«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι τίμιοι κύριε Σώρρα και END απαντούν οι ίδιοι και δεν κρύβονται πίσω από τα κολαούζα- πατριώτες κορόιδα και μάλιστα αρχαιοελληνιστές!!!

Προσοχή στις πλαστές ιδέες και στις εξουσιοδοτήσεις κύριε Αρτέμη…

Του Ελευθέριου Ρήνου

Πρόσφατα διάβασα στην ιστοσελίδα www.mignatiou.com ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με την άρνηση του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από τον πατρινό πολυτρισεκατομμυριούχο και δήθεν επενδυτή Αρτέμιο Σώρρα.

SORRAS01-13DECEMBER2013

Μαζί με το άρθρο, υπήρχε και το ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο ο εκπρόσωπος της εταιρείας Red Panther Limited με έδρα τις Σεϊχέλες, υποστήριζε ότι ο νεαρός Γρηγορόπουλος δεν πέθανε, αλλά το όλο σκηνικό σκηνοθετήθηκε για να δημιουργηθεί αναστάτωση στη χώρα από τους Εβραίους. Και οι αποδείξεις του κ. Σώρρα ήταν ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο Αλέξης ήταν “εβραιόπουλο”, όπως και η μητέρα του, το ότι η μητέρα του δεν έκλαψε στην κηδεία, αλλά και ότι την παραμονή της δολοφονίας του, υπήρξε δείπνο με ισχυρό πολιτικό παράγοντα της χώρας.

Ανέμενα ότι μετά το άρθρο εκείνο (Ελεος!!! “Ο Γρηγορόπουλος ζει, ήταν ψέμα ο θάνατος του”, ισχυρίζεται ο “τρισεκατομμυριούχος” Αρτέμης – http://mignatiou.com/?p=17184#ixzz2nClxDEuh), ο κ. Σώρρας θα συμμάζευε τις αερολογίες του και θα επιδείκνυε μια παλικαρίσια στάση πάνω στο θέμα, αναγνωρίζοντας ότι οι δηλώσεις του αποτέλεσαν ξεκάθαρη προσβολή της μνήμης του νεκρού αγοριού. Γιατί δεν μπορεί κάποιος, όσο κι αν νομίζει ότι είναι τρισεκατομμυριούχος, να μην αποδεχθεί το απόλυτο γεγονός ενός θανάτου.

Για να ξεκαθαρίσω την άποψη μου για την υπόθεση των “αμερικανικών ομολόγων” του κ. Σώρρα, θα πω με λίγα λόγια ότι απλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει δίκιο. Μπορεί να είναι άφραγκος, να έχει κατηγορηθεί για απάτες και άλλα κακουργήματα από διάφορους στο παρελθόν, να μην έχει κατορθώσει να φτιάξει μια επιχείρηση στην Ελλάδα που να μην πέσει έξω, να μην έχει ούτε έναν εργαζόμενο παγκοσμίως και να χρωστάει σε αρκετούς (http://www.youtube.com/watch?v=plLE0Y5jNkw).

Αλλά, έχει δίκιο όταν λέει ότι οι επίσημες αρχές δεν τον ακουμπάνε και διατηρεί την αθωότητα του, σύμφωνα με το νομικό μας σύστημα. Γιατί αν ήταν σε άλλη χώρα, ο κ. Σώρρας και οι συνεργάτες του θα το σκέφτονταν δύο φορές πριν προσπαθήσουν να μας πουλήσουν φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες. Επομένως έχει δίκιο στον ισχυρισμό του ότι η Πολιτεία μας δεν είναι ικανή να αντιμετωπίσει τη διαφθορά και την απάτη. Και τον συγχαίρω για αυτό.

