«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Καλό μήνα Σώρρα?????????? Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ είναι πιστή στην ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ αλλά δεν ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!

Κάποιοι ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΕΣ με βρίζουν γιατί δεν παίρνουμε τα 600 του Σώρρα που είναι άτοκα για εκατό χρόνια και προτιμάμε το ΔΝΤ. ή την τρόικα;;

Λοιπόν ζώα εγώ δεν τρώω σανό,  εσείς που τρώτε και θέλετε να εκπροσωπήσετε την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ να σας ΕΡΘΕΙ,  άμα μπορούσαν οι πρόγονοί μας να σας ακούσουν θα σας έβαζαν σε ένα ΒΡΑΧΟ σαν τον Προμηθέα να σας φάνε τα σωθικά.

Έγω θα σας ζητήσω συγνώμη και θα βγω στην Συγγρού να κάνω ΚΟΝΣΟΜΑΣΙΟΝ άμα σας δείξει ο Σώρρας και λοιποί ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ  1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ σε μετρητά και όχι σε λόγια;;;;;

Ή αν ΘΕΛΕΤΕ να μου κλείσετε ραντεβού να εχω εγώ τα δικά μου χαρτιά και ο  Σώρρας τα δικά του να σας τα βάλω στα μάτια μήπως και  ξεστραβωθείτε!!!! Αν θέλετε την ΑΛΗΘΕΙΑ στο χέρι σας είναι και όχι να ΒΡΙΖΕΤΕ σαν τις ΠΟΡΝΕΣ τις άσχημες που δεν τις προτιμά κανένας!!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Αρτέμης Σώρρας:

Όλα τα καλόπαιδα στην πιάτσα

Βέβαια εγώ είχα και μια άλλη πληροφορία , ότι ο κ. Κοντομηνάς είχε και ένα άλλο πρόβλημα στην Αμερική με την Κτηματική τράπεζα, αν ξέρετε.

Ο Κοντομηνάς είχε την Κτηματική στην Νέα Υόρκη, όπου είχε γίνει μια μεγάλη απάτη εδώ από τους ανθρώπους της Κτηματικής για 1.5 δις δολλάρια.

Από την τράπεζα όλοι πήγαν φυλακή , το FBI κάνει ακόμα ανακρίσεις και εκεί το θέμα έμεινε ακόμα ανοικτό.

http://manamoyellas.blogspot.com/2013/11/18112013.html

video: http://www.youtube.com/watch?list=PLMqGLIIO4BJjPn3NLLn9-HRUJSsxeLnau&v=cJNrwbtOtc8

Ρε Μάκη,

τι σχέση είχε ο Κοντομηνάς με την Κτηματική ρε ηλίθιε; Ο Κοντομηνάς, μαζί με το πρωτοπαλίκαρο του Τζώρτζ Σόρος τον Στέλιο Ζαβό ήταν μπλεγμένοι με την αμερικανική δικαιοσύνη λόγω Τράπεζας Interbank. Καμιά σχέση με την υπόθεση της Κτηματικής.

Γιατί τα μπερδεύεις τα δυο ρε βλάκα; Εάν δεν γνωρίζεις μη μιλάς.

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

ΥΓ. Σίψα, πες αλεύρι.

 ……………………………………………..

ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΣ

“ΤΖΟΥΡΙΣΝΤΙΚΣΟΝ!!!”

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΔΕΙΙΙΣ, ΔΕΙΙΙΣ…

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

 Mitch F greekmitch@gmail.com

………………………………………..

Ένα πράγμα να ξέρουν όλοι στην Ελλάδα:

Ο Μήτσος άσκησε αγωγή εναντίον τους Σώρρα και Λαμπράκη και οι δυο απατεώνες τρέχουν να κρυφτούν σαν τις κατσαρίδες.

Παρακάτω αποσπάσματα των καταθέσεων Σώρρα και Λαμπράκη στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του New Jersey ώστε να μην δικαστεί η υπόθεση των 600 δισεκατομμυριων:

Τρέχουν να κρυφτούν σαν τις κατσαρίδες.

Georgios Gialtouridis ggialtouridis@hotmail.com

………………………………………………..

να κανουμε μια διορθωση?  δεν σημαινει πως θα πετυχουν να κρυβονται για πολυ.  Ας μην ξεχναμε πως,

1-Τα “λεφτα” ειναι στον Καναδα, οχι Στην Ελλαδα για να γινει δικη στην Ελλαδα.  Το Νιου Τζοηζη που λεμε εμεις εδω οι χωριατες ειναι πιο κοντα στον Καναδα απ’ οτι η Ελλαδα.  “Κερδιζουμε” ‘δω.  Πληθυντικος μεγαλοπρειας, οπως γραφεις εσυ “Γουη.”

2-Τι δουλεια εχουν τα λεφτα με μηνυση για συκοφαντιση, και

3-Ολμπραητ, Ολμπραητ, Ολμπραητ, εσυ δεν ησουν που παρουστηκες στη δικη του Τσελεντακη στο Νιου Τζοηζη?  Θες τωρα να ξεφυγεις απο την πολιτεια μας?

