπικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο υπεύθυνος του προγράμματος λέει ότι τα οφέλη του προγράμματος είναι “πολύ περισσότερα” από ό, τι απλά να διδάσκεις τους εισβολείς πώς να χρησιμοποιούν τουφέκια.

    «Εδώ μιλούν σουηδικά και γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, και παρέες. Είναι ιδιαίτερα καλό για το λεξιλόγιό τους», δήλωσε ο υπεύθυνος Höglin.

    Η επιδοτούμενη από το κράτος εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή για τους «νέους μετανάστες», θα μπορούσε να είναι ένα κακόγουστο αστείο που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης.

    Αλλά δεν είναι.

    Αυτό που προφανώς είναι, αλλά δεν τολμά να το σκεφτεί κανείς, είναι ότι έχουμε μπει στην «τελική φάση» του σχεδίου της Γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών και τα πολυπολιτισμικά κράτη – ζόμπι (βλέπε εδώ), ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τους δικούς τους και για αυτό παίρνουν κάθε πρόσφορο μέτρο..

    Κόκκινος Ουρανός

    http://greece-report.blogspot.gr/2016/01/blog-post_676.html

  • ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ
    Η ΟΜΙΛΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ
    Φιλές και φίλοι , μετά την συνάντηση του Σαμαρά και του Ερντογάν , μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή ισλαμικού τεμένους στο Βοτανικό .
    Γύρω από το οικόπεδο το οποίο σας περιέγραψαν υπάρχουν και μεγάλες χέρσες εκτάσεις , όπως και ένα δημοτικό πάρκο το οποίο δεν αποδίδεται στους πολίτες και αυτό σημαίνει ότι το τέμενος αυτό το οποίο ως τέμενος θα περιλαμβάνει και Ιεροδιδασκαλείο , μπορεί να έχει επεκτάσεις σε περαιτέρω εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας .
    Δημοσιεύτηκε ήδη ότι θα χτισθούν και κατοικίες εκεί γύρω δηλαδή θα έχουμε μια πολύ μεγάλης μουσουλμανικής εγκατάστασης στο κέντρο των Αθηνών .
    Τώρα επίσης θέλω να σας επιστήσω την προσοχή στο Φετιχέ τζαμί , το Φετιχέ τζαμί είναι το τζαμί του πορθητού , φετίχ είναι η κατάκτηση .
    Είναι στους Αέρηδες στην Πλάκα με άμεση θέα τον Παρθενώνα από πάνω του , όταν το είδε ο Νταβούτογλου που ήρθε στην Ελλάδα είπε ότι είναι ένας δεύτερος Παρθενώνας ,
    χτίσθηκε ώστε ο Μωάμεθ ο πορθητής να μπορέσει να προσευχηθεί στην Αθήνα τρία χρόνια μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως .
    Αυτό το τζαμί που είναι ένα Ιστορικό μνημείο Οθωμανικής περιόδου αναπαλαιώνεται αυτή την στιγμή από το κέντρο Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και να αποδοθεί στο κράτος ! αλλά τι θα κάνει το κράτος το Φετιχέ τζαμί ; και κατά το χρονικό διάστημα που ακόμα δεν υπάρχει το τζαμί του Βοτανικού ; ! ! !
    Είναι ένα ζήτημα λοιπόν και αυτό το οποίο πρέπει ιδιαίτερα να τύχει προσοχής ότι μπορεί όντως κάτω από τον Παρθενώνα ακόμη ποιο κοντά δηλαδή από ότι το τζαμί του Ιερού Ελαιώνος , να έχουμε ένα κεντρικό ισλαμικό τέμενος .
    Ο Ερντογάν όταν έγινε το δημοψήφισμα στην Ελβετία εναντίον κατασκευής καινούργιων τζαμιών , είπε να το πάρουν πίσω οι Ελβετοί , η ισλαμοφοβία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ………. ! ! !
    Επίσης είδαμε ότι και στην Ελλάδα αρχίζει η προπαγάνδα κατά της ισλαμοφοβίας , ήδη υπάρχει εγχειρίδιο που αποστέλλετε , στους διδάσκοντες στα σχολεία κατά της ισλαμοφοβίας . Βεβαίως θα δούμε και άλλα κατά της ομοφοβίας κ.α ……..
    Είναι ενδιαφέρον το πακέτο ! δηλαδή πως διαλύεται από εκ των έσο η δομή μιας κοινωνίας και του πολιτισμού της .

    Ο Ερντογάν λοιπόν επιστρέφω , όταν ήταν δήμαρχος της Κωνσταντινουπόλεως είπε : η Δημοκρατία είναι μόνο το τρένο στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φτάσουμε στο στόχο μας .
    Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδα μας , οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας , οι τρούλοι είναι τα κράνη μας , οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας , ……………………
    Ποιός μπορεί λοιπόν κανείς να αμφισβητήσει την σημασία αυτών των λόγων για την Δημόσια Τάξη και Εθνική Ασφάλεια ; Γνωρίζοντας ότι από το έτος 2001 και μετά στο όνομα του ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17 . 000 τρομοκρατικές επιθέσεις ! ! ! !
    Ότι οι εκρήξεις στα μετρό της Μαδρίτης ήταν εκατοντάδες θύματα , ότι χτυπήθηκαν οι πρεσβείες της Γαλλίας σε όλο τον κόσμο, για λίγες δημοσιευμένες αντί – ισλαμικές γελοιογραφίες , ότι δολοφονήθηκε ο σκηνοθέτης Βανγκόγκ στην Ολλανδία , γιατί το κινηματογραφικό του έργο
    θεωρήθηκε προσβολή κατά του ισλάμ ! ! ! !
    Εδώ προσπαθούν να μας καθησυχάσουν , μας λένε ότι η κατασκευή τεμένους – αυτός ο γενικός γραμματέας του υπουργείου ο οποίος προαναφέρθηκε – λέει ότι θα βοηθήσει την ειρηνική συνύπαρξη , η κατασκευή αυτού του τεμένους , προσπαθεί να μας καθησυχάσει λοιπόν , αλλά οπωσδήποτε είναι πλήρως ανεύθυνη αυτή η διαβεβαίωση την οποία δίνει για ειρηνική συνύπαρξη
    διότι πολύ απλούστατα δεν μπορεί να την εγγυηθεί ! ! ! ! ……………………..
    Οι άλλοι πάλι οι εκπαιδευτικοί μας μιλούν για ένταξη και αφομοίωση στην Ελληνική παιδία και στην Ελληνικότητα κ.τ.λ. και έχουν βάλει προμετωπίδα τα σχολεία , τα σχολεία αν το έχετε σκεφτεί είναι το κλασικό και βασικό ξέπλυμα Ιθαγενείας των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα .
    Γιατί ήδη στη Βουλή πάει στην επιτροπή της Βουλής η τροπολογία του νομού Ιθαγενείας ο οποίος θα ισχύει άμα ψηφιστεί στη Βουλή και δεν το εμποδίσουν
    – Δεν μπορεί να εμποδιστεί –
    Και με το νόμο αυτό Ιθαγενείας λοιπόν όλοι όσοι δεν μπόρεσαν να νομιμοποιηθούν με τον νόμο Ραγγούση του 2010 , επειδή ανετράπη από το Συμβούλιο Επικρατείας , πάλι η λύση εν τω παρωδώ με την συμβολή ενός Έλληνα Πατριώτου δικηγόρου του ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή αναμεσά μας κυρίου Ιωάννου Ανδριόπουλου !
    Ο Νόμος λοιπόν Ραγγούση , ήταν αγκάθι και τώρα η υφυπουργός Χριστοδουλοπούλου μεταναστευτικής πολιτικής ελπίζει με ένα νέο κατασκεύασμα τροπολογία να τον ξεπεράσει αυτό τον νόμο ώστε όλα τα παιδιά , τα παιδιά που είναι στα Ελληνικά σχολεία , να αποκτήσουν Ελληνική Ιθαγένεια …………………….

