«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΙ ΝΕΟΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΗΣ Ε.Ε……..

PD Dr.-Ing. Georg ChaziteodorouBleibergweg 114D-40885 RatingenTel.+Fax: 02102 32513      E-Mail:chaziteo@t-online.de                                                                                          

                                             09.03.2014                                             

                                                                                                                                                               

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Η Ε.Ε. της σημερον θα μπορεσει να δειξη την δυναμη της, την σπουδαιοτητα της και τα ιδανικα της και συνεπως την επανακτιση της στηριξη της απο τους

λαους της Ευρωπης, μονον εαν αλλαξει ριζοσπαστικα και απελευθερωθει απο την εξουσια των Χαζαρων.

Αλλως θα παραμεινει αυτη εσαει ενας ασυμαντος  τοπικος παικτης κατω απο την επιτηρηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου.

Εως σημερα παραμενουν οι υποδομες της Ε.Ε. αδιαφανεις και τεχνοκρατικες.

Λειπουν τοσο τα οραματα για μια Ευρωπη του αυριον αλλα και ολες οι δημοκρατικα καλυμενες διαδικασιες και αποφασεις που θα οδηγουσαν σε μια τετοια Ευρωπη. Η Ε.Ε. σημερα δεν εξουσιαζεται απο Ευρωπαιους και δεν γνωριζει τι θελει.

Εχει γινει ηδη υπο την καθοδηγηση και εξουσια νεοπλασμε-νων Ευρωπαιων μια επαρχια.

Πολιτικη παγκοσμιας εμβελειας εξασκουν οι ΗΠΑ και αυξανομενα η Κινα και η Ρωσια.

Ετσι μειωνονται αυξανομενα οι πασγκοσμιες πολιτικο-οικονομικες δυνατοτητες της Ε.Ε.

Το σιωνιστικο αυτο δημιουργημα εχει γινει ειδη αντικειμενο οικονομικων σχεδιασμων και  εξελιξεων που ρυθμιζονται οχι μονο απο τις ΗΠΑ αλλα και απο την Κινα και την Ρωσια.

 

Οι ΗΠΑ κυριαρχουν στις αγορες κεφαλαιων και η οικονομια της Ε.Ε. προσαρμοζεται σε αυτες. Η Κινα εισχωρει στον ενεργειακο και στον τομεα πρωτων υλων και η Ινδια κανει αισθητη την παρουσια της στον τομεα προσφορας υπηρεσιων, ενω η Ε.Ε. περιοριζεται στον ρολο ενος τοπικου παικτη υπο την επιτηρηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου. Αυτο φαινεται ξεκαθαρα στην προσφατη πολιτικη ανατροπη στην Ουκρανια απο τους ολιγαρχες.

Ολοι αυτοι οι πολυδισεκατομμυριουχοι χαζαροι της Ουκρανιας, ομοια με τα αδερφια τους στις ΗΠΑ προ και κατα την διαρκεια του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου που συνεργασθηκαν με τους Ναζιστες της Γερμανιας, συνεργαζονται σημερα και χρηματοδοτουν τους Ναζιστες της Ουκραμιας. Οι μικρου διαμετρηματος ηγετες της Ε.Ε., ως τοπικοι πεκτες υπο την επιτηρηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, δεν κατανοησαν ‘η δεν τους επιτρεπεται να κατανοησουν οτι ολα τα αντιπολιτευομενα ρευματα της Ουκρανιας χρηματοδοτηθηκαν απο τους Χαζαρους των ΗΠΑ και εργαζονται χωρις να το καταλαβαινουν για την επικρατηση του διεθνους πολιτικου σιωνισμου στην σκακιερα της Ευρασιας.

Απο καθαρα γεωπολιτικους γεωστρατηγικους λογους η Ρωσια δεν μπορει ουτε να εγκαταλειψη την Ουκρανια αλλα και ουτε να την αφιση στην επιρροη των Χαζαρων Ολιγαρχων ικανοποιωντας ταυτοχρονα και τις επιθυμιες της «Πλεμπας» της Ε.Ε.. Ο ορος «Πλεμπα» ειναι δημιουργημα της Ρωμης και πηγαζει απο τις αποφασεις που επαιρναν στην αθηνα’ι’κη εθνοσυνελευση οι χαμηλες λα’ι’κες μαζες, δηλαδη η «Πλεμπα» του λαου.

