«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Νέο σκάνδαλο: Γενετικά τροποποιημένα αυγά ζόμπι

Ζητώ συγνώμη για την μετάφραση, αλλά πρέπει να ενημερωθείτε κουτσά στραβά. Στο τέλος εχω και το πρωτότυπο. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

SD Wells

Φάτε τα αυγά, τα οποία παρασκευάστηκαν στο εργαστήριο; Ποιος ξέρει; Κάτι που θυμίζει το μεταλλαγμένο πλάσμα από την ταινία Alien -., Το απαίσιο πλάσμα από έναν άλλο κόσμο Ποια λογικός άνθρωπος θα το φάει; Ίσως αυτό θα είναι σύντομα πολλά από τα άτομα που δεν έχουν ιδέα ότι θα το φάνε.

Όταν τα αυγά αντικαθίστανται χωρίς σήμανση ή προειδοποίηση για τις πολλές προ-συσκευασμένα τρόφιμα που περιέχουν αυγό ότι η εταιρική Αμερική έχει στο κατάστημα για τις μάζες και να μολύνουν το σώμα με γενετικά τροποποιημένα βακτήρια; Καλώς ήλθατε στον κόσμο των τροφίμων ζόμπι, εδώ είναι η ιστορία εμπιστευτικές πληροφορίες είναι για αυτόν τον εφιάλτη που θα συμβεί σε όλη την παντοπωλεία. Πολλοί φοβούνται ότι είναι τώρα να βρεθεί στην τροφή μας. Αλλά είναι από, αλλά Φυτά τίποτα! Δεν έχετε ακούσει; Ήρθε η ώρα να φύγει και πάλι πλύση εγκεφάλου από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

Ένα «τεχνητό αυγό», που υποστηρίζεται από το PayPal δισεκατομμυριούχος Peter Thiel και το περίφημο Bill Gates είναι η πρώτη φορά στις ΗΠΑ σούπερ μάρκετ στην πώληση. Παράγεται από φυτά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί των αυγών – στο κέικ ή μαγιονέζα και αλλού – χωρίς αυτό κοτόπουλο στο παιχνίδι. Η «βιοτεχνολογίας τροφίμων ομάδα μεταλλάξεων” έχει ήδη αρχίσει να εμπορεύονται “μελιτζάνα” του. Όπως έχουν τα πράγματα, θα πρέπει να πωλούνται πρώτα απ ‘όλα στις γνωστές Whole Foods βιολογικών αγορών στην Καλιφόρνια. Πολλοί υποθέτουν ότι θα είναι σύντομα διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο στα σούπερ μάρκετ «».

Πόσα προϊόντα είναι πιθανό να περιέχουν αυτά τα γενετικά “φυτό” αυγά; Τι θα μπορούσε εν αγνοία σας προετοιμάσουμε με αυτό το μυστηριώδες συνθετικό προϊόν της επιστήμης; Ψήστε τα cookies ή brownies για τα παιδιά; Σύρετε »Bio« μαγιονέζα σάντουιτς σας ή ρίξτε συνθετική σαλάτα σάλτσα στο πράσινο τα πράγματά σας; Θα πρέπει να βρεθεί σύντομα στα ζυμαρικά και το ψωμί ή muffins από το γεγονός ότι είναι τόσο «ελαστική» και καιρό “κρατήσει φρέσκο”; Αυτό το συνθετικό εφιάλτη δεν θα περιέχει ένα κομμάτι του πραγματικού αυγού. Θα λείψει ένα φανταχτερό όνομα, «πέρα-of-αυγό” μαγιονέζα ή το “Incredible μείγμα.” Το κύριο πράγμα, το όνομα τα λέει το αντίθετο από αυτό που πραγματικά είναι.

Ως εκ τούτου, η γενετική μηχανική προϊόντα στην Αμερική δεν είναι τόσο καλά σήμανση. Αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνα συστατικά που υπήρξε ποτέ στην ιστορία της ανθρωπότητας. Είναι πραγματικά γνωρίζουν; Σύντομα η ασπαρτάμη θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο γάλα, φυσικά, χωρίς ένα ενδείξεις, και όλοι οι λάτρεις του συμβατικού γάλακτος καταναλώνουν εκτός από όλες τις ορμόνες, αντιβιοτικά και πύον κύτταρα από τους μαστούς αγελάδων, ακόμη και τεχνητές γλυκαντικές ουσίες. Από αυτό το συμβατικό γάλα για τυρί γίνεται, έτσι ώστε να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις νέες ψευδείς αυγά και προσπαθήστε να μην εν γνώσει ή εν αγνοία τους “καρκίνο” για να φάνε.

