«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το φαινόμενο των ”κροίσων Ομογενών” που ΘΑ βοηθούσαν την Ελλάδα???????????

Πετρέλαιο, γιά να μην ξεπαγιάζουν παιδιά στα σχολεία της Β. Ελλάδας, πληρώνει ο… Τζορτζ Σόρος (800.000 ευρώ). ‘Οχι οι ”κροίσοι Ομογενείς” ψευτο-πατριώτες. Αυτοί κράτησαν γιά τις… ”ανάγκες” τους ακόμα και τα χρήματα που τους έδωσε ο κόσμος, πριν καταλάβει τι ”καραγκιόζηδες” είναι!!!!!!!!!!!!!!!!

Σωπά ται καλέ… αυτοί για τα ντολας παράτησαν την πατρίδα τους  και τους πατριώτες τους!

Και αυτοί που έμειναν πίσω  για  να σωθούν και να σώσουν την πατρίδα τους και να την βρουν ξανά τα ρεμάλια που την κοπάνησαν και την εγκατέλειψαν στην μοίρα της πέθαιναν από την πείνα και τα βασανιστήρια!!!  Για να έρθουν ξανά με ασφάλεια να την ξεσκίσουν!!!  Αυτοί οι μετανάστες δεν πονάνε την πατρίδα τους αλλά την εκμεταλλεύονται, άλλωστε το είδαμε σε όλα τα εθνικά μας θέματα και την Κύπρο!!!  Όταν και όπως τους συμφέρει!!!  Και μας πετάνε με καμάρι (εγκό…)  επήγα να πλύνω πιάτα στην Αμέρικα και ποιος σου είπε να πας; Γιατί δεν έμεινες στην πατρίδα σου να παλέψεις και να πεθάνεις στα ιερά χώματά της;;; Επήγαν να πλύνουν τα πιάτα των παγκόσμιων δολοφόνων και να δηλώνουν  με βρόμικο και προδοτικό θράσος, ότι αν χρειαστεί να επιλέξουμε σε ώρα κινδύνου και διαμάχης με την Ελλάδα,  θα διαλέξουμε Αμέρικα!!! Αλλά είναι άπιαστοι όταν μασάνε τσίχλα και λένε εκείνο το σπαρακτικό  και αηδιαστικό,  Γιαααα… Γιαααα…  Δηλαδή ναι αλλά όχι!!! Μας βοήθησαν θυμάμαι στην Αθήνα ξυπόλητος και νηστικός,  έλεγαν ήρθε βοήθεια από τους πατριώτες μας στην Αμερική,  πήγαινα και εγώ από περιέργεια ας ήμουν ξυπόλητος και νηστικός και ενώ ήμουν μικρός αηδίαζα με την βοήθειά τους, κάτι σακάκια για πέταμα και για τους κλόουν, κάτι παντελόνια με ραμμένα κουρέλια χρωματιστά  και κάτι κονσέρβες χαλασμένες που δεν τις δίνεις ούτε στο σκυλί σου! Ότι είχαν για πέταμα τα έστελναν βοήθεια οι ξεφτίλες!!!

Υπάρχουν ευτυχώς  ακόμα ζωντανοί που ξέρουν τι σημαίνει ομογένεια και τι πετσάφια είσαστε! Όταν η δραχμή είχε αξία φέρνατε τα ντόλας που στην Αμερική δεν αγοράζατε ούτε καπότες και ζητούσατε και φοροαπαλλαγές και εδώ αγοράζατε πολυκατοικίες σε βάρος του Ελληνικού λαού που δεν είχε φοροαπαλλαγές και πλήρωνε τις δικές σας φοροαπαλλαγές, τέτοιες βοήθειες ξέρετε εσείς στο Αμέρικα!!!

ΝΕΜΕΣΙΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Περίεργες δηλώσεις Δ. Αβραμόπουλου στο Ισραήλ

”Συνομιλίες” και τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό

(ή όταν οι Τζιμπρέοι ”κατεβάζουν τα παντελόνια”, όπως συνήθισαν να κάνουν)

Βασιζόμενοι σε δημοσιεύματα κυπριακών εφημερίδων, καταλήγουμε στο ακόλουθο κείμενο:

Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου επισκέφθηκε την ”παράνομη τουρκική Δημοκρατία Βόρειας Κύπρου”. ‘Εφτασε στο ”παράνομο αεροδρόμιο Τύμπου”, όπου τον υποδέχτηκε ο ”παράνομος υπουργός Εξωτερικών” του ”παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους”. Μετά συναντήθηκε με τον ”παράνομο ηγέτη” του παράνομου ”τουρκοκυπριακού κράτους” Ντερβίσ(ι) ‘Ερογλου κι έκανε δηλώσεις στον ”παράνομο ραδιοσταθμό Μπαϊράκ”. Παράλληλα δέχτηκε τον απεσταλμένο του ΟΗΕ στην ”παράνομη πρεσβεία της Τουρκίας”. Αυτά στην βόρεια κατεχόμενη Κύπρο. Στην νότια, οι ”νόμιμοι” ηγέτες ετοιμάζονται για συνομιλίες με τους ”παράνομους” της βόρειας, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα δεχτεί τον ”παράνομο” εκπρόσωπο των Τουρκοκυπρίων. Και όλα έτοιμα γιά την σύζευξη ”νόμιμων” και ”παράνομων” με στόχο την λύση αλα τούρκα, επειδή χωρίς τέτοια λύση, υδρογονάνθρακες-φυσικό αέριο, ”γιοκ”. ‘Ολα τα υπόλοιπα είναι τζιμπρέϊκες πελάρες ”παπατζήδων”.

Σημ.: Σε ότι αφορά τις συνομιλίες των δύο Κοινοτήτων από τέλη ’70, οι (ελληνο)Τζιμπρέοι δηλώνουν ”λεβέντες” στην αρχή, αλλά πάντα καταλήγουν σε αυτό που συνήθισαν: Να ”κατεβάζουν τα παντελόνια”.

Και το κωμικό: Ο ”ηγέτης” πρόεδρος της Κύπρου, πάντα εξισώνεται -συνομιλώντας ισότιμα- με τον ”ηγέτη” των Τουρκοκύπριων, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ουσιαστικά είναι μόνο ηγέτης των Ελληνοκύπριων.

Μεγαλώνει η απόσταση Ελλάδας – Ομογένειας

Συγκλονιστική ανακάλυψη: Η Ελλάδα διαθέτει εμπορικούς-οικονομικούς ακόλουθους στις ΗΠΑ

Στις 23 Δεκεμβρίου 2013, επανεκδίδεται η ημερήσια δημοκρατική εφημερίδα ”ΠΡΩΙΝΗ”, που ”έγραψε ιστορία” στην Ομογένεια ΗΠΑ, με έδρα Νέα Υόρκη.

www.kalami.net     |    www.kalami.us      |    www.kalami.co

ΝΕΜΕΣΙΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>