Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Προειδοποιούν υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη γιά ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ (»συμμετοχή σε συνωμοσία γιά διάπραξη απάτης εις βάρος Αμερικανών φορολογούμενων»)

 

Θαυμάστε κυβέρνηση με ανόητους υπουργούς, που ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ κάνουν »δηλώσεις», νομίζοντας ότι ομιλούν σε τηλεοπτικά πρωϊνάδικα Αθήνας, γιά να »λένε ότι τους κατεβαίνει»

Ομογενής επιχειρηματίας-δωρητής με σαφέστατη δήλωσή του (διατηρούμε την ανωνυμία του γιά ευνόητους λόγους):

«Αν ο υπουργός ΔΕΝ ανακαλέσει όσα είπε στην Βοστώνη γιά χρήματα εράνου υπέρ Μυρτώ, τις επόμενες λίγες ημέρες, τότε θα ζητήσω την ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ γιά »συμμετοχή σε συνωμοσία γιά διάπραξη απάτης» στο έδαφος των ΗΠΑ και εις βάρος Αμερικανών φορολογούμενων. Ο έρανος διενεργήθηκε παράνομα από την Ομοσπονδία Βοστώνης. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει εράνους νόμιμα. Η Ομοσπονδία παραβίασε επίσης και τον νόμο επειδή αυτή μάζευε τα χρήματα σε λογαριασμό της, αντί σε ειδικό λογαριασμό γιά την Μυρτώ. Ο κ. υπουργός δεν μπορεί να αποφασίζει γιά χρήματα παράνομου έρανου, ούτε να αποδεχτεί το υπουργείο του προϊόντα παράνομων πράξεων».

(Δυστυχώς, γιά τον εντυπωσιακά ανεύθυνο υπουργό, δεν ισχύει η…»βουλευτική του ασυλία» και στις ΗΠΑ)

………………….

Η Ομογένεια αναρωτιέται: Ντροπή-αξιοπρέπεια δεν υπάρχει στην ελληνική κυβέρνηση;

Τα βρώμικα παιχνίδια με τα νοσήλεια γιά την Μυρτώ στις ΗΠΑ
Ο ΨΕΥΤΗΣ υπουργός Υγείας της Ελλάδας, συνεργάζεται με τους διαχρονικούς παρανομούντες απατεωνίσκους της Ομοσπονδίας Βοστώνης, γιά να »φάει» τα χρήματα της Ομογένειας το ελληνικό Δημόσιο !!!
Η Ομογένεια έδωσε τα χρήματα γιά την Μυρτώ, γνωρίζοντας ότι ποσοστό 20% των νοσήλειων πληρώνει η μητέρα της (περίπου 125.000 δολ. συνολικά) και το 80% ο ΕΟΠΥΥ. Τα έσοδα του έρανου ήταν 130.000 δολ. και οι παρανομούντες απατεωνίσκοι της Ομοσπονδίας, αγνοώντας τους δωρητές, θέλουν να τα δώσουν έμμεσα στο… ελληνικό κράτος και όχι στην Μυρτώ με διαχειριστές τους γονείς της, ΟΠΩΣ o ΝΟΜΟΣ ΗΠΑ σαφέστατα ΟΡΙΖΕΙ !!!
Ο υπουργός είχε δηλώσει σαφέστατα ότι »θα πληρώσουμε μέχρι 500.000 ευρό (που υπερκαλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας). Γιατί τώρα θέλει »να βάλει στο χέρι» και τις 130.000 δολ. που έδωσε η Ομογένεια γιά την Μυρτώ και όχι γιά το υπουργείο του ή την Ομοσπονδία παρανομούντων Βοστώνης;

Ο πολυλογάς και εντυπωσιακά ανεύθυνος υπουργός Υγείας της Ελλάδας “Αδωνις Γεωργιάδης, έμπλεξε σε…δικαστική διαμάχη στις ΗΠΑ, ξεσήκωσε την Ομογένεια εναντίον του και εναντίον της ελληνικής κυβέρνησης, ενώ κινδυνεύει με ποινικη δίωξη !!!

Ο υπουργός δήλωσε στην Βοστώνη (όπου βρέθηκε γιά να μιλήσει σε εκδήλωση φοιτητικού Σύλλογου του Χάρβαρντ), σε συνέντευξή του: «Αφού η Ομογένεια εδώ έχει 130 χιλιάδες δολάρια για να διαθέσει αποκλειστικά γι’ αυτόν τον σκοπό, θα τα συμψηφίσουμε κι αυτά» (εννοώντας στα νοσήλεια γιά την Μυρτώ).
Ο υπουργός Υγείας αγνοεί ή δεν κατάλαβε ότι:
– Ο έρανος της Ομοσπονδίας Βοστώνης γιά την Μυρτώ, ήταν παράνομος. Η Οργάνωση ΔΕΝ μπορεί νόμιμα να διοργανώσει εράνους, δεν είναι δηλωμένη στην Πολιτεία ως »φιλανθρωπική».
– ΟΙ 130 χιλιάδες δολάρια ΔΕΝ συγκεντρώθηκαν γιά τον σκοπό, που ψευδώς-παραπλανητικά επικαλείται ο υπουργός, παρασυρόμενος από »δηλώσεις» της παρανομούσας τοπικής Ομοσπονδίας Βοστώνης.
– Με την υπόθεση των χρημάτων του έρανου, ασχολείται ήδη η εισαγγελία και η Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ, γεγονός που άφησε τον υπουργό Υγείας αδιάφορο, νομίζοντας, ως αφελής και εντυπωσιακά άσχετος, ότι η Αμερική είναι Ελλάδα.

Δήλωση Μαρίας Κοτρώτσου στην e-εφημερίδα »Πρωϊνή»
Μητέρα Μυρτώ, οργισμένη με δηλώσεις υπουργού Υγείας “Αδωνι Γεωργιάδη στην Βοστώνη
«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν γιά το παιδί μου, την Μυρτώ, από την Ομογένεια, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα γιά το θέμα (σ.σ. χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στην Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα… Ο κ. Γεωργιάδης από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, ούτε ένα τηλεφώνημα δεν έκανε από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγονότα και τα νομικά θέματα στο θέμα του έρανου… Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στην Λάρισα όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ, μας έδωσε χαρά».

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co