Φυσικά θα πουν ότι δεν υπάρχει διαφορά σε θρεπτική αξία. “Εσείς”, που είναι ρυθμιστές και οι εταιρείες που επιτρέπουν (FDA / Monsanto), οι εταιρείες που αποδεικνύουν την ασφάλεια (ο κατασκευαστής, τα δισεκατομμύρια κερδίζουν), και αυτά τα “expertenbegutachteten” επιστημονικών ερευνών (αλλοιωμένα αποτελέσματα), σχετικά με την οι γιατροί (χειρουργοί ογκολόγοι και που θα αντιμετωπιστεί αργότερα), που συνιστούν το προϊόν μπορεί να επικαλεστεί. Αυτή είναι η φύση της GM τέρας.

Ο καθένας πρέπει να ξέρει ένα γιατρό που ειδικεύεται στην διατροφική ιατρική να ενημερωθεί για την πραγματική «ειδήσεις» και να πάρει το σωστό “συμβουλές”, όπως το σώμα, το μυαλό και την υγεία επηρεάζεται από την τροφή. Μερικοί γιατροί γνωρίζουν τους κινδύνους των ΓΤΟ και θα σας βάλει σε ειδοποίηση! Μάθετε περισσότερα στο (Αγγλικά) Δημοσίευση: «Οι γιατροί προειδοποιούν: Αποφύγετε Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα” (γιατροί προειδοποιούν: Αποφύγετε τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα).

Κατασκευαστής τεχνητών αυγά έχουν το «εκ περιτροπής», προφανώς δεν έχει ακόμη σωστά με το αυγό έξω

Λέγεται ότι ακόμα δεν είχε βγει για να έχουν το δικαίωμα «εκ περιτροπής» που μοιάζουν με πραγματικό αυγά. Τι θα πάρει καλά, ίσως ζελατίνη; Αυτό θα αυξήσει την βλάβη του DNA τοξικότητα και ακόμη, επειδή η ζελατίνη προέρχεται από το συνδετικό ιστό των ζώων που έλαβαν θεραπεία με Συμπυκνώματα να τρέφονται. «Θέλουμε να πάρουμε τα ζώα έξω από το νομοσχέδιο», δήλωσε ο Josh Tetrick, ο ιδρυτής της εταιρείας. «Η βιομηχανία τροφίμων θέλει την καινοτομία, ιδίως όταν τα ζώα είναι στο παιχνίδι – αυτό είναι ένα σπασμένο βιομηχανία,« Τι μπορείτε να πείτε δύο φορές -., Και τώρα θα ρίξει τα αυγά παρακαλώ, μαζί με όλα τα άλλα ιατρικά απόβλητα στο «συμπιεστή απορριμμάτων.”

Να θυμάστε: Δεν υπάρχει καμία νόμιμη vegan εναλλακτική λύση για τα αυγά. Παραμένει το μεγάλο ερώτημα: Θα τους GM αυγά περιέχουν βακτήρια από έντομα, σκουλήκια, ή φυτά που δεν προορίζονται για κατανάλωση από τον άνθρωπο; Και, δεδομένου ότι γενετικά τροποποιημένων οργανισμών στις ΗΠΑ δεν πρέπει να επισημανθούν είναι το γονίδιο-αυγά για το τεράστιο μυστήριο; Και θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι άνθρωποι προκαλούν καρκίνο, γενετικές ανωμαλίες ή μια γενετική μετάλλαξη; Μην να είναι ένα ζόμπι, δεν τρώνε κανένα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα. Μείνετε θετικά και να κρατήσει τον εαυτό σας ενημερωμένο. Τρώνε μόνο βιολογικά αυγά! Μην τρώτε φυτοφαρμάκων φορτωμένα με λαχανικά (ΓΤΟ) και δεν τρώνε τίποτα που θα μπορούσε να προκαλέσει καρκίνο.

Πηγές για τη θέση αυτή ήταν:

Dailymail.co.uk

NaturalNews.com

NaturalNews.com

ResponsibleTechnology.org

Naturopathic.org

Copyright © 2013 από NaturalNews
Credit: CHAINFOTO24 / Shutterstock

Αυτή η εργασία παρουσιάζει τις απόψεις μόνο του συγγραφέα dar. Δεν απηχεί απαραίτητα τις απόψεις του εκδότη ή τη γνώμη των άλλων συγγραφέων αυτών των σελίδων.

