Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Μπορεί η ΔΕΗ να κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε φτωχές οικογένειες που χρωστούν 100-200 ευρώ, αλλά ποτέ δεν κόβει το ηλεκτρικό σε διεφθαρμένα κόμματα, όπως η Ν.Δ., που χρωστούν μισό εκατομμύριο ευρώ.

Συμβαίνουν και στη Νότια Αφρική


»Παπατζήδες» παρέσυραν τον υφυπουργό Εξωτερικών “Ακη Γεροντόπουλο

Νόμισε ότι βρήκε »μεγάλους επενδυτές» και τελικά …»έφυγε νύχτα», ενώ τα »κορόϊδα» οι φορολογούμενοι πλήρωσαν γιά το τίποτα του »τουριστικού ταξιδιού».

Ο υφυπουργός και η πολυμελής συνοδεία του πήγαν στο Γιοχάνεσμπουργκ, γιά το Συνέδριο (με τιμή εισόδου 250 ευρώ) μίας Οργάνωσης (HIP ALLIANCE – Hellenic Italian Portuguese Alliance), καθαρά επιχειρηματικής, αλλά γιά τα δικά της μόνο συμφέροντα, νομίζοντας ότι βρήκαν μεγάλους επενδυτές, σαν τους »παπατζήδες» στις ΗΠΑ, τους »κροίσους Ομογενείς».


Ο υφυπουργός κήρυξε την έναρξη του Συνέδριου του ελληνικού τμήματος της ΗΙΡ (19 Νοεμβρίου ’13), αλλά όταν κατάλαβε ότι ακόμα και η εκεί ελληνική παροικία ξεσηκώθηκε, που γνωρίζει τι γίνεται, »έφυγε νύχτα». Μπορεί »επενδύσεις» μηδέν, αλλά οι κρατικοδίαιτοι ανεγκέφαλοι, χωρίς να  ερευνήσουν ΠΟΥ πάνε, έκαναν το τουριστικό ταξιδάκι τους, αφού ακόμα πληρώνουν τα διαχρονικά κορόϊδα, οι “Ελληνες φορολογούμενοι.
Σημ.:  Μπορεί η ΔΕΗ να κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα σε φτωχές οικογένειες που χρωστούν 100-200 ευρώ, αλλά ποτέ δεν κόβει το ηλεκτρικό σε διεφθαρμένα κόμματα, όπως η Ν.Δ., που χρωστούν μισό εκατομμύριο ευρώ.

http://www.kalami.net/

Related posts: