«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΕΛΙ. ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ

Γιάννης 29/03/2014 at 11:54 am Reply

Οι ψυχάκηδες έμμισθοι πράκτορες του Σόρος ξαναχτύπησαν, σκοπός τους οι ταραχές. Αυτό θέλει ο Σόρος, αυτό επιδιώκουν και αυτοί.
Πάντως 2 παρατηρήσεις: α)Όταν οι μπάτσοι μπαίνουν μπροστά για να σας βοηθήσουν να πλησιάσετε τα συσσίτια της ΧΑ είναι καλοί μπάτσοι. Όταν η….δικαιοσύνη καταξευτυλίζεται η ίδια με το να καταπατά κάθε δίκαιο και νόμο στην σκευωρία κατά της ΧΑ είναι καλή; Αφού Κόμματα , Αστυνομία (τα υψηλά στελέχη) , Δικαιοσύνη ΜΜΕ και εσείς είστε στην ίδια κλίκα , όσο θέατρο και να παίζετε δεν τσιμπάμε.
β) Μιλάτε για συνανθρώπους , ανθρωπιά, ελευθερία κλπ Μα εσείς δεν είστε που δολοφονήσατε (με την συνδρομή του Μασόνου κλπ) 2 παιδιά γιατί απλά ήταν ΧΑγητες. Δολοφονία για τα πιστεύω; επειδή δεν σας αρέσει τι πίστευαν; που είναι η ανθρωπιά ; που είναι η ελευθερία σκέψης ρε ρεμάλια;


