Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Τι έγινε ορέ… πρωτοπαλίκαρα του ΣΩΤΗΡΑ Σώρρα;;; Όσο πλησιάζει ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ που είναι παχιές οι μύγες την κοπανάτε;;; Τώρα που θα σας πνίξει στα ντολας ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σωτήρας σας;;;

Αντίλογος Τσάπου.  

Αποσπάσματα: 

Αρκετοί από όσους παρίσταναν τους φίλους μας, τώρα που πλησιάζουν εκλογές, δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ήδη βλέπουμε ένας μετά τον άλλον να αποκαλύπτονται, να απομονώνονται και να χάνουν εντελώς το ρεύμα που τους στήριζε. Ένα παράδειγμα είναι ο «φίλος» του Σώρρα και της EI-END, Στέφανος Βαβούρας

Υπήρξε από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον αγώνα του Αρτέμη Σώρρα για την απελευθέρωση της πατρίδας πλην όμως, όπως αποδείχθηκε από τις μετέπειτα πράξεις του, άλλα είχε στον νου του εξ αρχής…

 

Κατ” αρχήν αυτός με μια ομάδα «αρχαιοελληνιστών» είχαν ετοιμάσει κομματικό μαγαζάκι με το όνομα ΔΕΠ (Δήμος Ελλήνων Πολιτών) το οποίο έντυσαν με καλολογικά στοιχεία από ιδέες διακυβέρνησης βασισμένες σε κάποιες αρχές της αρχαίας Ελλάδος. Η κίνησίς τους αυτή είχε ελάχιστα μέλη και ίσως γι” αυτόν τον λόγο επέτρεψαν την είσοδο σε μέλη και από άλλους χώρους, δόγματα, κλπ., όπως θρήσκους και μασόνους…

Ελάχιστο χρόνο μετά και αφού συνεχίστηκε η ίδια πολιτική από μέρους του Σ.Β. (σε ομιλίες του είχε φτάσει σε σημείο να λέγει ότι δεν είναι με το μέρος του Σώρρα αλλά μόνον τον βολεύουν τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του όπως κατ” επανάληψη ενημέρωναν οι ακροατές του!) αναγκάστηκε ο Αρτέμης να απαιτήση από τον Σ.Β. να μην αναφέρεται πλέον ούτε στον ίδιο ούτε στην EI-END. Πράγματι ο Σ.Β. σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε στρατόπεδο και άρχισε να δημοσιεύη άρθρα εναντίον της EI-END και του Σώρρα, κράτησε φιλική στάση προς τον απαράδεκτο Αρίστογλου ο οποίος έκανε ό,τι μπορούσε για να ματαιωθή η εκδήλωση στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης, κλπ…

Όλες οι προσπάθειές τους είναι καταδικασμένες σε αποτυχία (θα έχουν την ίδια τύχη των διάφορων κομματικών ταγών του καθεστώτος που εμφανίζονται στις εκλογές ως ανεξάρτητοι, ποιος τολμάει σήμερα να πει ότι είναι κομματόσκυλο;) και φυσικά σε λίγο καιρό θα είναι μαζί μας με την ουρά στα σκέλια και θα υποκρίνονται ότι πάντα μαζί μας ήταν αλλά είχαν ενοχληθεί από μικροθέματα που άπτονται του εγώ.

http://tsapos.wordpress.com/2014/04/08/505/ 

Μάκη, εάν επιτρέπεται, ένα δωράκι στους αγαπητούς αναγνώστες: 

http://imgur.com/a/QyZWG#0

Μάκη, more trouble.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Η ΑΝΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ! ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!! 

ΤΑ ΙΔΙΑ ΥΠΕΣΤΗΝ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ «ΣΙΩΠΗΛΟΣ» ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΚΩΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ «ΑΥΛΙΚΟΥΣ» (!) ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ!

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, Η ΕΛΛΑΣ, ΑΠΕΔΕΧΘΗΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΙ «ΔΡΑΧΜΗ», ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΜΦΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΑΓΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. (ΟΣΟΙΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΚΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΘΕΙ ΝΑ ΘΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΕΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΝ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ) 

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΠΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ (ΕΥΡΩ)ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΥΔΩΣΗ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ END, ΘΑ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΙΝ Κ Α Ι ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥ ΚΑΤ” ΕΜΕ, ΜΕΣΟΥ! 

ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ, ΗΘΙΚΗ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ), ΕΝΑΡΕΤΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ), …. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ!!!! ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! 

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΟΥΣ «ΚΑΛΟΥΣ» … ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗΝ «ΕΠΕΣΑΝ» (ΕΙΚΑΣΙΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΡΩΝΙΕΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΛΟΙΔΩΡΙΕΣ, ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ, …..).

ΘΑΥΜΑΖΩ ΩΡΕ ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΣΑΣ! 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΝ ΣΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΙ! 

(ΕΚΤΕΝΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ, ΠΡΟΣΕΧΩΣ !) 

-Στέφανος Βαβούρας 

Ο Βαβούρας;

Μάκη, έπεσα από τα σύννεφα.

Date: Wed, 9 Apr 2014 23:35:58 -0400

30 Μαρτίου 

ΠΡΟΣ : ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ,ΤΣΑΠΟ,ΡΩΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ,ΚΙΤΣΟΥ,ΚΙΟΠΕΟΓΛΟΥ Κ.Λ.Π

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ. ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕς..ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΄΄Ε Λ Λ Α Δ Α ΄΄ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ..ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΜΗΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!! ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΤΑΓΟ..ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΙΩΧΝΑΤΕ…ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕς ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΛΕΓΑΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΤΙ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΕΓΩ. ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ …ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ…ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!!!! Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΓΩ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ. 

ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ…. 

Η ΑΝΝΑ ΔΑΒΙΤΗ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ …ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ….ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ????ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΠΗΡΑ ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ….ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Π Ρ Ο Κ Α Λ Ω ΚΑΙ Α Π Α Ι Τ Ω ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ…. 

-Άννα Δαβίτη

Μάκη κάνε κουμάντο.

Βίκυ,

άκουσα καταθέτεις μήνυση εναντίον τη Ζούγκλα.  Αμαζονίου υποθέτω.

Και εγώ μαζί σου.

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Related posts:

2 comments to Τι έγινε ορέ… πρωτοπαλίκαρα του ΣΩΤΗΡΑ Σώρρα;;; Όσο πλησιάζει ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ που είναι παχιές οι μύγες την κοπανάτε;;; Τώρα που θα σας πνίξει στα ντολας ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ σωτήρας σας;;;

 • ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, … ΠΡΟΣΩΠΙΚΕ ΜΟΥ ΥΒΡΙΣΤΗ, … ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ EI-END! ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΝΤΙΤΘΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΙΝ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΩΝ!

  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ (ΟΙ «ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ»), ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ! ….
  ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

  ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ «ΜΕΓΑΛΟΣ» ΓΙΑ ΤΑ «ΝΥΧΙΑ» ΚΑΙ ΤΑ «ΔΟΝΤΙΑ» ΠΟΛΛΩΝ!!

  ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΩΣΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΟ (2) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΗ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΗΣ END ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΗΝΗ! ΕΜΦΑΝΙΣΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΓΩ ΜΕ 3 ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗΡΙΞΑΜΕ, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΣΥΝἚΝΝΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΡΚΕΤΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ!

  ΕΝΑΣ «ΛΟΓΟΣ» ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΝΩΣΕΩΣ, ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2003 (ΕΝΔΕΚΑ ΕΤΗ ΠΡΙΝ)

 • ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ, ….

  ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΗΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΙ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙ «ΣΩΡΡΑΣ – END».
  ΔΕΝ ΑΠΕΣΥΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ END!
  ΔΕΝ ΑΝΕΡΕΣΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (… ΖΗΤΩ ΤΟΝ Ε Λ Ε Γ Χ Ο ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ … ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ!)

  Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΣ 28-2-2013 (14 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ) ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΗ!
  https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE
  ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΘΩΩΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 28-6-2013!

  ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΣΙΝ ΜΟΥ!

  ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ:

  ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ FED (ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ)
  ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ – ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ (ΣΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ …)
  ΣΧΕΣΙΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π. ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΕΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 28-6-13,ΩΣΤΕ ΝΑ «ΤΣΑΚΙΣΗΣ» ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;
  ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ,ΕΝΩ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ «ΑΠΑΤΕΩΝΟΣ» ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ Ε Σ Υ ΜΗΝΥΣΙ;;;; Η ΣΥΓΚΑΛΥΣΨΙΣ, Η ΑΠΟΚΡΥΨΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ!!!!
  …..

  ΑΠΑΙΤΩ Η ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΚΥΨΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, … ΕΣΥ ΕΝΕΦΑΝΙΣΕΣ «ΣΤΟΙΧΕΙΑ» ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2013).
  ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΙ ΤΗΣ 28-2-2013.
  https://www.youtube.com/watch?v=qpkeI8AWxCE

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ (ΓΡΑΠΤΕΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ, ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 …)

  ΕΛΕΓΧΟΣ! ΟΧΙ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΥΒΡΕΩΝ!
  Ο Λ Α ΣΤΟ ΦΩΣ!!!
  Σ Η Μ Ε Ρ Α !!!