«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ.

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 11440885 Ratingen

Tel.+Fax: 0049 2102 32513

E-Mail: chaziteo@t-online.de

18.04.2014

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Οι απλες, οι γυμνες και χωρις φτιασιδια αληθειες, σκληρες μεν ειναι ομως αληθειες που δεν εξωρα’ι’ζονται.

Οι Ρωμηοι της σημερον, δηλαδη οι ηλιθιοι και χειραγωγημενοι Ραγιαδες και Γραικυλοι, πανικοβλημενοι και στρημογμενοι συνεχιζουν να γονατιζουν στις αχουροταβερνες της εβραιοχριστιανικης απατης του φοβου και της ελπιδας.

Τεντωνουν μαλιστα και τον λαιμο τους για να σφαγουν και γλυφουν ταυτοχρονα και τα χερια και τα μαχαιρια των σφαγεων τους, για να βοσκουν αιωνια στα καταπρασινα χωραφια της αλλης ζωης. Τα ανθρωποειδη αυτα, μικρα και μεγαλα, αρσενικα και θηλυκα, διδαχθηκαν εγκυρα και γνωριζουν μονο τους εβραιο-πατριαρχες του πορνογραφηματος της Παλαιας Διαθηκης και αγνοουν ολοτελα τα ονοματα, την υπαρξη και την ιστορια, ακομα και των βασικων ελληνο-προγονικων τους ονοματων.

Ενω με ανυποκριτη ευλαβεια επικαλουνται σχεδον καθημερινα τα ονοματα των ηρωων της αρχαιο-εβρα’ι’κης ιστοριας, δεν εχουν ξανακουσει τιποτε, ουτε για την ανεπαναληπτη αρχαιοελληνικη ιστορια, ουτε καν το ονομα….του Προμηθεα!

Την τραγικη κατασταση της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου, μας την περιγραφει θρασυτατα και ο ραββινος MarcusEliRavageστο αρθρο του με τιτλο «Μια αληθηνη υποθεση εναντιον των Εβραιων» που δημοσιευσε τον Ιανουαριο του 1928 στο περιοδικο «TheCenturyMagazine» των ΗΠΑ. Ο γραφων παρουσιαζει εδω μονο ορισμενα χαρακτηριστικα σημεια:

«…δεκαεννεα αιωνες πριν, ησαστε μια αθωα, ανεμελη, παγανιστικη φυλη….. ειχατε μια ευγενικη, αισθησιακη κουλτουρα, ανηπηρεαστη απο τις οποιες ενοχλησεις μιας κοινωνικης συνειδησεως ‘η απο οποιεσδηποτε συναισθηματικες αμφισβητησεις περι ανθρωπινης ισοτητας.

Ποιος ξερει πιο μεγαλο και δοξασμενο πεπρωμα θα ηταν δικο σας αν σα αφηναμε ησυχους.

Αλλα δεν σας αφησαμε ησυχους.

Σας πηραμε απο το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει, και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας…..Σας καναμε τους προθυμους και ασυνειδητους φορεις της αποστολης μας σε ολοκληρο τον κοσμο…Χωρις να καταλαβετε πληρως το τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι παρακτορες της φυλετικης μας παραδοσης…Τα εθιμα της φυλης μας εχουν γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα.

Οι νομοι της φυλης μας εχουν μορφοποιησει την βαση ολων των συνταγματων σας και των νομικων σας συστηματων. Οι θρυλοι μας και τα λα’ι’κα μας παραμυθια αποτελουν την ιερη (απορητη), απο γενεα σε γενεα γνωση, την οποια σιγοτραγουδατε στα νηπια σας….Η εθνικη μας λογοτεχνια ειναι το ιερο βιβλιο σας (Βιβλος).

Αυτα που σκεφθηκε και διαδαξε ο λαος μας εχουν ανεξιτηλα ενσωματωθει τοσο στην ιδια σας την ομιλια οσο και στην παραδοση σας ωστε κανεις απο σας δεν μπορει να αποκαλειται μορφωμενος αν δεν γνωριζει την εθνικη μας κληρονομια.

Εβραιοι τεχνιτες και Εβραιοι ψαραδες αποτελουν τους δασκαλους και τους αγιου σας, με αμετρητα αγαλματα λαξευμενα με την μορφη τους και αναριθμητες εκκλησιες αναγερμενες στην μνημη τους.

Μια Εβραια παρθενα ενσαρκωνει το ιδανικο σας για την γυναικα.

Ενας Εβραιος «επαναστατης-προφητης» ειναι η κεντρικη μορφη της θρησκευτικης σας λατρειας….».

