«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

…. “Βαβυλωνία” …

 

Ο Έλληνας κοιτάζει με δέος προς την Ισλανδία και τον λαό της, που κατόρθωσε, με τις δικές του δυνάμεις,  να απελευθερώσει την χώρα του  από τα δεσμά των τοκογλύφων,  αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν διαθέτει το σθένος, το θάρρος, τη σοβαρότητα, τη γενναιότητα, την ομοψυχία και την αποφασιστικότητα των Ισλανδών για να αντιμετωπίσει την λαίλαπα της καταστροφής του. Ο Νεοέλληνας σήμερα έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα που είναι “αμέτρητες” φορές μεγαλύτερα από αυτά της Ισλανδίας αλλά αντί να ακολουθήσει τουλάχιστον στην αντιμετώπισή τους την ισλανδική συνταγή, αυτός συνεχίζει να προτάσσει στον “οχτρό” του …  τον ωχαδελφισμό, το “δεν βαριέσε”, την προχειρότητα, την ημιμάθεια, το φθόνο, το ψέμμα, την μέθοδο της αλληλοεξόντωσης και του αλληλοσπαραγμού και αν όλα αυτά δεν βοηθήσουν να κρύψουν τη γύμνια του χαρακτήρα και την ανεπάρκεια της προσωπικότητάς του … τότε επιστρατεύεται το “ο Θεός να βάλλει το χέρι του”. 

Δεν είμαστε “τυφλοί” αλλά δεν θέλουμε να δούμε, ούτε “κουφοί  αλλά αρνιόμαστε να ακούσουμε. Δεν είμαστε “μουγγοί” αλλά μιλάμε για να μιλάμε και η γλώσσα μας κόκκαλα δεν έχει και  κόκκαλα τσακίζει και ειδικά αυτού που είναι ο κάτοχος “της περιβόητης κατσίκας” που δεν θέλει να ψοφήσει όπως η δικιά μας. Μας μάθανε να είμαστε λάτρεις του εύκολου πλούτου και μάλιστα αυτού που καταφέραμε να κλέψουμε από τον απέναντι μας. Βάζουμε κόκκινες γραμμές στην αλληλεγγύη, στην μαχητικότητα, στην ομοψυχία, στην εντιμότητα και στην ανθρωπιά μας που επεκτείνονται αποκλειστικά μέχρι εκεί που φτάνει το συμφέρον και η πάρτι μας. Προβάλλουμε και υπηρετούμε τις εύκολες πολιτικές λύσεις του ελληνικού προβλήματος και μάλιστα εκείνες που δεν μας κοστίζουν, δεν απαιτούν τις θυσίες μας και κερδίζονται με τους αγώνες και τα λεφτά των άλλων.

Χτίζουμε εκ βάθρων τον “ελληνικό” πύργο της Βαβέλ έχοντας σαν εργαλεία την πολυγλωσσία, την πολυγνωμία, την πολυφωνία, τον συμφεροντολογικό εγωϊσμό, την κουτοπονηριά και την ξετσιπωσιά μας. Εμφανίστηκαν πολλά μαστόρια, αγύρτες και φαρισαίοι στην “οικοδομή” της ελληνικής κρίσης, που έχει μετατραπεί ήδη σε γενοκτονία και προσπαθούν να πουλήσουν τα κουρέλια τους για  μεταξωτές κορδέλες. Οι βαρύγδουπες πολιτικές θέσεις και προτάσεις των “γνωστών υπόπτων” … πάνε και έρχονται στο χρηματιστήριο όπου εμπορεύονται οι  μετοχές του κάθε εμφανιζόμενου  “Μεσσία” που αποφεύγει να πει ψέμματα στα γίδια που τον ακολουθούν αλλά λέει μόνο … τις μισές αλήθειες. Ο πολιτικός μπαχτσές προσφέρει πάρα πολύ πραμάτεια με λύσεις για ότι λαχταρά η καρδιά μας. Προτάσεις για €υρώ, δραχμή, συνταγματικές εθνοσυνελεύσεις, διαγραφές χρέους, σεισάχθειες, πρωτογενή πλεονάσματα, δάνεια, κουρέματα, μαγειρέματα, ειρηνικές επαναστάσεις, δηλώσεις, διαδηλώσεις, δισεκατομμυριούχους, απεργίες και  κινήματα με δύο κουταλιές του γλυκού, Ορθοδοξία, 250 γρ. πατριωτικές κορώνες και  με ένα άρωμα αριστερού ακτιβισμού σαν προσφορά, στην τιμή  της … μισής αλήθειας! Οι καθηγητές Πανεπιστημίου και οι συνταξιούχοι της πατριωτικής διαπλοκής γιορτάζουν την επιστροφή τους στη σκηνή των παρασκηνίων της πολιτικής απάτης  με “ιδεολογικές επαναλήψεις” και  δεν είναι μόνο  ξερόλες για τους πάντες και τα πάντα αλλά  ανέλαβαν να παίξουν και το ρόλο του τελώνη και του φαρισαίου … μονά-ζυγά δικά τους δηλαδή.