    Με άλλα λόγια πρέπει να λάβουν υπόψη μας ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πακέτο το οποίον από την μια μεριά , φέρνουν μέσα στην Ελλάδα από τα αφύλακτο Σύνορα μας τους μετανάστες , και απ΄την άλλη μεριά , τους περιμένουν , η νομιμοποίηση εδώ …………………….. τους περιμένουν τα σχολεία …………………………………
    Βάλε το παιδί σου στο σχολείο για να μην σε διώξουν έλεγαν …………………. Και βλέπουμε τώρα ότι είναι καρπούσα αυτή η πολιτική των 15 ετών , ότι όντως αυτά τα σχολεία είναι ξέπλυμα της Ιθαγένειας .
    Και ότι πρέπει να σκεπτόμαστε πάντα το θέμα των αριθμών , δηλαδή οι νομικοί πέφτουν κάνουν πολλές φορές το λάθος , να επιχειρηματολογούν επί την βάση κατηγοριών ανθρώπων οι οποίοι υπάγονται ή δεν υπάγονται στην άλφα ή βήτα νομοθετική ρύθμιση . Εάν τα παιδιά που είναι κάτω των 18 χρονών μπορούν ή δεν μπορούν να πάρουν Ιθαγένεια , εάν πρέπει οι γονείς τους να είναι πέντε χρόνια στην Ελλάδα ή λιγότερα ή περισσότερα και πάει λέγοντας . Ομιλούν με κατηγορίες ανθρώπων οι οποίοι μπορούν ή υπάγονται .
    Πουθενά δεν ακούμε για αριθμούς ………….
    Είναι προφανές ότι η πολιτική σκέψη δεν μπορεί να αγνοήσει τους αριθμούς .
    Είναι άλλο να νομιμοποιήσεις εκατό και άλλο να νομιμοποιήσεις εκατό χιλιάδες ,
    Είναι άλλο πεντακόσιες χιλιάδες και άλλο πέντε εκατομμύρια ,
    Τα Σύνορα είναι ανοιχτά όλοι όσοι μπαίνουν θα υπάγονται στον νέο νόμο περί Ιθαγένειας .
    Ο οποίος είπαμε είναι τώρα στην επιτροπή της Βουλής , η Ιθαγένεια δεν μπορεί να αφαιρεθεί νομικά , επίσης δεν έχουν κάνει διάκριση ανάμεσα στις έννοιες Ιθαγένεια και Υπηκοότητα , είναι προφανές ότι η Ιθαγένεια είναι ένα Βιολογικό Βιογραφικό και Ιστορικό Γεγονός και δεν μπορεί ούτε να Αποδοθεί ούτε να Αφαιρεθεί , δεν είναι αντικείμενο της νομικής επιστήμης ότι οι Ινδιάνοι είναι οι Ιθαγενείς της Αμερικής . Δεν μπορείς να τους αφαιρέσεις την Ιθαγένεια , διότι είναι σαν να τους λες ότι δεν είναι Ινδιάνοι ! ! !
    Εκείνο το οποίο δίνεται και αφαιρείται είναι η Υπηκοότητα . Τώρα τι λένε οι αριθμοί για το ζήτημα της Υπηκοότητας ;
    Λένε ότι η Υπηκοότητα που δίνεται σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν εισέλθει στην χώρα και πληρούν ή δεν πληρούν κάποια κριτήρια , ότι αυτή δίνεται εφόσον προηγουμένως ελέγχεται ο αριθμός αυτών οι οποίοι εισέρχονται στην χώρα , επί την βάση μιας σκέψης Εθνικής Μεταναστευτικής Πολίτικης , που σημαίνει το κράτος αποφασίζει πόσους επιτρέπει να εισέλθουν , να παραμείνουν , υπό ποιους όρους , ανάλογα με τις ανάγκες της Οικονομίας . Κυρίως ……………….
