«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σωρρας…και ολη η Μαφια!!! Διχάζουν τους Ελληνες και στόχος τους είναι -από ότι φαίνεται τελικά- όχι να μας δανείσουν αλλά να μας “γαλουχήσουν” με τον νόμο NESARA, να μας πείσουν ότι πρέπει να χωριστούμε σε μικρά κρατίδια, να μας βάλουν να τσακωθούμε μεταξύ μας.

Αγαπητή μου κυρία ζητώ συγνώμη αλλά όπως θα έχετε προσέξει δεν ανεβάζω πολλά θέματα διότι εχω πρόβλημα υγείας και τρέχω με αυτό το θέμα. Τώρα σε αυτό που αναφέρεις ότι σε παρακολουθούνε, αν αληθεύει τότε έχουμε να κάνουμε με άντρες πόρνες της Συγγρού! Θέλω να πιστεύω ότι την μάχη με την υγεία μου θα την κερδίσω και τότε θα του πω του Σώρρα και όλης της μαφίας που τον πατρονάρει.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

κ. Κανελλόπουλε,

Καταρχήν να εξηγηθώ. Ασχολούμαι με αυτην την γελοία υπόθεση γιατί εγώ τη νιώθω επικίνδυνη. Η συγκεκριμένη ομάδα βρίζει όλες τις φυλές, και δημιουργεί μίση. Εκτός του ότι παρασέρνει τον κόσμο σε μια απάτη, επιτίθεται
σε όλους αδιάκριτα, απειλεί και εκβιάζει πολίτες και δημάρχους. Δεν έχουν ήθος, είναι αγενείς, και πολύ λίγοι για τον τόπο μας. Διχάζουν τους Ελληνες και στόχος τους είναι -από ότι φαίνεται τελικά- όχι να μας δανείσουν αλλά να μας “γαλουχήσουν”  με τον νόμο NESARA, να μας πείσουν ότι πρέπει να χωριστούμε σε μικρά κρατίδια, να μας βάλουν να τσακωθούμε μεταξύ μας.

Θεωρώ χρέος μου από τη στιγμή που εντόπισα κάποια πράγματα να βγω μπροστά και να τα πω ώστε να προστατεύσω τους συμπολίτες μου που παρασύρθηκαν από την εν λόγω ομάδα, εξαπατήθηκαν και σύρθηκαν σε μια ιστορία που σίγουρα δεν τους άξιζε. Είναι άνθρωποι  ταλαιπωρημένοι απελπισμένοι και απογοητευμένοι από τη ζωή. Ζητάνε μια αλλαγή. Αυτό ζητάμε όλοι!! Αλλά υπάρχουν και αλλο τρόποι. Για εμένα δεν υπάρχει το δίλημμα ΤΡΟΙΚΑ ή ΣΩΡΡΑΣ. Υπάρχουν και άλλοι δρόμοι.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες δεν είδαμε να ασχοληθούν με το θέμα. Η Δικαιοσύνη και οι Εισαγγελείς είναι ανύπαρκτοι, η πολιτεία ανίκανη να προστατεύσει τον εαυτό της και τους πολίτες της, οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η διεφθαρμένη κυβέρνηση πιθανώς εκβιαζόμενη από ξένα κέντρα ή και από αυτούς τους ίδιους είναι δέσμιο όργανό τους. Όσοι γνωρίζουν σιωπούν…. και όποιος μπορεί επιβιώνει… Ζούμε την κατάρρευση του συστήματος, των θεσμών, μέρα με την μέρα… Ο κόσμος θέλει λίγο ήλιο, λίγο φως, να ζεσταθεί, να παρηγορηθεί, να ελπίσει!

Και ναι είμαι αισιόδοξη! Θα βρούμε τον τρόπο να φτιάξουμε και πάλι τις ζωές μας και τον τόπο μας!
Αλλά δεν χρεαζόμαστε άλλους σωτήρες. Αρκεί ο καθένας μας να δώσει ότι έχει και μπορεί.

Έχουμε όλοι μας πολλά δύσκολά να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και στη δουλεία και στο σπίτι.
Δεν χρειαζόμαστε άλλα προβλήματα.

Κάποτε έπρεπε να τελειώνει αυτή η βλακεία. Προσωπικά με είχαν ήδη κουράσει.

