«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Jean Paul Sartre Αγωνίστηκα μια ολόκληρη ζωή για να φτιάξω έναν κόσμο στον οποίο δεν θα ήθελα ποτέ να ζήσω.

Αν δεν σου αρέσει η Κυβέρνηση, φταις και συ γι’ αυτό.

Μην πεις ποτέ «μαλάκα» κάποιο πρόσωπο της εξουσίας. Κινδυνεύεις να καταδικαστείς για τρία αδικήματα.

1)Για προσβολή προσωπικότητας,

2)Για περιύβριση αρχής και

3)Για αποκάλυψη κρατικού μυστικού!!!

Οι πολιτικοί είναι παντού οι ίδιοι.

Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμη και εκεί που

δεν υπάρχουν ποτάμια!!!

Όλοι θα θέλαμε να ψηφίσουμε τον καλλίτερο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ποτέ υποψήφιος.

Οι εκλογές γίνονται για να δούμε αν είναι σωστές οι δημοσκοπήσεις.

Ροΐδης (για διατελέσαντα υπουργό) Γνωρίζει δώδεκα τρόπους να προσπορίζεται χρήματα, εκ των οποίων ο τιμιότερος είναι η κλοπή.

Παρ’ όλα τα παραπάνω πρέπει να ψηφίζουμε.

Γιατί οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους καλούς πολίτες που δεν πηγαίνουν να ψηφίσουν.

Η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νομιμοφανής Εγκληματική οργάνωση είναι  η τρόικα!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

Ο τίτλος του παρόντος σημειώματος δεν είναι παραπειστικός.
Χαρακτηρίζει ορθότατα την… ποιότητα και τα αποτελέσματα της δράσης των προσώπων που ήρθαν στην πατρίδα μας ως επικυρίαρχοι για να επιβάλουν την ύφεση, να εξαπλώσουν τη φτώχεια και να εμπεδώσουν ένα καθεστώς οικονομικού και πολιτικού τρόμου.
Εγκληματική οργάνωση είναι η τρόικα.
Τα ευρωντοκουμέντα για τα κακουργήματά της υπάρχουν στο προσχέδιο της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τον ρόλο που έπαιξε η τρόικα στις χώρες-στόχους των διεθνών τοκογλύφων:


Στην Ελλάδα, στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία και την Κύπρο. Όσα αναφέρονται στο κείμενο είναι αρκετά ισχυρά και αποδεκτά ως τεκμήρια ενοχής για οποιοδήποτε διεθνές δικαστήριο συσταθεί (αναπόφευκτα, κάποια στιγμή) προκειμένου να δικάσει και να καταδικάσει εκείνους που μακέλεψαν λαούς δίχως να έχει προηγηθεί επίσημη κήρυξη πολέμου.

Η κατάφωρη παραβίαση των δημοκρατικών θεσμών και η επιβολή της δικτατορίας των δανειστών, η εσωτερική υποτίμηση στις χώρες-θύματα, που επιδίωκε το ΔΝΤ, τα εξωφρενικά «λάθη» με τους περιβόητους «πολλαπλασιαστές», που τίναξαν στον αέρα τις εθνικές οικονομίες, και η ραγδαία αύξηση του εξωτερικού χρέους είναι μερικές από τις κορυφές του παγόβουνου πάνω στο οποίο έπεσε ο Τιτανικός του Γιώργου Παπανδρέου και των διάδοχων κυβερνήσεων της χώρας μας.

Οι λέξεις του προσχεδίου της έκθεσης δεν μπορούν να ταΐσουν τους πεινασμένους, να ντύσουν τους γυμνούς και να στεγάσουν τους νεόπτωχους κλοσάρ. Ούτε μπορούν να αναστήσουν εκείνους που έθεσαν τέρμα στη ζωή τους εξαιτίας της αποκαρδίωσης που τους προκάλεσε το αδιέξοδο της ανέχειας.

Ωστόσο, η ύπαρξη ενός επίσημου εγγράφου με αυτές τις παραδοχές, που έχει εκδοθεί από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμικό όργανο, δύναται να αποτελέσει βάση διεκδίκησης αποζημιώσεων από την πλευρά της Ελλάδας και εξαιρετικό διαπραγματευτικό «χαρτί» για την υπόθεση των πολεμικών επανορθώσεων, που οπωσδήποτε μας οφείλει η Γερμανία.

Τα μόνα που απαιτούνται από την ελληνική πλευρά είναι μεθοδικότητα, προσεκτικός σχεδιασμός και -πάνω απ’ όλα- πολιτική βούληση για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν…

δημοκρατία


Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>