Κατα την διαρκεια της «αττικης ναυτικης συμμαχιας» οι ψευτομηνυσεις στα αθηνα’ι’κα δικαστηρια ηταν ενα καθημερινι φαινομενο. Αυτες απεδιδας χρημα στα δικαστηρια και στους δικαστες και απαλλοτριωση περιοσιων (οπως σημερα με τις «Sanktionen» των ΗΠΑ και της Ε.Ε.) προς οφελος της πολιτειας. Κατα την εποχη του Αριστοφανη (εζησεν μεταξυ 447 και 386 π.Χ.) οι ανικανοι και διαβρωμενοι υπαλληλοι της πολιτειας των Αθηνων (οπως και σημερα στην Ε.Ε.) δεν ηταν ενα ασυνηθες φαιμενο.

Τα κρατη μελη της Ε.Ε. σημερα εχουν πολλα κοινα με τα μελη της τοτε «αττικης ναυτικης συμμαχιας». Και στις δυο περιπτωσεις ηταν και ειναι πολλαπλα υποταγμενα. Ο εκβιαστικος χαρακτηρας της εξουσιας της «αττικης ναυτικης συμμαχιας» ερχονταν στην επιφανεια καθε φορα που ενα μελος της αρνιουνταν την συμμετοχη του.

Στην περιπτωση αυτη το μελλος της συμμαχιας κινδυνευε να υποταχθη στρατιωτικα, να καταστραφουν τα αμυντικα τειχη της πολιτειας του και να καταληφθη ο στολος του.

Επισης συνεπεια της αρνησης του μπορουσε να οδηγηση στην με την σκλαβια τιμωρια του (οπως τιμωρησε στις ημερες μας η Ε.Ε. την Κυπρο) και καταληψη με εποικους απο την Αθηνα των εδαφων του με ανατροπη του πολιτικου του συστηματος.

Οποιος απο τους σημερινους νεοπλασμενους Ευρωπαιους εχει μυαλο και οχι αχυρο στο κεφαλι του μπορει να κατανοηση την αναλογια μεταξυ της σημερινης Ε.Ε. και της τοτε «αττικης ναυτικης συμμαχιας».

Οσο καιρο ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος δια των ΗΠΑ και της Ε.Ε. δεν μπορει να ανατρεψη την πολιτικη γραμμη της Κινας και αποτυγχανουν οι προσπαθειες ανατροπης των πολιτικων συστηματων στην Συρια και στο Ιραν, κυριος στοχος απομενει η απομονωσης πρωτα και μετα η ισωπεδωση μετα της Ρωσιας μετα την ανατροπη του πολιτικου συστηματος της Ουκρανιας.

Ενας νεος-Αριστοφανης θα κατεγραφεν παλι του θαυμα αυτο του πολιτικου σχεδιασμου οπως κατεγραψεν ο παλαιος-Αριστοφανης το θαυμα του πολιτικου σχεδιασμου της «αττικης ναυτικης συμμαχιας». 

Προς Αναμνηση:

Η Αθηναιοι ελαβαν του 428 π.Χ. στα Διονυσιακα του Αριστοφανη την πρωτη πολιτικη κομωδια προς θεαση: Οι Βαβυλωνιοι. Ο χορωδια της κομωδιας παρουσιασε στα Μεγαλα Διονυσιακα σε μασκες τους σκλαβους σε σκληρη εργασια σε χειροκινητους μυλους των πολεων της «αττικης ναυτικης συμμαχιας», δηλαδη παρουσια των απεσταλμενων των πολεων της συμμαχιας πραγμα που οδηγησεν σε Μηνυση στην Επιτροπη του Αριστοφανη απο τον Κλεωντα (κατα τον Θουκυδιδη, ο ποιο εγληματικος  ανθρωπος των Αθηνων).

