«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ασχολήθηκε με τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σώρρα για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι να κάνει διαφήμιση σε αμφότερες τις πλευρές. Για αυτό στο εξής δεν θα ανεβάσω τίποτα περί Σώρα.

Βρε Βαβούρα, 

που χάθηκες; Εκεί που έλεγα μου λείπει ο Βαβούρας να που σκάει μύτη ο Τσάπος και θάβει ποιον; Τον Βαβούρα.

http://tsapos.wordpress.com/2014/04/08/505/ 

Έτσι φιλαράκι, την πρώτη σου δήλωση να την απευθύνεις στον Τσάπο και όχι σε εμενα.

Συνεχίζουμε.  Δεν απάντησα σε τί;  Λοιπόν, εσύ πρέπει να είσαι καθυστερημένος.  Τώρα καταλαβαίνω γιατί υποστήριζες Σώρρα. Βαβούρα, αυτό το θυμάσαι; Ούτε δυο μήνες πέρασαν:

 
Subject: RE: ΔΩΣΤΕ ΠΡΕΖΑ ΣΤΟ ΛΑΟ!!!
Date: Tue, 25 Feb 2014 23:55:16 -0500

Βαβούρα, 

Βαβούρας:  ΤΙΣ ΠΟΝΤΙΑΚΕΣ ΣΟΥ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΚΑΙ ΥΒΡΕΙΣ) ΑΛΛΟΥ!

ο ρατσισμός σου εναντίον τους Ποντίους είναι εμετικός. Αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι των Ποντίων.  

Δεύτερον,

Βαβούρας:  ΕΧΩ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΩ!

έχεις υποχρέωση να απαιτείς;  Και εγώ έχω υποχρέωση να απαιτώ.  Και ο Κακογεωργίου έχει υποχρέωση να απαιτεί.  Όλος ο Ελληνικός λαός έχει την υποχρέωση να απαιτεί εξηγήσεις και απαντήσεις από τη συμμορία σας.  Αλλά μούγκα στο μαντρί της END όταν θέτουμε ερωτήσεις περί Wozny και τα IBOE του.

 

Τρίτον,

Βαβούρας:  ΕΠΙΣΤΟΛΗ “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΩΝ ΗΠΑ…ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ

μπορούμε να την δούμε την επιστολή;  Εφόσον μας την δείξατε πριν, ας μας την δείξετε και πάλι.  Διότι επανειλημμένα μας λέτε ότι μας τα δείξατε όλα αλλά τίποτα δεν δείχνετε.  Δεν πειράζει, τα πλαστά σας χρεώγραφα τα δείξαμε εμείς.

 

Τέταρτον,

Βαβούρας:  ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΝ 28-6-13

μπορούμε να δούμε αυτούσια την πρωτότυπη απόφαση και όχι “αποσπάσματα;”

 

Πέμπτον,

Βαβούρας:  ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ FED, ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π., ΜΕ ΣΤΟΕΣ!!!!!

είσαι καθυστερημένος η απλώς έτσι το παίζεις; Έχεις επιλεκτική μνήμη; Θυμάσαι την συνέτευξη Σώρρα στον Μάκη Βραχιολίδη και οι απαντήσεις μου σε αυτές τις κατηγορίες;

  

 


Βαβούρα, τουλάχιστον αλλάξτε κασέτα.  Τις ίδιες και τις ίδιες κατηγορίες τις βαρεθήκαμε.  Και εσύ τόσο βλάκας είσαι που τις επαναλαμβάνεις; Τώρα καταλαβαίνω γιατί είσαι αποτυχημένος και καταχρεωμένος.

Ο Ελληνικός λαός απαιτεί εξηγήσεις και απαντήσεις.  Ούτως η άλλως σε λίγες ημέρες έρχονται νέες αποκαλύψεις σχετικά με την απάτη που λέγεται Αρτέμης Σώρρας.

Γιώργος Γιαλτουρίδης

Όσον αφορά το περιβόητο “Δικαστήριο,” μπορούμε να δούμε την απόφαση αυτούσια;  Διότι δίχως απόφαση σε τι να απαντήσω;  Στα υποθετικά “Λεφτά Υπάρχουν;”  Δείξτε στον Ελληνικό λαό την απόφαση. Γιατί την κρύβετε;

Και τώρα η σειρά μου, διότι εσύ είσαι αυτός που δεν απαντάς.  Πάνω από ένα χρόνο περιμένω απάντηση. Αυτό το θυμάσαι;

From: Georgios Gialtouridis [mailto:ggialtouridis@hotmail.com]
Sent: Saturday, November 17, 2012 1:17 AM
To: astron@astron.grcomgatesa@yahoo.gr
Cc: Fanoulla Argyrou; eurigr@otenet.grinfo@astron.grnicolas.kaloy@sunrise.ch; Mitch F; elambrakis@yahoo.comgeorgantzas@fordham.edu; Μάκης Βραχιολίδης; Andreas Papakyriakopoulos; Stefanos Xios; papadlaw@otenet.graleioannis@yahoo.grdiamondtrades@netscape.net; Theodoros Kariotis; A. Z.; Kalami
Subject: RE: Συλλεκτικό βιβλίο: το κατοχικό δάνειο 1954 του ΣΩΤ. ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ κατοχικού Υπουργού Συντονισμού-Οικονομικών . ΥΠΟΘΕΣΗ END

Βαβούρα, Σώρρα,

Όλα το IBOE το Σώρρα είναι πλαστά.  Έχω όλους τους αριθμούς serial numbers.  Θα σου δώσω τώρα έναν από τους αριθμούς.

Το υπ’αριθμόν 2012-1000-SLW-0010-0542 IBOE στην κατοχή του Αρτεμίου Σώρρα είναι πλαστό. 

Αναμένω απάντηση. 

-Γιαλτουριδης


Date: Fri, 16 Nov 2012 22:58:10 +0200
From: astron@astron.gr
To: ggialtouridis@hotmail.com
CC: fanoulla@rgyrou.com
Subject: Re: Συλλεκτικό βιβλίο: το κατοχικό δάνειο 1954 του ΣΩΤ. ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ κατοχικού Υπουργού Συντονισμού-Οικονομικών . ΥΠΟΘΕΣΗ END

ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ: ΕΑΝ ΠΕΤΑΞΗΣ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΘΡΟ ΘΑ ΛΕΡΩΘΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ! ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΕΤΡΑ, ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΚΑΤΟ ΘΑ “ΠΙΤΣΙΛΙΣΗ”!
ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΣΙ ΑΥΤΗ. ΜΟΥ ΤΗΝ ΘΥΣΜΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΕΣΥ!

ΔΙΕΡΩΤΟΜΑΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΒΡΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ;;

ΜΙΑ ΚΑΙΡΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΙ:
ΕΧΕΙΣ ΤΑ “balls” ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟ (ΙΟΒΕ) ΤΟΥ ΑΡΤ. ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ;;
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ, ΕΓΓΡΑΦΩΣ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΥΠ”ΑΡΙΘΜΟΝ 1234567890  ΙΟΒΕ ( ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ) , ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ, … ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ!!!

ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ, ΘΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙΣ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΗΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ, ΥΒΡΙΣΤΗΣ, (“ΣΚΑΤΟΜΑΓΚΑΣ” ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ! ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΜΗ ΗΘΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ….).

Καυτή πατάτα Βαβούρα; Δεν το ακουμπάς; Δεν πειράζει.   Ήδη μας είχατε απαντήσει στου Μπεξή:

 

 

Το παραπάνω καρέ το έχει περιγράψει ο Καραγεωργίου καλύτερα από όλους:

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2013/08/end-666-end-end-of-end-part-iii.html

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, ..

ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΙ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ «ΣΩΡΡΑΣ – END».
ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END!
ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (. ΖΗΤΩ ΤΟΝ Ε Λ Ε Γ Χ Ο ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ . ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ!)

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 28-2-2013 (14 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΗ!
https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE
ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΘΩΩΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 28-6-2013!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΝ ΜΟΥ!

ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ:

ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ FED (ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ)
ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ – ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ .)
ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΕΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 28-6-13,ΩΣΤΕ ΝΑ «ΤΣΑΚΙΣΗΣ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;
ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ» ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ε Σ Υ ΜΗΝΥΣΙ;;;; Η ΣΥΓΚΑΛΥΣΨΙΣ, Η ΑΠΟΚΡΥΨΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!!

ΑΠΑΙΤΩ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, . ΕΣΥ ΕΝΕΦΑΝΙΣΕΣ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013).
ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΙ ΤΗΣ 28-2-2013.
https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ (ΓΡΑΠΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 .)

 

ΕΛΕΓΧΟΣ! ΟΧΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΒΡΕΩΝ!
Ο Λ Α ΣΤΟ ΦΩΣ!!!
Σ Η Μ Ε Ρ Α !!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ι. ΒΑΒΟΥΡΑΣ

ASTRONCOMPUTERS@GMAIL.COM

http://www.arxaiaithomi.gr/2014/04/11/%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B4%CE%B7/

Date: Thu, 10 Apr 2014 00:12:23 -0400

Αντίλογος Τσάπου. 

