«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπω. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπω. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας-Der Bundespräsident der BRD ist in Griechenland unerwünscht.

ή επιστολή αυτή δεν απευθύνεται στον υιό του Wilhelm-Joachim και της Olga Gauck ή στον πρώην πάστορα και γνωστό μαχητή και υπερασπιστή των ανθρωπιστικών αξιών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Joachim Gauck.

Απευθυνόμαστε στον ανώτατο αντιπρόσωπο του Γερμανικού κράτους, ο οποίος μάλλον, δεν είναι «σωστά» πληροφορημένος από την επίσημη κυβέρνησή του αναφορικά με τα εγκλήματα που έχουν διαπραχτεί από τη Γερμανική κρατική θηριωδία κατά του Ελληνικού Λαού.

 

Δεν επιθυμούμε να αναφερθούμε, δια της παρούσης, στους συνολικά 500.000 δολοφονηθέντες Έλληνες από την Wehrmacht και τα Waffen SS ή στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας κατά 50% και του οδικού ή του σιδηροδρομικού δικτύου της κατά 75% στην διάρκεια της Γερμανικής κατοχής του 1941-44.

Δεν καταδικάζουμε επίσης ούτε την «αδέκαστη» και «δημοκρατική» Γερμανική Δικαιοσύνη που στα τελευταία 70 χρόνια δεν κατόρθωσε να δικάσει ούτε έναν από τους χιλιάδες, διεθνώς καταζητούμενους, Γερμανούς εγκληματίες πολέμου που έδρασαν στην Ελλάδα.

 

Αποφεύγουμε επίσης να Σας υπενθυμίσουμε ότι Εσείς, ως Γερμανικό κράτος, δεν είστε ικανοί ούτε την υπογραφή Σας να τιμήσετε, την οποία θέσατε κάτω από τη συμφωνία για το κατοχικό δάνειο ή ότι αρνείστε να επιστρέψετε τον Ελληνικό χρυσό ή τα αρχαία εκθέματα των Ελληνικών Μουσείων όπως και τα άλλα έργα τέχνης που έκλεψαν τα στρατεύματά Σας στο Β” Π.Π. από την Ελλάδα.

Τώρα μιλάμε εμείς για τα 750.000 υποσιτιζόμενα ανήλικά παιδιά μας , για τους 2.000.000 ανέργους μας, για το ποσοστό ανεργίας των νέων μας που καλπάζει στο 67% και για τα 6.000.000 ανασφάλιστων Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας στην Ελλάδα του «Μνημονίου» που επέβαλαν οι νέες Γερμανικές δυνάμεις κατοχής στα τελευταία τρία έτη.

Αναφερόμαστε στις χιλιάδες αυτοκτονίες των συμπατριωτών μας που δεν άντεξαν την ταπείνωση της εξαθλίωσης που Εσείς, το Γερμανικό κράτος, διατάξατε. Αναφερόμαστε επίσης στις χιλιάδες Ελλήνων που έπασχαν από χρόνιες ασθένειες και έχασαν τη μάχη της ζωής τους επειδή το Γερμανικό κατοχικό καθεστώς Σας στην Αθήνα τους απαγόρευσε την πρόσβαση στη ιατροφαρμακεύτική περίθαλψη.

Αναζητούμε την πολυδιαφημιζόμενη Γερμανική ανθρωπιά Σας και την Ευρωπαϊκή Αλληλεγγύη Σας, διότι την ίδια ώρα που ο Γερμανός Υπουργός Σας των Οικονομικών γεμίζει τα θησαυροφυλάκια του κράτους Σας με κέρδη ύψους 68 δισ. € μέσω της διαχείρησης του Ελληνικού χρέους, οι Έλληνες ψυχορραγούν.

Τώρα μιλάμε κ. Πρόεδρε για τη Γερμανική Δικαιοσύνη που προστατεύει συστηματικά τις απάτες της Γερμανικής Βιομηχανίας που έγιναν εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου και τους συνεχείς εκβιασμούς ή τις απειλές του κράτους, του οποίου Εσείς ηγείστε, κατά εκείνων των Ελλήνων αξιωματούχων που παρανόμησαν επειδή εισέπραξαν τις προμήθειες των Γερμανικών επιχειρήσεων.

