«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΥΠΕΚΑ).

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 02102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

05.02.2014

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο Ζηνων ο Ελεατης προσπαθωντας να αποδειξη την θεωρια του Παρμενιδη για την «Ανυπαρξια της Κινησης» διετυπωσε τα τεσσερα «Παραδοξα» του. Εαν ο Ζηνων ο Ελεατης ζουσε σημερα, θα εβαζε στα Παραδοξα του «Αχιλλεας», «Βελος», «Διχοτομια» και «Σταδιον» και το «ΥΠΕΚΑ», το οποιο δεν κινειται για τον σκοπο που ιδρυθηκε.

Οι περιφημες αυτες θεωρησεις της πραγματικοτητας του Ζηνωνος, που απο την αρχαιοτητα απασχολησαν και απασχολουν και σημερα τους επιστημονες για τα ερωτηματα απ’αυτες, σ’οτι αφορα την ορθοτητα με την οποια η τυπικη ανθρωπινη λογικη αντιλαμβανεται τα αντικειμενα γεγονοτα και συμπεραινει, οτι εαν μπορουσε να βρεθη το μισο, ωστε να γινη το πρωτο βημα, τοτε, οσο μεγαλη και να ηταν η διαδρομη, θα ηταν αυτη εντουτοις πεπερασμενη. Οι θεωρησεις αυτες αφορουν και το ΥΠΕΚΑ.

Αντι το υπουργειο αυτο να ονομαζεται ως παλαιοτερα «Υπουργειο Βιομηχανιας και Ενεργειας» ελαβε το ως ανω πολυσυνθετο παραδοξο ονομα, μονο και μονο για αποπροσανατολισμο των ετσι και αλλως ηλιθιων Ρωμηων που ζουν τυφλομενοι εδω και 1750 χρονια.

Οι σκοτεινες δυναμεις του διεθνους πολιτικου σιωνισμου με τους Συνασπισμους της των Βλακων (Bilderberg, Μασονικες Στοες, Ροταρυ, Λα’ι’ονς κ.α.) επιβαλλουν και στους πολιτικους ηγετες του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης να αφαιρουν τους δικαιους φωτοστεφανους των αρχαιων Ελληνων σοφων και ηρωων για να τους αποθετουν στα αξεστα και αλαξευτα κρανια των μελων των ως ανω Συνασπισμων των Βλακων.

Ολοι οι υπουργοι που περασαν στην μεταπολιτευση απο τα ελληνικα υπουργεια εν ονοματι ειτε των συντηρητικων ειτε των μοντερνων ειτε των προοδευτικων υπηρξαν και ειναι μελη των Συνασπισμων των Βλακων και δολιοφθορεις της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου.

 

Με απλα ελληνικα λογια:

Στην χωρα μας ο Νομος-Κρατος παρανομει, ο Απολλων δια του Δελφικου Χρησμου αποκαλυπτει την «Εκτροπη» και η μονοφθαλμη πορνη και δηθεν τυφλη Θεα που αλληθωριζει, μαζι με τις Ενοπλες Δυναμεις και τα Σωματα Ασφαλειας ξυνουν τα γεννητικα τους οργανα…. Ας θυμηθουν τα μελη των ως ανω Συνασπισμων των Βλακων τον Ηρακλειτο που προειδοποιει, οτι οι Ερινυες θα τιμωρησουν ακομη και τον Μεγα Ηλιο, αν παραβει τον φυσικο νομο.

Η «Ανυπαρξια Κινησης» του Παρμενιδη και για το «ΥΠΕΚΑ» ειναι χαρακτηριστικη.

Η λεξη «Βιομηχανια» διαγραφθηκε, διοτι αυτη στην Ελλαδα κατ’ εντολη σκοπημα καταστραφηκε πρωτα απο την Ν.Δ. και μετα απο το ΠΑΣΟΚ. Η λεξεις «Περιβαλλον» και «Κλιματικη Αλλαγη» ειναι εφευρεσεις των καιρων μας του διεθνους πολιτικου σιωνισμου και συνεπως χωρις κανενα περιεχομενο. Οι ιδιοι ανθρωποι που παραχαρατουν τις αληθειες απευθυνονται προς τους ημιμαθεις ‘η αμαθεις Ρωμηους και επιχειρουν με τα Μεσα Μαζικης Εξαπατισης που ελεγχουν, την πλυση των εγκεφαλων αυτων.