Αποσπάσματα: 

Αρκετοί από όσους παρίσταναν τους φίλους μας, τώρα που πλησιάζουν εκλογές, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ήδη βλέπουμε ένας μετά τον άλλον να αποκαλύπτονται, να απομονώνονται και να χάνουν εντελώς το ρεύμα που τους στήριζε. Ένα παράδειγμα είναι ο “φίλος” του Σώρρα και της EI-END, Στέφανος Βαβούρας

 

Υπήρξε από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον αγώνα του Αρτέμη Σώρρα για την απελευθέρωση της πατρίδας πλην όμως, όπως αποδείχθηκε από τις μετέπειτα πράξεις του, άλλα είχε στον νου του εξ αρχής…

 

Κατ’ αρχήν αυτός με μια ομάδα “αρχαιοελληνιστών” είχαν ετοιμάσει κομματικό μαγαζάκι με το όνομα ΔΕΠ (Δήμος Ελλήνων Πολιτών) το οποίο έντυσαν με καλολογικά στοιχεία από ιδέες διακυβέρνησης βασισμένες σε κάποιες αρχές της αρχαίας Ελλάδος. Η κίνησίς τους αυτή είχε ελάχιστα μέλη και ίσως γι’ αυτόν τον λόγο επέτρεψαν την είσοδο σε μέλη και από άλλους χώρους, δόγματα, κλπ., όπως θρήσκους και μασόνους…

 

Ελάχιστο χρόνο μετά και αφού συνεχίστηκε η ίδια πολιτική από μέρους του Σ.Β. (σε ομιλίες του είχε φτάσει σε σημείο να λέγει ότι δεν είναι με το μέρος του Σώρρα αλλά μόνον τον βολεύουν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του όπως κατ’ επανάληψη ενημέρωναν οι ακροατές του!) αναγκάστηκε ο Αρτέμης να απαιτήση από τον Σ.Β. να μην αναφέρεται πλέον ούτε στον ίδιο ούτε στην EI-END. Πράγματι ο Σ.Β. σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε στρατόπεδο και άρχισε να δημοσιεύη άρθρα εναντίον της EI-END και του Σώρρα, κράτησε φιλική στάση προς τον απαράδεκτο Αρίστογλου ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να ματαιωθή η εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, κλπ…

 

Όλες οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες σε αποτυχία (θα έχουν την ίδια τύχη των διάφορων κομματικών ταγών του καθεστώτος που εμφανίζονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι, ποιος τολμάει σήμερα να πει ότι είναι κομματόσκυλο;) και φυσικά σε λίγο καιρό θα είναι μαζί μας με την ουρά στα σκέλια και θα υποκρίνονται ότι πάντα μαζί μας ήταν αλλά είχαν ενοχληθεί από μικροθέματα που άπτονται του εγώ.

http://tsapos.wordpress.com/2014/04/08/505/

Μάκη, εάν επιτρέπεται, ένα δωράκι στους αγαπητούς αναγνώστες: 

http://imgur.com/a/QyZWG#0

Date: Wed, 9 Apr 2014 23:45:49 -0400

Μάκη, more trouble.

  

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ! ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΕΣΤΗΝ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ “ΣΙΩΠΗΛΟΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ “ΑΥΛΙΚΟΥΣ” (!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΣ, ΑΠΕΔΕΧΘΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙ “ΔΡΑΧΜΗ”, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. (ΟΣΟΙΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΝΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ)

 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ (ΕΥΡΩ)ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΥΔΩΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ END, ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΙΝ Κ Α Ι ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ ΚΑΤ’ ΕΜΕ, ΜΕΣΟΥ! 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΗΘΙΚΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ), ΕΝΑΡΕΤΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ), …. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ!!!! ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΟΥΣ “ΚΑΛΟΥΣ” … ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ “ΕΠΕΣΑΝ” (ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΛΟΙΔΩΡΙΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, …..). 

ΘΑΥΜΑΖΩ ΩΡΕ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ! 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙ! 

(ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ !)

-Στέφανος Βαβούρας

Ο Βαβούρας; 

Μάκη, έπεσα από τα σύννεφα.

Date: Wed, 9 Apr 2014 23:35:58 -0400

30 Μαρτίου

ΠΡΟΣ : ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΣΑΠΟ,ΡΩΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΙΤΣΟΥ,ΚΙΟΠΕΟΓΛΟΥ Κ.Λ.Π 

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕς..ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΄΄Ε Λ Λ Α Δ Α ΄΄ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΜΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ..ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΩΧΝΑΤΕ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ. ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ …ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ…ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ. 

ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ…. 

Η ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ …ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ….ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ????ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ….ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω ΚΑΙ Α Π Α Ι Τ Ω ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ….

 

-Άννα Δαβίτη

 

Μάκη κάνε κουμάντο.

Μοιραστείτε το!

1 comment to Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ασχολήθηκε με τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ Σώρρα για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ και όχι να κάνει διαφήμιση σε αμφότερες τις πλευρές. Για αυτό στο εξής δεν θα ανεβάσω τίποτα περί Σώρα.

  • Χρυσή Τ..

    Μεγάλη αναστάτωση στό μαντρί!Γίδια πρόβατα κριάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια..καί θά δούμε κι άλλα!όσο περνάει ο καιρός καί δέν εμφανίζονται τά..δολλάρια τό πλήρωμα οδεύει πρός στασιασμό..

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>