    Εδώ όμως έχουμε ένα Υπουργείο Μετανάστευσης , το οποίο δεν κάνει Μεταναστευτική Πολιτική, αλλά κάνει Πολιτική των Μεταναστών ! Η διαφορά είναι ότι , το είπε άλλωστε και η ίδια η Υπουργός : Με ενδιαφέρει η επίλυση των προβλημάτων των μεταναστών είπε τα παιδιά ……….
    Θα το πολεμήσουμε θα το παλέψουμε κ.τ.λ. κουραστήκαμε πολύ για να μην μπορούν να το προσβάλουν πάλι στο δικαστήριο – όπως τον νόμο Ραγγούση – θέλουμε να λύσουμε λοιπόν τα προβλήματα των μεταναστών ! ! ! !
    Αυτό δεν είναι Μεταναστευτική Πολιτική …………………….
    Τώρα επειδή ακριβώς δεν είναι Μεταναστευτική Πολιτική είναι ανεξέλεγκτος και ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονται εδώ .
    Στην συνεχεία έρχονται οι νομικοί – αυτοί οι νομικοί – που έχει το κράτος και οι οποίοι κατά κατηγορίες νομιμοποιούν ……………
    Χωρίς να ασχολούνται με αριθμούς ,
    Αυτό έχει μόνο νόημα εάν οι αριθμοί είναι δεδομένοι , σε ανεξέλεγκτο αριθμό ανθρώπων , να τους εισάγεις μέσα σε μια Πολιτική Κοινότητα , στην οποία υπάρχει μια Ιστορική Συνέχεια και υπάρχουν ορισμένοι Πόροι , οι οποίοι μοιράζονται δηλαδή Φορολογία . Ας πούμε του παππού μου που δημιούργησε ένα ΙΚΑ .
    Αυτοί οι οποίοι δεν έχουν φορολογηθεί τότε , αλλά μπορούν να έχουν φορολογηθεί στο Κράτος
    από το οποίο προέρχονται ,
    αλλά μόνον εκεί μπορεί να έχουν ΙΚΑ !
    Το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία και για την εκπαίδευση , δεν είναι δωρεάν η εκπαίδευση σε εκείνους οι οποίοι δεν είναι πολίτες μέσα στα Ελληνικά σχολεία .
    Και τα Ελληνικά σχολεία δημιουργήθηκαν στους χώρους των Ελλήνων προς αναπαραγωγή του Ελληνικού Πολιτισμού και του Ελληνικού Έθνους ,
    Ότι θέλουν να μάθουν γράμματα ; μπορούν να πάνε σε ιδιωτικά σχολεία , στα Δημόσια δεν έχουν θέση ,
    Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ! ! ! ! …………………….
    Διότι οι Γονείς και οι Κηδεμόνες δεν ρώτησαν πως γίνεται στο Δημόσιο σχολείο ξαφνικά να υπάρχουνε ο Χασάν δίπλα στη Μαιρούλα , όπου ο Χασάν δεν έχει χαρτιά , είναι ως γνωστόν , ότι πρέπει από τον Έλληνα να υπάρχουν τα ανάλογα δικαιολογητικά για να γράψει το παιδί του στο σχολείο , θα έπρεπε λοιπόν ίσως να είχαν φροντίσει τον Διευθυντή αυτού του σχολείου που έβαλε μέσα τον Χασαν χωρίς χαρτιά , να τον Ενάγουν ……….. Αυτό δεν το έκαναν ! Γιατί δεν το έκαναν ; Και αυτό για να μην μας πουν ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ……………………………..
    Άρα το καλό σου όνομα , σου είναι ποιό πολύτιμο από το παιδί σου !
    να γίνει ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ …………………………
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΚΧΩΡΕΙΣ ! ! ! !