Η σημερινη κλιματικη κατασταση του πλανητη μας διαμορφωθηκε απο τις επιδρασεις και παρενεργειες της τελευταιας παγετωδους εποχης που αρχησε πριν περιπου 40 εκατομμυρια χρονια και μεσα στην οποια ακομη βρισκομαστε και οχι απο τις μεταβολες που προξενησαν ‘η προξενουν οι ανθρωπινες δραστηριοτητες. Κατα την αναβαση του Homo erectus και Homo sapiens, δηλαδη του σημερινου ανθρωπου κατα τα τελευταια 2,5 εκατομμυρια χρονια υπηρξαν τουλαχιστον 17 χρονικοι περιοδοι ισχυρων παγετωνων, με ενδιαμεσους θερμους, Η ενδιαμεσος περιοδος που ζουμε σημερα αρχισε πριν 130.000 χρονια, ειχε το ζενιθ της πριν 20.000 χρονια, οπου το 30% της στερεας γηινης επιφανειας ηταν σκεπασμενο απο ενα παχυ στρωμα παγου.

Ακομη και σημερα ειναι ακομη το 10% της στερεας γηινης επιφανειας σκεπασμενο απο ενα παχυ στρωμα παγου ενω το 14% του εδαφους της στερεας ειναι συνεχως παγωμενο. Στην ως ανω περιοδο των 130.000 χρονων η Γη ηταν γεματη με εναλλαγες κλιματικων φασεων μεταξυ καυσωνων και παγετωνων. Πριν 12.000 χρονια π.χ. εθερμανθει η Γη πολυ γρηγορα αλλα την φαση αυτη ακολουθησε ενα παγερο κλιμα που διηρκησε περιπου 1.000 χρονια. Η σημερινη κλιματολογικως σχετικα θερμη γεωλογικη περιοδος μπορει να γινη η απ’ αρχη μιας νεας παγετωδους εποχης. Ακομη δεν γνωριζουμε ποια κατασταση στο μελλον ειναι η πιθανοτερη (1). Μια εποχη του θανατηφορου ψυχους ‘η μια εποχη του θανατηφορου καυσωνος; Τα δηθεν αιτια για την αυξηση της θερμοκρασιας στην Γη απο την παραγωμενη ποσοτητα CO2 απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες μεταξυ 1860 και 2014 ειναι παραμυθια της Γιαγιας και για τους ηλιθιους. Απο της αρχη της βιομηχανικης επαναστασης, δηλαδη απο το 1860 εως σημερα; απο τις ανθρωπινες δραστηριοτητες παρηχθησαν και διοχετευθηκαν στην ατμοσφαιρα περιπου 100 δισεκατομμυρια τονοι CO2.

Η ποσοτητα αυτη αυξανεται καθε χρονο με περιπου 7 δισεκατομμυρια τονους.

Απο τον φυσικο δρομο, δηλαδη απο τα σημερα 500 ενεργα ηφαιστεια της Γης και απο την σηψη των φυτων διοχετευονται στην ατμοσφαιρα καθε χρονο 200 δισεκατομμυρια τονοι CO2, δηλαδη 30 φορες μεγαλυτερη ποσοτητα απ’αυτην που παραγουν οι ανθρωποι. Δικαιως συνεπως κρυθηκε προσφατα απο το ΣτΕ αντισυνταγματικο το χαρατσι για την ατμοσφαιρικη ρυπανση. Συνεπως ειναι ενα «Παραδοξο» προς λυση ο ισχυρισμος των μεγαλοαπαταιωνων, οτι οι ανθρωπινες δραστηριοτητες ειναι υπευθυνες για τις κλιματικες αλλαγες.

Προκειται για την μεγαλυτερη απατη του 21 μ.Χ. αιωνα που συντελειται απο τους μεγαλοαπαταιωνες που ελεγχουν και ολους τους Συνασπισμους των Βλακων (2). Τα ιδια καθαρματα με τους ειλωτες τους εχουν δημιουργησει και τους μυθους για τα τεραστια κοιτασματα Υδρογονανθρακων στην Ανατολικη Μεσογειο, νοτια της Κρητης και στο Ιονιο Πελαγος. Οι μυθοι αυτοι των νεων κοιτασματων βοηθουν στην λεηλασια του ευρωπα’ι’κου νοτου με κυρια θυματα την Κυπρο και την Ελλαδα. Τα καθαρματα αυτα γνωριζουν απο τις λιστες της Siemens και του Χριστοφορατου τους διεφθαρμενους της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στην Ελλαδα και στην Κυπρο που εκβιαζουν και κατα συμπτωση εντοπισαν τα κοιτασματα αυτα για να ανακοψουν την βιαιη αντιδραση του ελληνικου λαου.

