«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ρώσοι γερουσιαστές ψηφίζουν για να χρησιμοποιήσετε τη σταθεροποίηση των στρατιωτικών δυνάμεων στο έδαφος της Ουκρανίας

Ομοσπονδιακό Συμβούλιο της Ρωσίας ενέκρινε ομόφωνα το αίτημα του Προέδρου Vladimir Putin να χρησιμοποιήσουν ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις στην Ουκρανία. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να διευθετήσει την αναταραχή στην κατανομή ανά χώρα.

The Russian Embassy in Washington, DC. (AFP Photo/Shawn Thew)

Η άνω βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου ψήφισε υπέρ της αποστολής στρατευμάτων στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας, η οποία θα διασφαλίσει την ειρήνη και την τάξη στην περιοχή “μέχρι την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση στη χώρα έχει σταθεροποιηθεί.”

Η συζήτηση στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποκάλυψε ότι οι ρώσοι βουλευτές ενωμένοι για το θέμα, με πολλούς από αυτούς που συμμερίζονται τις ανησυχίες για τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία. Η κοινή αντίληψη ήταν ότι, δεδομένου ότι η δύναμη κατασχέθηκε στο Κίεβο, η κατάσταση έχει μόνο επιδεινώνεται με τη ριζοσπαστική εθνικιστές γρήγορα έρχονται στην εξουσία και απειλεί τις ζωές εκείνων που αντιτίθενται ενεργειών τους, και κυρίως των ρώσων πολιτών που ζουν στην Ουκρανία.

Οι εξελίξεις ακολουθούν μια έκκληση του πρωθυπουργού της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Κριμαίας, Σεργκέι Aksyonov, ο οποίος ζήτησε από τη Ρωσία να βοηθήσει να αντιμετωπίσουν την κρίση και να διασφαλίσει «την ειρήνη και την ηρεμία» στην περιοχή.

Crimeans άρχισαν να διαμαρτύρονται μετά τη νέα αυτοαποκαλούμενος κυβέρνηση στο Κίεβο εισήγαγε ένα νόμο την κατάργηση της χρήσης των άλλων γλωσσών στις επίσημες συνθήκες στην Ουκρανία. Περισσότερο από το ήμισυ του πληθυσμού της Κριμαίας Ρώσοι και να χρησιμοποιούν μόνο αυτή τη γλώσσα στην καθημερινή τους ζωή. Οι κάτοικοι έχουν ανακοινώσει ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει δημοψήφισμα στις 30 Μαρτίου για να καθορίσει τη μοίρα της ουκρανικής αυτόνομη περιοχή.

Τα πραγματικά περιστατικά που πρέπει να ξέρετε για την Κριμαία και γιατί είναι σε αναταραχή

Πούτιν το Σάββατο ζήτησε από το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας να χρησιμοποιήσει το στρατό για την ομαλοποίηση της κοινωνικο-πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία σε σχέση με την «έκτακτη κατάσταση” εκεί. Τα γεγονότα στην Ουκρανία δείχνουν ότι υπάρχει μια «απειλή για τη ζωή των πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας … και το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην ουκρανική επικράτεια”, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο πρόεδρος δεν έχει ακόμη λάβει απόφαση για την αποστολή των στρατευμάτων στην Ουκρανία.

Επιπλέον, λαμβάνοντας την απόφαση να χρησιμοποιήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Ουκρανία δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αμέσως, Γκριγκόρι Karasin, επίσημος αντιπρόσωπος του Πούτιν στο Συμβούλιο της Ομοσπονδίας, είπε.

«Η έγκριση, η οποία θα λάβει ο Πρόεδρος, δεν σημαίνει κυριολεκτικά ότι το δικαίωμα αυτό θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα,” είπε ο Karasin.

Ρώσους πολίτες βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων της αναταραχής πιάνοντας την Ουκρανία, ο ομιλητής του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο, είπε. Στην Κριμαία, υπήρχαν ρωσικές απώλειες κατά τη διάρκεια της κατάληψη του τοπικού κτιρίου του Υπουργείου Εσωτερικών από ενόπλους μια μέρα στην άλλη, πρόσθεσε.

“Κατά τη διάρκεια των προσπαθειών να αδράξουν το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών στην Κριμαία κάποιοι τραυματίστηκαν, υπήρξαν θύματα, επίσης, οι άνθρωποι που απειλούνται, και σε αυτή την κατάσταση που είναι φυσικά εκφράζουν ανησυχίες για την ασφάλεια της ζωής και των οικογενειών τους. Αυτό ανάγκασε την κυβέρνηση της Κριμαίας να ζητήσει από τη Ρωσία για βοήθεια », δήλωσε Ματβιένκο.

Τα λόγια του ομιλητή συνέπεσε με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Μετανάστευσης να σημειωθεί ότι μερικά 143.000 Ουκρανοί ζήτησαν άσυλο στη Ρωσία. Ο αριθμός αντιπροσωπεύει μια απότομη αύξηση των αιτήσεων αυτών, η αρχή είπε.

Οι νέες ουκρανικές αρχές έχουν σχηματιστεί “υπό την υπαγόρευση του Μαϊντάν» και «να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν δύναμη στη διαμόρφωση των δομών λήψης αποφάσεων”, δήλωσε ο Karasin.

“Ανησυχούμε ιδιαίτερα με την κατάσταση στην Αυτόνομη Δημοκρατία της Κριμαίας, όπου, σύμφωνα με τη διεθνή συνθήκη, το στόλο της Μαύρης Θάλασσας είναι σταθμεύουν? Όπου ζουν 1,5 εκατομμύριο ρωσικού λαού,« εκπρόσωπος του Πούτιν τόνισε.

Ο πληθυσμός της Κριμαίας “αγανακτεί” τις προσπάθειες να αξιοποιήσουν τις τοπικές κτίρια διοίκησης και τις απειλές που ρίχνονται σε περιφερειακές αρχές, και απαιτεί σταθερότητα, είπε.

Την ίδια στιγμή, Karasin είπε ότι πιστεύει ότι η διεθνής κοινότητα και τα κράτη που υποστήριξαν την συμφωνία του Φεβρουαρίου 21 μεταξύ της αντιπολίτευσης και τη νόμιμη κυβέρνηση της Ουκρανίας “έχουν την εξουσία” να επηρεάσει τις αυτοαποκαλούμενος Κίεβο αρχές για να τεθεί η κατάσταση επανέλθει σε «συνταγματικές τρόπους. “

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε επίσης ότι η Μόσχα αναμένει ότι η διεθνής κοινότητα θα επηρεάσει την αυτοαποκαλούμενη Κίεβο καθεστώς για την εξομάλυνση της κατάστασης στη χώρα.

http://rt.com/news/russia-ukraine-approve-miltary-371/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>