Σε ποια Ελληνογερμανική «φιλία» αναφέρεστε όταν η Γερμανική κυβέρνηση χρηματοδοτεί εκατοντάδες Έλληνες δημοσιογράφους και πολιτικούς επιστήμονες προκειμένου να φιμώσουν την ελευθερία του λόγου και ταυτόχρονα, παραπληροφορώντας την Ελληνική κοινή γνώμη, να αναπτύξουν τη γκαιμπελίστικη προπαγάνδα τους;

Ποιοί είναι οι λόγοι που αναγκάζουν τη σημερινή Γερμανική κυβέρνηση να διατηρεί σε επιχειρησιακή ετοιμότητα εκατοντάδες πράκτορες του BND, του Staatschutz και του ΒΚΑ όπως και τις ένοπλες μονάδες στρατοχωροφυλάκων στην Ελλάδα;

Αποτελούν δείγματα της Γερμανικής «φιλίας» οι συνεχείς πιέσεις, οι απειλές και οι εκβιασμοί που ασκούν οι Γερμανοί «διπλωμάτες» κατά των Ελλήνων Δικαστών, διότι, με βάση τη Γερμανική Σας λογική, οφείλουν να δικάζουν με μοναδικό γνώμονα, τα Γερμανικά συμφέροντα;

Πώς θέλετε κ. Πρόεδρε να αποκαλείτε εμάς τους Έλληνες, φίλους Σας, την ίδια ώρα που Εσείς, το Γερμανικό κράτος, αρνείστε σθεναρά επί 69 έτη να υπογράψετε το «Σύμφωνο Ειρήνης και Φιλίας» με την Ελλάδα;

Επιθυμεί, κατά τη γνώμη Σας, η Γερμανική κυβέρνησή την ενίσχυση της Ελληνογερμανικής φιλίας, όταν διαρκώς παροτρύνει το Γερμανικό τύπο να δημοσιεύει (επί πληρωμή) την υβριστική προπαγάνδα της κατά του Ελληνικού λαού; Ποιό «πρωτόκολλο φιλίας» προσκάλεσε τους Γερμανούς «γκάουλάϊταρ» να εγκατασταθούν στην Ελλάδα και να επιβλέπουν την λειτουργία των Υπουργείων και γενικά των δημοσίων υπηρεσιών της;

Πόσους και ποιούς αντιμνημονιακούς Έλληνες προτίθεστε να συναντήσετε στην Ελλάδα κ. Πρόεδρε; Είναι εις γνώση Σας, ότι το ομοσπονδιακό Γερμανικό Υπουργείο Αμύνης υιοθέτησε τις προτάσεις του Πανεπιστημίου του Κιέλου, βάση των οποίων προβλέπεται η δολοφονία των ηγετών των αντιγερμανικών πολιτικών οργανώσεων, πριν οι Γερμανικές στρατιωτικές μονάδες καταστολής επέμβουν επιχειρησιακά στα κράτη του Ευρωπαϊκού «Νότου»;

κ. Πρόεδρε της Γερμανίας, ο Ελληνικός Λαός δεν μπορεί να καταλάβει τους λόγους της επίσκεψής Σας στην Ελλάδα, η οποία έχει προγραμματισθεί για την 5η Μαρτίου 2014. Διαλέξατε λάθος χρόνο να επισκευτείτε την λάθος χώρα. Οι χάντρες και τα καθρεφτάκια που ετοιμάζεστε να μοιράσετε στους Έλληνες ιθαγενείς, όπως και οι «συγγνώμες» ή τα κροκοδείλια δάκρυά μπροστά στους τάφους και τα μνημεία των Ηρώων μας, θα προκαλέσουν οργή, θυμό και αηδία σε όλους τους Έλληνες.

Το κράτος που Εσείς τώρα αντιπροσωπεύετε, θυμίζει τα καθεστώτα εκείνα, στα οποία τόσο Εσείς όσο και ο κ. πατέρας Σας ενεργά αντισταθήκατε στο παρελθόν. Η Ελλάδα κ. Πρόεδρε έχει πλημμυρίσει σήμερα από τέτοιους Γερμανούς, οι οποίοι είναι του ιδίου επιπέδου και παρουσιάζουν τα αυτά χαρακτηριστικά όπως τους γνωρίσαμε σαν δολοφόνους της Γκεστάπο ή της Στάζι. Τον λοχαγό της ΣΤΑΖΙ, Terpe, είχατε και Εσείς ο ίδιος την ευκαιρία να τον βιώσετε από κοντά.