Αυτο ειναι και το παιχνιδι (Παραδοξο) των νεων κοιτασματων του ΥΠΕΚΑ.

Την ωρα που ο ελληνικος λαος θα επρεπε να αφηνει απληρωτα τα ομολογα των μεγαλοαπαταιωνων τους (εγχωριων και ξενων) εντοπισθηκαν δηθεν τα κοιτασματα και σε λιγο θα ρεουν τα λεφτα οπως οι Υδρογονανθρακες. Την ωρα που ο ελληνικολς λαος επρεπε να κυνηγα και να ξεκοιλιαζη τα εγχωρια και ξενα καθαρματα, του πεταξαν αυτοι την αποπροσανατολιστικη «ελπιδα» των κοιτασματων Υδρογονανθρακων στην Ανατολικη Μεσογειο, νοτια της Κρητης λαι στο Ιονιο Πελαγος. Για το Αρχιπελαγος του Αιγαιου τηρειται η «Σιωπη της Αρσακειαδας».

Υπαρχει ο κινδυνος να ανασυρθουν απο την Ληθη

• το Πρωτοκολλο της Βερνης του 1978 της τοτε κυβερνησης της Ν.Δ.

• το Μορατοριουν 1982 της τοτε κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ

• το Νταβος 1988 της τοτε κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ

• η Ιμια 1996 της τοτε κυβερνησης του ΠΑΣΟΚ

Αληθεια, τι περιεχουν οι συμφωνιες αυτες με την Τουρκια και γιατι δεν δημοσιευθηκαν ποτε τα κειμενα για ενημερωση του ελληνικου λαου;

Σε τι διαφερει το περιεχοιμενο τους απο τα σημερινα Μνημονια;

Ενω σημερα χιλιαδες Ελληνες αυτοκτονουν απο απογνωση, οι ακομη ζωντες ονειρευονται απο χρυσοφορα κοιτασματα Υδρογονανθρακων, απο συνταξεις Σε’ι’χαδων…και ξεχνουν οτι καταληστευονται απο θανασιμους εχθρους.

Τους κλεβουν ακομη και την πρωτη κατοικια τους αλλα τους εγγυωνται μελλοντικες ΑΟΖ με πληθωρα κοιτασματων Υδρογονανθρακων. Οι γυφτοι του ευρωπα’ι’κου βορρα ληστευουν την Ελλαδα και ο νυν πολιτικος της ηγετης με τον υπουργο του ΥΠΕΚΑ ανακοινωνει οτι η ελληνικη ΑΟΖ ειναι ευρωπα’ι’κη ΑΟΖ… και αρα ασφαλης.

Τα διεθνη και εγχωρια; καθαρματα επιτυγχανουν μεσω της λεηλασιας και της ελπιδας, ολα εκεινα, τα οποια εξ’ αρχης σχεδιασαν. Ο ελληνικος λαος πρεπει να ονειρευεται μελλοντικα κερδη τυπου Σε’ι’χαδων, για να μην αντιδρα στην λεηλασια ακομη και των ρουχων που φοραει. Οταν το βραδυ στον υπνο του ονειρευεται, δεν πρεπει να αισθανεται τι χανει…Αυτο θα

ηταν το πεμτο «Παραδοξο» του Ζηνωνα, εαν αυτος ζουσε σημερα.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Βιβλιογραφια

1. Χατζηθεοδωρου Γ. «Κρισιμη Απειλη ‘η Μεγαλη Απατη; Κλιματικη

Αλλαγη στον Πλανητη μας».

Ανοιχτη Επιστολη προς την κυρια Τινα Μπιρμπιλη

Υπουργου Περιβαλλοντος, Ενεργειας και

Κλιματικης Αλλαγης. 31.10.2009

www.kastaniotis.com

2. Χατζηθεοδωρου Γ. «Επιβαρυνσεις για ρυπους στους λογαριασμους της

ΔΕΗ».

http://www.berlin-athen.eu, 21.01,2013

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>