«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αρχαία Νεμέα: «Τόση ομορφιά κινδυνεύει να μείνει χωρίς επισκέπτες»

Magnify Image

Ο καθηγητής Μίλλερ μιλάει κοιτάζοντας τον ναό του Δία τον οποίο αναστήλωσε το 1983.

Magnify Image O Στέφεν Μίλλερ με την συντάκτρια του άρθρου Αγιάτη Μπενάρδου μποστά στο ναό του Διός, στη Νεμέα Ο καθηγητής Stephen Miller ή Στέφανος Μίλλερ, όπως προτιμάει να τον αποκαλούν στα ελληνικά, τα οποία μιλάει άπταιστα, ανακίνησε πρόσφατα με τόλμη το θέμα των περικοπών στο υπουργείο Πολιτισμού, διαμαρτυρόμενος δημόσια για το πιθανό επικείμενο κλείσιμο του χώρου και του Μουσείου της Αρχαίας Νεμέας.

Επιπλέον, δεν δίστασε να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά, υποβάλλοντας στο υπουργείο τους «Θησαυρούς της Ελλάδας», μία πρόταση για τη μερική και υπό όρους ιδιωτικοποίηση περιφερειακών αρχαιολογικών χώρων. Για όσους έχουν ασχοληθεί με την αρχαιολογία έστω και ελάχιστα ο Στέφανος Μίλλερ, επίτιμος καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ και πρώην διευθυντής της Αμερικανικής Αρχαιολογικής Σχολής στην Αθήνα, αποτελεί έναν ζωντανό μύθο. Χωρίς αυτόν ο αρχαιολογικός χάρτης της Κορινθίας θα ήταν τελείως διαφορετικός: Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέσκαψε, μελέτησε, δημοσίευσε, ανέδειξε, αναστήλωσε κι αξιοποίησε τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας, τον άνθρωπο πίσω από την ανέγερση του Αρχαιολογικού Μουσείου της περιοχής. Μας υποδέχτηκε ένα πρωινό στο «κέντρο του κόσμου», όπως αποκαλεί την Αρχαία Νεμέα, στην οποία εργάστηκε από το 1973 και κατοικεί μόνιμα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έξω από την είσοδο του χώρου, τρία πούλμαν περίμεναν τους επισκέπτες: ο χώρος και το μουσείο έσφυζαν από κόσμο. Του ζητήσαμε να μας μιλήσει για όλα. «Πόσο χρόνο έχετε στη διάθεσή σας;» μας ρώτησε υπομειδιώντας.

Η συνέχεια στον  παρακάτω σύνδεσμο πατώντας κλικ

Image Πηγή:

www.lifo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>