Οι “αντιμνημονιακοί” μάστορες της δημοσιογραφικής παραπληροφόρησης  έστησαν τις μαγαζάρες τους στο πανηγύρι της Βαβυλωνίας και οργανώνουν τα όργια της αρκούδας ενώ κονομούν τώρα τα άντερά τους με το πλύσιμο που κάνουν στους εγκεφάλους των πιστών ακροατών, θεατών και αναγνωστών τους. Βοηθούν στην εξάπλωση του πέπλου της λήθης πάνω από τα εγκλήματα του παρελθόντος για να διευκολύνουν την επιστροφή των φαντασμάτων του χθες στο παρκέ της επικαιρότητας, “πλένουν” στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ το δημόσιο προφίλ που έχουν τα ρεμάλια του καθεστώτος και επιτρέπουν την πρόσβαση στο δημόσιο βήμα μόνο σε εκείνους, που αφ’ ενός ο λόγος τους δεν κρίνεται επικίνδυνος από τις δυνάμεις κατοχής και αφ’ ετέρου διαθέτουν  τόσα πολλά λεφτά ώστε  να μπορούν να πληρώσουν τα λύτρα που ζητά η δημοσιογραφική μαφία για μια καρέκλα στα πάνελ. Είναι οι ίδιοι που μας έπεισαν να ψηφίσουμε τα διάφορα διαόλια  των καιρών όπως  το Σημίτη, τον Καραμανλή, το Γιωργάκη, το Σαμαρά, τον Τσίπρα  και τον κάθε αλήτη που τους συνοδεύει. Είναι πάλι αυτοί που πάντα είχαν  έναν καλό λόγο για τις αλυσίδες των μαυραγοριτών και  την “αγάπη” των Γερμανών προς τους Έλληνες,  ενώ  πολέμησαν με την λύσσα του αδικημένου, μόνο όλους εκείνους τους κλέφτες που τους …. ξέχασαν …. όταν γινόταν η μοιρασιά.

Ο ελληνικός πύργος της Βαβέλ δεν θα αποπερατωθεί ποτέ και θα έχει την ίδια τύχη με αυτόν που αναφέρεται στην Βίβλο… με την διαφορά ότι τώρα θα πέσει και θα πλακώσει τους πάντες που προσπάθησαν να κάνουν κέρδη εκμεταλλευόμενοι την δυστυχία των απελπισμένων. Η επανάσταση των συνειδήσεων θα χρειαστεί νέους “Καιάδες” όπου θα ρίξει την υποκρισία, την απάθεια και την αδιαφορία αυτών που απαρτίζουν το  30% αυτού του λαού, που φαίνεται ότι είναι φορτωμένοι  ακόμη με τόσο λίπος που δεν φοβούνται μήπως  πέσουν  στην φάκα της φτώχειας που τυραννά το υπόλοιπο 70%  της εληνικής κοινωνίας.

Κάποτε οι άλλοι, οι ξένοι,  ήθελαν να μοιάσουν στο θάρρος, στη γενναιότητα και στον ηρωϊσμό στους Έλληνες και ήταν υπερήφανοι όταν η  ιστορία προσπαθούσε να τους συγκρίνει με αυτούς….! Τώρα οι Νεοέλληνες καλούνται να μοιάσουν τουλάχιστον στους Ισλανδούς για να μπορέσουν να βγούν από τον βούρκο της εξαθλίωσης.
Η ελπίδα ότι θα μπορέσουν να ξαναγίνουν …  Έλληνες είναι ακόμη  μακριά, πολύ μακριά!
Εμείς οι ρομαντικοί παλιοελλαδίτες θα πάμε τώρα ενάντια στο ρεύμα για να ξανανοιώσουμε την ελπίδα ότι τα παιδιά μας δεν θα αναγκαστούν  στο μέλλον  να μας ρωτήσουν …  για το πως καταντήσανε οι γόνοι τους ραγιάδες ….!

Νέα Φιλική Εταιρεία

Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com 

Gepostet vor 3 days ago von

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>