Η Μυνηση αυτη του Κλεωνα δεν πτοησεν τον Αριστοφανη να καταγγειλη με την κομωδια του την ταση για κυριαρχη δυναμη την Αθηνα (αυτο που σημερα επιδιωκει ο διεθνης πολιτικος σιωνισμος με τους αμερικανους και ευρωπαιους σκλαβους του), τις πολεμικες προπαγανδιστικες προετοιμασιες και πανω απ’ολα τους Δημαγωγους, με πρωτον τον Κλεωνα (σημερα τους BarackObamaκαι JoseManuelBarroso).

Υπο την επιδραση του Κλεωνα απεφασισεν η Εκκλησια του Δημου των Αθηνων οχι μονο την θανατωση των αντιφρονουντων απο το Παχι της νησου Λεσβος (μελος της αττικης ναυτικης συμμαχιας) αλλα και την θανατωση ολοκληρου του πληθυσμου της Μυτιληνης και το σκλαβωμα των γυναικων και παιδιων.

Ενω κατα την επιθυμιαν και διαταγην του αιμοσταγους Κλωνα θενατωθηκαν οι 1.000 κυριοι αντιφρονουντες απο το Παχι της Λεσβου την τελευταια στιγμη, χαριν της ικανοτητας των ναυτων της τριηρης προς την Λεσβο απεσωβειθη η υλοποιηση του σχεδιου του Κλεωνα. Περιπου μια δεκαετια αργοτερα, επαναληφθη για τους ιδιους λογους η θανατωση των κατοικων της νησου Μηλου. Στον πολυ γνωστο διαλογο των Μηλιων του Θουκυδιδη, απαιτουν οι Αθηναιοι εκβιαστικα την εισοδο των Μηλιων στη «αττικη ναυτικη συμμαχια».

Η ιστορια μεχρι σημερα μας δειχνει, οπως και η προσφατη επισκεψη του προεδρου της γερμανικης δημοκρατιας στην Αθηνα, οτι δικαιες διεκδικησεις (αποπληρωμη των πολεμικων αποζημιωσεων και του κατοχικου δανειου απο την Γερμανια) αναγνωριζονται και εκτελουνται μονο μεταξυ ισοδυναμων αντιπαλων δυναμαιων (Το Ισραηλ, δηλαδη οι Εβραιοι εκβιασαν δυναμικα την Γερμανια και ελαβαν αυτα που επεδιωκαν να λαβουν).

Αλλως ισχυει μονο το δικαιο του ισχυρου και η μεγαλυτερη δυνατη υποταγη του ασθενεστερου. Το μισος των υποταγμενων υπογραμιζει την υπεροχη των ισχυρων.

Μονο κατω απο ειδικες συνθηκες το μισος αποτελει μιαν απο τις κινητηριες δυναμεις της ιστοριας. Παντου στην Ελλαδα πρεπει να γιγαντωθη το μισος και η αποφαση εκδικησης κατα της Γερμανιας. Την πολιορκεια της Μηλου δεν αντεξαν οι Μηλιοι. Μετα την καταρρευση τους αντιμετωπισαν αυτα που απεφυγαν την τελευταια στιγμη οι Μυτιληνεοι.

Ο γραφων του παροντος πονηματος προσπαθει, οπως προσπαθησε ο Αριστοφανης με την κομωδια του «οι Βαβυλωνιοι» να κατακρινει την αττικη ναυτικη συμμαχια, να εντωπιση και να φερη στην επιφανεια τα κακως κειμενα στην σημερινη Ε.Ε.

Η αρση των κακως κειμενων μπορει να επιτευχθη μονο με μια νεα αναδιαρθρωση της Ε.Ε. με βαση τα δημοκρατικα στανταρτς, ως π.χ. πολιτικη ισοτητα και καταμερισμος της εξουσιας και με μια «εξουσια (Κομισιον, Επιτροπη, Ευρωβουλη) χωρις Μασωνους και υιους του Αβρααμ» δια και για τους πολιτες της Ε.Ε. Η απελευθρεωση της εξουσιας απο τα μελη των «Συνασπισμων» (Μασονικες στοες, Ροταρυ-Κλουπς, Μπιλτερμπεργκ, PΕΝ-Κλουπς, Β’ naiΒ’ rith (υιοι της ομοσπονδιας), CFR, Τριμερης Επιτροπη κ.α.) και η καταπολεμιση των δημοκρατικων ελλειμματων στην Ε.Ε. δεν ειναι  ολα τα κακως κειμενα, αλλα χωρις την απελευθερωση και καταπολεμιση τα παντα δεν ειναι τιποτε.