Η παραπάνω είναι όμως η προσωπική μου σκέψη. Με αυτή μπορεί κάποιος να διαφωνεί ή να συμφωνεί, πάντα με βάση τα στοιχεία που μπορώ να προσκομίσω για να την υποστηρίξω. Όμως, εκεί που δεν χωράει αμφιβολία, ειδικά για ανθρώπους του δικού μου λειτουργήματος, είναι όταν κάποιος έχει φύγει από αυτή τη ζωή. Ο θάνατος είναι ιδιαίτερα σημαντικός για μια οικογένεια, για το κοινωνικό περιβάλλον του προσώπου. Είναι ένα πραγματικό γεγονός που δεν επιδέχεται αμφιβολίας και που έχει σημαδέψει τις ψυχές των ανθρώπων. Αυτός είναι ο λόγος που έγιναν τα επεισόδια στην Αθήνα το 2008 και αυτό ήταν το έναυσμα για τις πρόσφατες συγκεντρώσεις. Δεν είναι καλό ένα τέτοιο γεγονός να το χρησιμοποιεί οποιοσδήποτε για τα δικά του παιχνίδια, πολιτικά ή άλλα, και δεν αναφέρομαι μόνο στην πλευρά των “έντηδων”.

Παρά το γεγονός ότι δεν επέλεξα να ακολουθήσω την Ψυχιατρική ως ειδικότητα, πάντα με συνέπαιρνε ένα συγκεκριμένο γεγονός σε μία ομάδα παθήσεων. Κάποιες φορές ο ασθενής συμπεριφέρεται και αντιδρά απόλυτα λογικά, χωρίς να είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν έχει ψήγματα από παράλογες ιδέες. Αυτό βέβαια μέχρι τη στιγμή που θα ερωτηθεί για κάποιο συγκεκριμένο θέμα, για παράδειγμα τη σχέση του με τους εξωγήινους ή αν ακούει φωνές ή για την οικονομική του κατάσταση, οπότε θα εκραγεί ο παραλογισμός, θα “εκθέσει” τη λογική του ασθενούς και θα πυροδοτήσει την αποκάλυψη της Ψύχωσης. Μπορεί να αρχίσει να λέει ότι είναι από το Σείριο, ότι έχει έρθει μέσα σε διαστημόπλοιο, ακόμη και ότι είναι η ενσάρκωση του Απόλλωνα.

Χωρίς να κατηγορώ κάποιον και δίχως να επιχειρώ οποιαδήποτε διάγνωση από απόσταση, αυτή την εντύπωση αποκόμισα απλά ακούγοντας τις συζητήσεις του κ. Σώρρα με τον δημοσιογράφο Γιώργο Αρίστογλου, από το Ράδιο Ακρίτες 102,3FM, την αντίδραση του ίδιου του κ. Αρίστογλου, τις γραπτές δηλώσεις του συνεργάτη της ομάδας END κ. Καλογερόπουλου, αλλά και την τελευταία παρέμβαση του προέδρου αυτού του οργανισμού κ. Λαμπράκη. Δεν τους κατηγορώ για κάποια ψυχική νόσο, κάτι τέτοιο θα ήταν απρεπές.