Επιπλέον θέσεις για το θέμα αυτό

Επί του παρόντος, στην ανάπτυξη: GM πορτοκάλια με γονίδια χοίρων

Ethan Α. Huff

Μέσα στους πορτοκαλεώνες στη Φλόριντα πανούκλα, μέσω των συρρικνωμένων πορτοκάλια, είναι άχρωμα και όξινο. Τα φυτά είναι ως εκ τούτου ο νεότερος αντικείμενο Genmanipulierer, τα πορτοκάλια εργάζονται για την ανάπτυξη μιας νέας ποικιλίας γενετικά τροποποιημένων (GM), στην οποία θα μπορούσε να εισαχθεί ακόμα και χοίρους γονίδια. Σύμφωνα με τους New York … περισσότερα

Δέκα πράγματα για τη μελέτη Séralini, που έχουν  αποκρύψει τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης

Ethan Α. Huff

Έχει δημοσιεύσει πρωτοποριακή μελέτη του για τις καταστροφικές επιπτώσεις των γενετικώς τροποποιημένων (ΓΤ) αραβοσίτου Monsanto διότι η γαλλική επιστήμονας Gilles-Eric Séralini είναι σχεδόν φύγει ένα χρόνο, αλλά εξακολουθούν να γνωρίζουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που δεν ξέρουν τι να σκεφτούν πραγματικά από τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα . περισσότερα …

Patent επιβεβαίωσε: Η ασπαρτάμη είναι τα περιττώματα των γενετικά τροποποιημένων βακτηρίων

Michael Ravensthorpe

“Το γλυκαντικό καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, παράγεται από γενετικά τροποποιημένα βακτήρια” – αυτό ήταν το 1999, ο τίτλος ενός άρθρου στη βρετανική εφημερίδα The Independent. Στο άρθρο αποκαλύφθηκε ότι η Monsanto γνώσει zusetzte σόδες ασπαρτάμη στις ΗΠΑ, και ότι αυτή η ίδια η ασπαρτάμη που παράγονται από ΓΤ βακτήρια. περισσότερα …

Το πρωτότυπο

Neuer Skandal: Gentechnisch veränderte Zombie-Eier

S. D. Wells

Essen Sie Eier, die im Labor hergestellt wurden? Wer weiß? So etwas erinnert an das mutierte Wesen aus dem Film Alien – das unheimliche Wesen aus einer fremden Welt. Welcher vernünftige Mensch würde es essen? Vielleicht sind das schon bald die vielen Menschen, die überhaupt keine Ahnung davon haben, dass sie es essen.

 

 

Wann werden Eier ersetzt, ohne Kennzeichnung oder Warnhinweis auf den vielen abgepackten eihaltigen Lebensmitteln, die Corporate America für die Massen bereithält und die den Körper mit gentechnisch veränderten Bakterien verseuchen? Willkommen in der Welt der Zombie-Nahrung, hier ist die Insiderstory über diesen Albtraum, der überall in die Lebensmittelläden kommen wird. Viele fürchten, dass sie schon jetzt in unserem Essen zu finden sind. Aber sie werden doch aus Pflanzen gemacht! Haben Sie das nicht gehört? Es ist Zeit, sich wieder einmal von den reichsten Leuten der Welt gehirnwaschen zu lassen.

 

Ein »künstliches Ei«, das von PayPal-Milliardär Peter Thiel und dem berühmt-berüchtigten Bill Gates unterstützt wird, kommt erstmals in US-Supermärkten in den Verkauf. Es wird aus Pflanzen hergestellt und kann anstelle von Eiern verwendet werden – im Kuchen oder in Mayonnaise und anderswo – ohne dass Hühner im Spiel sind. Das »Biotech-Nahrungsmutations-Team« hat bereits begonnen, sein »Pflanzen-Ei« zu vermarkten. Nach Lage der Dinge wird es zuerst ausgerechnet in den bekannten Whole-Foods-Biomärkten in Kalifornien verkauft werden. Viele gehen davon aus, dass es »schon bald weltweit in Supermärkten« erhältlich sein werde.