    Και έτσι λοιπόν φτάνουμε σε ένα σημείο τώρα ,
    που είμαστε στο Δώδεκα Παρά Πέντε τώρα .
    Αν μας λένε ότι θα υπάρχει Ειρηνική Συνύπαρξη με το Ισλάμ πρέπει να ρωτήσουμε τι σημαίνει αυτό ;
    Σημαίνει δηλαδή ότι ο Εποικισμός η Εγκατάσταση η Υπηκοότητα όλων αυτών των ανθρώπων έχουν κηρύξει θεωρούνται δεδομένο ;
    Έχουμε ήδη δηλαδή υποστεί Εποικισμό και από εκεί και πέρα το πρόβλημα μας είναι πως θα υπάρξει Ειρηνική Συνύπαρξη ;
    Μα εγώ φαντάζομαι ότι ο Μωάμεθ ο πορθητής μετά την κατάκτηση της Κωνσταντινουπόλεως ακριβώς αυτό ήθελε Ειρηνική Συνύπαρξη πλέον , αλλά τότε βέβαια κατέκτησε μετά από μάχες και Σθεναρά Αντίσταση !
    Στην δική μας την περίπτωση πότε δώσαμε την Μάχη ;
    Για να έχουμε κατακτηθεί και να υποχρεούμενα σε Ειρηνική Συνύπαρξη ;
    Τώρα εκείνοι οι οποίοι θέλουν να δικαιολογήσουν ποιο πολύ στον εαυτό τους αυτό το οποίον έχουν πάθει , δηλαδή την διαφαινόμενη υποδούλωση την οποία ακούσαμε και τους προηγούμενους ομιλητές στο Ισλάμ !
    Αλλά και σε αλλοδαπές κοινότητες πάσης φύσεως ! ότι συνέχονται μεταξύ τους …………………….
    Διότι βεβαία στον Πολυπολυτισμό και αυτό είναι όπου Διακηρύση η Ελλάδα από την εποχή του Σημίτη, ότι έχουμε Πολυπολυτισμό ,
    Πολυπολυτισμός θα πεί δεν επιβάλεις την δικιά σου παιδεία και θρησκεία στους άλλους , γιατί αυτό είναι πολύ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ , Πολυπολυτισμός είναι να τους αφήνεις να έχουνε την δικιά τους παιδεία , την δικιά τους Θρησκεία , και η δυνατόν οι Μουσουλμάνοι την Σαρία και τον δικό τους Νόμο .
    Τότε είσαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ .
    Αλλά με την μόνη διαφορά , όλοι , δεν εχουνε κοινή καταγωγή , δεν έχουν κοινούς στόχους , δεν έχουν κοινό τρόπο λειτουργία της σκέψης , οπόταν είναι ΟΥΤΟΠΙΚΟ να θεωρήσεις ότι – λειτουργεί – το Δημοκρατικό Πολίτευμα μέσα , σε αυτό το Πολυεθνικό ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ .
    Λένε λοιπόν παρά ταύτα για να δικαιολογήσουν τον εαυτό τους , και στις συνειδήσεις τους , ότι εμείς είμαστε Ανεκτικοί , δεν είμαστε Ρατσιστές , δεν είμαστε Ξενοφοβικοί , δεν είμαστε Ισλαμοφοβικοί !
    Αλλά σεβόμαστε λέει την διαφορετικότητα , σ’αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι, ότι δεν σεβόμαστε την διαφορετικότητα ως διαφορετικό , σεβόμαστε αυτόν που είναι άξιος σεβασμού , παρά το γεγονός ότι είναι διαφορετικός , εάν , είναι και εφόσον , είναι άξιος σεβασμού ………………………………
