«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο.

Πατριώτες και πατριώτισσες είμαστε στο παρά πέντε!

Η αλήθεια πονά, φέρνει πόνο, ανατρέπει καταστάσεις τσαπατσούλικα βολεμένες, αλλά φέρνει και την αγάπη, την ευτυχία, την δημοκρατία, την ειρήνη, τον πολιτισμό, την αλληλεγγύη!

Η αλήθεια είναι η μοναδική αληθινή δικαιοσύνη!

Η αλήθεια είναι καλή με τους καλούς και κακή με τους κακούς.

Εδώ και 20 δεκαετίες οι Έλληνες άλλοτε ηθελημένα και άλλοτε αθέλητα κολυμπάγαμε σε μια θάλασσα θολή, σκέτη άπατη, όσο ψάχναμε στον πάτο να δούμε τι υπάρχει για να βρούμε μια διέξοδο, η θάλασσα βούρκωνε ποιο πολύ από την αναμοχλεύσει σε βουρκώδη νερά.

Τώρα όμως είμαστε στην επιφάνεια που έχει γίνει σκέτος βούρκος και κολυμπάμε χωρίς κανένα προορισμό και καμία ελπίδα, παίζουμε την τύχη μας ρουλέτα, πότε θα φανεί ο καρχαρίας που βουτά διάφορους καναπεδάτους γύρο μας και τους ξεσκίζει, περιμένουμε δουλικά πότε θα είναι η σειρά μας, δεν βγαίνουμε έξω από τον βούρκο ενώ μπορούμε και καρτερούμε ένα απαίσιο τέλος μέσα στον βούρκο.

Ας επανέρθουμε στην αλήθεια η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ επανειλημμένος έχει τοποθετηθεί καθαρά και ξάστερα στο θέμα της δραχμής, είμαστε υπέρ της δραχμής κάθετα και οριζοντίως!

Αυτή είναι η ελευθερία μας!!!

Δεν μας ενδιαφέρει ποιοι μέχρι σήμερα από το σάπιο πολιτικό και ευκαιριακό σύστημα έχουν ταχθεί υπέρ ή κατά.

Ας δούμε την αλήθεια και το ψέμα, ποιοι είναι υπέρ του ευρώ και κατά της δραχμής;

 

Φυσικά οι έχοντες που φυσικά θα χάσουν, όχι όλα, αλλά αρκετά.

Πόσοι είναι αυτοί στην καλύτερη περίπτωση να φτάνουν το 20%, αυτό το 20% καταδυναστεύει και εκτελεί το 80%‼!

Αυτοί που είναι υπέρ της δραχμής λένε ότι ήμαστε και εμείς υπεύθυνοι που επιτρέψαμε μέσα από ψέματα και κάλπικες υποσχέσεις την απόσυρση της τιμημένης δραχμής.

Το ευρώ είναι ένα βαρέλι με μια βρύση που την ανοίγει και την κλείνει χωρίς κανέναν ενδοιασμό ο καθένας προδοτης ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ, ΞΕΝΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ  που θέλει να μας εκτελέσει.

Η δραχμή είναι το εθνικό νόμισμα που όσο και να θέλουν δεν μπορούν να το κάνουν κουμάντο οι ξένοι ανθέλληνες, αφού το κόβω εγώ και όποτε θέλω, η δραχμή μου εξασφαλίζει το κυριότερο αγαθό την ζωή, την ανεξαρτησία, την ντόπια ανάπτυξη, όσο και φτώχεια να υπάρχει θα έχω να αγοράσω μια φρατζόλα ψωμί, οι τοπικές κοινωνίες θα παραμείνουν ζωντανές, όσο για την πίεση που θα δεχθεί, αυτό εξαρτάτε από μια μεταβατική επαναστατική πατριωτική κυβέρνηση που θα διαπραγματεύεται την δραχμή με αυτούς που την σέβονται και όχι αποκλειστικά με το δολάριο, το ευρώ, η την στερλίνα, υπάρχει και το ρούβλι η λύρα κ.α νομίσματα για συναλλαγές με αμοιβαία συνεργασία.

Στις ευρωεκλογές μαυρίστε τους, στείλτε τους στον ΔΙΑΟΛΟ και ποιο πέρα!!!