 

Wie viele Produkte werden wohl diese gentechnisch veränderten »Pflanzen«-Eier enthalten? Was könnten Sie unwissentlich mit diesem mysteriösen synthetischen Produkt der Wissenschaft zubereiten? Sie backen Cookies oder Brownies für die Kinder? Streichen Sie »Bio«-Mayonnaise auf Ihr Sandwich oder gießen Sie synthetische Salatsauce auf Ihr Grünzeug? Wird es schon bald in Nudeln und Brot gefunden werden oder in Muffins, die so »elastisch« sind und sich lange »frisch« halten? Dieser synthetische Albtraum wird kein bisschen reales Ei enthalten. Sie werden ihm einen schicken Namen verpassen, »Jenseits-von-Ei«-Mayonnaise oder die »Unglaubliche Mixtur«. Hauptsache, der Name sagt das Gegenteil von dem, was es eigentlich ist.

 

Deshalb werden Gentechnikprodukte in Amerika ja auch nicht gekennzeichnet. Dabei sind sie die gefährlichsten Inhaltsstoffe, die es in der Geschichte der Menschheit je gegeben hat. Ist Ihnen das wirklich bewusst? Bald wird Aspartam in der Milch enthalten sein, natürlich ohne eine entsprechende Kennzeichnung, und all die Anbeter konventioneller Milch konsumieren zusätzlich zu all den Hormonen, Antibiotika und Eiterzellen aus Kuheutern auch noch künstliche Süßstoffe. Aus dieser Milch wird konventioneller Käse gemacht, also achten Sie genau auf die neuen falschen Eier und versuchen Sie nicht, wissentlich oder unwissentlich »Krebs« zu essen.

 

Natürlich werden sie behaupten, es gebe keinen Unterschied im Nährwert. »Sie«, das sind Aufsichtsbehörden und Firmen, die sie zulassen (FDA/Monsanto), die Firmen, die ihre Unbedenklichkeit feststellen (die Hersteller, die Milliarden damit verdienen), und jene »expertenbegutachteten« wissenschaftlichen Untersuchungen (veränderte Resultate), auf die sich die Ärzte (Chirurgen und Onkologen, die Sie später behandeln), die das Produkt empfehlen, berufen können. Das ist die Natur des Gentechnik-Ungeheuers.

 

Jeder sollte einen Facharzt für Ernährungsmedizin kennen, um über die richtigen »Neuigkeiten« informiert zu sein und die richtige »Beratung« zu erhalten, wie Körper, Geist und Gesundheit vom Essen beeinflusst werden. Einige Ärzte kennen die Gefahren der GVO und werden Sie darüber in Kenntnis setzen! Informieren Sie sich weiter in dem (englischsprachigen) Beitrag: »Doctors Warn: Avoid Genetically Modified Food« (Ärzte warnen: Meiden Sie gentechnisch veränderte Lebensmittel).

 

Hersteller von künstlichen Eiern haben den »Dreh« mit dem Ei anscheinend noch nicht richtig raus

 

Es heißt, sie hätten den rechten »Dreh« noch nicht raus, sie wie echte Eier erscheinen zu lassen. Was werden sie dafür wohl nehmen, vielleicht Gelatine? Das würde die Toxizität und die DNS-Schädigung noch steigern, denn Gelatine kommt aus dem Bindegewebe von Tieren, die mit Kraftfutter gefüttert werden. »Wir wollen Tiere aus der Rechnung nehmen«, sagt Josh Tetrick, der Gründer der Firma. »Die Lebensmittelindustrie wünscht sich Innovation, besonders da, wo Tiere im Spiel sind – es ist eine kaputte Industrie.« Das können Sie zwei Mal sagen – und jetzt werfen Sie diese Eier bitte zusammen mit all dem anderen medizinischen Müll in die »Abfallpresse«.

 

Seien Sie sich bitte darüber im Klaren: Es ist keine legitime vegane Alternative zu Eiern. Es bleibt die große Frage: Werden die Gentechnik-Eier Bakterien von Insekten, Würmern oder Pflanzen enthalten, die nie für den Verzehr vorgesehen waren? Und, da gentechnisch veränderte Organismen in den USA ja nicht gekennzeichnet werden müssen, werden Gen-Eier zum riesigen Mysterium? Und könnten sie bei Menschen Krebs, Geburtsfehler oder eine Genmutation verursachen? Werden Sie nicht zum Zombie, essen Sie keine gentechnisch veränderten Produkte. Bleiben Sie positiv und halten Sie sich auf dem Laufenden. Essen Sie nur Bio-Eier! Essen Sie kein pestizidbelastetes Gemüse (GVO) und essen Sie nichts, was Krebs auslösen könnte.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>