Απο τους ως ανω «Συνασπισμους» ξεπηδησε το μεγαλο και αισχρο ψευδος στην εορταστικη παρουσιαση των στοχων της Ε.Ε.

Οπως εδειξεν η προσφατη λεηλασια των κρατων μελων της Ε.Ε. της νοτιας Ευρωπης οι διακηρυξεις της Συμφωνιας του Μααστριχτ το 1992 για την «Ενισχυση της Αλληλεγγυης» μεταξυ των λαων της Ευρωπης, για την «Οικονομικη και Κοινωνικη Προοδο» και για την «Ενισχυση της Ταυτοτητας και Ανεξαρτησιας της Ευρωπης» υπηρξαν αποπροσανατολιστικα ψευδη.

Αυτο που ισχυεν και ισχυει ακομη ειναι η πολυμορφη υποταγη και η λεηλασια των λαων της Ευρωπης χωρις πολεμο.

Τα περιγραφεντα για τα δημοκρατικα ελλειμματα και την διαβρωση του κρατους δικαιου στην Ε.Ε. δειχνουν, οτι ακομη και η «τυφλη θεα» ειναι μια πορνη που αλληθωριζει.

Η συναδελφικη μασονικη αλληλεγγυη των Βρυξελων (στην Κομισιον, στην Επιτροπη και στο Ευρωκοινοβουλιο) αντιστεκεται πεισματικα και με ολα τα μεσα που διαθετει στις κατηγοριες κατα των κακως κειμενων και προσπαθει να αποπροσανατο-λιση: Απο την υπεργραφειοκρατια, την καταχρηση δισεκατομμυριων Ευρω σε αλογα προγραμματα, απο αντιφασκουσα πολιτικη υποδομων, απο τον βαλτο της απατης και διαφθορας, απο την αλογη Ευρωζωνη, απο τον ολικο ελεγχο της ΕΚΤ απο τους χαζαρους και μεγιστανους του χρηματος και απο αλλα πολλα.

Οι λαοι της Ευρωπης δεν χρειαζονται την ΕΚΤ. Αυτο που χρειαζονται ειναι εθνικες κεντρικες τραπεζες στον απολυτο ελεγχο εκαστου μελους κρατους της Ε.Ε.

Οι ετσι 100 % εθνικες και ανεξαρτητες κεντρικες τραπεζες απελευθερωνουν τους πολιτικους απο τους εκβιασμους χρεωσης των κρατων τους και απο την συγκεντρωση αλογων τεραστιων χρεων απο τα οποια απορρεουν αδιακομα πληρωμες τεραστιων ποσων τοκων και πανωτοκιων που οδηγουν αναποφευκτα στην αυξηση της φορολογιας των πολιτων.

Για τις Ευρωεκλογες της 15.05.2014 απαιτειται ενα ενιαιο, για ολα τα κρατη μελη της Ε.Ε., και δικαιο εκλογικο συστημα με αποκλεισμο απο τις λιστες των κομματων ολων μελων των αναφερυεντων «Συνασπίσμων», για να μπορεσουν επιτελους να λειτουργησουν ενεξαρτητα και αποτελεσματικα ολα τα οργανα εξουσιας της Ε.Ε.

Αλλως «προδοτης ειναι οποιος εργαζεται για μια Ε.Ε. των Μεγιστανων του Χρηματος και αποδεικνυει ετσι οτι δεν αγαπα το εθνος του και οτι παραδιδει ελευθερα στους Χαζαρους την λεηλασια τησ οικογενειας  του, την οποιαν εγκατελειψεν.