    Η διαφορετικότητα , αυτή καθ’αυτή , δεν έχει κάτι το θετικό , διότι μπορεί να πεις ότι και οι μεγαλύτεροι δολοφόνοι και βιαστές , ήταν διαφορετικοί ! Δεν τους σέβεσαι επειδή είναι διαφορετικοί , σέβεσαι , μόνο , εφόσον είναι άξιοι σεβασμού .
    Παρά ταύτα από τις μετατοπίσεις εννοιών , της Πολίτικης Ορθότητας , που δεν είναι άλλο παρά μια έκφανση της Ψυχολογικού Πολέμου , εναντίον των Πληθυσμών – ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ – σκοτίζοντας τα μυαλά των ανθρώπων .
    Έτσι ξαφνικά δέχονται έννοιες όπως παραδ. χάριν , ξενοφοβία . Φοβία είναι μια Παθολογική κατάσταση , που σημαίνει ότι προσπαθώ να προφυλάξω τον εαυτό μου από έναν , φανταστικό κίνδυνο , ο οποίος δεν υπάρχει , θέλω θεραπεία ………………….. εδώ όμως ο κίνδυνος είναι ΥΠΑΡΚΤΟΣ ! ! !
    Με το να μου λένε ότι εγώ είμαι Φοβικός , μου υποβάλουν ……………………. Ότι δεν υπάρχει ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ……………….
    Τώρα όσον αφορά το θέμα Ελληνοποίησης , υποτίθεται , των αλλοδαπών , στα οποία βάζουμε μπροστά το Ελληνικό σχολείο , έξη χρόνια , εννέα χρόνια , Ελληνικού σχολείου , κ.τ.λ και έχει Ελληνοποιηθεί ! ! !
    Να παρατηρήσουμε , ότι επ’ ακριβώς η Δεύτερη και η Τρίτη Γενιά των αλλοδαπών στην Ευρώπη , είναι εκείνη , η οποία επιδεικνύει , την μεγαλύτερη διάθεση , ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΙΕΡΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , απέναντι στα Κράτη τα οποία τους Φιλοξενούν ! ! !
    Η Πρώτη Γενιά έρχεται , προσπαθεί να σταθεί , είναι κάπως μουδιασμένη και ποιό συντηρητική τα παιδιά τους όμως , τα οποία έχουνε μάθει τα μέσα και τα έξω στην Κοινωνία Υποδοχής , και βλέπουνε πολύ καλά τι έχουνε οι ΑΛΛΟΙ , και τι θέλουν ΑΥΤΟΙ να αποκτήσουν , ΑΥΤΑ πάνε προς τα μπρός και κάνουν ΕΠΙΘΕΣΗ μετά .
    Για να πάρουνε από τον ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ το Κομμάτι της Πίτας , που θεωρούν ότι τους ΑΝΟΙΚΕΙ ! ! !
    Δεν πρόκειται επομένως περί πολέμου ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ , όπως το παρουσιάζουν οι Φιλόσοφοι του Πολυπολυτισμικού !
    Ότι συγκρούονται οι διαφορετικές ταυτότητες . Ο ένας φορεί φερετζέ ο άλλος δεν φορεί και εκεί δεν υπάρχει ΑΝΟΧΗ .
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ
    ΑΝΤΙΘΕΣΕΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ……………………
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ;