Τους κατηγορώ για διπλοπροσωπία και πολιτιστική κατάντια. Για άμετρο ρατσισμό, φυλετισμό και χρήση μιας προπαγάνδας που μπορεί μόνο να διαιρέσει τους Έλληνες. Κι αν προσπαθούν να κρυφτούν και να χρησιμοποιήσουν εύληπτες θεωρίες συνωμοσίας, που στους περισσότερους δημιουργούν ένα μειδίαμα και προσδίδουν στον εκφωνούντα ένα ελαφρυντικό παραπλήσιο με αυτό του “τρελού του χωριού”, στην περίπτωση αυτή αρκεί μια ρωγμή στο παραβάν για να αποκαλύψει την πραγματικότητα. Οι κύριοι αυτοί είναι βαθύτατα ρατσιστές, επικίνδυνα οπλισμένοι με τη δυνατότητα να κάνουν πλύση εγκεφάλου σε ανθρώπους κάθε ηλικίας μέσα από μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Ο κατά τα άλλα συμπαθής σε εμένα κ. Αρίστογλου, αντί να μείνει στο ρόλο του δημοσιογράφου και να υπομείνει τις αστειότητες και τις κάλπικες ιδέες των Σώρρα και Λαμπράκη, προχώρησε ακόμη ένα βήμα παραπέρα και υιοθέτησε τις χαζομάρες και τις κατηγορίες κατά του Αλέξη Γρηγορόπουλου και της οικογένειας του. Μάλιστα, έκανε και παρατηρήσεις σχετικά με την καταγωγή της μητέρας του παιδιού και τη διαδικασία της κηδείας, που κατά τη γνώμη του δημιουργούν ερωτηματικά. Ο ίδιος ο κ. Αρίστογλου αποκάλυψε ότι και αυτός έχει χάσει το παιδί του και αυτό τον κάνει ιδιαίτερα συμπαθή στα δικά μου μάτια. Όμως πρώτος αυτός, λόγω των δικών του βιωμάτων, θα έπρεπε να σταματήσει τον συκοφάντη και να βάλει ένα φραγμό στις ύβρεις. Μόνος αυτός θα έπρεπε να νοιώσει τον Αλέξη συνάμα και δικό του παιδί. Και ας ήταν η μητέρα του από την Αρμενία ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό σημαίνει να είσαι Έλληνας κύριε Αρίστογλου! Να τιμάς τους νεκρούς και τους αγώνες τους, άσχετα αν σε συμφέρουν!

Στο ίδιο κλίμα εμπαιγμού και προσβολής ήταν και η γραπτή αναφορά του κ. Καλογερόπουλου στο θέμα, λέγοντας ότι επειδή η οικογένεια του Γρηγορόπουλου δεν έκανε μήνυση στο Σώρρα για τις δηλώσεις του, αυτό σημαίνει ότι ο τελευταίος έχει δίκιο.

Θα μπορούσα να διανθίσω αυτό το κείμενο με το ολιγότριχο άλογο του κάμπου και τον διαμαντορύχο με τα  διαμάντια από τη Νότια Aφρική, τα πλαστά ομόλογα από τον ψυχοπαθή απατεώνα Stephen Louis Wozny τον οποίο εκπροσωπεί ο Μάκης και η παρέα του, τις συγκεντρώσεις κάποιων στα πάρκα της Νέας Υόρκης με τις δεήσεις στους Θεούς του Ολύμπου και διάφορα άλλα νόστιμα.

Όμως όταν ο δημοσιογράφος κ. Αρίστογλου, σε συνέχεια προηγούμενων δηλώσεων του κ. Αμάραντου από την Κύπρο, επιμένει ότι δεν υπάρχω και ο κ. Λαμπράκης αμφισβητεί αυτή τη φορά την Ιατρική μου ιδιότητα, θα σταματήσω και θα τους ζητήσω να αποφασίσουν επιτέλους ποιους γκεμπελικούς χαρακτηρισμούς θα επιλέξουν και για μένα. Μέχρι πριν λίγους μήνες δεν υπήρχα καν. Μετά υπήρχα, αλλά δεν ήμουν γιατρός, και υποστήριζαν ότι ήμουν στη μισθοδοσία μιας παγκόσμιας υπηρεσίας Σιωνιστών. Μετά την εμφάνιση των σχετικών εγγράφων στον κ. Αμάραντο έγινα και πάλι γιατρός, απλά δεν είχα Ιατρείο στη Ρόδο (μομφή…). Τώρα επιστρέψαμε στο ότι δεν είμαι γιατρός.