Η καστα των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες της εβραιοχριστιανικης απατης στην σημερινη Ελλαδα απομυζα τους αφελεις Ρωμηους και Γραικυλους και το χειροτερο απ’ ολα ελεγχει την εκπαιδευση και κανει τα αδυνατα δυνατα για να μην αποκτησουν ποτε οι Ρωμηοι και οι Γραικυλοι γμνησια «Ελληνικη Παιδεια».

 

Οι σχολικες αιθουσες εχουν μεταβληθει σε οργανωμενο δικτυο διανομης εβραιοχριστιανικων ιδεων, οπου οι δασκαλοι και καθηγητες αδιαμαρτυρητα τοποθετουν καθημερινα μπροστα στα Ελληνοπαιδα ανεξελεκτες ιουδα’ι’κες κοσμοθεωριες, αισχρα παλαιοδιαθηκα προτυπα, ιουδαιο-χαλδα’ι’κα διδαγματα και θαυματα και πληθος αλλα δυσοσμα θρησκευτικα σκουπιδια, τυλιγμενα σε χαρουμενο παραπλανητικο εβραιοχριστιανικο περιτυλιγμα ολοφανερα και εσκεμμενα, επιδιωκοντας την ισοβειο θρησκευτικη αποχαυνωση των ετσι και αλλως ηλιθιων Ρωμηων και Γραικυλων.

Ο βυζαντινος Μεσαιωνας επιβιωνει ακμαιοτατος στις εβραιοχριστιανικες τελετες μεσα στο ετσι ονομασθεν «Ελληνικο Κοινοβουλιο» με παπαδες, κερια, λιβανια, κατανυξη και ψαλμωδιες κατα την ορκωμοσια των βουλευτων, υπουργων, προεδρων της δημοκρατιας κ.α. και μετατρεπει με την θεοποιημενη δυναμη της εβραιοχριστιανικης απατης, δηλαδη με τον ιερατικο πυρηνα της συναξης της διαρκους ιερας συνοδου (ΔΙΣ) καθε μορφη πανουργιας, παραπλανησης, μαγγανειας, ψεματος και απατης σε φυσιολογικα ζητουμενα των διαβουλευσεων του.

Η ιλαροτραγωδια των μεχρι σημερα 20 (!) Ελληνικων Συνταγματων που αρχιζουν με το «εις το ονομα της Αγιας και Ομοουσιου και Αδιαιρετου Τριαδος» αποδικνυει πως κανενας Ρωμηος και Γραικυλος ψευτοδιανοουμενος αλλα ουτε και οι ετσι ονομασθεισες πολιτικες ψευτοηγεσιες της Ρωμηοσυνης μπορεσαν μεχρι σημερα να θεσμοθετησουν συνταγματικα ολοκληρωμενη την αριστοτελεια διακριση των εξουσιων.

Εδω κρυβεται και η σημερινη τραγικη κατασταση της πατριδας μας.

Για τα ως ανω Συνταγματα δεν πολεμησαν το 1821 οι, κατα τον νυν προκαθημενο του αρχαιοτερου τουρκικου ιδρυματος της Κωνσταντινουπολης, αθρησκοι και «ξεβρακωτοι» Ελληνες ελευθερωτες μας.

Οι Ελληνες αυτοι δεν ηταν εβραιοχριστιανοι.

Ως θρησκευτικες τελετες τους ειχαν τον αρχαιοτατο κυκλικο αριστεροστροφο χορο και τους υμνους του κλαρινου. Αυτοι αντιλαλουσαν «Τουτη η Γης, κυρα Γιωργαινα (η κυρα του γεωργου ειναι η Δημητρα), τουτη η Γης που την πατουμε, ολοι μεσα θε να μπουμε».

Οι αθρησκοι και «ξεβρακωτοι» Ελληνες ελευθερωτες μας του 1821 τραγοδαγανε και χορευανε σε μια τελετη ελληνικη, που κραταει αιωνες και τιποτε δεν μπορουσε να την σταματηση, κανεας Τουρκοκοτζαμπασης, κανενας Καλλικατζαρος, Καψιμαλλης, Τζορμπατζης, Κεχαγιας ‘η Φαναριωτης αλλα και κανενας χαλδοεβραιοχριστιανος παπας. Σε αυτους τους αθρησκους και «ξεβρακωτους» Ελληνες βρισκονται οι ελληνικες ριζες.

Σε αυτες πρεπει να ψαξουμε για την συνεχεια του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας μας.

Ο ρολος της γιαχβοποιημενης φαρισα’ι’κης καστας των ανδρων που φορουν μαυρες φουστες της εβραιοχριστιανικης απατης φανηκε ξεκαθαρα, γι’ αυτους που εχουν μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι τους, στον επιβατηριο λογο 57-58 του νυν Αρχιεπισκοπου Αθηνων και πασης Ελλαδος και πρωην Μητροπολιτου Θηβων και Λειβαδιας κατα την ενθρονιση του την 16.02.2008.