Ο καθε προδοτης συμβαλει ετσι στην μεταμορφωση των λαων της Ε.Ε. σε κοπαδια προβατων, που σκεφθονται μονο για την διατροφη τους και τα οποια κοπαδια με την βοηθεια μασονων σκυλων κατευθυνονται απο τους χαζαρους τσομπανους προς τα εκει που αυτοι θελουν».

Πρεπει να γινη στον καθε ευρωπαιο πολιτη κατανοητο, οτι κατω απο την πιεση των Χαζαρων και Μασονων ολες οι οικονομιες των χωρων μελων της Ε.Ε. δεν γινονται μονο θυματα των ιδιωτικοποιημενων κεντρικων τραπεζων τους αλλα και της στρατηγικης των υπερκειμενων και απο τον διεθνη πολιτικο σιωνισμο κατευθυνομενων οργανισμων που μανιπουλαρουν τα παντα και εισπρατουν τοκους και πανωτοκια χωρις κανενα περιορισμο.

Μετα την λεηλασια της Ανατολικης Γερμανιας (DDR) ακολουθησε η λεηλασια της Ελλαδος, Πορτογαλιας, Ισπανιας. Ιρλανδιας και Κυπρου και θα ακολουθησει σε λιγο και των υπολοιπων κρατων. Το παραδειγμα της Κυπρου πρεπει να προβληματιζει τους παντες.

Η Κυπρος επιτρεπετα οπως και η Σερβια να διχοτομηθουν οριστικα οχι ομως η Ουκρανια!

Την ταπεινωτικη αυτη κατασταση περιγραφει ενας οπαδος της προδημοκρα- τικης κοινωνικης δομης των Αθηνων που αναγκαστηκε απο την «αττικη ναυτικη συμμαχια» να παρουσιαστη ως κατηγορουμενος στο δικαστηριο:

«Ειναι ωραιο πραγμα που συνειδητα ηρθα στην Αθηνα για να προσφερω μετανοια και να λαβω… και αναγκαστηκα να γονατησω στον χωρο του δικαστηριου και να ζητησω συγγνωμη ποιανωντας το χερι του αρχοντα μου. Ετσι λοιπον συμπεριφερονται οι γνησιοι συμμαχοι (οπως σημερα τα μελη κρατη της Ε.Ε.) ως σκλαβοι του λαου των Αθηνων (του διεθνους  πολιτικου σιωνισμου)».

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

……………………….

PD. Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou                                              Bleibergweg 114                                                 

                                                                                                   D-40885 Ratingen

                                                                                           Tel.+Fax: 02102 32513

                                                                                 E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                                                              09.03.2014 

 

 

DIE NACHGEMACHTEN UND DESHALB VISIONSLOSEN EU- EUROPÄER…….

 

Dr. Georg Chaziteodorou

 

Die EU von heute kann seine Stärke, seine Relevanz, seinen Idealismus und damit seinen Rückhalt in der europäischen Bevölkerung nur wieder gewinnen, wenn sie sich fundamental verändert und sich von der Khasaren

Herrschaft befreit. Sonst bleibt sie für Alle Ewigkeiten ein Nischenspieler unter der Herrschaft des internationalen politischen Zionismus.

Bis heute sind Europas Strukturen undurchsichtig-technokratisch geblieben. Es

fehlen sowohl Visionen für ein Europa von morgen als auch die demokratisch legitimierten Entscheidungsprozesse, die zu einem solchen hinführen könnten.

Europa wird von nicht Europäern regiert und weiß nicht, was es will. Es ist deshalb unter Führung von nachgemachten Europäern bereits zur Provinz geworden. Weltpolitik spielt sich in den USA und zunehmend in Asien und in Russland ab. Dadurch verringern sich zunehmend die wirtschaftspolitischen Optionen Europas. Dieses Gebilde ist bereits zum Objekt von wirtschaftlichen

