«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Μια φορά και έναν καιρό ήμουν Έλληνας και μου το απαγόρευσαν να είμαι!  Μου το στέρησαν εμένα και το έδωσαν στους εγκληματίες αλλοδαπούς!

Μια φορά και ένα καιρό υπήρχε μια χώρα μικρή που θα μπορούσε να ζήσει πολλές χώρες και  δεν κατάφερε να ζήσει τον εαυτό της εξ΄ αιτίας των προδοσιών και των προδοτών ηγετών!

Αυτήν την χώρα την λένε ΕΛΛΑΔΑ και τα κοράκια που την ξεσκίζουν όταν τους ρωτάς αν την ξέρουν, λένε με περίσσια προστυχιά,  ποιο αυτό το μυγόχεσμα στο χάρτη;;

Αυτήν την χώρα την παρέδωσαν οι  Έλληνες μόνο στο όνομα σε βάρβαρους, εβραίους,  χριστιανούς, τοκογλύφους, απατεώνες, γενίτσαρους, προδότες  και σε πολιτικά βδελύγματα, κιναίδους!

Να σκεφτείτε ότι αυτή η μικρή στον χάρτη, κουκίδα αυτό το μυγόχεσμα  ήταν μεγάλη  και μοναδική στο σύμπαν και την ξανά έκαναν μικρή οι παραπάνω, με σκοπό να την σβήσουν από ζήλια και  αχαριστία  και να την εκμεταλλευτούν προς ίδιο όφελος χωρίς τους Έλληνες,  αλλά με μιάσματα από όλο τον κόσμο σε καθεστώς δουλείας! 

Αυτός ο λαός κατέβασε από τα δέντρα τα ζώα  που έκλεψαν την Ευρώπη και νομίζουν ότι έγιναν ευρω(παίοι ), που σέρνονταν στα τέσσερα και μούγκριζαν και  τους  έκανε  ανθρώπους και τους  έκανε ανώτερα όντα στο ζωικό βασίλειο!

 Ένα από τα προτερήματα αυτής της χώρας εάν την  εκμεταλλευόταν σωστά είναι η παιδεία,  η ΕΛΛΑΔΑ  να ήταν πανεπιστήμια σχολές και  διάφορα ιδρύματα για να σπουδάζουν όλες οι μογγολικές , πρόστυχες,  πολεμοχαρείς φιλές του κόσμου  για να γίνουν άνθρωποι! Και μόνο από αυτό το προτέρημα θα τρεφόταν ο ελληνικός  λαός !

Δεύτερο προτέρημα που θα ζούσε τον λαό της  η ΕΛΛΑΔΑ είναι η αρχαιολογία, αν δεν τα έσπαγαν και δεν τα έθαβαν ή δεν τα πουλούσαν, να γίνονταν όλο το χρόνο διεθνή συνέδρια που θα ήταν φιλέλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο  και θα προστάτευαν αυτήν την ιερή χώρα!

Τρίτο προτέρημα  τον Ήλιο, τον αέρα, την θάλασσα, τα βουνά όλη η πανίδα μαζεμένη σε ένα σημείο, τα νησιά όλα μαζί, αγροτικός  τουρισμός, επιμορφωτικός, διασκεδαστικός, ποιοτικός και μοναδικός!

Άλλο προτέρημα την μοναδική θεραπεία όχι μόνο με τα λουτρά όλων των ειδών,  αλλά κυρίως ένα από τα καλύτερα φάρμακα, την μεσογειακή διατροφή να μην προλαβαίνεις  να τους ταΐσεις και κοιμήσεις!

Αεροδρόμια και στρατιωτικές σχολές να εκπαιδεύουμε τους ξένους πιλότους και αξιωματικούς στην αυτοάμυνα και όχι στους πολέμους , αφού στον τομέα αυτόν είμαστε μοναδικοί σε ποιότητα!

Άλλο προτέρημα να είναι εθνική περιουσία ο ορυκτός πλούτος που είναι ο καλύτερος σε ποιότητα  και με μέτρο σεβασμό στο περιβάλλον να θησαυρίσουμε!

Άλλο προτέρημα οι επιστήμονες να είναι με τα εργαστήρια υπό την σκέπη της πολιτείας με καλές αμοιβές και σύγχρονα εργαστήρια  να κάνει θαύματα στην  καλή τεχνολογία ιατρική παιδεία ,  προς όφελος του ανθρώπου μέσα σε ένα υγείες περιβάλλον θα τα πουλάμε μαύρο χαβιάρι!

Όλα τα παραπάνω είναι δικά μας!!!

και αυτοί οι προδότες τα παρέδωσαν στον εχθρό όπως δυο χιλιάδες χρόνια συνέχεια με τελικό ξεπούλημα σήμερα εν έτη 2013‼‼

Έκαναν νόμο και διώκουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ εθνικούς και  έφτιαξαν νόμο που νομιμοποιούν τους δολοφόνους και  εχθρους φιλοξενούμενους  και τους ΚΙΝΑΙΔΟΥΣ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

2 comments to Μου ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>