Για να τελειώνουμε με αυτά τα ρεμάλια που αυτοαποκαλούνται αντιεξουσιαστές . Αποτελούνται από τα εξής μέρη:
α) Πράκτορες των Αμερικανοσιωνιστών , Το΄τρκων και Αράβων. Αυτοί τα παίρνουν χοντρά από τους παραπάνω. Ο πρώην αντιεξουσιαστής από την Ξάνθη ομολόγησε ότι οι μισοί αναρχικοί εκεί τα παίρνουν από τους Τούρκους. Επιβεβαιωμένα τα Δεκεμβριανά ήταν καθοδηγούμενα από τους Αμερικάνους. Ποιοι τα εκτέλεσαν ; Μα οι αναρχικοί(με την βοήθεια του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά)
β) Ρεμάλια που εκμεταλεύονται την αντιφα και αντιρα για να τα κονομάνε με ΜΚΟ κλπ π.χ ο Κωνσταντίνου . Η ανάρχα αυτή έχει δεκάδες ΜΚΟ και χρηματοδοτείται από το κράτος . Ναι ναι ο επαναστάτης , ο αντιεξουσιαστής καταδέχεται και τα αρπάζει από το …..κράτος (χαχαχα)
γ) Οι αποκαλούμενοι με τον διεθνώς επικρατήσαντα όρο ¨χρήσιμοι ηλίθιοι” οι οποίοι παρασέρνονται και εκτελούν ότι θέλουν οι παραπάνω. Αυτοί είναι είτε έφηβοι που κάνουν την επανάσταση τους, είτε κομπλεξικά ανθρωπάκια που προκειμένου να καλύψουν την ανεπάρκεια τους βρίσκουν διέξοδο μέσω της επανάστασης . ΝΑ δείξουν ότι και αυτοί κάτι κάνουν ότι υπάρχουν. Ανθρωπάκια που μισούν τον συνάνθρωπο τους . Είτε γιατί μπορεί να έχει πολλές γκόμενες , είτε γιατί είναι πιό όμορφος, είτε γιατί είναι πιό ικανός κλπ και χαίρονται να του κάνουν κακό ή να τον δουν να καταστρέφεται και υποφέρει.
δ) Απλοί πλιατσικολόγοι, πάνε μαζί για να κάνουν πλιάτσικο.
ε) Εγκληματίες που θέλουν πλέον να καλύπτουν τα εγκλήματα τους με επαναστατικό μανδύα. Π.Χ οι δολοφόνοι στην Αγια Ναπα της Κύπρου ήταν γνωστοί αναρχικοί. Και αυτοί οι αγνοί επαναστάτες κάνανε συμβόλαια θανάτου για ανθρώπους που δεν γνώριζαν !!! Απλά για το καπιταλιστικό χρήμα. Ληστείες τραπεζών κλπ
Και για μία ακόμα φορά πρέπει να καταλάβουμε ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, Πράσινοι, ΑνταCIA , Αναρχικοί, ΜΜΕ, Εργολάβοι κλπ όλοι είναι στην ίδια κλίκα. Πάνω από όλα υπακούν στις εντολές των Αμερικανοσιωνιστών που δίνονται από την Αμερικάνικη πρεσβεία (εκεί είναι ο συντονισμός) . Όλα τα περί διαμαχών είναι θέατρο. Η κάθε ομάδα έχει και ένα ρόλο. Η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ να εκτελεί τις εντολές των Αμερικανοσιωνιστών και των Εργολάβων. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κλπ δήθεν να αντιτίθεται και να βοηθά και καλύπτει τους αναρχικούς και ακροαριστερούς. Όταν κάτι δεν πρέπει να φαίνεται ότι το κάνει η κυβέρνηση αναλαμβάνουν δράση οι άνθρωποι για τις βρώμικες δουλειές..οι αναρχικοί. π.χ Το κίνημα των αγανακτισμένων μπορούσε να εξελιχθεί επικίνδυνα για το Εβραιόπουλο πράκτορα των Αμερικάνοσιωνιστών Παπανδρέου. Έπρεπε να το τελειώσουν. Τι έγινε ; Απλά ο ΣΥΡΙΖΑ. ΔΗΜΑΡ κλπ κάνουν διαδήλωση στο σύνταγμα , μέσα τους και οι Αναρχικοί. Προκαλούν επεισόδεια. Επεμβαίνουν δήθεν για αποκατάσταση της τάξης τα ΜΑΤ και τέρμα οι Αγανακτησμένοι. Βέβαια στην συνέχεια που ο ΓΑΠ εκτελούσε τις εντολές των Αμερικανοσιωνιστών και ήθελε πάση θυσία ηρεμία οι….επαναστάτες χάθηκαν. Τι έγινε ρε παιδιά ούτε μία διαδήλωση επί ΓΑΠ; Μα φυσικά τα αφεντικά είπαν ο ανθρωπος μας πρέπει να κυβερνά σε ήρεμο τοπίο. Οποιαδήποτε φασαρία είναι επικίνδυνη και έτσι έγινε. Οι επαναστάτες λούφαξαν.
Αλλο παράδειγμα. Στα Δεκεμβριανά. Ο Καραμανλής είχε αρχίσει να ξεφεύγει από τους Αμερικανοσιωνιστές (ήταν αρχικά και αυτός τσιράκι τους) . Έπρεπε να φύγε ιαπό την εξουσία . Με τον Θάνατο του Γρηγορόπουλου υπάρχει η αφορμή. Τα ΜΜΕ δημιουργούν κλίμα , ο ΣΥΡΙΖΑ κλπ διαδηλώσεις και από αυτές ξεπετάγονται οι ……αγωνιστές και τα καίνε όλα. Την επόμενη μέρα πάλι διαδηλώσεις από ΣΥΡΙΖΑ κλπ (ένας λογικός άνθρωπος θα έλεγε μα κάηκε η Αθήνα , δεν πρέπει να ξανακάνω διαδήλωση. Αυτοί γιατί συνέχιζαν; Μα γιατί αυτές ήταν οι εντολές της πρεσβείας) Δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε σαν προκάλυψη των Αναρχικών. Μόνοι τους βέβαια δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.
Βέβαια ανά καποιος αναρχικός πιαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ κλπ τον υποστηρίζουν οτιδήποτε και να κάνει και η Κυβέρνηση τους αφήνει ελεύθερους, δήθεν δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Ωραίο παιχνίδι.
Στα συσσίτια της ΧΑ Όμως έπεσαν τελείως οι μάσκες . Αναρχικοί , ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και όλο το κακό συναπάντημα μαζεύονται όλοι μαζί. Επειδή δεν τολμάνε να πλησιάσουν έρχεται η ……αστυνομία και όλοι πλέον μαζί πάνε δίπλα στα συσσίτια ή συγκέντρωση και βρίζουν . Δηλ η αστυνομία όχι μόνο καλύπτει αλλά και βοηθά μία αντισυγκέντρωση που είναι παράνομη (οι αντισυγκεντρώσεις είναι παράνομες) . Όλοι μαζί . Πέσαν οι μάσκες. Βέβαια όταν η λάσπη των ΜΜΕ και η τρομοκρατία των Αναρχικών δεν πιάσει τότε αναγκάζεται η κυβέρνηση να ρίξει κάθε δήθεν Δημοκρατικό μανδύα και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο. Όλα τα παραπάνω δεν κατέβαλαν την ΧΑ .Πέρα από κάθε νόμο, δίκαιο κλπ η…..ανεξάρτητη δικαιοσύνη συμμετέχει σε σκευωρία με εντολές της κυβέρνησης, με συμμέτοχους τα άλλα κόμματα, με τα ΜΜΕ να ρίχνουν οχετούς λάσπης και ψεμμάτων , με τους αναρχικούς μαζί σε αυτή την σκευωρία. Τα προσωπεία έχουν πλέον πέσει . Όλοι είναι ανδρείκελα των Αμερικανοσιωνιστών , πλέον φανερώθηκαν.
Υ.Γ Όλοι αναρωτιόνταν γιατί δεν μπορεί το κράτος να πιάσει τους αναρχικούς ή άν κατα λάθος πιαστεί κάποιος πάντα την γλυτώνει. Από τα παραπάνω η απάντηση είναι καθαρή. Επειδή δεν θέλει!

Ο Αιαντας Κωστας Βλαχος δημοσίευσε στην ομάδα ΕΝΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΚΑΡΕΛΙ. ΑΠΟ ΜΑΚΕΛΙΟ

  • Περαστικος

    Λοιπον για να το ξεκαθαρισουμε και να το καταλαβεται καλα.
    Αληταμπουρες και κοπριτες της κακιας ωρας, βαλτε το καλα και εμπεδωστε αυτο το μηνυμα που σας γραφω στο σαπιο μυαλο σας.
    Μας πειρανε την Κυπρο. Μας πειρανε τα Ιμια. Μας πειρανε το ονομα Μακεδονια.
    Ακομα και κατι ακομα να μας παρουνε οπως ναυτικα μιλια βραχονησιδες κτλ θα ειστε απλα τα τυχερα και προστατευομενα τσογλανια.
    Σε περιπτωση ομως σκουλικια του κερατα αν εχουμε τιποτα με Θρακη δεν θα κρυφτειτε ουτε στο βρακι της μανα σας. Να παρακαλατε μην τυχον.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>