Entwicklungen, die nicht nur in den USA, sondern mittlerweile auch in China und Russland gestaltet werden. Die USA dominiert die Finanzmärkte, und die

europäische Wirtschaft passt sich an. China macht sich auf den Energie- und

Rohstoffmärkten und Indien auf den Dienstleistungsmärkten bemerkbar und

Europa ist auf die Rolle eines von dem internationalen politischen Zionismus geführten Nischenspielers zurückgezogen. Das sieht man deutlich bei der

derzeitigem Ukraine-Staatsstreich khasarischer Oligarchen. All diesen Ukrainisch – khasarischen Multimilliardären, ähnlich mit ihren amerikanischen

Brüdern vor und während des zweiten Weltkrieges die mit den Nazis zusammenarbeiteten, arbeiten heute auch eng mit den Nazis der derzeitigen ukrainischen Regierung zusammen. Die europäische klein karierten Nischenspieler, im Auftrag des internationalen politischen Zionismus, haben noch nicht begriffen oder begreifen dürfen, dass hinter der USA-Bewegungen

in der Ukraine, der Kampf des internationalen Zionismus steht wo es um die Herrschaft in Eurasien geht. Aus geostrategischen Überlegungen kann Russland weder von der Ukraine fernbleiben noch dieses Land den khasarischen Oligarchen auf Wunsch der europäischen «Plebs» überlassen. Die Bezeichnung

 

 

«Plebs» stammt von Rom und beschrieb die Entscheidungen die in Athener                                                                                                      

Volksversammlung von der Masse des niederen Volkes, der «Plebs» getroffen wurden. Bei den Geschworenen Gerichten während des «attischen Seebund» waren in Athen fälschliche Anklagen an der Tagesordnung. Das brachte

Richtersold und Geschworenengeld und eingezogene Vermögen, wie heute auch

von der USA und der EU als Sanktionen praktiziert wird. Bei den Beamten war

während der Zeit Aristophanes (er hat ungefähr zwischen 447 und 386 v. Chr. gelebt) Unfähigkeit und Bestechlichkeit (wie heute bei der EU) nicht ungewöhn-  

liches. Die Bundesgenossen der EU heute haben viel gemeinsam mit den  Bundesgenossen des attischen Seebundes. Sie sind vielfältig Unterworfene.

Der Zwangscharakter der attischen Vorherrschaft im Seebund zeigte sich immer dann besonderes deutlich, wenn einzelne Bundesgenossen von Athen abfielen.

Denn dann drohte nicht nur die militärische Niederwerfung, die Schleifung von

Befestigungsanlagen und gegebenenfalls die Auslieferung der eigenen Flotte.

Auch Versklavung und exemplarisch harte Bestrafung (z.B. Zypern von heute

durch die EU) von Teilen der Bevölkerung sowie die Ansiedlung athenischer

Kolonisten gleichsam als Kontrollbesatzung gehörten zu den Folgesanktionen,

teils in Verbindung mit einem Umsturz des politischen Systems. Wer von den

heutigen und nachgemachten Europäern Gehirnmasse und nicht Stroh im Kopf

hat, sollte die EU mit den damaligen attischen Seebund vergleichen. Wenn der internationale politische Zionismus durch die USA und der EU in China noch

nicht an der politischen Entwicklung drehen kann und der Drehversuch im Iran nach dem Syrien Fehlschlag umgeplant ist, soll heute Russland ein für alle Male isoliert werden. Dieser Planungswunder aber ist zum scheitern verurteilt!                                                                                                                     Ein neo-Aristophanes wurde dieser Planungswunder der USA und der EU wieder niederschreiben, wie der alt-Aristophanes für das alte Planungswunder  

der Athener mit dem Titel «die Babylonier», getan hat.

 

Zu Erinnerung:

Die Athener bekamen 428 v. Chr. an den Dionysien Aristophanes die erste politische Komödie zu sehen: Die Babylonier. Der Chor stellte in der Maske

von Sklaven im harten Dienst an der Handmühle die Bundesstädte Athens

(im so genannten «Attischen Seebund») vor – bei den Großen Dionysien

d.h. in Gegenwart der Gesandten eben dieser Städte, was Aristophanes eine

Klage vor dem Rat durch Kleon (für Thukydides der gewalttätigste Mann Athens) einbrachte. Die Klage hielt Aristophanes nicht ab, das Großmachstreben Athens (heute des internationalen politischen Zionismus mit amerikanischen und europäischen Sklaven!), die Kriegstreiberei und vor allem die Demagogen -Alle

voran Kleon (heute Barack Obama und Jose Manuel Barroso)- in seiner Komödie zu geißeln. Unter dem Einfluss des Kleon, beschloss die Ekklesia von Athen nicht nur die Exekution sämtlicher von Paches zugestellter Aufständi-

scher sondern die Tötung der gesamten männlichen Bürgerschaft Mytilenes und

 