Μετά από τη δημοσίευση της φωτογραφίας του κ. SINO μαζεύτηκαν! και έτρεξαν στις στοές για ανατροφοδότηση. Αραγε τί πρόκειται να σκαρφιστούν για τη συνέχεια;

Το γνωρίζω πως θα με βρίσουν, θα πούν οτι προδίδω τον Ελληνισμό και άλλα πολλά… Αν είμαι Ελληνίδα και αγαπώ τον τόπο μου, το γνωρίζω εγώ και μου φτάνει.

Κ. Κανελλόπουλε, εδώ και 4 ημέρες περίπου παρακολουθούν την ηλεκτρονική μου αλληλογραφία, προφανώς για να δουν ποιοί είναι πίσω από εμένα. Το ελληνικό πνεύμα δεν χρειάζεται καθοδήγηση, η ελληνική σκέψη είναι ελεύθερη, και ποτέ μου δεν λειτούργησα κάτω από εντολές. Μέχρι σήμερα αντιστέκομαι και μάχομαι με καθαρή σκέψη ανιδιοτέλεια και αγάπη προς όλους τους ανθρώπους. Αν σας ρωτούν αυτό να τους πείτε.

Σας ευχαριστώ που μου δώσατε τη δυνατότητα να εκφράσω τις απόψεις μου και που φιλοξενήσατε το άρθρο μου (αν και με καθυστέρηση 2 ολόκληρων ημερών!).

Μοιραστείτε το!

7 comments to Σωρρας…και ολη η Μαφια!!! Διχάζουν τους Ελληνες και στόχος τους είναι -από ότι φαίνεται τελικά- όχι να μας δανείσουν αλλά να μας “γαλουχήσουν” με τον νόμο NESARA, να μας πείσουν ότι πρέπει να χωριστούμε σε μικρά κρατίδια, να μας βάλουν να τσακωθούμε μεταξύ μας.

  • Κωστας

    Για τους κατηγορους του Σωρρα και της Ομαδα END που γραφουν κατα καιρους στα διαφορα μπλογκ ας δουνε το παρακατω 23λεπτο βιντεο ( http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=gHVgRgYdCsQ ) μιας πρωην ανωτερου στελεχους της Παγκοσμιας Τραπεζας για καποιες αληθειες που βροντοφωναζει η ομαδα ΕΝD και ο Σωρρας. Το βιντεο (ειναι στην αγγλικη γλωσσα) δεν ειναι αποδειξη για τα ομολογα του Σωρρα αλλα οποιος παρακολουθει την ομαδα ΕΝD με ανοικτο μυαλο (πιστευε αλλα ερευνα)και συγχρονως ψαχνει απο σοβαρες πηγες στο διαδυκτιο θα καταλαβει το ποσο αληθινα και καλα κρυμμενα ειναι τα μυστικα του πλανητη γαια.
    Οταν ερχεται καποιος και σου δινει/χαριζει χρηματα (δημους) χωρις καμια υποθηκη/δεσμευση και εσυ το μονο που κανεις ειναι να του πετας λασπη χωρις αποδειξεις τοτε δεν μπορεις παρα να εισαι βαλτος και προδοτης. Αυτοι που λασπολογανε τον Σωρρα γιατι δεν του κανουν μια μηνυση οπως ο Αδωνις Γεωργιαδης για να δουμε ποσο μαγκες και ποσο αληθινες ειναι οι κατηγοριες σας, θα παθετε αυτο που επαθε και ο Αδωνις. Ειστε αξιολυπητοι γιατι δεν μπορειτε να σκεφτειτε με την λογικη. Αν υπηρχε εστω και κατι το παραμικρο μεμπτο η παρανομο στο Σωρρα νομιζετε οτι θα τον ειχαν αφησει να κυκλοφοραει ακομα εξω. Γιατι δεν του κανουνε μια μηνυση αφου τους φωναζει ολους εθνοπροδοτες. Αν ειχαν εστω και τον ελαχιστο ανδρισμο θα του ζητουσαν τον λογο. Ας δειτε και το επομενο βιντεο που βραβευτηκε η ομαδα ΕΝD στον ΟΗΕ (εχει ελληνικους υποτιτλους) http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=UUiCD_Lu4617oOW_s_b5b9UQ&v=mw8EMObWD1Q.

    Ο ελληνας αυτος ηλθε και εφερε τα 600 δισ. και τα δινει με μονο 2 ορους, το λογιστικο ελεγχο του χρεους και την απονομη ευθυνων σε αυτους που καταχρηστηκαν δημοσιο χρημα. Δεν νομιζω οτι υπαρχει εστω και ενας λογικος ελληνας που να μην θελει να γινουν αυτα τα δυο.