Βέβαια, δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι για το γεγονός ότι αρνούνται την ύπαρξη μου, ενώ η οικογένεια μου «κυκλοφορεί» στην περιοχή εδώ και έναν αιώνα. Εδώ οι άνθρωποι προσπαθούν να πείσουν ότι δεν γνωρίζουν το Μιχάλη Ιγνατίου, έναν από τους πιο σημαντικούς δημοσιογράφους αυτής της γενιάς και το μόνο Έλληνα δημοσιογράφο στην Washington, τη στιγμή που το τουρκικό λόμπυ διαθέτει στην αμερικανική πρωτεύουσα 18 δημοσιογράφους. Μήπως τους ενοχλεί που ο κ. Ιγνατίου εργάζεται για τα Ελληνικά συμφέροντα;

Πάντως, για να διευκολύνω κάποιους, θα δηλώσω και πάλι αστροναύτης σε διαστημόπλοιο που χρησιμοποιεί το προωθητικό που πούλησε ο Μάκης στην εταιρεία Aerocon και χρησιμοποιείται και καλά από τη NASA (http://www.youtube.com/watch?v=tNTu8v3tHL8). Και αν δεν σας κάνει αυτό, θα δηλώσω ως ο τύπος που έχει στα χέρια του τα έγγραφα για να αποδείξει ότι έχετε διαπράξει απάτη σε ποινικό δικαστήριο, ψευδορκία, χρήση πλαστών εγγράφων και εκτός αυτών συμμετέχετε παράνομα σε μια οργάνωση η οποία δεν διατηρεί στην έδρα της αρχεία, πρακτικά, ταμείο (για εκείνες τις δωρεές από την Αυστραλία υπέρ Καντάφι) και δεν έχει καν απαρτία. Και αυτά δεν καλύπτονται από το νομικό προηγούμενο της άσχετης δίκης κατά Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων, στην οποία δεν υπήρχε έννομο συμφέρον από τους καταγγέλλοντες.

Ακόμη κι αν δεν μπορέσετε να καταλήξετε στους ηθικά και ποινικά κολάσιμους χαρακτηρισμούς σας για το πρόσωπο μου, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να με δείτε σε αυτό το κείμενο να μιλάω για χρεοκοπίες, για κομπίνες με την εφορία, για έναν Ιατρό που δεν ξέρει τι ειδικότητα έχει δηλώσει στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, και για έναν Ιατρό που δήλωνε Member of the American College of Surgeons (FACS), χωρίς να είναι, για να παραπλανεί ασθενείς και ασφαλιστικές εταιρείες, μέσα από τις οποίες έβγαζε αποζημιώσεις και συντάξεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Αυτά θα τα αναλύσω μελλοντικά όταν θα αποκτήσω όρεξη, μια που λόγω της ιδιότητας του Ιατρού, οι υπεύθυνοι του FACS ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι να με εξυπηρετήσουν και να μου εξηγήσουν ότι ο κ. Λαμπράκης δεν ήταν μέλος τους.

Όπως θα αναλύσω με τη βοήθεια ελπίζω του αγαπητού σε όλους μας κ. Γιαλτουρίδη, τι συνέβη με την εταιρεία Rithimna Realty LLC, ποιός τη δημιούργησε στις 14 Αυγούστου, ποιο Ιατρείο απέκτησε και πως υπέβαλε αίτημα για χρεοκοπία την επόμενη ημέρα για να καλύψει τα χρέη του Ιατρού. Και με ονοματάκια κύριοι Λαμπράκη και Μαμαγάκη, αν βέβαια ενδιαφέρεστε. Ο κ. Γιαλτουρίδης, ο γνωστός επιχειρηματίας από το Βοστώνη, πιστεύω να ανταποκριθεί στις προκλήσεις σας και θα εξηγήσει σε όλους μας τα οικονομικά αυτά θέματα, που αφορούν τις Ηνωμένες Πολιτείες με μικρά γράμματα.

Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αναφορά στον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Δεν πρόκειται να επιστρέψω στους συγκεκριμένους κυρίους τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κατά καιρούς εναντίον μου, αφού ήδη τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους για αυτό. Η εγκεφαλική δραστηριότητα που παράγει τέτοια σχόλια ανήκει στη διαφήμιση “καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς”.