 

die Versklavung aller Frauen und Kinder. Zwar wurden die von Paches über-                    

stellten etwas über 1.000 Hauptschuldigen der Erhebung gegen Athen auf

Kleons Antrag getötet, Mytilenes Befestigungen geschleift und seine Schiffe

von den Athenern übernommen. Die bereits angesetzte Aktion zur Massenhinri-chtung und Versklavung der Gesamtbevölkerung Mytilenes konnte aber durch

eine mit speziellen Anreizen geförderte Ruderleistung auf der mit einem Tag Rückstand gestarteten Triere bei ihrer Ankunft auf Lesbos durch die Übermitt-lung des geänderten Beschlusses gerade noch verhindert werden. Etwa ein Jahrzehnt später fand ein Übergriff Athens auf die Bewohner der Insel Melos

statt. In einer als Lehrstück zynischer Machtpolitik berühmt gewordenen Aus-

einandersetzung, dem Melier-Dialog desThukydides, forderten die Athener ultimativ den Beitritt der Melier zum Attischen Seebund. Die Geschichte bis

heute zeigt, wie der Besuch vor kurzem des Staatspräsidenten der BRD in Athen, dass Rechtliche Rücksichten (Zahlung von Reparationskosten und Kriegskrediten) seien nur bei gleichen Kräfteverhältnissen der Kontrahenten von Bedutung (Israel bzw. die Juden könnten an der BRD diktieren was sie wollten und bekamen es auch). Ansonsten gelte das Recht des Stärkeren zu größtmöglicher Herrschaft über den Schwächeren, Der Hass der Unterworfenen unterstreiche die Stärke der Vormacht. Die athenische Belagerung konnten die Melier nicht standhalten. Nachdem sie sich der Übermacht ergeben hatten, erlitten sie gerade das Schicksal, das der Bürgerschaft Mytilenes im letzten Moment erspart geblieben war.

Der Verfasser dieser Abhandlung versucht, wie Aristophanes in seiner

Komödie «die Babylonier» für den attischen Seebund getan hat, die

EU von heute zu geißeln.

                                   

Abhilfe für die EU kann nur eine grundlegende Neuordnung schaffen, die

demokratische Mindeststandards wie politische Gleichheit und Gewaltenteilung

einhält und eine «Regierung (Kommission, Rat und Parlament ohne

Freimaurer und Söhne Abrahams) durch und für Bürger» ermöglicht. Die                                                                                             Befreiung der Regierung von Mitgliedern der «Bündnissen» (Freimaurerlogen, Rotary-Klubs, PEN-Klubs, Bilderberg, B’nai Β’rith (söhne des Bundes), CFR, Trilateral Commission u.a.) und die Behebung der Demokratiemängel in der EU  

ist zwar nicht alles, aber ohne diese Befreiung und Behebung ist alles nichts.

Von diesen «Bündnissen» ist die größte und unverschämte Lüge die in den feierlich proklamierten Zielen der EU steckt, entworfen worden. Wie die neuzeitliche Ausplünderung der südeuropäische Völker zeigt, es ging bei der

Proklamation der EU in Maastricht 1992 tatsächlich weder um eine «Stärkung der Solidarität» zwischen den Völker Europas noch um deren «wirschaft-

lichen und sozialen Fortschritt» und schon gar nicht um die «Stärkung der

Identität und Unabhängigkeit Europas». Es ging und es geht ausschließlich

nur um vielfältiger Unterworfenheit und um die Ausplünderung der EU-Völker

 