Ο λογος αυτος που εκφωνηθηκε παρουσια ολης της πολιτικης και στρατιωτικης ηγεσιας του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης (ολοι ακουγαν με σκημενα τα κεφαλια τους!) ειναι γεματος με ανακριβειες και περιεχει ψευδη περι της δηθεν Επιστημης, του Πολιτισμου, της Τεχνης, της Μουσικης, της Λογοτεχνιας, της Αρχιτεκτονικης, της Ζωγραφικης, της ορθοδοξου χριστιανικης θεοκρατιας.

Ο νεοα αυτος «Αλαριχος», ως Μητροπολιτης Θηβων και Λειβαδιας ευθυνεται πληρως για την καταστροφη του μεγαλυτερου σε εκταση αρχαιολογικου χωρου της Ελλαδος, δηλαδη του «Αλσους των Μουσων», που εκτεινεται απο τους ανατολικους προποδες του Ελικωνα εως τον λοφο που βρισκεται πλησιον της κοινοτητας Ασκρας, γενετειρας του μεγαλου ποιητη Ησιοδου.

Παρ’ ολου που η περιοχη αυτη ειχε χαρακτηρισθει (ΦΕΚ 453/Β/18/7/85) ως αρχαιολογικος χωρος απο το Υπουργειο Πολιτισμου εντουτοις ουτε η ανεκτιμητη ιστορικη της αξια ουτε ο χαρακτηρισμος της ως αρχαιολογικου χωρου εμποδισαν τον νεον αυτον «Αλλαριχον» να παραχωρηση – σαν να ηταν ιδικτησια του – ενα μεγαλο τμημα του Αλσους για την οικοδομηση κοινοβιων, οπου στεγαζονται μοναχοι της εβραιχριστιανικης απατης.

Στα πρακτικα αριθμ. 4/2003 του Δημοτικου Συμβουλιου Θεσπιεων της 23.02.2003 μπορει να διαβαση ο καθε ενδιαφερομενος τις αβασιμες δικαιολογιες του αββα αυτου του Γιαχβε.

Μηπως την ιδια τυχη με το Αλσος των Μουσων δεν ειχαν κατα τους προσφατους καιρους, με «Γιαχβικη ευλογια», ο Μαραθωνας με τα ιερα του, οι ταφοι των Σαλαμινομαχων στην Σαλαμινα, η Ολυμπια και τα ιερα της, οι Δελφοι, το Σπηλαιο των Πετραλωνων και αμετρητα αλλα ιστορικα μερη;

Μεχρι σημερα με τα δεκαδες εκκλησακια και μαζι με τους δρομους που φερουν τα εβρα’ι’κα ονοματα Γκαμαλιηκ Σαουλ ‘η Αποστολος Παυλος και Διονυσιος Αεροπαγιτης πολιορκειται ασφυκτικα η Ακροπολη των Αθηνων.

Η απαραδεκτη αυτη κατασταση δικαιολογειται με το θρασυ επιχειρημα οτι ετσι ευλογουνται και αποδαιμονοποιουνται οι αρχαιοελληνικοι ειδωλολατρικοι χωροι και εξαχνιζονται οι αρχαιοι ναοι που γκρεμιζονται και με τα κλεμενα υλικα κτιζονται οι εβραιοχριστιανικοι σταυλοι, στους οποιους διαπραγματευεται πανακριβα η ελπιδα.

Ακομη και το νεο «Μουσειο της Ακροπολης» χαρακτηρισθηκεν απο τους εκπροσωπους του Γιαχβε στην πατριδα μας ως «αντρο της ειδωλολατριας».

Η φωτογραφεία είναι από  http://katakomvi.blogspot.gr/

Τα εκθεματα του Μουσειου αυτου, δηλαδη τα αρχαια ευρηματα που δεν κλαπηκαν, δεν λεηλατηθηκαν, δεν χυθηκαν σε ασβεστοκαμινους και χυτηρια των ευσεβων του Γιαχβε, δεν εντοιχιστηκαν στους εβραιοχριστιανικους σταυλους και στους σκοπιδωτοπους της Πλακας, τα αρχαια αγαλματα με τις σπασμενες μυτες και γενετικα οργανα και με τα βγαλμενα ματια, δειχνουν το καταστροφικο μισος της ετσι ονομασθεισης θρησκειας της αγαπης.

Ανδρικες φιγουρες με μαυρες φουστες που σφυροκοπουν τα μαρμαρα του παρθενωνα, καπου στον 8ον μ.Χ, αιωνα, οπως παρουσιαστηκαν σε ενημερωτικο φιλμακι του νεου Μουσειου της Ακροπολης, προκαλεσαν μετα 13 αιωνες την μηνιν του νεου αββα του Γιαχβε στην Αθηνα που αμεσως εκβιασεν τον τ. Υπουργον Πολιτισμου και νυν προεδρου της Ν.Δ. και Πρωθυπουργου του κρατιδιου της Ρωμηοσυνης για να σταματηση η προβολη του ως ανω φιλμακι, πραγμα που εγινε.