    Εσεις που φωναζετε για τον “απατεωνα” Σωρρα φωναζετε σε λαθος αποδεκτη. Γιατι δεν πιεζετε τα δοσηλογα αφεντικα σας να τον κλεισουν μεσα η να τον συρετε στα δικαστηρια. Οι μερες των προδοτων, του “εφιαλτη” και των αντινοων ειναι μετρημενες. Με ιδιαιτερη τιμη

    • Ήμαρτον ποιος είναι αυτός που θα με προδότη να έρθει μπροστά μου να μου το πει;;; Έχω 250 άρθρα σε δυο φακέλους Ο ένας είναι Γιαλτουριδης και άλλος Σώρρας και μέσα εχω αποδείξεις ότι είναι όλα πλαστά και άπατες. Με κουράσατε ρε φίλε, εχεις αποδείξει ότι υπάρχουν τα λεφτά;;; Δεν με ενδιαφέρει γιατί δεν τον πειράζουν οι σημερινοί προδότες, μπορεί να είναι δικός τους και τον αφήνουν να διασπάσουν την ένωση του λαού, δηλαδή δούρειο ίππο. Και σου ξανά τονίζω όταν εγώ ήμουν φυλακισμένος επί δικτατορίας στον Γεντιγγουλέ και με βασάνιζαν και ζω από θαύμα εσύ που ήσουν και με τι θράσος πετάτε το προδότη;

  • Κωστας

    Αφου εισαι ο μοναδικος που εχεις αποδειξεις γιατι εσυ η ο Γιαλτουριδης δεν τον τραβας στα δικαστηρια για να δουμε ποσο στεκουνε οι αποδειξεις σου. Αν δεν μπορεις να το κανεις λογω οικονομικων λογων πλησιασε εναν βουλευτη η ενα ανθρωπο του καθεστωτος που μας κυβερνανε και θα δουμε ποιος εχει δικιο. Το οτι το ελληνικο δικαστηριο ειπε οτι τα ομολογα υπαρχουν δεν σου αρκει τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου.

    Το οτι εκανες φυλακη αυτο δεν μου λεει τιποτα οσο σκληρο και αν ακουγεται. Ολα τα καθεστωτα εχουν το ενα σωμα με πολλα κεφαλι ειτε λεγεται κομμουνισμος ειτε χουντα ειτε κεντρο. Οι αποδειξεις υπαρχουν μπορεις να τις βρεις αν ψαξεις. Αντι να πολεμας τα καθεστωτικα κομματα που σε εχουν φερει σε αυτο το χαλι λες καποιον απατεωνα που ηλθε να σου δωσει χωρις να παρει. Αρκετο χρονο χαλασα μαζι σου. Ο χρονος θα ειναι η καλυτερη αποδειξη. Κανε μηνυση στο Σωρρα τα πολλα λογια ειναι φτωχεια. ειδες το βιντεο με την βραβευση απο τον ΟΗΕ στην ομαδα End, μαλλον οχι. Ο κυριος Γιαλτουριδης τι σημαντικο εχει καταφερει απο το να ριχνει λασπη χωρις αποδειξεις, γιατι αν ειχε αληθινες αποδειξεις θα του ειχε κανει ηδη μηνυση. Δεν σε λυπαμαι που εκανες φυλακη, σε λυπαμαι ομως στην τωρινη σου κατασταση..καλο σου απογευμα

    • Φίλε μου εγώ να δεις πόσο εχω κουραστεί, αλλά ο πατριωτισμός μου που εσύ αδυνατείς να τοποθετήσεις στην πραγματική διάσταση μου δείχνει πως σκέφτεσαι. Να τελειώνουμε, γιατί λες ψέματα και διαστρεβλώνεις την αλήθεια;;; Που λέει η απόφαση του δικαστηρίου ότι ( τα ομόλογα είναι αληθινά;;;;;) Να μου το δείξεις να σου ζητήσω συγνώμη. Αλλά θα τα πούμε σύντομα ο Αύγουστος που λήγει κατά λεγόμενα του Απατεώνα η δέσμευση θα γελάσει κάθε παρδαλό κατσίκι. Υπομονή και να δούμε τότε τι θα σκαρφιστεί τε;;; Μου λες να κάνω μήνυση και γιατί δεν μου κάνει ο Σώρρας να πάω τα στοιχεία μου;;;;;;;;;; Πρώτο χάρη σε μένα άμα με οδηγήσει στο δικαστήριο και δικαστώ θα αποδείξει τα λεγόμενά του και εγώ θα είμαι ένας κυνός συκοφάντης. Εγώ με το σύνολο των πολιτικών εχω κόψει διπλωματικές σχέσεις αφού είναι όλοι προδότες.