καλαααα…. συνεχισε.  θα γαμισω εσενα και το γυιο σου αν εγραψε το “Μπριφ.”  και θα το βρω αν τοκανε, νασαι σιγουρος.  εισαι ενα σαπινα μακρια.  θα τον σαπισ’ το σαπινα.  αυτο στο Νιου Τζοηζη ειναι εγκλημα. βεβαια, το παιδι εκανε ενα χρονο νομικα βεβαια, θελω να δω αν θα ζητησει δικηγορο γιατι δεν εχει μια.  γιατι αν εχει, το νεο θα παει κατευθειαν στον Κερτιν.

μπας και πεταγες τα λεφτα που χες κλεψει απ’ τον Μινωα οταν τον εστειλες σχολειο?

N.J.S.A. 2C:21-22  πεντε χρονακια μεσα. 18 μηνες στο νερο.

συνεχισε, θα τα πουμε την δευτερα.

ΠΚ  §191(1)(a) και ειναι “σιβιλ.”  και νομιζεις δεν θα το προσεξω.  καλαααααααααα…..  καταλαβατε πως παλι βγαλατε τα ματια σας μονοι σας?

τελικα γιατι τα ελληνικα δικαστηρια δεν “τραβηξαν” στην ελλαδα την μπλεηκλη, πλατ και “σσσμιντ” τους δικηγορους σα στο δικαστηριο?  δεν ειχαν “τζουρισΝΤΙΚσον?”  ναι αλλα τ’ αμερικανικα δικαστηρια εχουν τωρα “τζουρισΝΤΙΚσον” πανω σας γιατι ειχατε συμβολαιο με την μπλεηκλη!  εκτος κι αν η μπλεηκλη το αρνηθει.  τοτε πουτσες ηταν η Αλαμπαμα.  αλαμπαμα γιο μαμα.

Μπραουνστην, Φουερστιν, Ζουκερ, καλους δικηγορους εχετε!  μπραβο.  εδω σας παραδεχομαι.  δεν παιζοσαστε.

Καταλαβες Ολμπραητ μου?  Η μηπως ειναι Ολμπραητστην και τοχεις κοψει?  οπως λεει το Ροζενμπεργκ γινεται Ροζακης!  Α θυμηθυκα (για να μην παιρνω ναρκοτικα, θυμαμαι)!  που με φερνει πισω στην Κτηματικη!

για οσους θελουν να μαθουν τι ειχε γινει με την κτηματικη κι οχι τα παραμυθια που τσαμπουνα ο πουστορεβιθουλης: http://scholar.google.com/scholar_case?case=7152135147151942155&q=nmbg&hl=en&as_sdt=6,31

οταν λοιπον τελειωσουμε με το τζουρισΝΤΙΚσον, ξερω οτι θα πιασετε το βενιου. για να μην χανωσαστε, θα σας πω ενα. το πρωτο μοτιον που κερδισα ποτε σε δικαστηριο χωρις δικηγορο ηταν για βενιου καπου στις αρχες της δεκαετιας του… ψαχτε βρεστε.

αλλα προειδοποιω γιατι ξερω πως θα την πεταξετε την μαλακια μια και την ψιλοριξε κιολας ο Ολμπραητστην. Η Σκετο Μπραητστην. και εχω μια ερωτηση εκει: πως θα μπορεσετε να πεισετε δικαστη οπου καπου στην στον πλανητη “σας” ειναι στεναχωρο να παρουσιαστητε τη στιγμη που εχετε τρισεκατομμυρια και αρα ολοι οι δικηγοροι της γης ειναι δικοι σας?

τωρα, ισως αν τα καταφερνε αν καποιος σας μηνυε, ας πουμε λεω, στον γαλαξια της ανδρομεδας, ισως, λεω ισως να μη μπορεσετε να φτασετε εκει εγκαιρα παρολο που εχετε την τεχνολογια του κανονιου του χρονου, οποτε να το καταλαβω το δεν θα σας βολεψει. μπορειτε ομως να μου πειτε που ακριβως δεν θα σας βολευε δικη στον πλανητη γη αν εχετε τρισεκατομμυρια δολλαρια?

το τι γαμισι προκειται να φατε με τις μαλακιες πουχετε πει ειναι αλλο πραμα! ειχα χαθει γιατι εγραφα το μοσιον μου.

μπιτσεζ, θα τα πουμε την δευτερα. θα δειξω ποσα απιδια εχει το νιουαρκ.

τι μαλακες πουσαστε να λετε στο δικαστηριο πως αποδειξατε πως εχετε 600 δις και μετα να λετε πως η δικη στον νιουαρκ δεν σας βολευει!

Μπραητστην κανονισε μην στειλεις τον γιο σου καταθεσει εγγραφα. οχι τον ο α ηε αου ο-ο εεεε ΡΕΕΕΕ!!! ουτε εκεινον με την εβραια αραβωνιαρα, τον αλλο ρε, ξερεις ποιον λεω.

 

Mitch F greekmitch@gmail.com

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>