Ο γενναιος τ. Υπουργος Πολιτισμου και νυν προεδρος της Ν.Δ. και Πρωθυπουργος, ως μελος της λεσχης Μπιλντερμπεργ και ευσεβης Ρωμηος εβραιοχριστιανος γονατισε στις διαταγες του νεου αββα του Γιαχβε και δηλωσε: «

Το ζητημα θα εξετασθει κι αν τα καταγγελλομενα αληθευουν, θα προχωρησουμε σε επανορθωση», πραγμα που επραξεν.

Η φωτογραφεία είναι από  http://katakomvi.blogspot.gr/

Θαυμαστε Ελληνιδες και Ελληνες και ευσεβες ποιμνιο Ρωμηων και Γραικυλων τους δολοφονους της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου και την ποιοτητα του ανθρωπου που μας το παιζει σημερα Πρωθυπουργος της Ελλαδος και μας κυβερνα…….

Οι Ρωμηοι και οι Γραικυλοι δεν ειναι Ελληνες. Καποτε υπηρξαν Ελληνες….

Ο μεγαλυτερος εχθρος του Ελληνισμου και της Ελληνικοτητας ειναι το ιδιο το κρατιδιο της Ρωμηοσυνης με ολες τις λειτουργιες του και η καστα των ανδρων της απατης που φορουν μαυρες φουστες. Τα μελη της μαζας των Ρωμηων και Γραικυλων ειναι ανικανα να αντιμετωπισουν την σημερινη τραγικη τους κατασταση.

Πιστευουν τυφλα στην πολιτικη και θρησκευτικη τους εξουσια και οδηγουνται ετσι ευκολα στα σφαγεια.

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Η θα αφησουμε τα ως ανω βοδια να σφαγουν ‘η να αυτοκτονησουν ‘η θα καταστρεψουμε δυναμικα και χωρις ιχνη οικτου την σημερινη πολιτικη και θρησκευτικη εξουσιαστικη ισχυ και θα εγκαταλειψουμε το «κελεφος» της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Τα ελληνικα εθνικα συμφεροντα οχι μονο δεν εναρμονιζονται αλλα αυγκρουονται με τα συμφεροντα της δυσης. Αλλα λυση δεν υπαρχει δυστυχως!!!

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Παρθενώνας μετατρέπεται σε Χριστιανική Εκκλησία (Αγ.Σοφία) ενώ έναν αιώνα πριν, το 438 μ.Χ., καταστρέφοντε όλα τα γυμνά αγάλματα της Ακρόπολης.

eleusisdiagoridon.blogspot.com

 

ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ,

ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΙΘΩΜΗ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΑΝΕΣΤΗΣ -ΝΕΜΕΑ

ΑΓΑΠΗΝΩΡ ΑΙΓΗΙΣ agapinor.tegea@gmail.com

Να ένας που τόλμησε! Η μεγαλύτερη απάτη της Ιστορίας, διαρκείας 2014 ετών!!! Εν τούτοις χρήσιμη κατά το Πλατωνικόν “τα ψεύδη τα εν δεοντι γιγνόμενα”. Διαρκεί ως μύθος ενώ έχει αποτύχει οικτρώς ως επιδίωξις επιβολής ενός ηθικού νόμου με αλληγορικά ψεύδη. Τα μεγαλύτερα εγκλήματα έγιναν εις το όνομα του θεού της Αγάπης!!! Μεταξύ αυτών το χειρότερο: η διακοπή επί 15 αιώνες της επιστημονικής προόδου που είχε αρχίσει με τους Έλληνες κατά τους μετα-αλεξανδρινούς χρόνους.Πβ το το υπό Κλεμανσώ λεχθέν για την Γαλλική Επανάσταση “ι ιδέα ήταν καλή αλλά υπήρχαν οι άνθρωποι”  l idée était bonne mais il y avait les hommes. 

ΝΚ

nicolas.kaloy@sunrise.ch

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ.

  • ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;;;;;;;;;;;;;
    ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ & ΠΑΡΑΚΜΗ!!!
    ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ!!!!
    ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΕΒΕΙΑ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥς ΜΑΣ.
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Ο ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΗΣ
    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ Μ.Χ.
    (ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ)………………..

    • Δυστυχώς εξαντλήσαμε όλους τους προδοτικούς τίτλους που τους αφιερώνουμε, αλλά αυτοί έχουν χάση κάθε επαφή με τους ανθρώπους, έχουν χάση την πέτσα της ηθικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας, τα εχω χαμένα με αυτήν την κατοχική ΚΑΣΤΑ, πολιτική και θρησκευτική!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>