  • Κωστας

    Ρε φιλε πες μου τι πινεις και δεν μας δινεις. Θα ηθελα να ξερω γιατι δεν λες τιποτα για τους δημους, και αυτα ολα ψεματα?Το να κατηγορεις ολους και ολα δεν κανεις τιποτα. Αυτο ειναι το πιο ευκολο πραγμα. Απλως δινεις στον εαυτο σου μια αιτια να υπαρχεις. Δεν σχολιασες την βραβευση στην ομαδα ΕΝD απο τον ΟΗΕ στο τελος Σεπτεμβριου του 2012. Και αυτο το βιντεο ειναι φτιαγμενο αραγε? Αν δεν ξερεις την αληθεια για το βιντεο ρωτησε τον ξεραολα γνωστο σου τον Γιαλτουριδη να δουμε τι θα σου πει. Περιμενω διπλα στο κομπιουτερ για την απαντηση σου. Σαν να εχει κολησει το μαγνητοφωνο και επαναλαμβανει τα ιδια πραγματα, ειναι ψευτικα, ειναι ψευτικα, ειναι ψευτικα. Αναφερσου και στις αλλες προτασεις του. Το να ειναι καποιος κολημενος και να μην μπορει να κυταξει γυρω του ειναι οτι χειροτερο. Μου θυμιζεις το παραδειγμα που καποιος εδειχνε σε καποιο το δασος και αντι να κυταξει το δασος αυτος ο αλλος κυτταζε το δακτυλο. Καλο σου Σ/Κ και μην σταματας να αγωνιζεσαι για την αληθεια!!!!!

    • Καλημέρα, σε παρακαλώ στείλε μου το λινκ του βίντεο να το δω και να το ανεβάσω, με τον Γιαλτουριδη εχω κόψη διπλωματικές σχέσεις. Και να ξέρεις ότι μόνο ψάχνω και δεν είμαι κολλημένος, άλλοι το κάνουν για να έχουν διαφημίσεις, άλλοι για πολιτικούς λόγους, εγώ δεν εχω σχέσει με τις παραπάνω περιπτώσεις. Και την ιστοσελίδα με στέρηση την εχω μόνο για τον λαό και για κανέναν άλλο. Αυτά προς το παρόν.

  • Κωστας

    Γεια σου. Το λινκ για την βραβευση απο τον ΟΗΕ στην Ομαδα ΕΝD ειναι
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&list=UUiCD_Lu4617oOW_s_b5b9UQ&v=mw8EMObWD1Q
    Δεχομαι οτι εισαι καλοπροαιρετος και πιστεω οτι θελουμε ολοι οι ελληνες να λαμψει η αληθεια και να απελευθερωσουμε την Πατριδα μας. Για αυτο σου ξαναστελνω το βιντεο της βραβευσης του οργανισμου ΕΝD και αν αμφιβαλλεις για κατι που σχετιζεται με τον Αρτεμη Σωρα και τον οργανισμο ΕΝD μπορεις να με ρωτησεις και αν ξερω την απαντηση θα σου απαντησω. Πολλες αποδειξεις με εγγραφα, φωτογραφιες και βιντεο υπαρχουν στο μπλογκ Ελλανεια Βοη.
    Εγω δεν ανηκω και δεν εχω καμμια σχεση με το Σωρρα και τον οργανισμο ΕΝD με ενδιαφερει οπως και εσυ να βρω την αληθεια χρησιμοποιωντας την ΛΟΓΙΚΗ. Ζω στο εξωτερικο και πολλα απο αυτα που υποστηριζειο οργανισμος ΕΝD τα εχω επιβεβαιωσει σε αξιοπιστες σελιδες που δεν σχετιζονται με τον οργανισμο ΕΝD. Η αληθεια για το τι γινεται στον πλανητη ειναι φαινεται εξωπραγματικη. Στο πρωτο μου σχολιο υπαρχει και ενα αλλο βιντεο (στα αγγλικα)λινκ που μιλαει ενα ανωτερο διευθυντικο στελεχος της Παγκοσμιας Τραπεζας που επιβεβαιωνει πολλα απο αυτα που υποστηριζειο οργανισμος ΕΝD.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>