Όπως προείπα ήρθε η ώρα της αλήθειας, μέχρι τώρα την παραποιούσαμε με διάφορες προδοτικές και πούστικες δικαιολογίες, τελείωσε ο χρόνος  και ερχόμαστε προ των τελικών ευθυνών μας.

Λοιπόν αυτοί που μάχονται λυσσωδώς την δραχμή δεν έχουν άλλες αποδείξεις κάλπικες να μας παρουσιάσουν, γιατί δεν πρέπει να γυρίσουμε στην δραχμή και χρησιμοποιούν το τελευταίο τους χαρτί την τρομοκράτηση του λαού με τις γκρίζες ζώνες και αλλά πρόστυχα προδοτικά και προπαγανδιστικά παιχνίδια από τα πουλημένα ΜΜΕ.

Εγώ μπορώ να τους παρουσιάσω εκατομμύρια καλά της δραχμής, αυτοί ούτε ένα.

Εδώ λοιπόν είναι η ώρα της αλήθειας για πατριώτες και προδότες.

Θα σας δώσω την αληθινή διάσταση της αλήθειας και των επιλογών που έχουμε σήμερα.

Ας πούμε ότι παίρνουμε ένα μεγάλο κουτί και μέσα βάζουμε τις γκρίζες ζώνες, Θράκη, Σκόπια, Βόριο ήπειρος Αλβανία, Βουλγαρία και άλλα που θέλουν να πουλήσουν οι Ευρωπαίοι με τους ντόπιους προδότες και επάνω στο κουτί βάλε την γυναίκα σου, την κόρη σου, την μάνα σου, την αδελφή σου, τα παιδιά σου και επάνω τους γράψε Ελλάδα.

Έρχονται λοιπόν οι ντόπιοι προδότες και ξένοι νταβατζήδες και σου λένε θέλω να πηδήξω την Ελλάδα την γυναίκα σου!

Εσύ αρπάζεσαι και τους λες άστο διάολο, όμως αυτοί οι λιγδιάρηδες έχουν έρθει με στρατιές προδότες ρουφιάνους , ανθέλληνες και ένστολους όλων των ειδών.

Σε βουτάνε και σου λένε άμα μας αφήσεις να πηδήξουμε μια ημέρα την γυναίκα σου Ελλάδα, τη αδελφή σου Ελλάδα, την κόρη σου Ελλάδα θα της χαρίσουμε την ζωή.

Όσο και να σε πονάς αφού δεν έχεις επιλογή, λες αφού θα γλιτώσει την ζωή της ας κάνω την κορόιδα‼!

Την άλλη ημέρα έρχονται και σου λένε άκου να δεις ωραία γκόμενα η Ελλάδα γυναίκα σου, αδελφή σου, μητέρα σου, τα παιδιά σου και θέλουμε να την πηδάμε όλη την εβδομάδα!

Εσύ τα παίρνεις στο κρανίο και διαφωνείς και απειλής, είσαι ανένδοτος!

Αυτοί σου λένε άκου να δεις άμα μας αφήσεις να πηδάμε την Γυναίκα σου, κόρη σου, μάνα σου, αδελφή σου, τα παιδιά σου όλη την εβδομάδα θα σου χαρίσουμε την ζωή και θα σε αφήσουμε ελεύθερο.

Αγαπητοί Έλληνες πατριώτες αυτή είναι η μοναδική αλήθεια εδώ που επιτρέψαμε να μας φέρουν με τα μικροσυμφέροντα του ο καθένας, δεν έχουμε άλλη επιλογή από την θυσία‼!

Ήρθε η κρίσιμη στιγμή της αλήθειας με την συνείδηση μας δεν έχουμε πολλές επιλογές, δυο είναι όλες, η μια είναι να συνεχίσεις δουλικά να επιτρέπεις να σου πηδάνε την οικογένεια που σε μικρογραφία είναι το σπίτι σου η πατρίδα σου, ή να πεις ότι οι πρόγονοι μου μου άφησαν ιστορικό καθήκον να λέω (Μολών Λαβε) και να θυσιαστής για τις επόμενες γενιές που θα σε σκέπτονται και θα σε θυμούνται με περηφάνια για την θυσία σου.

Ήρθε η ώρα να δούμε την αλήθεια κατά πρόσωπο‼!

 ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>