Ο Ελληνικός Λαός πιστεύει ότι, με την επίσκεψή Σας στην Ελλάδα, επιχειρείται από τις δυνάμεις κατοχής του 4ου οικονομικού Ράϊχ επίδειξη ισχύος, που αποσκοπεί στον εκφοβισμό των υπόδουλων Ελλήνων κατοίκων του προτεκτοράτου τους.

Υπό αυτές τις συνθήκες εκτιμάται ότι η παρουσία Σας κ. Πρόεδρε στην Ελλάδα δεν είναι επιθυμητή.

Φιλικά

Πάνος Γιαννακουλόπουλος

Νέα Φιλική Εταιρεία

Verteiler/Διανομή

Bundespräsidialamt (Προεδρία)

10557 Berlin, Spreeweg 1

Fax: +49 30 2000- 1999

E mail: bundespaesidialamt@bpra.bund.de

Deutscher Bundestag (Βουλή)

11011 Berlin, Platz der Republik

Fax: +49-30 227-36979

E-Mail: mail@bundestag.de

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com

Sehr geehrter Herr Bundespräsident,

Dieses Schreiben ist weder an Sie persönlich, Joachim Gauck, Sohn von Wilhelm- Joachim und Olga Gauck adressiert, noch an den ehemaligen Pastor oder an den bekannten Bürgerrechtler und Verteidiger der humanistischen Werte gerichtet.

Wir wenden uns hiermit an den obersten Vertreter des Deutschen Staates, der möglicherweise von seiner Regierung nicht richtig über die schon erfolgten Verbrechen an dem griechischen Volk informiert wurde, die von der staatlichen deutschen Barbarei verübt wurden und immer noch werden.

Wir wollen in diesem Schreiben vermeiden, über die insgesamt 500.000 von der Wehrmacht und der Waffen-SS ermordeten Griechen oder die Zerstörung von über 50% der griechischen Wirtschaft und 75 % des öffentlichen Straßen- und Schienennetzes während der Besatzungszeit von 1941 – 1944 zu berichten.

Wir wollen auch kein Urteil über die „tadellose und demokratische deutsche Gerichtsbarkeit“ aussprechen, die es nicht geschafft hatte, einen Einzigen von den tausenden, international gesuchten Kriegsverbrechern, die in Griechenland tätig waren, vor Gericht zu stellen oder anzuklagen.

Wir werden auch vermeiden, Sie als offiziellen Vertreter Deutschlands, daran zu erinnern, dass Deutschland nicht in der Lage ist, seine Verpflichtung, die sich aus der Unterschrift auf dem Vertrag des „Besatzungsdarlehns“ ergibt, einzuhalten, oder dass Deutschland sich vehement weigert, das Gold der griechischen Staatsbanken, die antiken Schätze der griechischen Museen und sonstige, gelistete Kunstwerke, die die deutsche Wehrmacht während des 2. Weltkrieges geraubt hat, zurückzugeben.

Wir wollen jetzt über unsere 750.000 unterernährten Kinder reden oder unsere 2 Mio. Arbeitslosen oder das Anwachsen der Jugendarbeitslosigkeit auf 67% und über die 6 Mio. Griechen, die ohne Sozial- und Krankenversicherungen, weil sie sie gar nicht mehr bezahlen können, gezwungen sind, weit unter dem Existenzminimum in Griechenland des Memorandums zu leben. Dieses Memorandum wurde von den deutschen „Besatzungsmächten“ in den letzten drei Jahren angeordnet.

Wir wollen über die tausenden Selbstmorde unserer Landsleute berichten, die es nicht mehr schaffen mit der Demütigung der Verarmung zu leben, die der deutsche Staat befohlen hat.

Wir berichten ferner über die tausenden Griechen, die an chronischen Krankheiten leiden und die deswegen den Kampf um ihr Leben verloren haben, weil das“ Regime der deutschen Besatzung“ ihnen den Zutritt zur medizinischen Versorgung verweigert hat.

Wir sind auf der Suche nach der „viel gepriesenen, deutschen Menschlichkeit“ und Deutschlands europäischer Solidarität, indem wir feststellen, dass während der Zeit, in der Deutschlands Finanzminister 68 Mrd. € Gewinne aus der Verwaltung der griechischen Schulden in seinen Schatullen hortet, die Griechen gleichzeitig um ihr Überlebens kämpfen.