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !

    ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ………..

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΩΡΑ ! ! !

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ …………
    ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;
    ΑΡΧΙΖΟΥΜΑΙ ,
    ΚΑΙ ΠΕΙΘΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ,
    ΑΥΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ .
    Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;
    ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣ’ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ , ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ! ! !
    ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΕΓΩ ΜΕΣ’ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ……………………
    ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ;
    ΑΣΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ;
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ;
    ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

  • ΤΑ ΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΜΑΣ &. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
    1. Μετά την ελληνοποίηση και βάσει του δικαιώματος αυτοπροσδιορισμού, αναγνωρίζονται επίσημες μειονότητες στην Ελλάδα, η αλβανική, η πακιστανική, η τούρκικη, η “μακεδονική” κ.α. Οι ΜΚΟ θα τους ξεσηκώνουν και θα γίνονται διαμαρτυρίες και επεισόδια για περισσότερα δικαιώματα. Αν και “Έλληνες” θα ζητούν δικαιώματα μειονοτικών. Οι επίσημες πλέον μειονότητες ζητούν και επιτυγχάνουν την καθιέρωση της εθνικής τους γλώσσας σαν δεύτερης επίσημης γλώσσας αυτού του κράτους της ΝΑ Ευρώπης. Θα μεγαλώνει συνεχώς ο αριθμός τους. Ήδη είναι περισσότεροι στις ηλικίες 18-45. Με τις γέννες θα γίνουν ακόμα περισσότεροι.
    2. Επιβάλλεται στην Ελλάδα από την ΕΕ και τον ΟΗΕ η ποσόστωση της συμμετοχής των μειονοτήτων στη διοίκηση, στο στρατό, στην αστυνομία, στο δικαστικό σώμα, στα πανεπιστήμια κ.α. Επομένως καμία αντίδραση δεν θα μπορεί να υπάρξει ούτε απο αστυνομία-στρατό και την κρατική μηχανή.
    3. Αρχικά θα βγάζουν δικούς τους βουλευτές δημάρχους και περιφερειάρχες. Λόγω του αυξανόμενου αριθμού τους, τα κόμματα θα συναγωνίζονται για να τους δίνουν όλο και πιο πολλά. Τελικά ιδρύονται μειονωτικά κόμματα τα οποία με ποσοστά από 5 έως 15% απαιτούν και επιτυγχάνουν τη συμμετοχή τους στην διακυβέρνηση της χώρας. Τα κόμματα αυτά με έξωθεν εντολές, προωθούν τα εθνικά θέματα των χωρών από τις οποίες προέρχονται (τσαμουριά, Θράκη, Αιγαίο). Επίσης επιτυγχάνουν την ελληνοποίηση και των υπολοίπων λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα μας. Με την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. Θα έρθουν μαζικά στην Ελλάδα ακόμη περισσότεροι ως πολίτες της Ε.Ε
    4. Ο κύριος όγκος των μειονοτήτων εγκαθίσταται σε συγκεκριμένες ευαίσθητες περιοχές και ξεκινούν τα κινήματα ανεξαρτοποίησης. Στις περιοχές αυτές εκτελούνται σχέδια εθνοκάθαρης σε βάρος των Ελλήνων. Στα βόρεια θα ζητήσουν ένωση με την Αλβανία και οι του Έβρου-νησιών με την Τουρκία. Οι “αυτόνομες” επαρχίες θα ζητήσουν απόσπαση. Με τα νέα δεδομένα μεγάλες περιοχές οι οποίες θα τελούν ήδη υπό ξένη διοίκηση, (δήμαρχοι, περιφερειάρχες) αποκόπτονται από τον Εθνικό κορμό και προσαρτώνται στις γειτονικές χώρες. Ποια Μακεδονία; ποια Θράκη; ποιο Αιγαίο;
    5. Πολλοί Έλληνες ταλαιπωρημένοι από την εγκληματικότητα και τις διακρίσεις αλλά και εξαθλιωμένοι από την οικονομική κατάρευση που έχει εν τω μεταξύ συντελεσθεί, μεταναστεύουν στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό. Σε περίπτωση που οι Έλληνες αντιδράσουν θα τα ρίχνουν στην ακροδεξιά. Αν οι λίγοι Έλληνες και ο ήδη διαλυμένος-πολυπολιτισμικός στρατός ή έστω το ελληνικό τμήμα του πάει να αντιδράσει θα επέμβουν οι Τούρκοι να σώσουν τους μουσουλμάνους ομόθρησκους. Θα μας χτυπούν και απο μέσα και απο έξω.Τα σύνορα της Ελλάδας θα είναι το πολύ μέχρι τη Λαμία και με πληθυσμό μικτό.
    ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
    1. Η Κρήτη και τα νησιά του Ιονίου θα είναι αυτόνομες-ημιαυτόνομες περιοχές, η Μακεδονία μας θα έχει δοθεί στους σκοπιανούς και στους βούλγαρους, η Θράκη μας στους τούρκους ενώ το κεντρικό Αιγαίο θα βρίσκεται σε καθεστώς συγκυριαρχίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, όπου πολυεθνικές θα ελέγχουν την εξόρυξη των υδρογονανθράκων και των πολύτιμων ορυκτών μετάλλων της περιοχής. Οι Έλληνες θα είναι πλέον μειονότητα και θα υπάρχουν 2-3 επίσημες γλώσσες (αλβανική, τουρκική και ένα εκσυγχρονισμένο νεοελληνικό ιδίωμα με λατινική γραφή). Μια ουδέτερη σημαία (χωρίς το Σταυρό) δε θα θίγει τους αλλοεθνείς αλλά και τους αλλόθρησκους “Έλληνες” πολίτες. Τζαμιά, συναγωγές, βουδιστικοί ναοί και στοές θα ξεφυτρώνουν σε όλη την επικράτεια.
    Οι πόλεις θα έχουν μετατραπεί σε πολυπολιτισμικά γκέτο, όπου η βία, τα ναρκωτικά, οι πόλεμοι συμμοριών θα ξεπερνούν σε ένταση ακόμα και αυτές των ΗΠΑ. Οι Έλληνες της υψηλής κοινωνίας θα ζουν σε θύλακες, προστατευόμενους από πανίσχυρες εταιρίες security με εκατοντάδες πάνοπλους και καλοπληρωμένους σεκιουριτάδες να φρουρούν τους τεχνητούς παραδείσους των ελίτ. Οι υπόλοιποι Έλληνες θα ζουν σε μια εχθρική χώρα περιμένοντας τη διεφθαρμένη, κακοεξοπλισμένη και κακοπληρωμένη ΕΛ.ΑΣ να τους προστατεύει. Θα υπάρχουν βέβαια αλβανοί, πακιστανοί και άλλοι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάζονται τα εγκλήματα στα αντίστοιχα γκέτο.
    2. Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι ένας επαγγελματικός στρατός, υπό τις διαταγές της Συμμαχίας, ένα συνονθύλευμα από διάφορους “ελληνοποιημένους” αλλοδαπούς, που στο στρατό θα βρίσκουν διέξοδο από την εξαθλίωση και τη βία των γκέτο. Όλες οι πολιτικές αποφάσεις θα λαμβάνονται από γραφειοκράτες των Βρυξελλών, όπου και η έδρα της Υπερκυβέρνησης. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πραγματοποιούνται μόνο μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων ενώ σταδιακά θα αρχίσει και η εμφύτευση μικροτσίπ σε όλους τους πολίτες για “ιατρικούς λόγους”.
    3. Η μόλυνση του περιβάλλοντος και η καταστροφή της φύσης θα είναι τόσο εκτεταμένη που θα υπάρχουν καθημερινά χιλιάδες θάνατοι από καρκίνο και άγνωστους ιούς, η δε βασική τροφή θα είναι μεταλλαγμένα προϊόντα παραγωγής κάποιας τριτοκοσμικής χώρας.Το νερό θα είναι σπάνιο και η διαχείριση του θα εχει ανατεθεί σε ξένες πολυεθνικές εταιρείες.
    4. Στο σχολείο τα παιδιά θα μαθαίνουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν σλάβος και σφαγέας των λαών, ενώ οτι το 1821 έγινε ταξική επανάσταση, δηλαδή οι Κολοκοτρώνης, Κανάρης, Καραϊσκάκης ήταν κάτι σαν το Τσε Γκεβάρα με φουστανέλα! Ως νέοι “εθνικοί ήρωες” θα τιμούνται οι Βελουχιώτης, Μπελογιάννης και Παναγούλης, με νέες εθνικές επετείους την “Ημέρα Βαλκανικής Φιλίας” και την “Επέτειο για το Ολοκαύτωμα”. Τα έργα των Παλαμά, Καρυωτάκη, Δέλτα, Παπαδιαμάντη θα είναι απαγορευμένα ενώ οποιεσδήποτε αναφορές σε Έθνος, Ιστορία θα διώκονται ποινικά ως “αδικήματα για υποκίνηση φυλετικού μίσους”.
    5. Οποιεσδήποτε απελπισμένες προσπάθειες Ελλήνων για αντίσταση θα είναι καταδικασμένες να σβήσουν πριν γεννηθούν, αφού ο “Μεγάλος Αδελφός” θα παρακολουθεί τα πάντα, ενώ όποιες κατορθώσουν να εκδηλωθούν θα καταπνίγονται αμέσως στο αίμα.
    ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ
    http://isxys.blogspot.com/2010/08/blog-post_21.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>