Ωστόσο, για έναν παραδοσιακό δεξιό όπως εμένα, που δεν μπορώ καν να δω με συμπάθεια τις μνημονιακές κυβερνήσεις, για αυτό και δεν τις ψήφισα ποτέ, που νοιώθω με όλη μου την καρδιά Έλληνας Πατριώτης, που μπορώ να χαίρομαι για την Ελληνική κληρονομία μου, και όχι να θριαμβολογώ λες και είναι δικό μου κατόρθωμα αυτό, είναι αίσχιστου είδους ντροπή να προσβάλλεις τη μνήμη ενός νεκρού.

Μια τέτοια πράξη είναι ενάντια στον Ελληνικό Πολιτισμό, ενάντια σε ότι σε κάνει Έλληνα. Είναι εντελώς βαρβαρικό να κατηγορείς ένα παλικάρι που τόσο άδικα έχασε τη ζωή του και την οικογένεια του και να τους δείχνεις με το δάκτυλο, φορώντας την κουκούλα του “τιμιότερου” και φυλετικά “πιο καθαρού”. Για εμένα κύριοι της END, ο Πακιστανός περιπτεράς που πληρώνει την εφορία του και είναι νόμιμα στη χώρα μου, έχει ισχυρότερο δικαίωμα να βρίσκεται εδώ από κάποιους από εσάς, που σας κυνηγάει η δικαιοσύνη σε όποια ξένη γη έχετε επιλέξει να νοιώθετε πατρίδα και τυγχάνει να είστε Ελληνόφωνες.

Αντί λοιπόν να συνεχίζετε τις σαχλαμάρες γύρω από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου και να γδέρνετε τη ψυχή της περίλυπης μητέρας του, θα σας πρότεινα να φερθείτε σαν Έλληνες. Να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη από αυτήν, την μητέρα που έθαψε το παιδί της, και να αλλάξετε κουβέντα. Ας ασχοληθείτε με το γιατρό από τη Ρόδο που σας λέει απατεώνες και ας κάνετε σχόλια για τα κιλά του και την εργασία του.

Και για να δείτε τι καλός θα είναι ο γιατρός από τη Ρόδο μαζί σας, δεν θα σας ξαναρωτήσω ποτέ αν τα πλαστά και ακάλυπτα ομόλογα που κρύβετε στο ιδιωτικό καταθετήριο του ψευδομάρτυρα και  καταδικασμένου για απάτες Αντώνη Διαμαντόπουλου, ανήκουν στον Stephen Louis Wozny. Απλά θα σας το αποδείξω πέραν κάθε αμφιβολίας.

Θα σας παραθέσω την εξουσιοδότηση με την οποία ο κ. James Salmon της εταιρείας Red Panther Limited δίνει τη δυνατότητα στον Αρτέμιο Σώρρα να εκπροσωπεί τη συγκεκριμένη εταιρεία στην πώληση των πλαστών διεθνών συναλλαγματικών που εξέδωσε ο διεθνής απατεώνας Stephen Louis Wozny. Μαζί με την εξουσιοδότηση υπάρχει και η λίστα των αριθμών όλων των άχρηστων συναλλαγματικών, που όλες μαζί αξίζουν όσο μια μπανάνα αξίζει για τον Ταρζάν. Το έγγραφο προέρχεται από τις επίσημες υπηρεσίες της Πολιτείας της Washington, οι οποίες έχουν καλύψει τα προσωπικά δεδομένα των αναφερόμενων μερών, έχουν αριθμήσει τις σελίδες όλου του φακέλου που απέστειλαν και έχουν μονογραφήσει κάθε σελίδα.