Herr Präsident, jetzt reden wir über die deutsche Justiz, die systematisch die Betrügereien sowohl der deutschen Industrie gegen den griechischen Staat, als auch die ständigen Erpressungen und Drohungen Ihres Staates gegen die griechischen Offiziellen schützt, die sich erpressbar gemacht haben, weil sie die schwarzen Provisionen der deutschen Unternehmen kassiert haben.

Über welche Deutsch- griechische Freundschaft reden Sie, Herr Präsident, wenn gleichzeitig die deutsch Regierung Hunderte von griechischen Reportern und politischen Wissenschaftlern finanziert, um die „freie Meinungsäußerung“ in Griechenland zu unterdrücken oder durch die regelmäßige Verbreitung von Falschmeldungen die deutsche Propaganda in Goebbels-Manier zu fördern.

Welches sind die Gründe, wo sich die deutsche Regierung gezwungen sieht, in Griechenland Hunderte von Agenten des BND, des Staatsschutzes und des BKA zusammen mit Bewaffneten Einheiten von Militärpolizisten einzusetzen?

Wird es als Zeichen der Deutsch- griechischen Freundschaft angesehen, dass deutsche „Diplomaten“, die in Griechenland tätig sind, Druckmittel, Drohungen und Erpressungen gegen die griechischen Richter auszuüben, damit diese gemäß der „deutschen Logik“ nur die deutschen Interessen berücksichtigen??

Wie können Sie, Herr Präsident, uns Griechen als Ihre Freunde bezeichnen, obwohl der deutsche Staat sich seit 68 Jahren weigert, einen Friedens- und Freundschaftsvertrag abzuschließen?

Sind Sie der Meinung, dass die deutsche Regierung an einer Verstärkung der deutsch- griechischen Freundschaft interessiert ist, wenn sie ständig die deutsche Presse ermutigt, eine bezahlte Diffamierungskampagne zu führen?

In welchem Protokoll der Freundschaft steht, dass die deutschen „Gauleiter“ nach Griechenland eingeladen wurden, um die griechischen Ministerien und allgemein die Behörden des griechischen Staates zu beaufsichtigen?

Mit wie vielen und mit welchen Antimemorandums-Griechen wollen Sie sich treffen? Ist Ihnen bekannt, dass das Bundesverteidigungsministerium die Vorschläge der Universität in Kiel übernommen hat, nach welchen vorgesehen ist, dass die Führer der Gegner des Memorandums ermordet werden sollen, bevor deutsche, militärische Einheiten in den Staaten des „europäischen Südens“ eingesetzt werden?

Herr Bundespräsident, das griechische Volk kann Ihre Gründe, Griechenland am 5.März 2014 zu besuchen, nicht verstehen. Sie haben sich zum falschen Zeitpunkt das falsche Land für Ihren Staatsbesuch ausgesucht.

Die „Glasperlen und Spiegelchen“, die Sie vorhaben an die griechischen Insulaner zu verteilen, oder die Entschuldigungsschwüre und Krokodilstränen vor den Gräbern und Denkmälern unserer Helden werden eher die Wut, den Zorn und den Ekel der Griechen stärken.

Der Staat, den Sie heute vertreten, erinnert uns an das Regime, dass sowohl Sie als auch Ihr Vater in der Vergangenheit energisch bekämpft hatten.

Herr Bundespräsident, Griechenland ist zurzeit überschwemmt von solchen Deutschen, die auf der gleichen Ebene stehen und die gleichen Charaktereigenschaften haben, wie die Schergen der GESTAPO oder STASI. Den Leutnant der STASI Terpe durften Sie selbst aus der Nähe erleben.

 

Das griechische Volk glaubt, dass Ihr Antrittsbesuch von den Besatzungsmächten des „vierten, ökonomischen Reiches“ als Machtdemonstration benutzt wird, um die griechischen Einwohner des besetzten „Protektorats“ in Angst zu versetzen.

Unter diesen Umständen schätzen wir ein, dass Ihre Anwesenheit in Griechenland zurzeit nicht erwünscht ist.

Mit freundlichen Grüßen

Panos Giannakoulopoulos

Nea Filiki Eteria

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com