 

ohne Krieg. Das viel beschriebene Demokratiedefizit und die Erosion der

Rechtsstaatlichkeit in der EU zeigt, dass auch die «Blinde Göttin» ist eine

einäugige Prostituierte die schielt. Der Brüsseler Korpsgeist (in der  Kommission, Rat und Parlament) aus Freimauern setzt sich mit allen Mitteln zur

Wehr um von den vielen Mängeln und Fehlentwicklungen der EU abzulenken: 

Von der Überbürokratisierung, der Verschleuderung von Milliarden Euro für unsinnige Projekte und eine zweifelhafte Strukturpolitik, dem Sumpf von Betrug

und Korruption, der unsinnigen Eurozone, von der total durch die private Hochfinanz kontrollierten EZB und vieles andere mehr. Man benötigt überhaupt nicht die EZB. Man benötigt nur die nationalen Zentralbanken aber

100% im Besitz der Nationen der Mitgliedsstaaten. Die Schaffung einer vom Staat 100 % «abhängigen» und betriebenen Zentralbank befreit die Politiker

von der Aufhäufung immer gewaltigerer Schulden im Staatshaushalt zu zwingen, woraus ja die entsprechend riesigen Summen an Zinszahlungen resultieren, die sonst durch permanente Steuererhöhungen durch Ausplünderung der einzelnen Familien, aufgebracht werden müssen.

                                                                                                                                                                                   Man benötigt für die EU-Wahlen am 15.05.2014 ein einheitliches und gerechtes Wahlsystem, mit Ausschluss aus den Wahllisten jedes Mitgliedstaates allen

Mitglieder von den bereits genannten «Bündnisse», für ein arbeitsfähiges

Europäisches Parlament. Sonst, «Verräter ist, wer für das Europa der Hochfinanz arbeitet und damit beweist, dass er seine Nation nicht liebt, seine Familie zur Ausplünderung freigibt und sich selbst an die Khasaren aufgegeben hat. Es trug dieser Verräter bei, dass die europäischen Nationen große Schafsherden geworden sind, die nur ans Fressen denken, und mit Hilfe guter freimaurerischer Hunde die khasarische Schäfer können sie führen, wohin sie wollen». Es sollte klar sein, dass die unter khasarisch –

freimaurerischen Druck immer enger «kooperierenden» Volkswirtschaften längst nicht mehr nur dem internen Manöver ihrer jeweiligen eigenen

Zentralbank unterliegen, sondern obendrein zahlreichen diese Manöver überlagerten und überlagern internationalen, bisweilen weltweiten Währungsmanipulationen größten Stils. Gezielt und im Sinne eines

Herrschaftsprinzips betreibt der internationale politische Zionismus in der EU die Vereinzelung der Bundesgenossen der EU, indem sie sowohl bei der Eintreibung der Zinstribute als auch Rechtsstreitigkeiten stets einzeln sich vornehmen. Nach der Ausplünderung der DDR, Hellas, Portugals, Spaniens,

Irlands wird auch die Ausplünderung der übrigen EU-Mitgliedsstaaten folgen.

Bestehende steuerliche oder staatliche Zusammenschlüsse mancher

Mitgliedsstaaten der EU werden zu diesem Zweck von ihnen durch die fünften Kolonnen aufgelöst oder zerschlagen. Das beste Beispiel hierbei zeigen Hellas und Zypern. Zypern darf und wird wie Serbien (Kosovo) zerteilt werden, aber Ukraine nicht!

 

 

Diesen demütigenden Zustand beschreibt ein Anhänger der vordemokratischen

Gesellschaftsstrukturen Athens den Auftritt eines vor die attischen Gerichte

zitierten Bundesgenossen, der dort gezwungen sei, «schön zu tun in der Erkenntnis, dass er nach Athen kommen muss, um Buße zu geben und zu nehmen…und er ist gezwungen, in den Gerichtshöfen sich auf die Knie zu werfen und, sowie einer eintritt, ihn bei der Hand zu fassen. Deshalb also stehen die Bündner (wie heute die EU-Mitgliedsstaaten) eher als Knechte

des Volkes von Athen (des internationalen politischen Zionismus) da».

 

Dr. Georg Chaziteodorou

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>