Το τραγελαφικό στην υπόθεση είναι ότι ακόμη και ο κ. Σώρρας δεν γνωρίζει ότι η εταιρεία αυτή εδρεύει στις Σεϊχέλες και νομίζει ότι εκπροσωπεί εταιρεία που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο… Το ερώτημα που έχω να κάνω βέβαια είναι, αν ποτέ γίνει κάποια συμφωνία με αντάλλαγμα τα γνήσια Ελληνικά ομόλογα που τόσο πολύ θέλει να πάρει στα χέρια του ο “επενδυτής”, αυτά μήπως θα πρέπει να αποδοθούν στον James Salmon και τη Red Panther Limited και όχι στον μεσάζοντα Αρτέμιο Σώρρα; Ιδιοκτήτης των “αμερικάνικων ομολόγων” είναι ο μεσάζοντας Αρτέμης Σώρρας ή η αγνώστου πατρός και μητρός εταιρείας Red Panther Limited;

Γιατί ο James Salmon με την εταιρεία στις Σεϊχέλες δεν μου μοιάζει και πολύ Έλληνας. Απλά ανησυχώ, γιατί δεν θα ήθελα να ξυπνήσω ένα πρωί και να βλέπω τούρκικες σημαίες στην Ακρόπολη, αφελείς της END με τις εξουσιοδοτήσεις του κυκλώματος του Wozny.

Για να συνέρχονται μερικοί…

SORRAS01-RINIOS-13DECEMBER2013

SORRAS02-RINIOS-13DECEMBER2013

SORRAS03-RINIOS-13DECEMBER2013
Read more: http://mignatiou.com/?p=17751#ixzz2nRc8ZXTJ

Ρε Μάκη, 

 

τώρα ξύπνησα και ψάχνω την απάντηση σου και δεν βλέπω τίποτα. Θα απαντήσεις στον γιατρό;  Η θα κάνεις την πάπια όπως πάντα;  

 

Κότα είσαι, πάπια είσαι, απατεώνας είσαι, ψεύτης είσαι, and the list goes on.

 

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

 

ΥΓ.  Επόμενη στάση του διαστημόπλοιου της END:   

 

UNITED STATES BANKRUPTCY COURT

EASTERN DISTRICT OF NEW YORK

—————————————————–X

In re : Chapter 11

 

RITHIMNA REALTY LLC 

 

Case No. 13-45017 (CEC)

Μοιραστείτε το!

2 comments to Οι τίμιοι κύριε Σώρρα και END απαντούν οι ίδιοι και δεν κρύβονται πίσω από τα κολαούζα- πατριώτες κορόιδα και μάλιστα αρχαιοελληνιστές!!!

  • ΚΡΙΤΩΝ ΣΕΙΡΙΟΣ

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΒΑΡΥΤΕΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ , ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΑΝΙΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΔΗΛΑ ΔΗ Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΦΕΝΤΗ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΗ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝΤΑ ΦΟΡΟ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΞΑΡΓΥΡΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ 146 ΔΡΑΧΜΕΣ ΕΚΑΣΤΗ ΤΟ 1946, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΣ/ΤΡΙΣ/ΤΕΤΡΑΚΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΥΠΟΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΑΞΙΑ.
    ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΙΘΑΝΟΙ. ΜΑ ΦΡΟΝΩ ΚΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ.

    • Αγαπητέ Έλληνα πρόκειται για κάτι τρελό! Τρελό και τρομακτικό συνάμα, διότι ανατρίχιασα όταν κατάλαβα ότι η παγίδα είναι για τον Ελληνισμό και ποιο καθαρά για αυτούς που θέλουν να ξανά φέρουν την ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Και έγινε ακόμα ποιο τρομακτικό όταν είδα και άρχισα να πληροφορούμε ότι το 905 αυτών που τον στηρίζουν είναι οι φίλοι μας που επικαλούνται τους προγόνους μας. Και έγινε ακόμα ποιο τρομερό όταν διαπίστωσα ότι αυτός ο Σώρρας είναι μια κάκιστη μαριονέτα όταν δεν τον πειράζει ούτε το κράτος, κατάλαβα ότι από πίσω κρύβετε κάτι πολύ ποιο φρικτό και επικίνδυνο. Σκέψου ότι εχω φτάσει σε επικίνδυνο σημείο διότι μου έρχονται πληροφορίες που πλέον δεν ξέρω αν είναι βαλτές από τον ίδιο για να με εκθέσει και να με βγάλει από τη μέση.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>