Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Αγαπητό Ε.Π.Α.Μ.

Εγώ αυτός είμαι!!! ΕΣΕΙΣ ποιοι ΕΙΣΑΣΤΕ;;;;;;

Σου γράφω  μετά από πολύ καιρό και με αφορμή το γράμμα που έστειλε ο καλός φίλος Σ. Κατσούλης για το ποιος είναι αριστερός και ποια η πρέπουσα συμπεριφορά αν θέλει να ενταχθεί στο κόμμα ΣΥΡΙΖΑ που μάλλον προαλείφεται για να κυβερνήσει τον δύστυχο αυτό τόπο.

Η δυσκολία η δική μου, που ήμουν δημοκρατικών αρχών, ούτε ΚΚΕ ,ούτε (τ)ΣΥΡΙΖΑ ,ούτε αναρχικός και φυσικά ούτε Ν.Δ., ήταν να καταλάβω τι ήθελε και που το πάει το Ε.Π.Α.Μ. η κίνηση (;) ,Μέτωπο(;), κόμμα(;) ,αρχή ενός φωτισμένου ηγέτη(;),  ή ότι τέλος  νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να ονομάζεται.

Φυσικά όταν συναντηθήκαμε εκείνο τον Φεβρουάριο στο άγαλμα του Θ. Κολοκτρώνη για την πιο μεγάλη διαμαρτυρία που υπήρξε τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, μπήκα τυχαία στην μάζα των ανθρώπων και καθόλου τυχαία με ρήμαξαν στα χημικά τα ευγενικά παιδιά της Ε.Λ.ΑΣ. Πείσμωσα και είπα θα σας πολεμήσω αλήτες και προδότες κάθε έννοιας δικαίου.

 Προσήλθα ευχαρίστως στον χώρο που είχαν διαμορφώσει  στο Μαρούσι άνθρωποι που έβαζαν τα χρήματα τους και τις ώρες τους για να γίνει λειτουργικός ο χώρος. Φυσικά ρώτησα που πηγαίνει ιδεολογικά ο συγκεκριμένος χώρος και η απάντηση ήταν ότι ¨ εμείς συναγωνιστή ούτε δεξιά ούτε αριστερά ,μόνον για να ελευθερωθεί η Ελλάδα από τα μνημόνια¨, και έγινα μέλος.

Καλώς , τότε συνεχίζουμε , είμαστε στο σωστό δρόμο ,είχε και ελληνικές σημαίες . Πέσαμε στην δουλειά πώς να οργανωθούμε και εμείς αλλά και να αφυπνίσουμε τον κόσμο τις «απρόσωπες¨ γειτονιές  που ήταν από αδιάφορες έως και εχθρικές απέναντί μας. Βλέπετε δεν τους είχε ζορίσει το μνημόνιο τους Ελληναράδες ακόμα πολύ και η δυσπιστία ήταν προφανής απέναντί μας.

Και να το προσυνέδριο, και να το συνέδριο και αρχίζουν να ξεχωρίζουν τα πρόσωπα που έχουν όλες τις απαντήσεις και τις λύσεις έτοιμες στο τσεπάκι τους, εφόσον και αν και όποτε κ.λ.π.

 Κανένας δεν προήλθε από παρθενογένεση πολιτική και φάνηκε πολύ γρήγορα πως κάποιοι θέλανε να στήσουν ένα νέο ΚΚΕ αναπολώντας τις ιστορίες ενός κόμματος σε συγκεκριμένη εποχή και με συγκεκριμένη ιστορική συγκυρία στην εποχή.  Τώρα πως στήθηκαν ¨μαγαζάκια¨ συνήθεια παλιά των συμπατριωτών μας, και κάποιοι έβγαζαν λεφτουδάκια σε βάρος άλλων εύπιστων ,αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Όσο για τον σωστό τρόπο συμπεριφοράς που θα έπρεπε να έχεις αυτό όλως συμπτωματικά θα έπρεπε να ταυτίζεται με την σεβαστή γνώμη του πλέον προβεβλημένου στελέχους , οποιαδήποτε άλλη γνώμη σε έκανε , δημοκρατικά πάντα,  να μην υπάρχεις.

Και ας δούλεψαν άνθρωποι απάνθρωπες ώρες και ας ταλαιπωρούνταν άγρια , ποιος έδινε μια δεκάρα για όλα αυτά; Αλλά είπαμε προ πάντων η ωφέλεια για  την κίνηση (;) ,Μέτωπο(;), κόμμα(;) ,αρχή ενός φωτισμένου ηγέτη(;),  ή ότι τέλος  νομίζει ο καθένας ότι πρέπει να ονομάζεται.

Κακό πράγμα η μεγαλομανία και η υπεροψία ή άλλως το καβάλημα της ένδοξης καλάμου.

Αυτά τα ολίγα για να απαντήσω στον καλό φίλο που δεν ξέρει αν πρέπει να μείνει ή να φύγει. Η απόφαση είναι δική του .

20-2-2014

Μάντζαρης Γιώργος

Related posts: